|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
14.9.2009 11:57:52   
Katjusa
kaj pa sosede briga kaj mam jst na moji parceli???? to mi pa ni jasnouser posted image user posted image user posted image

user posted image

kar je belo je naša parcela, siv kvadrat je zdajšna hiša rdeče pa je dozidek, ki ga mi želimo.... res mi ni jasno kaj imajo sosedje tle.... mah sej nam bodo na občini povedal.... aja pa okol sosedje nimajo stanovanj ampak so sami travnikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.9.2009 11:59:12   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Sploh vas ne utegnem prebrati. Sva bila zdej v emstu mal in sva mal zapravljala, ker pa je začelo deževati, pa sva morala domov. Zdej se nik igra, mami pa hitro mal na net. Mu moram pa iti zdej kosilo pripraviti, potem pa še za naju skuhat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.9.2009 11:59:51   
Čebel@
rabim PDP-je od:

-črticaa
-pikica82
-hedviga
-jutta
-sjmm
-milči
-alter_ego
-lilcha
-vesnozaver
-sazi
-boma2
-barbaraGS

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.9.2009 12:00:12   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MLEA ČIST RESNO SAM POVEJ MI PROSM URO KDAJ PRIDETE

Ob 9-ih imam u Kranju izpit- torej mal čez 8 bi bili pri teb... Izpit pa imam cca 1 uro...

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.9.2009 12:00:38   
Čebel@
jaz pa hani kuham cvetačo,zraven ji bom pa še riž dala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.9.2009 12:00:57   
claud
hej, ste me spregledaleuser posted image

KAKŠNI SO ZNAKI DA BOJO ZOBKI?!?!?!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:01:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.9.2009 12:02:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

nisem te spregledala,ampak jaz ti ne znam odgovorituser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:03:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.9.2009 12:04:22   
tanci29
dan

sem šla hitr test delat da bi povedala pdp pol pa vidim da to od feb zbirateuser posted image

no ja sej je smešno sam jest sem res šla test delat z velikanskim cmoom v grlu...hvalabogu je negativen...zdej pa ne vem user posted image  sem dobila prejšni mesec 9.8. (prvič po porodu) zdaj pa še nič, ponavadi sem imela na 28-30dni...a se to po porodu lohk zgodi da jo mal dobiš pol pa spet nčuser posted image

no to je to komentirala ne bom ker sem še malo u transu in se še kar malo tresemuser posted image kaj bi bilo šele če bi bil +

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.9.2009 12:06:57   
TAMIKA3

VROČINA, DRISKA, TEČNOST, GRIZENJE; LAHKO VSE, LAHKO PA NIČ user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.9.2009 12:08:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dan

sem šla hitr test delat da bi povedala pdp pol pa vidim da to od feb zbirateuser posted image

no ja sej je smešno sam jest sem res šla test delat z velikanskim cmoom v grlu...hvalabogu je negativen...zdej pa ne vem user posted image  sem dobila prejšni mesec 9.8. (prvič po porodu) zdaj pa še nič, ponavadi sem imela na 28-30dni...a se to po porodu lohk zgodi da jo mal dobiš pol pa spet nčuser posted image

no to je to komentirala ne bom ker sem še malo u transu in se še kar malo tresemuser posted image kaj bi bilo šele če bi bil +
bi ti lahko hormončki ponagajali in bi se ti narisal +user posted image user posted image user posted image ......se ti lahko full zmeša user posted image  po porodu-jaz jo imam čist vsakič drugačeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
14.9.2009 12:09:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dan

a ne veš kaj bi blo če bi bil + pošpejaj po sobi kaj vidiš? nekje se hana in erik igrata..... se ti že dozdeva kaj bi blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam moje user posted image vedno bolj zmešane najprej je bla 36 dni pol 39 zdej smo že tam pr 50 tak da kam to pelje nimam pojma sem pa ta ciklus jemala Klomifen in pričakujem al user posted image al pa mal bolj točnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
14.9.2009 12:10:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

VROČINA, DRISKA, TEČNOST, GRIZENJE; LAHKO VSE, LAHKO PA NIČ user posted image

pa ful se slinijo.... običajno že kak teden prej.... lahko pa se sploh ne slinijo.... pomoje ni nekega točnega znaka pr florjanu ni blo nič samo zvečer je bil siten ni mogu zaspat zjutraj sta bla pa 2 zobeka zunajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.9.2009 12:12:53   
Katjusa
kolumbo hvala..... bomo šli v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res bi dara drugo leto pričela z deli če ne že letosuser posted image user posted image user posted image da si končno zrihtamo kar rabimo in če bi nardil 2 sobe potem mi ni treba staršev preganjat da grejo štuk niži s spalnico, ker je dol vlažno in bolj hladno jim tega ne morem nardit bomo pa tud hodnik zaprl (vmes bodo vrata da lahko otroc kr po notranji strani letijo k babiki in dediju.... itak nismo skregani se pa strinjata da hodnik zapremo in imamo mi vsoj mir ona2 pa svojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res imam zlate starše in sem vesela, da sem lahko domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.9.2009 12:13:22   
Katjusa
zdej pa šibam se je mali princ zbudil in je verjetno lačen:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.9.2009 12:15:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej pa šibam se je mali princ zbudil in je verjetno lačen:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je tudi trnjulčica glihkar odprla učke in bo tudi lakotauser posted image user posted image user posted image user posted image kok sta z benijem usklajenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.9.2009 12:21:45   
Ajvy
utrujenauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.9.2009 12:29:45   
sunny24
Dan!
Naša nočka prespana-zame, moj je bil pa z Gajo ene 2 uri pokonci se mi zdi...smo pa z Gajo jutro prespale...Ku je pasalo! Zdej se igra v postlci, moj spi, jst pa malo tuki visim...user posted image
Moj je pa 3 dni doma-si je učeri zrihtu fraj in zdej ga mamo babe še 2 dni...Jeee!!!

Učeri mi je RR full štekal, mi je kar blokiralo in ven metalo! user posted image

barbara, sem ti hotla že učeri odgovorit, sam ni šlo...Brezrokavnik in una majčka so bli 18 evrov v CA.

katjusa, super za prizidek...Ja ni kej, h gradnji spada zravn še en kup papirjev, pa naj bo še tko smotano...
Mi2 z mojim pa smo se odločla, da v roku 1 leta kupimo stanovanje, pol pa ko enkrat moje none in nonota ne bo več, bomo hišo prenovili in nardili v zgornjih 2 štukih za nas, prtličje pa za moje starše.

claud, verjetno Larisso res zobki matrajo...Gaja je tudi mela vročino (ma to že prej ko je bla 1 fazaa zobkov), drugače je bla pa ena 2 dni prej tudi tečna, da se mi je kar fuzlalo. Pol mi je pa prst pograbla in si ga dala v usta in sm začutla zob. Za ta drugega pa ni blo nič posebnega.

Ma zdej pa ne vem več...Prebrala sm vse, sam tudi pozabla...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:38:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.9.2009 12:52:23   
Urša08
Ajvy kakšno noč ste pa meli? a maš obe doma?

Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.9.2009 12:52:48   
Urša08
kolumbo a te razganja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.9.2009 12:58:35   
witto
Evo mene, sem se napila kavic,zdaj lahko funkcioniramuser posted image . Matija je pojedel kosilo,in zdaj spi. Majchy, dodaj na seznam,da sedimo in se plazimouser posted image . A ja, kaj jast ti tudi napišem moj pdp? En je bil 4.2.09,ta drugi pa 7.2.09

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?