|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
14.9.2009 18:51:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kwa je pa ušpiču?

uh!

Ni tako resno kot pri zoji, mi pa še vseeno pisker rukne do zvezd.

si se elegantno izrazilauser posted image user posted image user posted image user posted image dej ga smotkota

user posted image
Moram ostat mirna in prisebna. Da ga bom žvajznila s stilom

user posted image    

user posted image

no no mal se bosta ruknla pol pa user posted image ...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
14.9.2009 19:14:46   
Anonimen
vidim da ste vse neki jezne na svoje deceuser posted image   no moj je pa za razliko ful priden že več kot en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image   sam še mulca bo treba spedenatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
14.9.2009 19:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kwa je pa ušpiču?

uh!

Ni tako resno kot pri zoji, mi pa še vseeno pisker rukne do zvezd.

si se elegantno izrazilauser posted image user posted image user posted image user posted image dej ga smotkota

user posted image
Moram ostat mirna in prisebna. Da ga bom žvajznila s stilom

user posted image    

user posted image

no no mal se bosta ruknla pol pa user posted image ...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
14.9.2009 19:32:21   
petrazg
No babnce, puste dece, saj veste z njimi ne moremo, brez njih pa tudi ne... Zgleda, da tudi na njih vreme deluje... Pri meni sta tavelika dva pridna, mali je pa popoldan tečen kot user posted image

Zoja... zate držim pesti, da vse kar se boš odločila, boš naredila po tehtnem premisleku in da bo nova pot lažja. Mislim, da pri vama obstajata samo dve rešitvi... ali res greš kot so ti predlagale punce ali pa se poskusiš z njim vsesti za mizo in se pogovoriti. Ampak res POGOVORITI. Morala  bosta položiti karte in si povedati eden drugemu kaj si mislita o vama in vajini zvezi, kje si vaju predstavljata v prihodnosti... Tale vajin kuža je samo eden izmed izgovorov za prepire... Očitno so med vama nastale ovire, skozi katere ne znata iti skupaj... Morata se pogovoriti, mogoče si pošičita pomoč, če želita ostati skupaj... Vsekakor se pogovori, da ti ne bo kdaj kasneje žal, da nisi poskusila... Po pogovoru bodi pa predvsem poštena sama do sebe... ne vrzi svojega življenja stran za nekoga, ki se ni pripravljen potruditi za vaju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
14.9.2009 19:48:20   
Dudica1
tud jaz nism na svojga nč huda vsaj zdaj ne...včsih pride prepir in tud tako gre kot je prišel...user posted image ...pije mi ne,kadi sploh ne...včasih si jaz kar kaj namislim "mogoče" pa je prepir...

zoja09 ti želim da prideš stvari do dna...user posted image

Jaz sm pa bla pr dr...sm dobila kapljice tako da upam da bo kmalu okej...otroci pa že spijo user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
14.9.2009 20:07:51   
AKP
Dudica novi podatki iz posvetovalnice 6100g in 65cm. Me je presenetilo, da se je zredila za 815g user posted image . Čez dan se pa noče več dojiti user posted image , samo ponoči se. Iz celonočnega spanja sva se vrnili na 2x zbujanje. Zdaj pa grem hitro brat, da vidim kaj je novega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
14.9.2009 20:10:17   
lake
Jst na mojga sploh ne morem bit jezna, ker cel dan dela, poje, gre za računalnik, in pride spat ko midve že zdavnej spiva. Sej ne najdeva časa za kreganje user posted image No ja pol pa čez vinekd vse nadoknadva.

Taja je tud sitna popoldan, pomoje ji pet mal zobje rastejo. Je prej praktično na pol spala, sm jo previla, oblekla v pižamo, zdej pa mam ker se je zbudla in je polna energije, ma samogovor, in bulji v računalnik.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
14.9.2009 20:30:11   
Leela
manjkajoči podatek: naslednji pregled 13.10.

flaska- ko si napisala ali zafrkava, mislim da ne, ampak še sama ne ve kaj bi rada. Lahko da premalo spi in je ful utrujena potem pa sloh ne ve kaj bi delala: se smejala, ker je vesela ko te vidi, ali jokala ker je utrujena itd...
Luka se je pri 9-10 mesecih naučil ploskati. Potem pa je bil zmatran, zaspan... in je ful jokal in ploskal zraven user posted image .

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.9.2009 20:30:44   
AKP
Zoja 09 meni pomaga tametil. Sem prebrala neki post od dojenja in je ena uporabnica napisala, da jemlje tametil. Sem jo kontaktirala in sem ga še sama začela jemat in mi je res pomagal, da sem zopet dobila toliko mleka, da sem lahko polno dojila. Žal pa se je ščasoma proizvodnja zopet zmanjšala in se začela dodajat. Se pa mi je takoj poznalo če nisem popila najmanj 3 litrov tekočine.
Zoja 09 koliko pa je star tvoj partner?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.9.2009 20:50:58   
Anonimen

ja sej ji skoz kapam fiziolosko pa se neki matram z pumpico pa ni nc boljs

jest mu vsako jutro in večer ( včasih pa tudi vmes ) očistim nosek. Mi gre ful na živce, če začne kaj čudno vlečt tam po nosku, pa privlečem ven boga in svašta....user posted image

sicer pa imamo čisto navaden flaškon za smrlkne in fajn ven potegne....fiziološko pa tudi kapljam kar orenk...sem kupila tisto celo flaško, pa eno kar z inekcijo ven dajem in potem v nosek. se mi zdi tista nivejina kar draga....mah nimaš kaj, zdaj je sezona teh smklnovuser posted image . Če pa se spomnim nas ko smo bili otroci, se mi pa zdi da smo skoz hodili okrog s svečami, tako da to ni nič hudega. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
jz sem pa danes prvič naredila polnozrnate palačinkeuser posted image user posted image user posted image madonca so nasitneuser posted image

recept pls

38 v ustih....treba k dr a ne?

a to samo danes ? trenutno ? jest ne bi šla....še .....koliko pa ima v ritki ?

mam svecke sam se nebi dala....dons sem ji prvic izmirila temp....ucer je tolk jokala da nisem mogla...pac dudo je treba cuzat ce hoces da kaj izmiri...sem morm iz unga za v usesku kupt....

nikar tistega za ušesa kupovat....meni je en bul šit....čist nikoli ne vem, ali sem prav izmerila ali nisem, zato merim v ritki, ali pod pazduha....še najraje pa bi kupila tistega za na čelo ( nekaj podobnega smo mi imeli že 20 let nazaj, zdaj pa tega ne dobim .... )

mam svecke sam se nebi dala....dons sem ji prvic izmirila temp....ucer je tolk jokala da nisem mogla...pac dudo je treba cuzat ce hoces da kaj izmiri...sem morm iz unga za v usesku kupt....

sploh no coment. vse kar ti lahko rečem, da ga zbrcaj ven, skupaj s psom. PES JE ZA ZUNAJ.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.9.2009 20:53:10   
Anonimen
pa še lahko noč, grem najstarejšega medveda spat dat, ker še vedno okrog skače....danes se gremo zdravnike izgleda, ker vsem puca nose, pa s palčkami in inekcijami okoli špaca...

oskar pa itak spi od sedmih....mater je tole postal en priden otrok. sploh nimam nobenega dela z njimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.9.2009 20:55:16   
petrazg
AKP... sem ti že dopoldan želela napisati, pa sem pozabila. Tametil sem tudi sama dobila, ker nisem imela mleka oz. sem ga imela takojh po cr in so Lukcu morali prve dneve dodajati, še na pediatrični so mu dale kakšen obrok... Ampak so me posebaj opozorili, da Tametila ne smem jemati dalj časa zaradi možnih problemov z želodcem oz. uničeno prebavo. Tudi patronažna je enko povedala, da teh tabletk g ne predpisujejo radi, zaradi možnih kasnejših problemov, ker se mamice ne držijo navodil. Jaz sem jih jemala takrat 3 tedne user posted image , sedaj pa vzamem dve , če vidim da mi zmanjkuje mleka... enkrat na 14 dni. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
14.9.2009 21:08:10   
AKP
Petrazg hvala za informacijo. To pa res nisem vedela. Jaz ga jemljem že tri mesece user posted image . Je pa res, da sem ga prej vzela in me je začelo nekaj šraufat, pa sem mislila da bom že končno dobila menstruacijo. Zdaj pa res ne vem če to ni od tametila. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
14.9.2009 21:08:36   
Anonimen
pozdravček!!

še zdaj upam, da bo dan dobil še kakšno urico več, da mi bo vse uspelo urediti,...
stanovanje v kaosu!!

otročka spita (upam, da bosta spala do jutra,... močno upam!!)

petrazg, sva popoldne z Oskarjem letela v Hofer po tiste avtomobilčke, a veš da jih ni bilo več??user posted image  sem bila bolj žalostna od Oskarja in sva se šla potolažit v McDonald'sa... pa prav fino sva se imela (bili sta čisto najini skupni urici!!... Urban pa doma jokal in jokal, dokler ga nisem vzela v naročje... je moj rekel, da je bil Oskar manj jokav, ko je bil še dojenčekuser posted image )

ugotavljam: Urban je prišel v "mama fazo", kar pomeni: mama je ena sama, če je ni, sem nesrečen! oz. hočem svojo mamo!!! kaj pa pri vas??

sem vas na hitro prebrala:
KatMat pozdravite se!!!
petraa, super za diplomo!!! evo, bova tekmovali, katera bo prej spisala? sicer si ti v prednosti, ker veš, kaj pisati, jaz pa, ker jo moram samo še dokončati,... user posted image

in Zoja09, so ti že punce vse napisale. od mene dobiš en velik objem!!! v prav nič zavidljivi situaciji nisi - vzemi si čas in premisli, vsekakor pa misli z razumom in ne s srcem!!!
za kar koli se boš odločila, te podpiram!!!
slikica male Zoje v krstni oblekici pa je cortkana!!! sta bili obe v rozni?

tako; zdaj pa moj pričakuje malo moje pozornosti (ker je včeraj ni dobiluser posted image )... upam, da mi bo potem še kaj uspelo narediti (npr. pospraviti kuhinjo, cunje, ki ležijo vsepovsod, igrače,... obesiti oprano, napisati kazalo za diplomo,...) oh, ti moški,... ko vsaj ne bi toliko mislili s tisto malo glavo in bi več uporabljali veliko glavo (še to jih je potrebno opomniti, da mala glava nima možganov,... oz. so razpršeni v DNK zapisih...user posted image )

želim vam še lahko noč, v primeru, da se ne uspem več oglasiti na RRju!!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.9.2009 21:20:21   
AKP
k.tja moja pa ima tudi očka fazo. Se vidi da sva oba doma in jo oba rihtama. Drugače pa se smeji vsakemu in tudi na roke jo lahko vzame čisto vsak. Je tudi od kolegice tamala takšna. Vsak ki ima 5 minut jo lahko žuli. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
14.9.2009 21:25:09   
PapuaNG
Naš tamalček tudi že spi, ga je kopanje čist zmatralo user posted image Vsak dan bolj brca z nogicami med kopanjem, da je kopalnica napol poplavljena, ko končamo. Je danes brcal še ko smo ga ven jemali user posted image Mah, samo da uživa...je pa res, da dokler ga pol spedenamo, je že tko zmatran, da pol še mal poje in na joški zaspi. Ga ne zbudi tut, ko mu roke čez odprtine za roke v vreči dajem user posted image Upam, da danes tut potegne do štirih (ali dlje), sem takoj bolj spočita.
k.tja-pri nas tudi opažam prve zametke mama faze...sicer ni jok, ko ga ima kdo drug (tudi če mene ni), sem pa jst, če sem zraven, skos 'na nišanu'. Se pozna, da ga imam zadnji mesec bolj jst čez, ker moj skos dela...ga bom te dni spet mal mami peljala za kakšno uro ali dve, da se navadi bit tut brez mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
14.9.2009 22:10:41   
HM84
Tista, ki ima seznam za FB - mi ga lahko prosim pošlje, ker vsake tolko časa delam čistke, da ne bom slučajno katere skenslalauser posted image user posted image user posted image

Tnxuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
14.9.2009 22:25:05   
lake
Imaš seznam na ZS.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
15.9.2009 7:07:52   
Anonimen
palačinke

20dag polnozrnate moke
2 jajca
malo soli
4dc mleka

mešaš toliko časa da je zmes gladka in malo postiš stati (15-30min) in začneš pečt! njami so nasitne in zelo malo jih poješuser posted image user posted image user posted image

dobro jutro

no jz sem vsatla zdej pa slišim da naša punca tud se že pogovarjauser posted image user posted image user posted image tako da grem, če bo čas se še kaj oglasimuser posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 15.9.2009 7:09:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
15.9.2009 7:28:05   
Dudica1
good morning

ktja pri nas še ni v nobeni taki fazi pa drugač upam da tud ne bo...če kam grem ga ma on in ni nobenih problemov se čist vredu razumejo...user posted image

Popoldne pa šibam v lj. sama po nabavi user posted image ...a bo še katera?  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
15.9.2009 7:45:00   
Anonimen
dobro jutro!

nas je lepo zalilo ponoči, ne?

spali, se mi zdi, smo bolje,... malček boljeuser posted image  vsaj zdi se mi, da sem spočita.
Urban pase kravice in grizlja kravice-ključke... mirno. ne več tako mirno,... jezi ga nekaj.

grem pogledatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
15.9.2009 7:55:28   
Dudica1
ja je kar celo noč zalivalo mislim...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
15.9.2009 8:24:36   
Tanja_
Jutro!

Smo že od 6ih pokonciuser posted image Ah, bo že bolje...
Kaj boste počele danes?Je tako bedno vreme..Jst grem zdele psa skopat, pol pa malo pospravit.Upam, da mi bo Hana pustila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
15.9.2009 8:31:00   
KatMat
jutro!!!!ucer sem tiji dala pol zlicke calpola in je mislila kar do zjutri spat ker ji je ocitno malo olajsal pocutje in sem jo ob 10ih kar zbudila in jo fajn podojila,ma pa nazaj svojo barvo...koncno...

dobro jutro!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
15.9.2009 8:50:53   
Tanja_

jutro!!!!ucer sem tiji dala pol zlicke calpola in je mislila kar do zjutri spat ker ji je ocitno malo olajsal pocutje in sem jo ob 10ih kar zbudila in jo fajn podojila,ma pa nazaj svojo barvo...koncno...

dobro jutro!

Isto je blo zanč s Hano. Je tečnarla, ni spala, pa mal je bla bolj topla ampak ni imela vročine.Pa sm ji vseen pol svečke dala in je lepo se naspala in je bla pol spet okej.Zakaj bi se matral, če jim loh pomagamo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?