|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
11.9.2009 15:12:19   
tassika
Jaz pa mislim, da je o porodnišnicah debatirat malo tak otako, vsaka ima kakšno dobro in kakšno slabo lastnost, tudi če gledam po forumu, kranjsko ful hvalijo, ko jo potem ena čisto spljuva in z mojega vidika opravičljivimi razlogi, enako sem brala za LJ in enako za PO in enako za CE. Jaz pravim, da je vse pač odvisno od sreče in pa pač od ekipe, ki trenutno takrat dela. Za obiske v LJ porodnišnici pa jaz močno podpiram in upam, da ostane tako do novembra, ker sem bila lani na enem obisku in še to zato, ker je moj zagotovil da bova sama, pa so prišli še vsi dedki in babice, pa tetica, pa mož in otroci in nas je bilo naenkrat 10 v sobi in še ostali dve v sobi sta imeli obiske, jaz nisem mogla dihat tam notri kaj šele ubogi otročki. Saj tiste tri dni se pa da zdržat brez cele gore ljudi. Sicer sem se pa pozanimala malo in itak izgleda tako, da si celo jutro zaposlen, vizite, ... potem imaš popoldne obisk in potem zvečer spet večerja in vizita in ti ni dolgčas. Če imaš pa CR je pa itak tiste 3 dni ali 2 ne vem točno kolikor si na intenzivni dostop do tebe tudi samo tvoj partner.

Jaz sem se odločila za LJ, ker mi je blizu, ker če gre kaj narobe (pa upam da ne) imajo vse tam in ker sem od vseh, ki jih poznam tam slišala same pohvale, razen od ene, ki je imela CR in je rekla, da tam na intenzivni so malo bolj sitni in si res obravnavan samo kot številka, da na oddelku je bilo pa potem super.

Ampak to je samo moje mnenje, nobene ne napadam, da ne bo kaj narobe razumljeno, ker sem zelo tko napisalauser posted image

Aja pa pozabila sem povedat, nam je rekla na MŠ da so sobiki samo za očete, ker je bil apač takrat tista gripa, ampak da na veliki večini delajo da bi to uvedli za skos, tudi zaradi bacilov, ki se prenesejo in pa pač zaradi prevelikega navala ljudi, sploh sedaj ko je baby boom in že porodnice težko kam spravijo.

< Sporočilo je popravil tassika -- 11.9.2009 15:18:15 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.9.2009 15:27:00   
rožica13
Tudi jaz sem že slišala svašta za Celje in Ljubljano, v Celje ne grem ker so tam po mojem mnenju mazači (tudi lastne izkušnje), pa ne v porodnišnici ampak saj to vse spada skupaj pod bolnišnico. Edino za Trbovlje nisem nekih kritik hudih slišala. Mi je pa všeč to, da lahko v sobo pride samo partner ostali pa imajo obiske cca. 1 uro v sobi za obiske in otročka pokažejo sestre čez steklo. Tako sem vsaj prebrala naj me popravi katera če ni res. Ker zadnje kar je si želim, da bi pridivjala truma sorodnikov v sobo in bi vsi silili v dojenčka, sploh pa moja tašča in njena familija, s tem samo nervirajo dojenčke in mamice ki si želijo počitka, pa še slab zrak postane in bacili pa to.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.9.2009 15:52:11   
Metuljcica77
jaz tud mislim, da ni uredu da pride pol slovenije na obisk k rodiš, pa potem tud k si že doma user posted image

Itak imajo porodnišnice omejitve, vem da imajo v Postojni na 3 osebe naenkrat ... predvidevam da je mamica utrujena po porodu in dojenček tud, a ljudje res ne morejo počakat, da jih sam povabiš na obisk k tebi tako ustreza, nekaterim mogoče ža čez kakšem dan, kateri pa tud čez 14 dni ali pa en mesec. Mene to kar malo jezi k slišim veliko mamic, da se potožijo da vs čas neki obiski hodjo in si pol še bolj utrujen k jih zabavaš, dejansko si pa utrujen, kar čist verjamem in pol bi pa še kr vsi neki okol hodil ...

ne rečem, naj pridejo tisti, k bodo prnesli s seboj še kakšno dobro kosilo, al pa oprali in obesili kakšen stroj perila user posted image user posted image user posted image  malo zares malo za hec, sicer pa bomo same vidle kaj nam bo ustrezalo ... če pa se kej poznam bom pa kr mal povedala svojeuser posted image  al povabla če mi po pasal al pa rekla da še ni primeren čas ...

Pa še tole bi rada napisala, malo tud sebi v opomnik user posted image  , sama sm bolj samostojne sorte in hočem vse bolj sama nardit in upam, da bom tud dojenčka lahko poštimala čim več sama ... hočem rečt, kdorkoli se nam bo po porodu ( pa tudi že sedaj, ko se moramo bolj pazit) ponudil za kakršnokoli pomoč jo moramo zgrabit z vsemi štirimi, ne bit fine če kdo ponudi pomoč v gospodinjstvu, raje čas porabimo za naše sončke in zase ...

joooj kolk nakladam user posted image , grem raje mal ven na sprehod k se je tko lep sonček pokazal

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.9.2009 15:58:44   
tassika
Sonček kje, pri nas lijeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.9.2009 16:53:33   
zvezda71
A ima drugače kakšna mamica že iskušnje...torej kako to gre...pes in potem nov družinski član?user posted image
Imam: vse ok iz dneva v dan sta večja prijatelja sedaj  ima našuser posted image 2 leti, tako, da so spomini še kar svežiuser posted image . Moj je prinesel psu vsakič domov iz porodnišnice plenico (tetra) v katro je bil user posted image zavit za povohat, pa takoj ko smo prišli domov sva mu dala malega celga za prevohat (me je bilo kar malo strah, ker naš user posted image je bil takrat že 8 let star in seveda kralj družineuser posted image )Nikoli ni bilo nič samo morala sva se naučit mu zaupat, pa smo v malem stanovanju vsi skupaj, malega učiva da naj psa pusti primiru ker ni igrača ampak kaj ko user posted image za njim in pol se cartata bolj kot z mano. Pa še to pes je mešanec, cca 40kg.
Če hočeš še več piši na zs.
Kar se pa knjig o porodu, vzgoji ipd. tiče se pa 100% strinjam s tabo.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.9.2009 17:40:16   
mayamaya
ejla!

dva dni me ni , pa tri strani user posted image user posted image user posted image pohvalno. se vidi, da se bližamo, pa smo vse bolj firbčne. kaj to...kako tisto...

glede knjig
...meni se enostavno ne da. sem si jih kar nekaj sposodila, jih prelistala in to je to. vse kar preberem je uni vodnik od ringaraje. se mi zdi da mi kar zadošča, pa predavanja iz MŠ. po moje bo itak tako, da se bomo na začetku lovile (une ki smo 1. user posted image ), potem pa vsaka dobi nek svoj ritem

pa tudi glede poroda. me ni strah, imam neke svoje majhne želje glede tega in upam, da so ljudje v P toliko človeški, da bodo to upoštavali. tako, da MENI OSEBNO je in bo čisto vseeno, če kaj preberem ali pa ne.

rodila bom pa v Izoli. tudi za to porodnišnico slišiš vsega in svašta (sicer zadnje čase več lepega kot ne), ampak meni je najbližje in ne razumem unih ki nekako izbirate med P po celi Sloveniji user posted image . meni je skoraj logično, da sem doma kolikor sem lahko in grem šele ko je res čas za rodit (ne rečem, če kaj pride vmes in moraš iti prej, ampak če je vse normalno...). v avto in gas user posted image in upaš, da gre vse lepo in čimprejhitreje.

giotti...tebe si pa vedno bolj želim spoznati user posted image . zadnjič ko sem mojemu omenila, da obstaja na forumu ena, ki ima fanta iz Kp in ki nič ne komplicira in razmišlja kolikor se da naravno, mi je rekel ''pa dejte se kaj  dobit''. pa če si za user posted image ...

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.9.2009 18:41:03   
juniorka
Hvala za razlago punce- evo mene, zivi primer trpljenja zaradi nevednostiuser posted image . Kako je blo meni grozno tam lezat z umetnimi popadki, pa je blo vse v sobi od zoge do gugalnika... Ma sem jezna zdajle naseuser posted image user posted image

psi- kolikor jih poznam, nobena ni imela problemov, imajo pa vecinoma labradorce...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.9.2009 18:56:48   
ninka80
porod,... samo ne se pustit pregovort, pa ležat. Čim dlje hodit. Jst sem skos hodila, pa rodila v pol ure, brez vsega. Tko da grem v 2. isto.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.9.2009 19:22:01   
mayamaya
ja, pa kaj to se kar tam v P odločijo v kakšenem položaju boš ti rodil user posted image ? Celo nosečnost ''propagirajo'', da ni fajn na hrbtu ležat stegnjen, ker... (ker itak ti na paše), pol pa moraš tako rodit. halooo?

jaz zadnje čase še pim najboljše v pol sedečem, niti ne pol ležečem položaju

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.9.2009 21:06:01   
Lupinca
Evo mene, sem si ohladila živčke od računalnika...sem že zjutraj vse napisala, hočm objavit in mi nekaj zašteka, še internet povezava dol pade....in sem bla tok jezna, da sem raj sam ugasnila računalnik in šla stran, ker drugač bi ga čez okn vrgla. Joj mi je pritisk dvigniluser posted image

Tko da bom zdej bolj na kratko napisalauser posted image

Torej ja, se strinjam z Bojano82 in evo1, ki pravita da so knjige eno, praksa pa potem čiz druga....sej to je to ane...
in itak, da sem tudi jaz že kaj prebrala, sej se niti ne moreš izognit temu. Tud js berem tukaj na ringaraji ta koledar nosečnosti po tednih, ker me zanima kako daleč smo z razvojem...user posted image pa imam tud doma knjigo mislim da je naslov nega matere in otroka (?), mi jo je kolegica posodila...pa jo kdaj tko ko ni nič na tv prelistam...že tko zarad občutka "priprav" na novega družinskega člana. Ampak da bi se pa prav "izobraževala"....nevem no. Zelo dobro je petkapet napisala se mi zdi...ne živimo na vzhodu, niti v ZDA, ampak v mali Sloveniji, kjer bomo rodile.

Nevem, lih totalno brez znanja nebom šla rodit, kot je napisala juniorka...vseeno sem že sedaj v MŠ slišala veliko o porodu (pa še nismo končali z predavanji), tako da "vem" kaki položaji so možni v P, zakaj so tam žoge, kdaj in komu moram povedat kako želim rodit...povedal so nam tud kateri položaji so dobri za kaj...torej če želiš rodit na pručki, rabiš precej kondicije v nogah (torej to zame odpadeuser posted image ), če nimaš toltiko kondicije, je fajn v sedečem položaju na postelji rodit, ker precej že teža otročka pomaga, pa še fajn se imaš za opret, itd....torej hočem povedat, da tudi brez  nevem kakega "izobraževanja" vem kakšne so moje možnosti.

Giotti
, sej to je drugo, če ti res ne zaupaš "naši" medicini...in če se sama pri sebi boljš in lažje počutiš, če se izobražuješ ;) ampak js vem, da z branjem teh knjig, o katerih bi se dalo razglabljat koliko so "strokovne", še nebi postala pametnejša od naših ginekologov, porodničarjev...te pa razumem, ko praviš da želiš vedt kake so tvoje pravice. In super, da si si s svojim znanjem že pomagala na tem področju! Ampak js vem, da nisem tak karatkter, da bi bila zmožna prebrati do kakšnih vseh komplikacij lahko pride med porodom in potem mirno spati user posted image in se ne obremenjevat. Kot je ena napisala...se nepoznanega ne bojim.
Pa kot si napisala, da se zgleda ne bojim poroda...ma veš...sej lih čiz flegma tudi nisem. user posted image Itak da tkole kdaj pomislim če bo vse ok, pa upam da bo z najino bebiko vse super, da bo zdrava...v bistvu me najbolj skrbi samo najino zdravje. Koliko me bo bolelo, pa kaj vse bom mogla prenest, od slabosti, do CR-ja, ali pa česarkoli...po resnici povedano mi je vseeno. Vse bom prenesla, samo da bo z najino pupiko vse ok in da bom js dobro okrevala da bom lahko zanjo skrbela. In da bi zaradi tega, da bom eno prej rodila ali pa lažje rodila, šla brat neko literaturo, v kateri mi bo predstavljenih 1000 in 1 "pomembna" stvar...pa zarven si nakopala v možgane še miljon enih komplikacij do katerih lah pride in kake so moje možnosti takrat...a-a...user posted image
aja pa ta sterilnost...no, potem je tvoja snaha nekaj takega, kot ena moja znanka, ki je še kljuke od vrat brisala za ljudmi, ko so prišli na obisk, da se otrok ja nebi česa nalezel....no, zdej je ta fantek precej po bolnicah, ker je skos nekaj bolan in revček ves suh, ker nima apetita...user posted image hehe...ti ga kar vozi ven, da malo uživa v packariji! user posted image user posted image

Slučajno kar se tiče presredka, ko si omenila ane...samo banalni primer recimo...da je toliko rezanj samo zarad tega ker ni dovolj babic, se ne morem strinjat. Je sigurno razlog TUDI v tem, menim pa da je razlog tudi v tem, da precej žensk v danjašnjih časih, vzema nosečnost kot "bolezen" al kako naj se izrazim, da me ne boste linčale :D...torej prenehajo z večino aktivnostmi, več ležijo, silijo na porodniško itd...in s tem se tudi poslabšajo vse mišice...niso več tako prožne in itak da je potem potrebna epiziotomija. Torej hočm povedat, da bolj ko se komplicira, več je težav posledično. Tud zadnjič nam je babica v MŠ rekla...do najmanj zapletov in težav pride v P, ko imajo ful gužvo! Kar je logično....takrat nimajo časa komplicirat user posted image

caryn...ja, lep nasvet si dobila!user posted image

likanje...baje je obvezno potrebno likat cotike, dokler popek ni čiz lepo zaceljen...potem pa ne več. No, potem pa sej vidiš če se pojavijo kake spremembe na koži....enako je z uporabo mehčalca. Pač najprej ne, potem pa probaš in malo opazuješ dojenčkovo kožo. Pa fajn je baje na začetku prati z manj praška in dat na dvojno izpiranje.

zvezda71 ful fajn ideja tole s tetra plenico, da bi jo že prej moj domov nesu povohat našmu lumpu!user posted image Super ej! Bomo tako naredili ja.  Kaj pa kar se pozornosti tiče? Je pes kaj zameril, al sta mu namenjala še več pozornosti? Ker naš je tudi en razvajenc s crklanjem in pozornostjouser posted image

celulit...se pridružujem. Prej ga nikol nisem imela. No, vidnega lih ful ne. Zdej? Za izvoz. Tako da če se katera počuti prikrajšano, ker še ni dobila tega čara nosečnosti, ga z veseljem malo odstopimuser posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 485
12.9.2009 2:15:30   
Menta
Evo, čari nosečnosti: ura je 2:15, jaz pa naspana user posted image Upam, da je ta noč samo izjema in da si še kaj odspim do poroda. Pol bo itak nočna služba na sporedu ves čas user posted image

In kaj človek počne ob taki uri, ko ne more spat? Sej bi prosila za kakšen predlog, pa verjetno vse spite. user posted image user posted image user posted image
No, nekaj se bom spomnila, ve pa kar spančkajte in kaj lepega sanjajte.

Papa

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.9.2009 4:55:58   
valerija77
No tudi jaz sem budna že od 2:55. Pol sem se pa še skor eno uro matrala da bi zaspala, pa ne gre in sem se raj spokala v dnevno da še mojga ne zbudim. Tamal pa tud takoj čuti ko se zbudim ker se začne takoj premetavati po trebuhu. Pol pa spi če lahk.
Glede strij se pa moram malo pohvaliti, da jih še nisem dobila pa se ne mažem z nobenimi kremami proti strijam. user posted image Že pri prvem jih po trebuhu nisem dobila razen po porodu sem jih nekaj dobila na prsih in to je vse. Res pa je da v naši družini nobena nima strij.
Edin kar me pa "matra" je pa zgaga. Ta pa mi da hudiča. Ni dneva da bi me ne žgalo ko user posted image . In takrat tud rupurut in donat ne pomaga.
V torek imam pa spet obravnavo na sodišču za skrbništvo in me kr mal živčki dajejo. Mogoč pa tud zarad tega ne morem kej dost spat. Upam pa da bomo počasi zaključli, ker mam sodišča že tud dost in stroškov z njim tud.
Včeraj smo začeli pripravljati sobico. Z mojim sva sestavila kinderpet, jogija pa še nimam in ga tak še ne bi dala noter, ker bi se sam prah nabiral. Pa oprala sem včeraj 4 stroje oblekc, danes jih bom pa še speglala in pospravila v omaro. Voziček je tud že doma tko da mi manjkajo samo še drobnarije.
Grem še mal na tv pogledat če bo kaj...

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 487
12.9.2009 7:57:58   
Perlica76
Ojla!

Da vas pozdravim po daljšem času(saj berem pa vas kakor se le da).Sem se kar tudi oktoberkam pridružla v forumu,ker so malo pred mano in se tako počutim boljše,ker lahko nekomu" sledim" oz. jih zasledujem user posted image   v vseh teh pripravah!Ene so že rodile in je z njimi in bebicami vse ok!!
In ker imam jaz že vso nosečnost občutek,da bom rodila v oktobru in ne novembru,mi je fajn mal njim sledit.(nimam pojma zakaj in od kje ta občutek,samo ne vidim se v novembru-bomo vidli)

Drgač pa nč novga,imam občasne krče v sp.delu trebuha(kot pri M),pa opazila sem otrdevanje trebuha ampak predvsem ponoči,ko se zbudim čutim ta napeeet,trrrd trebuh.Še 11 dni pa imam G-komaj čakam!

Danes morda dobim po ptt posteljnino od Zibke,upam,da mi prinese danes,čeprav je sobota........

Metuljcica Porodnišnica Postojna in omejitev obiskov-ja,imaš prav glede pravil da naj vstopajo po 3 naenkrat,ampak kdo se pa tega drži????Nam je ravno ko sem bla na predavanju za EA anestezistka povedala,da sestre niso čuvaji,ker so enkrat zaradi tega že imeli težave(napad obiskov na sestre,ker so omenile to omejitev) in se one s tem več ne ukvarjajo,to je zdaj samo odvisno od obiska,al upošteva to omejitev al ne.Bonton torej!

No,lepo se imejte in uživajte naprej!!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 488
12.9.2009 8:32:10   
eva1
o moj bog-ste zgodneuser posted image ..jaz bi pa tok spala, pa je tamala včeri vročino dobila, sej sm ji dala calpol zvečer..sam sem ponoči vsake 2 ure hodla jo gledat,da nebi preveč zakuhala..zdej sem pa čistuser posted image ..je pa reva čist pikasta-upam da bo kmalu ferti teh noric..no ja pol bom pa vrjetn ponovila vajo s "tavelikim"..pa še mož dela cel vikend čez dan(12ur) tak da bom sama za vse...ajoj..sej če sta zdrava, da gremo lahko vn, še gre..tole bo pa pomoje fajn test za moje živce ta vikenduser posted image user posted image user posted image ...
evo me že kličijo

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 489
12.9.2009 8:52:03   
tassika
Evo tudi jaz sem slabo spala, sam se nisem dala in sem veselo visela v postelji in se premetavala iz enega boka na drugegauser posted image

Eva če pogledaš po drugi strani je pa fino da je to sedaj, da vsaj mali ne bo zbolel, tako majhni so ful bogi če dobijo norice in če se prenaša v okviru dr.člana je vsak naslednji hujši.

Jaz pa pojem zajtrk in šibam na bazar, sem mlao potegnila in potem spala do sedaj.

Aja valerija, poskusi še z mlekom, meni je zadnjič pomagal za zgago, sem ga spila pol deci in se je umiril, sam kaj ko sem jaz potem mogla spet pojest tovt in se je pojavilo nazaj. Drugače pa jaz prakticira donat, ruperut in mleko, nekaj že primeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.9.2009 9:31:37   
Menta
Dobro jutro...še enkrat danes.

Jaz sem ponoči kolovratila naokoli do 4.00. Groza. Pa še potem, ko sem se ulegla nazaj v posteljo, nisem čutila pretirane zaspanosti. Moj je pa tudi smrčal zraven, ker je nekaj prehlajen in me je še to živciralo. No, potem sem nekako le potegnila do 9.00. Upam, da me ne bo ob 12h zaspanost zagrabila.

Morem danes pospravit in počistit, ker se je spet vsega nabralo. Ah, pa tudi to bom videla, koliko bom lahko. Opažam, da se precej hitreje utrudim. Nosečnost, ne?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.9.2009 9:49:04   
caryn
jutro...še ena k ponoči ni spala...naš fant je zgleda zamenjal noč za dan že sedaj in je nemogoče spat, če te nekdo celo noč brca...samo si pravim...tole je sigurno priprava, da potem ne bo prevelik šok.

za seznamček...jaz sem se odločila za LJ P. Pravijo pa tako...tak kot si ti do sester in babic, s takim vračajo nazaj...no bomo videli...in se pustimo presenetit. Tudi meni je všeč, da na obisk lahko pride samo oče. Pa upam tudi, da bo ostala žlahta toliko uvidevna, da ne bo že prvi dan pridirjala na obisk.

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.9.2009 10:06:32   
mayamaya
dobro jutro.

evo se pridružujem klubu ''ne morem spat''. no sej spala sem, ampak sem šla spat šele ob 1., zbudila sem se pa ob 7. in to je to. aja, pa ene 3x na wc. cela žurka.

zdej pa ne vem ali naj najprej pralni stroj zalaufam ali pomivalni ali sesalec...zunaj dežuje in meni se taaaakoooo nič ne da.

upam, da je pri vas kaj boljše user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 493
12.9.2009 10:12:29   
petkapet
Menta , vdiiš nisi edina ponočnjakinja, smo te podpirale tudi druge. Ta noč je bla res za en k...poleg tega sem še tisto malo spanja imela ene more in korenjak je zelo zgodaj vstal, celo nasprotje je med tednom, ko mora v vrtec, takrat pa nina-nana user posted image .

Mayamaya, jaz bom pravtako rodila na hribu user posted image v Izoli. Nevem če boš zdaj razumela ...na vhodu piše, da je porodnišnica prijazna otroku. In, še res je, ma tudi za mame bi mogla bit user posted image . No in zato me je vedno vleklo do Postojne, sam se tudi meni ne da vozakat, ginekologe imamo pa tudi pri nas dobre.

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.9.2009 10:17:50   
petkapet
Ojoj, cel tekst je potemnjen...user posted image ...pardon!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.9.2009 10:21:16   
mayamaya
ej petkapet, ko sem jaz videla uno tablo v bolnici sem si takoj rekla, kaj pa mamam?
sej meni je tudi najbližje in na kraj pameti mi ne pade, da bi se še kam vozila. itak je gužva včasih še do gor pridet user posted image . imam namen bit do konca doma user posted image

iz kje pa si ti?

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.9.2009 10:51:25   
petkapet
No, mamam je pa "malo" manj prijazna....ampak če boš dobila dobro babico, tega ne boš tolko občutila user posted image .

Sem z Oblale tudi jaz user posted image . Če bo tvoj korenjak zamujal , ker imaš prvega, moj pa gre ven malo prej, kot se rado zgodi za drugega, se forši še dobimo goruser posted image . Upam, pa da mi spodnji vrat zdrži čim več.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.9.2009 10:57:42   
mayamaya
petkapet mogoče pa res :)

če hočeš se lahko pridružiš forumu Koprske nosečke, ma iz Kopra sem samo jaz user posted image tako, da je to bolj obalni forum. in nas je ful malo tam, pa toliko trebuščkov se sprehaja zunaj user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.9.2009 11:17:04   
ninka80
oj,

tut jst sem dans čula od 1 h - 4 h . Očitno je blo nekaj v zraku, da nas tolk ni moglo spat.user posted image

Zdej pa kuham kosilo, pol pa ven na sončka.
Lep dan

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.9.2009 11:28:35   
petkapet
Ja, ma res je tudi letos babyboom user posted image . Ko so me zadnjič zaradi otrjevanja kr na CGT že poslali, mi je rekla tista, najbrž babica, da majo vsake tolko premor za par dni, drugače pa vse polno že nekaj mesecev. In me novemberke smo tudi zelo številčne user posted image .

Sem videla, ja da je tudi forum Koprskih nosečk, ampak zaenkrat samo kaj preberem tam kot tudi malo Oktoberk.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......