tassika
|
Jutro, evo mene jem tortico za zajtrk, kaj pa če je ostala, je treba pojest da ne bo za stran. Itak sem se mela ponoči spet pestro in se moram spravit v mal v boljšo voljo, sem jedla za kosilo lazanjo, pa je bila zgleda premočna mi je bilo ponoči tako slabo pa želodec me je bolel, amapak sem preživela, sej drugega mi ni preostalo Zdaj p akavico spijem in letim v BC po par zadevščin. Sonček ful sem vesela, da ste imeli lep dan, danes je tukaj pri nas tako mrzlo in oblačno, meni se pa nekaj nabira v grlu, upam, da se me ne bo kaj prijelo, vedno me te temp. spremembe malo šokirajo. Maška, kako pa kaj tvoja biba? Pilotina, kje si bluzila čez vikend, midva sva zdaj tega frej, potem je pa trgatev, ampak baje naj bi šla za en vikend (prvi v okt.) ko imam še dopust na morje pa se mogoče vstaviva, ampak do tja je še tako dolgo, da nič ne obljubim, ker se vse hitro spremeni, bom pa delala na tem, da če ne greva vsaj nekam na izlet, da ne visim doma, ta vikend sva konkretno prebluzila, celo soboto in še celo nedeljo po obiskih, pašeeee ps. zadnjič sem prebrala, da je v logarski dolini doprt pravljični gozd, za tiste, ki že imate otroke, lahko greste malo pogledat, po slikcah sodeč je lepo.