Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:00:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 dan sem šla hitr test delat da bi povedala pdp pol pa vidim da to od feb zbirate no ja sej je smešno sam jest sem res šla test delat z velikanskim cmoom v grlu...hvalabogu je negativen...zdej pa ne vem sem dobila prejšni mesec 9.8. (prvič po porodu) zdaj pa še nič, ponavadi sem imela na 28-30dni...a se to po porodu lohk zgodi da jo mal dobiš pol pa spet nč no to je to komentirala ne bom ker sem še malo u transu in se še kar malo tresem kaj bi bilo šele če bi bil + Glede na to da dojiš je lahko čist zmešana. Jst sem jo včas mela obvezno na 25 dni, k sem pa dojila pa na 40, na 30, no, pol sem bla pa že noseča
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:02:25
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: claud hej, ste me spregledale KAKŠNI SO ZNAKI DA BOJO ZOBKI?!?!?! VROČINA, DRISKA, TEČNOST, GRIZENJE; LAHKO VSE, LAHKO PA NIČ Naša se slini ko polž, grize vse po vrst, občasno tečna, vse skupaj že en mesec pa ni še nič
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:02:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro...nic ne spimo ze tri dni...jokamo ,vriskamo-ponoci...cez dan teckast,ne spi...driska,grize...sploh ne folgam...spodaj pa ima tako belo in trdo ,da ko se nasmeje vsi recejo a imas ze dva zobeka...upam da so vzrok zobeki...pa tudi med hranjenjem joka da flasko ven odjoka in nato nadaljuje MAJCHY za seznam za zobeke mislim da se niso za seznam ker so sam bule zunaj ni prodrlo cez dlesni-se oravicujem ampak nisem vedla kako o gre...kaco pa si zasluzimo od 6m ,ce je to plazenje po trebuhu in ne po vseh 4...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:04:12
|
|
|
|
baki
|
kuham kosilo.sploh nimam idej kaj naj malemu pripravimdoms bo imel tenstane bučke.res nimam več idej.če ma kera kako fajn idejo na plano z njo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:05:34
|
|
|
|
simonakr
|
Evo naša miss je pojedla zdej pa čakam da zadrema da jest kej pametnega nardim Kolumbo a ti hormoni nagajajo? Kolkrat na teden dajete meso? Pa a ste že začele z glutenom pa rumenjakom?
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 13:10:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:11:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PDP 2010 , jst si ga žeimmmmm 6.12.2010 Nik ali Nina Čist me neki "utrgava" danes...no panik sm v navalu a ti si si pa kr datum zbrala:) a je kak poseben razlog za točno ta dan..... a tokrat ne bo februar.... al misliš, da ti februar prnaša samo fante
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:13:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mlea kdaj zacnes?Kje?nc ne vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:14:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Evo naša miss je pojedla zdej pa čakam da zadrema da jest kej pametnega nardim Kolumbo a ti hormoni nagajajo? Kolkrat na teden dajete meso? Pa a ste že začele z glutenom pa rumenjakom? meseka smo dali žće piščančka ampak ne gledam ko e na jedilniku mu ga dam kak košček zreven.... gluten ne pazim, ker mi noben ni reku, da morem.... rumenjak bi pa že mogli probat pa še nsimo smo pa jedli že ribano kašo kjer so jajčke not pa palačinke v juhici je jedu.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:19:48
|
|
|
|
Urša08
|
Meska je že jedel (piščančka) ampak tako kot Katjuša ga ponudim, ko ga tudi mi jemo. Rumenjak mu tud še nisem dala, gluten pomoje da tud še ne.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:22:17
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo revica očitno gre za zobke. A si si vsaj za vikend spočila ko si imela svojga doma? A ti lahko kdo med tednom kako urco pomaga - mama, sestra, svakinja,.. Spočij si, pa upam da zobka kmalu prodreta na plano. A mu mažeš s calgelom ali gengi gelom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:23:16
|
|
|
|
simonakr
|
Glede glutena sm mislila pšenico in izdelke iz pšenične moke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:24:46
|
|
|
|
baki
|
zaka še moj nik ne leze,kotali se pa po celi dnevni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:25:07
|
|
|
|
Urša08
|
baki tud men občasno zmanjka idej kaj mu ponudit da ni vedno isto. Ideje hm: goveja juhica, zelenjavna juhica, zelenjavica s polento, špinača + pire, zelenjavna omakica + krompirček + piščanček, brokoli + krompirček, zelenjavica + riž, ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:26:30
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr jaz sem mu enkrat dala mal žemljico za cuzat, da je bil zadovoljen v vozičku drugače pa lahko po 6 mesecu daješ tudi gluten.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:26:39
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Claud, naša tud ni pustila tipat dlesni kak teden preden so zobki ven pršli. Slin se pa že par mescov tko da če bi gledala slinjenje bi mela Kristi že pr ene treh mescih zobke Pa ponoč je bla sitna k sto hudičev, čez dva dni je bil pa zobek uzuni. Neli je bla pa čist brez problema, če ne bi bla takrat ene dve uri prej sitna še vedla ne bi da je dva zobka dubla. Če mene vprašaš ni nobenga pravila, čeprov k pravš da ne pusti dlesni potipat, no, to je bil pri nas tisti edini pravi znak
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:27:33
|
|
|
|
Urša08
|
baki otroci so si različni, eni se sploh ne plazijo ampak shodijo. Ne sekiraj se, bo že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:29:04
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy zadnjič sem ti pozabila povedat da ste ful luštna družinica Sta tvoji princeski zdravi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:40:23
|
|
|
|
birdy
|
Zaenkrat sta zdravi še ja... Neli je sicer mal smrkava bla včer, dons več skor nč, ampak bomo vidl kva bo k jo gremo iz vrtca pobrat. Hvala da tko mislš Vi ste tud luškani, pa ta starejši je ful cukr Ne mi zamert, ampak nikol si ne zapomnim njunih imen, oziroma ne vem ker je ker. A je starejši Nelc al Žiga? Sej vem, mal sem smotana, ampak glede na to da še mojedve ponavad kr obe kličem Neli mi ne moreš zamert
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 13:41:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:43:32
|
|
|
|
Urša08
|
birdy ta velik je Nejc ma sej jaz tud občasno Žigu pravim Nejc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:50:08
|
|
|
|
antonia
|
Kolumbo, jaz imam na Miklavža rojstni dan. Pa se mi je kot otroku vedno zdelo, da sem prikrajšana za eno darilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:53:46
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dan, da vidim, kaj se spomnim:) katjusa cestitke za odlocitev o prizidku sunny tebi tud cestitke za odlocitev za svoje stanovanje ajvi tebi pa tvojima pupikama pa en kup aljaz pa ma zgleda 6. bolezen......v soboto je dobil osip po tebuscku in vratu, sem klicala dezurno, pa so rekli, da je verjetno to, da pa glede na to, da nima vec vrocine, ne rabiva hodit tja....sicer pa ma jutri posvetovalnico, pa bo se dr. pogledala....zdaj ze gre osip nazaj.... glede kosil jaz tudi vcasih nimam idej....si pisem v tabelo, ko dam kaj novega, tako da tja pogledam....ce kaj pomaga: kupla sem zmrznjeno zelenjavo v sparu, farmer gemuse(koruza, korencek, brokoli, cvetaca), pa mu to skuham, pol pa dam vcasih polento zraven, al pa krompir... porovo juhico ima zelo rad....kolerabo tudi, dobi z rizekom ali krompirckom..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 13:56:54
|
|
|
|
Vesnozaver
|
aja se to sem pozabila: ce se katera pridno kmetuje na fb bi jo mela za sosedo... hvala....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 14:03:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki zaka še moj nik ne leze,kotali se pa po celi dnevni hej ne sekiraj se...moj erik se je tud prikotalil kamor si hotu, mu sploh ni bilo plazenje zanimivo...potem ko je bil tolk močan da je se z rokami vlekel po trebuhu je to začel tm pr ene 8 mesecih po vseh štirih pomoje pr kakih 10...hodil pri enem letu pa kak teden čez...sedel šele pri 9 mesecih...če ga danes pogledam prekaša tele svoje prjatlčke ki so vse to že prej počeli...je zelo gibčen in sploh ni panike hana pa se mi zdi da bo ista, zdej se kotali nekaj sicer probava plazit sam ji neki ne rata čist...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?