Še ena T
|
Helou vsem!!! Se še jaz javim po daljšem odklopu od RR (malo prostovoljnem in malo ne). Danes zjutraj sem končno dočakala prvi pregled. Vse je v redu, po mnenju ginekologinje sem zanosila še kakšen teden prej (zdaj sem že v 12 tednu). Videla sem otročička in dobila slikico. Tako sem srečna. Nuhalno imam naslednji teden. Pred 14 dnevi sem bila naročena pri isti G. na posvet in da mi da napotnico za neplodnostno. V čakalnici me je pričakala sestra in še kakšnih 10 žensk. Vprašala me je pred vsemi, po kaj sem prišla. Začela sem ji razlagat, da sem noseča, ampak da sem ta dan naročena zaradi nečesa drugega. Ok, reče da počakam. Potem pride čez 15 minut ven in zakliče moj priimek, pridem do vrat, pa reče:ne, to niste vi, vi ste noseča, a ne? In se dere še enkrat moj priimek, ker sem za posvet. Potem sem ji morala pred vsemi razložit, da sem bila jaz ta kandidatka za neplodnostno, zdaj pa sem NOSEČA. Potem mi je tam pred vsemi čestitala in se ful veselila zame, me smo pa farbale. V naslednjih 20 minutah, ko sem čakala, sem na tak način izvedela še za probleme vseh ostalih. No, danes sem pa od iste sestre mimogrede izvedela, da se je ona zelo dolgo zdravila za neplodnostjo in zdaj ima dva najstnika Pogovarjala sem se z G ali naj grem na AC ali biopsijo horionskih resic (ker se izvaja prej), ampak sem se potem odločila za AC, ker mi je vseeno lažje razmišljat o tem, da ti odvzamejo nekaj plodovnice, kot pa da ščipljejo resice. Poleg tega se včasih zgodi, da po biopsiji analize ni mogoče opraviti (celice se ne delijo ali kaj?) in moraš potem vseeno še na AC. Mogoče se bom pa še za AC premislila, ker res ne vem, kaj bom naredila, če rezultat ne bo ok.... Uh, težke odločitve, jaz pa se tako težko soočam z njimi. Vsako stvar tudi preveč preučujem, se poistovetim z vsakim problemom o katerem preberem itd...Zato malo manj berem RR. Vsem vam želim, da boste v najkrajšem možnem času srečke !!! Uživajte na žurki, jaz pa bom ves čas prihajala sem gledat za dobrimi novičkami!!!
|