|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
14.9.2009 11:50:14   
tassika
Biohramba in neocelica sta plačljivi, stane od cca 1500 eur naprej, ne vem točne cene, tukaj zate shranijo mATIČNE CELICE ZA DOBO 20 LET. V javni banki je pa zastonj in pomeni kot sem zgoraj napisala, če je kdo, ki mu tvoje ustrezajo jih porabijo in če jih rabi tvoj otrok po banki pač pogledajo če imajo kakšne primerne in ti jih dajo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.9.2009 11:50:31   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Aha, a se je pol katera odločila za shranitev mat. celic v javno banko??

Ninka80
, midva sva kar ornk predebatirala in naštudirala zadeve glede javne ali privatne banke in se trenutno nagibava v smer privatne banke. Kot je že tassika napisala, je pri javni banki stvar sicer brezplačna, ni pa nujno, da bodo tvoje celice sploh shranjene (praksa kaže, da je shranjenih okrog 40% darovanih celic, ostale pa gredo ali zaradi prenizke količine odvzete krvi oz. nezadostnega števila celic v raziskovalne namene in se ne shranijo). V kolikor bi tvoj otrok potreboval matične celice, potem vnesejo njegove karakteristike v sistem in na podlagi ujemanja izberejo primeren vzorec, ki je pa lahko njegov lasten ali pa tudi ne. To je tudi eden izmed jezičkov na tehtnici v prid privatne banke - dostopnost samo najinemu otroku in pa tudi možnosti regenerativne medicine (razvoj oz. rast kože, kosti in hrustanca). Čeprav smo v SLO trenutno kar nekaj desetletij za zahodno Evropo, saj se pri nas matične celice uporabljajo skoraj izključno za namene zdravljenja levkemije, sva oba mnenja, da se bo to v bližni prihodnosti spremenilo. Finance nama trenutno omogočajo to naložbo - če je ne bi imela pa bi se sigurno odločila za darovanje v javno banko, saj gre drugače posteljica tako ali tako med odpadke in če imamo možnost, da naredimo nekaj dobrega za sočoloveka, brez da nas kaj stane, bi to možnost sigurno tudi izkoristila.

Carpe Diem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.9.2009 11:51:56   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: spelap1

povejte mi prosim, ali je treba za shranitev matičnih celic v javno banko kaj plačati?

ne, za javno banko ni treba nič plačat, ker jih pač ne shranjuješ zase, ampak jih lahko uporabijo za tistega ki jih bo pač rabil in mu bodo ustrezale.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.9.2009 11:54:15   
mayamaya
evo, smo pridne čveke. ste že vse povedale user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 554
14.9.2009 11:57:28   
Pikapoka83
Meni se to osebno zdi zelo pametna zadeva - zakaj ne bi nekomu pomagala na tako preprost način? Mogoče bova pa jaz ali moj otrok kdaj potrebovala pomoč, pa nama bo kdo pomagal na ta način! A se je že katera odločila za javno banko?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.9.2009 12:00:27   
tassika
z sem se odločala, amapak izpadem vn zaradi virusa in nisem primeren kandidat, če katero zanima, naj mi pošlje mail, pa pošljem dokumentacijo.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 556
14.9.2009 12:03:36   
ninka80
pikapoka, midva bova dala v javno bankao. pa mayamaya se mi zdi, da tut.
No, jst o tem pri 1. user posted image sploh nisem razmišljala, verjetnoi se še ni tok govorilo, al kaj. Tko da zdej pa sva se odločila, da bova je pa res 50 % verjetnost, da bodo sploh shranjene. Upam, da jih moj otrok nikoli ne bo potreboval, če bodo pa komu drugemu prav prišle, pa HB. Smo pa mi res še 100 let za leseno žlico, glede vseh teh zadevuser posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 557
14.9.2009 12:03:50   
Bojana82
Joj, sedaj ko vas berem že sama razmišljam o tej javni banki?! V bistvu nisi nič na zgubi, lahko pa nekomu  "rešiš"  življenje! user posted image

Moram malo pobrskati po dodatnih informacijah....

Punce ali ima še katera ta problem, da ji iz prsi teče? Meni teče in to kar dosti, sem tolk jezna, pride dan, ko si moram tudi po parkrat preobleči majčko, da ne govorim o posteljnini.....

Neposredna povezava do sporočila: 558
14.9.2009 12:06:41   
Pikapoka83
Tassika, kaj moram pa storiti za se prijavit?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.9.2009 12:07:32   
ninka80
Bojana82, dej si blazince v modrček, pa je problem rešen user posted image

javna banka...do 2. tedna morate poslat rešen obrazec na njihov naslov.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.9.2009 12:08:44   
ninka80
pikapoka83, samo pošlji mail, da se zanimaš za to na njihov naslov:

espok-ztm@ztm.si

pa ti oni takoj priložijo vprašalnik in njihovo obrazložitev.

< Sporočilo je popravil ninka80 -- 14.9.2009 12:09:27 >

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.9.2009 12:10:52   
juniorka
Pozdravljene punce!
Jaz semmela super vikend, smo se potepali b morju in uzivali!
tassika/ jaz pa se psihicno pripravljam, da grem na orbitrek in to tako, da jem Nutellouser posted image . Sem bla v Lidlu zjutraj, bi morali met spalne srajce na gumbe, pa jih se niso dobili in sem morala nekaj kupituser posted image
Vreme pri nas, po 1 tednu sonca oblacno. Vremenska napoved na radiu rock: At least is dry!user posted image
Jaz sem prvic brez pripravljene torbe sla v porodnisnico sem samo toaletno na hitro vzela, pa mi ni nic manjkalo, zdaj si pa ze pripravljam, ker tu mors vse svoje met... sem kupila hlacke za 1x uporabo, vlozke, spalno srajco( rabim se eno za med porodom), pa za bebo cunje...
Glede oblacenja v porodnisnici- v MB te nihce ne kontrolira, kako ti obleces svojega otroka za domov, za tam pa ti tudi 1x pokazejo in to je to. Pa tetra majck niskoz na voljo, tako da das 2x mako. Mako so fajn za cez bodi, jo hito menjas, ce se kaj umaze.. Sicer jh pa jaz tu ne dobim, samo s kratkimi rokavi v Mothercareuser posted image Z dolgimi ne obstajajo.
tassika, jaz pa tvoje bibe ne najdem na mamas &papas. Drugac je pa to najdrazja trgovina tu, tako da sem bla ene 2x not, pa hitr venuser posted image .
Grem se malo brat pa se kaj komentiram, preden se spravim telovadit.

Neposredna povezava do sporočila: 562
14.9.2009 12:11:48   
barbchen
me čez vikend ni bilo in ste mi kr ornk čtivo naštimale - pridne čvekiceuser posted image . Sva si vzela 2 dni za popoln odklop v prijetnem okolju in še vreme je bilo fino ter se posvetila samo drug drugemu in najinim mislim in je res ful pasalo. Poleg sprotnih problemčkov sva predebatirala vse od previjalne do imen in sem vesela, da sva se pogovorila in izmenjala mnenja.

spanje - jaz kar trkam, saj sem po polni luni uspela ujeti fajn ritem in sem lepo spočita in naspana in tudi jenči ponoči sicer da vedeti, da je tudi on/ona tam, ampak me ne moti pri spanjuuser posted image .

premajhne cunje - se tudi meni dogajauser posted image - ja tassika, sem enakega mnenja kot ti, da se glih ne splača kaj dosti kupovati, ampak v trenirki skoz pa tud ne morem bitiuser posted image , zaenkrat spravim poletne hlače še gor, je pa vprašanje časa kako dolgo, malo je odvisno tudi od vremena...pa še za soboto moram naštudirat kaj dat gor...moj bo namreč poročna priča in ne morem zraven glih preveč casual izgledat...neki bomo že najdluser posted image

darila
- naju še noben nič ne sprašuje in naju verjetno tudi ne bodo preveč spraševali. Glede na to, da sem cunjice dobila od sestrinih otrok, nekih večjih nakupov ne bova opravljala, sama sem sicer kupila nekaj bodijev, ampak se hvala bogu kar malo bremzam, da ne bo preveč robeuser posted image nakupila bova še malenkosti za jenčija (banjico, kremce, take in drugačne aparatke in drobnarije), ostalo pa že imava - voziček (z lupinco in košaro) sva kupila zelo malo rabljeno, skoraj novo, zibko dobiva od moževe tete in bo jenči v njej spal tam do 3 meseca, potem bova kupila tudi rabljeno posteljico, previjalno pa sva zaenkrat po treznem pogovoruuser posted image sklenila, da bova imela 1 in sicer v kopalnici, omare in predale pa bova že priredila tako, da bo vse klapalo

pi82ka, si me prav nasmejala s svojo prigodo o nakupovanju oblekicuser posted image

nekaj zadev pa sem kar direktno pokomentirala, tako da počasi zaključujem, me imeta dost za nekaj časauser posted image mogoče se lotim še up-date-anja seznama k sm glih v formiuser posted image

naredite si lep dan in UŽIVAJTE!!!!!!!!!Jaz sem zadnje čase čist mahnjena na klasiko in si vrtim Mozarta, ki sem ga pred nosečnostjo poslušala bore malo...ja spreminjamo se, ni kajuser posted image

B.

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.9.2009 12:13:59   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83

Meni se to osebno zdi zelo pametna zadeva - zakaj ne bi nekomu pomagala na tako preprost način? Mogoče bova pa jaz ali moj otrok kdaj potrebovala pomoč, pa nama bo kdo pomagal na ta način! A se je že katera odločila za javno banko?

ja jaz. iz istega razloga kot ti razmišljaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
14.9.2009 12:18:20   
mayamaya

najbrž si mislila do 32. tedna user posted image čeprav na unih obrazcih pol piše da najkasneje do 34. tedna

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.9.2009 12:23:09   
Bojana82
O pišuka pol sem pa jaz že prepozna, če je treba do 32 tedna! Če pa do 34 potem pa imam še čisto malo časa........

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.9.2009 12:27:37   
tassika

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

tassika, jaz pa tvoje bibe ne najdem na mamas &papas. Drugac je pa to najdrazja trgovina tu, tako da sem bla ene 2x not, pa hitr venuser posted image .

Ja vem sem tudi jaz iskala, pa je ni, zgleda da jo ne prodajajo več pri nas jo pa še imajo na zalogiuser posted image

Evo jo:
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=0&podskupina=0&artikel=407

Ampak ne boš verjela, tudi pri nas jo prodaja najdražja trgovina, sam jaz ko se v nekaj zaljubim je konec, že nekako spravim skupaj, zdaj jo pa itak dobim za darilo in sem čisto happyuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.9.2009 12:35:00   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

O pišuka pol sem pa jaz že prepozna, če je treba do 32 tedna! Če pa do 34 potem pa imam še čisto malo časa........

Tole piše na prospektu:

Kdo lahko daruje popkovnično kri v javne
namene?
Za darovanje popkovnične krvi v javne namene se
pred porodom lahko odloči vsaka zdrava nosečnica,
ki ima negativne izsledke testov na prisotnost
nalezljivih bolezni (HIV in hepatitis), ter v svoji
družini nima genetskih bolezni (hemofilija,
avtoimunske bolezni). Prav tako ne sme imeti v svoji
družini genetskih bolezni biološki oče otroka.
Najbolje je, da se prijavi okoli 32. tedna nosečnosti.

Tole pa na prijavnici:

Prosimo Vas, da skrbno preberete priloženo informacijsko gradivo nato izpolnite prijavnico, medicinski vprašalnik, podpišete izjavo
o pouËenosti in privolitev za darovanje popkovniËne krvi ter nam jih pošljete v priloženi koverti pred 34. tednom noseËnosti.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.9.2009 12:35:05   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

najbrž si mislila do 32. tedna user posted image čeprav na unih obrazcih pol piše da najkasneje do 34. tedna

upsssuser posted image user posted image , ja do 32. tedna.

Bojana, če si se tko odločla, kr pošlji.

Mali je končno zaspal, je revež spet vročino fasaluser posted image . Pa še cel dan sva sama doma, tko ad bom zvečer spet sam dol padla. No, pa sej mam zdej ene 2 uri mir.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.9.2009 12:48:52   
juniorka
Tule moram nekaj dodat!
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Nevem, lih totalno brez znanja nebom šla rodit, kot je napisala juniorka...vseeno sem že sedaj v MŠ slišala veliko o porodu (pa še nismo končali z predavanji), tako da "vem" kaki položaji so možni v P, zakaj so tam žoge, kdaj in komu moram povedat kako želim rodit...povedal so nam tud kateri položaji so dobri za kaj...torej če želiš rodit na pručki, rabiš precej kondicije v nogah (torej to zame odpadeuser posted image ), če nimaš toltiko kondicije, je fajn v sedečem položaju na postelji rodit, ker precej že teža otročka pomaga, pa še fajn se imaš za opret, itd....torej hočem povedat, da tudi brez  nevem kakega "izobraževanja" vem kakšne so moje možnosti.

Jaz sem tudi imela tole znanje... A o tem, ko ti odtece voda, so samo rekli, da poklices resilca in se ulezes! Mene je sicer moj peljal, ker resilca bi cakala 2 uri pomoje vendar sem lezala. Pol v porodni so me tud dali lezat in nisem smela vstat. Ce bi pa vedla, da po nekem casu ni vec rizika, bi pa sama vprasala, ce ze lahko ...itd. Pa se ctg skoz prklopljen.. zdaj vem, da ni potrebe, ker lahko vcasih mamin utrip pobere, mene je blo pa tolk strah, ko sem vidla, da je utrip naenkrat padel za pol.... Glede epiziotomie sem zdaj prebrala, da je vec slabsih primerov, ce jo imas,kot ce se sam strgas, no, meni je niso nardili, sem se strgala. Pa predretje mehurja lahko okuzi bebo .. Popkovinesploh vidla nisem, ne da bi vedla, ce je se utripala, ko so jo prerezali...
Babica je pa mela enih 20, 21 let in o je blo bolj stah kot mene, pa se en isto tezek primer je mela v drugi porodni in je vec ko pol casa nisem vidla. Je bla nedelja... Jaz sem tudi popolnoa zaupala, zdaj pa ne vec, sem mnenja, da je le boljse vedet, kaksne so moznsti, tudi v najhujsem primeru, si vsaj malo pripravjen. Meni je bil najhujsi strah, da bi se zadusil s popkovino, ke sem na ta nacin bratca zgubila. Pa mi je moj gineklog rekel, da proti temu ne mores nic, je imel eno v porodnisnici in so takoj ukrepali, pa je blo prepozno. Tako da nekaj je tudi v bozjih rokah!

< Sporočilo je popravil juniorka -- 14.9.2009 12:50:37 >

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.9.2009 12:50:51   
divja
Pozdravček še od mene po dolgem času....
sem oz. še vedno imam zelo naporen teden za sabo, ...prejšnji teden sem imela pregled pri G glede genitalnih bradavic, in sem dobila napotnico za odstranitev, G je klical enega drugega G ki naj bi poseg naredil in mi rekel, da naj bom v sredo 7.30 pred leoniščem in da naj ga takrat pokličem da se bo on zmenil naprej....čakala sem do 8.10 da je moj G prišel v službo (baje je zaspal), nakar mi reče da z odstranitvijo nebo nič, ker je vse polno....mene je pa moj odložil spotoma v lj ven, nazaj naj bi pa mami prišla pome, tako da sem ostala brez prevoza, pa še zjutraj je bilo zelo mrzlo in me je prezeblo tako da sem se še malo prehladila :(
No ta vikend se je moj prehlad stopnjeval in včeraj sem čisto obležala v postelji, danes zjutraj ob 9.00 pa naj bi ponovno šla v lj na odstranitev, vendar tudi vstati nisem mogla ker sem se tako slabo počutila. In še dobro da nisem šla, ker se je moj G spet kar nekaj menil po telefonu in sploh nisem bila vpisana, tako da zdej imam fiksno uro drugi teden v torek....danes sem pa še vedno na čajških in limoni...upam da me kmalu mine ta prehlad, ker samo kiham in smrkam, bo mali še potres možganov dobil...

vprašanje za tiste ki že imate pralne planice,...tudi jaz razmišljam da bi jih kupila, ker mi jih ravno sodelavka ponuja sam sploh ne vem ali so po ugodni ceni ali ne 20 planic za 250 EUR pa zraven mi da še 2 prekrivne. Ona je 2 otroka spravila gor z njimi (stare so 3 leta)...kolikšno imajo pa življenjsko dobo te planice, kera ve?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.9.2009 12:53:52   
tassika
Juniorka nam je pa v MŠ rekla, da je boljše da te prerežejo, da se bolje celi in vse kot če se raztrgaš. Ja glede rešilca sem pa tudi jaz v dilemi in bom pomoje tudi sama šla, ker tukaj veliko preberem da so ga klicale pa so rekli naj kar same pridejo. JAz še vedno upam, da bom šla v porodnišnico s popadki in brez tega da mi voda odteče, ker je potem baje tudi porod malo lažji.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.9.2009 12:55:32   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Ja vem sem tudi jaz iskala, pa je ni, zgleda da jo ne prodajajo več pri nas jo pa še imajo na zalogiuser posted image

Evo jo:
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=0&podskupina=0&artikel=407

Ampak ne boš verjela, tudi pri nas jo prodaja najdražja trgovina, sam jaz ko se v nekaj zaljubim je konec, že nekako spravim skupaj, zdaj jo pa itak dobim za darilo in sem čisto happyuser posted image

Saj zato sem hotla peverit, ce bi se jo tukaj dobilo cenej, k je bla moja sestra ravno na obisku. Ce bo pa zdej darilo, pol pa ni panikeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.9.2009 12:57:35   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Juniorka nam je pa v MŠ rekla, da je boljše da te prerežejo, da se bolje celi in vse kot če se raztrgaš. Ja glede rešilca sem pa tudi jaz v dilemi in bom pomoje tudi sama šla, ker tukaj veliko preberem da so ga klicale pa so rekli naj kar same pridejo. JAz še vedno upam, da bom šla v porodnišnico s popadki in brez tega da mi voda odteče, ker je potem baje tudi porod malo lažji.

To so tudi nam rekli, v knjigah po raziskvah so pa drugacni rezultati...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.9.2009 13:00:30   
barbchen

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10.

1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      22.09.              user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24) TRBOVLJE (1.user posted image ,?.user posted image )        
23.09.               user posted image  
3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         

5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       11.9.                  user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  

8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
? 
                      user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                     user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )             ?                  user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )              ?                  user posted image        

15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )         ?                 user posted image             
03.11

16.user posted image   monika985 (26 ) PO    (1.user posted image ,?.user posted image )          30.09.                user posted image
17.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                 user posted image
18.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )     4.9.              user posted image
19.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )   ?                 user posted image
04.11.  
20.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ? 
                     user posted image
21. monika m (32)               (1. ,?. )           ?                     

05.11.

22.user posted image Bojana82 (27) LJ              (2.user posted image ,1.user posted image )       21.09.               user posted image    
23.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
? 
                 user posted image
24.user posted image   juniorka (33)GB              (2.,1. )          23.09.            
25.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            ?                  user posted image
26.user posted image  Kajjada (?)                   (3. user posted image ,2.user posted image )         29.9.                 user posted image
06.11. 

27.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )            ?                    user posted image   
28.user posted image  srecna_zvezda (23)        (2.user posted image , 0.user posted image )               ?              
7.11.     
29.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )    
       06.10.                 user posted image
30.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                    user posted image    
31.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           ?                       user posted image
08.11.  
32.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                      user posted image
33.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                  user posted image
09.11.
34.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
35.user posted image  Pecorella (?) LJ             (1.user posted image ,1.user posted image )         11.9.                   user posted image    
36.user posted image   KARNEM (27) LJ            (1.user posted image 0.user posted image )          3.9.                     user posted image  
10.11.  
37.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
38.user posted image
 mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            29.9.                 user posted image
39.user posted image   miska73 (36)       RODILA 2.9.09   user posted image user posted image 1420 in 1430
11.11.  
40.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
41.user posted image
divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
42.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                    user posted image
43.user posted image metuljcica77 (32) LJ/PO (1.user posted image ,0.user posted image )         22.09.                  user posted image          
12.11.    
44.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                    user posted image       

45.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                  user posted image     
13.11.  
46.user posted image nina68 (41) LJ/CE         (3.user posted image ,user posted image )  
15.09.KR/30.09.              user posted image
47.user posted image valerija77 (32) CE         (3.user posted image ,1.user posted image )      13.10. CTG
               user posted image         
14.11.
48.user posted image Nezy85 (23) MB             (2.user posted image ,?.user posted image )          30.9.                    user posted image  
49.user posted image
 ROZICI (25) RADLJE       (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

50.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                    user posted image
51.user posted image
 Mashy (27) CE                (3.user posted image ,1.user posted image )        22.9.                     user posted image    
52.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         29.9.                   user posted image        
53.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )          15.9.                  user posted image      
54.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
55.user posted image    spelap1 (21) CE                 (1.user posted image . ,0user posted image . )       22.09            user posted image   

56.user posted image   Eva19 (19) LJ                 (1. user posted image . ,0. user posted image )           01.10.          user posted image
17.11
57.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
58.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         23.09.               user posted image      

59.user posted image  luan  (?) NM                     (2.user posted image ,1.user posted image        ?                       user posted image   
60.user posted image   Nogavicka80(29)PO/PT/LJ(1.user posted image ,0.user posted image       21.09.                 user posted image        
18.11. 

61.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          29.09.                 user posted image
19.11.
62.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 ?      
                user posted image        
63.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                     user posted image      

64.user posted image december06 (30)CE       (2.user posted image , 2.user posted image )             24.9.                user posted image      
65.user posted image  caryn (?) LJ                  (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image      
66.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )         18.09                 user posted image                
20.11. 

67.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          14.9.                  user posted image      

68.user posted image  barbchen(31)PO             (2.user posted image ,0.user posted image )         25.9.                   user posted image      

69.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )              ?                    user posted image
70.user posted image   petkapet (33)IZOLA      (2. user posted image ,1 user posted image )          22.9.                  user posted image  
21.11
71.user posted image summer410 (29) PT/MB (1.user posted image ,?.user posted image )           02.09.                 user posted image         

72.user posted image  krivonoska (32) MB        (2.user posted image ,1.user posted image )           08.09.                user posted image   
73.user posted image   DULCE (?) LJ                (?.user posted image ,?.user posted image )                   ?                 user posted image   
22.11.
74.user posted image nina7 (27) LJ                   (2.user posted image ,2user posted image )         19.9.                    user posted image
75.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                    user posted image
76.user posted image  giotti  (34)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
28.09.
                 user posted image
77.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )            24.9.                 user posted image

78.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )                  ?
                   user posted image
23.11.
79.user posted image tassika (26)LJ                (2.user posted image ,0.user posted image )         7.10./19.9. KR         user posted image

24.11.
80.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                     user posted image

81.user posted image Ikar (32) JESENICE           (3. user posted image ,2.user posted image )           9.9.                     user posted image
25.11.
82.user posted image  karmyka (22)CE          (2.user posted image ,3user posted image )          7.9.                           user posted image   
83.user posted image  pi82ka (26) LJ            (1.user posted image ,1. user posted image )           29.09                     user posted image
84.user posted image  Kepica78 (31) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )          17.9.                      user posted image
27.11.
85.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                         user posted image            

86.user posted image   Pikapolonica24 (25)MB (2.user posted image ,2.user posted image )               ?                        user posted image            
28.11.
87.user posted image korala (32) KR                 (1.user posted image  ,user posted image )             8.9.                   
   user posted image

29.11.
88.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                          user posted image

89.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                          user posted image
90.user posted image   Zvezda71 (38) LJ       (2.user posted image ,1.user posted image )              01.09.                   user posted image
30.11.

91.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )           7.9.                        user posted image
92.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
93.user posted image  eva 1(26)TRBOVLJE       (3.user posted image ,3user posted image )          21.09.                      user posted image
XX.XX. 
94.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
? 
                           user posted image
95.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                         user posted image
96.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ? 
                       user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    32

user posted image :    26

user posted image  :    39

user posted image + user posted image + user posted image  = 97

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

•  
    user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......