gogabojan
|
Čao punce. Evo ene so danes zaštartale službo ene pa kmalu. Mi smo od alergologa. . Še vedno imamo alergijo na jajca, tako da glede tega stroga dieta. In alergijo na arašide. Voduškova naj ne bi že desetletja videla tako burne reakcije na arašide. Tako da, je tudi začel slabše dihat, tam ko smo bili. Kaj bi bilo šele, če bi zaužil arašide. Tako da moramo paziti, ko bomo jedli mesne izdelke kot so (salamce, paštetke, hrenovke, klobase, omakce, različne namaze, karkoli kar je na bazi arašidevega malsa). Strogo pregledovat deklaracije itd (no to smo itak že, sam od zdaj naprej pa v nulo). HB mi itak takih stvari ne je. Včasih sem mu dala kaj za probat, več pa ne. Pa itak mesa ne maramo skoraj nič. Eno vprašanje??? KAJ VE MENITE. Glede na to, da ima Rok zelo hudo alergijo na arašide, in ker nihče nič ne reče, kako ljudi opozoriti na to, ali katera ve, kje se da dobiti take zapestnice, ki se dajo okoli roke, in gor da piše. Je že res, da bi lahko imel tako zlato ali pa srebrno zapestnico (saj če druge ne najdemo, si jo bomo morali omisliti). Dajte si predstavljat, da je otrok nekje v varstvu, in pač varuška kam skoči, kakšna mama mu da smoki za pojest. Joj niti ne pomislim na to. Irma danes sem pa tvoji par poštenih povedala. Je mislila mojega otroka kar takoj v bolnico poslati, ker je nekaj očitno hudo narobe z njim, ker se je toliko zredil in zrastel v tako kratkem času, in ker toliko pije. Je rekla, KAJ ŠE DELATE TU, TAKOJ V BOLNICO. Pa sem ji rekla, da je naš P rekel, da naj ga še opazujemo do oktobra, potem pa bomo videli kako in kaj. Je pa tudi rekla, preden sem ji vse povedala, da kaj ga 24ur non stop filam z žlicami. In da saj ni čudno da je otrok tak, če mami tudi samo skoz je in to kalorično hrano. Pa sem ji rekla, za ščitnico, pa da pazim kaj jem, da se ne bašem, pa mi odvrne, da potem se pa nič ne gibam. Pa sem ji nazaj rekla, da naj ona sam leži pri dveh otrocih če lahko. Tako sem bila jezna kot , da medtem, ko sem Roka oblačila, sem ji z odmori naprej vse metala. Ej sem prav skoraj nesramna bila. In sem imela pravico biti nesramna, kajti če je ona do mene, bom tudi jaz do nje. Nič več, vse zabrusim nazaj. Sedaj, ko imam tudi samoterapijo, se mi je samozavest nemogoče povišala. Ne bom ostala nikomur več nič dolžna. Nikoli več. In brez dlake na jeziku. OK to zdaj glih ni za v ta forum, ampak sem si vseeno dala malo duška. Pri nas še vedno seje malo prehlad. Joj, kake svečke mamo pod noski. . Danes zjutraj, ko sta se Rok in Bojan igrala, pa je Rok neki zakašlu al kaj, pa mu je smrkuček prlezel ven. Bojan pa to videl, in je začel bruhat zdraven, ker se mu je to gabilo. Mami pa je bila med tem časom pod tušem. Šok terapija. Evo to je vse od mene. Hvala za mnenja ali odgovore, če mi jih bo katera posredovala ali napisala. Želim vam prelep dan, kolikor ga še je. Lp gb
|