Anonimen
|
pozdravček!! še zdaj upam, da bo dan dobil še kakšno urico več, da mi bo vse uspelo urediti,... stanovanje v kaosu!! otročka spita (upam, da bosta spala do jutra,... močno upam!!) petrazg, sva popoldne z Oskarjem letela v Hofer po tiste avtomobilčke, a veš da jih ni bilo več?? sem bila bolj žalostna od Oskarja in sva se šla potolažit v McDonald'sa... pa prav fino sva se imela (bili sta čisto najini skupni urici!!... Urban pa doma jokal in jokal, dokler ga nisem vzela v naročje... je moj rekel, da je bil Oskar manj jokav, ko je bil še dojenček ) ugotavljam: Urban je prišel v "mama fazo", kar pomeni: mama je ena sama, če je ni, sem nesrečen! oz. hočem svojo mamo!!! kaj pa pri vas?? sem vas na hitro prebrala: KatMat pozdravite se!!! petraa, super za diplomo!!! evo, bova tekmovali, katera bo prej spisala? sicer si ti v prednosti, ker veš, kaj pisati, jaz pa, ker jo moram samo še dokončati,... in Zoja09, so ti že punce vse napisale. od mene dobiš en velik objem!!! v prav nič zavidljivi situaciji nisi - vzemi si čas in premisli, vsekakor pa misli z razumom in ne s srcem!!! za kar koli se boš odločila, te podpiram!!! slikica male Zoje v krstni oblekici pa je cortkana!!! sta bili obe v rozni? tako; zdaj pa moj pričakuje malo moje pozornosti (ker je včeraj ni dobil )... upam, da mi bo potem še kaj uspelo narediti (npr. pospraviti kuhinjo, cunje, ki ležijo vsepovsod, igrače,... obesiti oprano, napisati kazalo za diplomo,...) oh, ti moški,... ko vsaj ne bi toliko mislili s tisto malo glavo in bi več uporabljali veliko glavo (še to jih je potrebno opomniti, da mala glava nima možganov,... oz. so razpršeni v DNK zapisih... ) želim vam še lahko noč, v primeru, da se ne uspem več oglasiti na RRju!!
|