Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:10:45
|
|
|
|
milči
|
Pozdravljene Po dolgem, dolgem času se spet malo oglasim, itak vas ne dohajam za sproti brat , ker ste ta hujše čvekice na forumu Pa lepo po vrsti: -bili smo na morju, Klara je uživala 100/h, le voda ji je bila kar mrzla, tako, da smo bolj nogice namakal -Majchy- za seznamček: iz hrbta na trebuh in obratno se prevalimo že od 6 meseca, pa mal se plazimo, ampak bolj v rikverc kot naprej, če to tudi šteje od 6,5 meseca, sedi še ne sama, je še bolj ko ne zelo nestabilna, nove mere pa jutri izvem, ko imamo pregled pri P. Aha, moj pdp je bil 26.2.2009 Hvala vsem, ki ste pomislile name in na mojega , skoraj ne morem verjeti,da je že dve leti minilo, boli pa še vedno. Vsem, ki si karkoli želite, praznujete,... pošiljam veliko To je toliko, mal na hitro. Lepo se imejte!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:12:46
|
|
|
|
Urša08
|
mlea sem prebrala , pi sej ne morem verjet da se to tud dogaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:16:16
|
|
|
|
Urša08
|
Milči lepo da si se javila dej nam še kako slikico od tvoje princeske pokaži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:17:54
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags a vi še prespite noči?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:20:02
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz bom šla počasi pod dekico na kavčka. Me prav firbec matra kaka bo današnja nočka. sem ob osmih Žiga še dojila in upam, da bo kasneje lačen - ponavadi je ob pol sedmih pojedel in potem je bilo ob pol dveh lakota. Bom jutri poročala. Lahko nočko , naj bo čim daljša,da si vs spočijete.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:21:38
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 prosila bi vas da mi napišete vaše PDP-je Moj PDP je bil 8. 2. 2009
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:22:52
|
|
|
|
Maksi1
|
Mlea - sem prebrala in .... ne vem...čelo imam še kar nagubano....ma je to sploh mogoče? Čista tema ta familija. Ženska ima celo internet (okno v svet, če sveta na poti v službo ne opazi), pa si dovoli, da živi tako življenje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:25:13
|
|
|
|
črticaa
|
pdp 18.2 lep pozdrav iz kranja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:37:41
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud hej, ste me spregledale KAKŠNI SO ZNAKI DA BOJO ZOBKI?!?!?! moja sicer ni imela takšnih znakov, kolegičina hčera pa točno takšne kot si jih ti opisala, ni niti pustila, da bi ji dlesni namazala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:43:20
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Evo naša miss je pojedla zdej pa čakam da zadrema da jest kej pametnega nardim Kolumbo a ti hormoni nagajajo? Kolkrat na teden dajete meso? Pa a ste že začele z glutenom pa rumenjakom? meso, jaz ji ga dajem 2x ali 3x, ga nima posebej rada. Se vidi, da sva z mojim vegija Gluten tudi, mi je P dejala, da naj kar lepo začnem. Rumenjak pa sem ji že tudi dala, sprva čisto malo, zdaj pa ji dam že celega. Ga vmešam med špinačo ali brokoli in je navdušena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:45:23
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Evo naša miss je pojedla zdej pa čakam da zadrema da jest kej pametnega nardim Kolumbo a ti hormoni nagajajo? Kolkrat na teden dajete meso? v juhi kurji hrbet,..govedina Pa a ste že začele z glutenom pa rumenjakom? mleko,rumenjak pa mal pudinga,...nardip kokr puding,...namesto mlećne kaše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:48:01
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan! Mi smo končno preseljeni v CE, zdaj pa upam, da bo malo lažje dihat. Je bla kr norišnica s vso to selitvijo. Aleks je ok, pravi smejko je. Čeprav je danes ful tečen, so zgleda tud pri nas zobki na pohodu. Moj PDP je bil 27.2. Vas grem malo za nazaj še brat. Dobrodošli v Celje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:52:11
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea timy-če kupiš to nečaku morš tudi svoji..... Glede na to, da je fajn zadeva, upam da ne boš svoje pupe prikrajšala za to zadevo..... itak, saj tako je vedno, kupim kaj za drugega, pa se mi potem moja smili, če tega nima, tako da kadar kupujem darilo, kupujem vedno v dvoje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 21:55:01
|
|
|
|
timy
|
No, zdaj pa sem prišla do konca, sem pa postala fuul utrujena in grem pančkat Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:00:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ne it v stanovanje, če si že celo življenje v hiški. Tu mate vrt, kjer otroka uživata, no to je moje mnenje sej gremo sam gledat.... fora je v tem tle k smo zdej ja na hribu in je kar dosti za kosit in mojmu pač to ni in on to ne bo delal in bom mogla sama..... torej, kjerkoli bomo bom verjetno bolj k ne sama za ta dela okoli hiše no mogoče bo pa na svojem dvorišču le kej počel mislim, da imama samo neke pribliske, rada bi se osamosvojila in bila na svojem pač jst sem še vedno doma pri starših in mi to kdaj ne paše.... tud marsikdo k meni ne pride na obisk ker mu gre na živce, da more obiskat pol tud staro mamo in moje starše.... al pa bratova prva žena ker ji je pač neprijetno (pa sme ful prjatlce) vsak piknik ali vsak odhod od doma jima opravičujem pa vedno povem kdo pride zakaj in kam gremo.... pa mi to preseda največji problem pa je z obdelovanjem zemlje... mi2 to ne boma delala in da bom ne vem čez 15-20 let mogla vzet kredit, da bom brata izplačala mi je res mal glupo vse skupi ker hiša je potrebna obnove.... mah ne vem neki nas drži in bomo vidl verjetno bo vseeno zmagalo, da bomo ostali tle k smo sam da se bomo mal razširli, ker je to trenutno najcenejša in najbolj praktična odločitev.... polek tega imam pa doma kadarkoli brezplačno varstvo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:02:18
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa ce gre vse po sreci, se zbudi ob 1h in malo pocuza in potem spi do 6-7h. To je od kar je v svoji sobici.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:17:21
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Evo naša miss je pojedla zdej pa čakam da zadrema da jest kej pametnega nardim Kolumbo a ti hormoni nagajajo? Kolkrat na teden dajete meso? v juhi kurji hrbet,..govedina Pa a ste že začele z glutenom pa rumenjakom? mleko,rumenjak pa mal pudinga,...nardip kokr puding,...namesto mlećne kaše Tole vprašanje sem pa spregledala. No, naša že je zadeve z glutenom - kruh, pašto, kuskus. Probala je juho, drugega mesa pa še ne. Meso bo s 7. mesecem, tako da počakam še en teden, pol pa akcija. Mlečne izdelke in rumenjak v 8. mesecu - to so bli nasveti naše P. Aja, pa še to je rekla, da naj ji dam najprej belo meso (tudi belo ribo), in to takrat, ko jemo mi. Nč naj ne posebi pripravljam. Ko pa bo tole osvojila (piščenec, puran, zajec, bela riba), potem sledi govedina. Svinjine in ostalega morskega pa še neki mesecev ne.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:21:59
|
|
|
|
Maksi1
|
No, še malo SAMO ZA TISTE, KI VESTE, KAJ JE LIKANJE : Znanstveniki so odkrili, da sta likanje in zakonski seks enaka: Človek se mora prisiliti, da začne... Ko ze začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo... Ko vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:23:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 No, še malo SAMO ZA TISTE, KI VESTE, KAJ JE LIKANJE : Znanstveniki so odkrili, da sta likanje in zakonski seks enaka: Človek se mora prisiliti, da začne... Ko ze začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo... Ko vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 22:48:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:52:31
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo grem peglat sam ne preveč...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 22:55:47
|
|
|
|
Maksi1
|
No, pupke, jaz tudi grem v horizontalo. Lepo noč vsem!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 23:01:47
|
|
|
|
Balonchy
|
Tud jaz grem peglat!!! KAVČ... Nočko...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 23:10:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Tud jaz grem peglat!!! KAVČ... Nočko... Nočko...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 15.9.2009 5:49:01
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro .....kako ste kaj.ne vem kok sem kaj spala me vrat tok boli ko .drgac pa se je nik zbudo 4. 40popil flaso in ob 5.00 zaspal nazaj.kk dolgo bo ne vem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?