|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
13.9.2009 11:03:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Vreme je bolj oblačno, samo vsaj pihat je nehal. Kopal se še nismo, mogoče dons, Taje pa ne bom not dala. 
joj lake upam da boste mel kej soncka!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

duuuuuuuuuuuuuuuudi, thanx... sm se res sprostila in uživala.. učke so defifnitivno spočite user posted image
packe...tko ze al kaj????na skrivaj?????kaj pa jaz/me????

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

Končn spet na RR-u! Ne morem verjet, da mam 5 minut časa! Pred nekaj dnevi smo prišli iz dopusta z bolno tavečjo punco, tko da sem mela kar obe doma - eno bolno, drugo sicer ok, ampak ker je še dojenček se seveda tud moram velik z njo ukvarjat, tko da sem zmozgana do amena. Kar sem se na dopustu spočila, sem v nekaj dneh nadoknadila. Cepljenje smo prestavili iz preventivnih razlogov, saj je imela tavelika slinavko, zdaj pa ima še škrlatinko in je bila veliko v stiku s tamejčkano. Tko da nimam še mer za na seznam, tehtali se bomo šele konec meseca - 29.9. Drugače pa po moji vagi doma ima že krepko čez 8 kg!user posted image

No, pa še nova slikca za na seznam.

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A so možni že zafrkavatuser posted image user posted image user posted image

nasa me ze...pa ko hoce jokcat tko vsake tolk na en ucek pogleda ce jo gledam oz ce sem se tam....ce me ne vid ve da ne bo nic dosegla...in je tih al pa se pogovarja...

tanja super za krst!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jutro

Mi pa obiske iz Zasavja čakamo..user posted image

Vreme je super,sonček ..tako da bomo tudi mi odpeketali mal ven.Včeraj mi je spala v vozičku 4 ure,sem jo kar na dvorišču imela parkirano.user posted image user posted image

Zvečer sva šla lih v akcijo user posted image user posted image , pa je začel AC tulit,matr sva laufala iz dnevne v splanico.Sem se hotela še nekaj oblačit...komedije,raje ne napišem.user posted image user posted image
Dihala je normalno.Enkrat me bo še kap zaradi tega hudiča.user posted image user posted image
jao jao olivica....kaj si ti faca!!!!!!!!!!!!!!! ja zakaj je pa piskal pol??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
13.9.2009 11:09:09   
KatMat
skratka...najin izlet se je kmalu koncal...izid??? bolna jaz,bolna mala,bolan Mat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
13.9.2009 11:10:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

skratka...najin izlet se je kmalu koncal...izid??? bolna jaz,bolna mala,bolan Mat

ojoj pa sami bolančki user posted image user posted image user posted image ...pozdravite se čimprej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
13.9.2009 11:25:34   
KatMat
hvala...........

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
13.9.2009 11:33:54   
Blueeyes

O, Blue, VISTA user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem skor popi**** zarad njeuser posted image user posted image

prov zaradi nje zdej prodajava računalnik... matr so naju nascal da je vista the best.. ubistvu je pa user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
blueeyes - zakaj ti urejaš majčice 2010 ? kaj sem zamudila ?

k sm jim odprla temo, pa še nobena sama ne dela seznama user posted image

Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkavauser posted image Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se režiuser posted image Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudouser posted image A so možni že zafrkavatuser posted image user posted image user posted image

po domač povedan jebe te u glavo..naša je ista, zato jo kr pustim jokat in se mi nič več ne smili

Aja, Blue.... Pravi, da ima preveč časa, pa jim tam smeti temouser posted image Kao. Sam jaz ne verjamem. user posted image user posted image

ma dej nehi... zdej čakam na Muser posted image user posted image ne se delat norca

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Zvečer sva šla lih v akcijo user posted image user posted image , pa je začel AC tulit,matr sva laufala iz dnevne v splanico.Sem se hotela še nekaj oblačit...komedije,raje ne napišem.user posted image user posted image
Dihala je normalno.Enkrat me bo še kap zaradi tega hudiča.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pozdravte se čim prej user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
13.9.2009 11:35:41   
Blueeyes
glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 13.9.2009 11:37:29 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
13.9.2009 11:38:57   
KatMat
http://www.picturesanimations.com/3d_smileys

dudi tuki mas se smajlije

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
13.9.2009 11:41:08   
Blueeyes
DUDI podatki za anarog
5620g,, merili je niso, naslednji pregled imata 22.10

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
13.9.2009 11:54:07   
Blueeyes
k sm jz kle nikol nobena nič ne piše... k me pa ni so pa vedno po 5-10 strani napisane user posted image user posted image kaj a me ne marate???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
13.9.2009 11:55:02   
Dudica1

glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT user posted image user posted image

tud jaz bi naprošala da ne več kaslcov user posted image user posted image user posted image ...rajš bi kakšne ograjce zdej mela da si mal ogradim

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
13.9.2009 11:56:14   
Dudica1

k sm jz kle nikol nobena nič ne piše... k me pa ni so pa vedno po 5-10 strani napisane user posted image user posted image kaj a me ne marate???

smo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
13.9.2009 11:57:02   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tud jaz bi naprošala da ne več kaslcov user posted image user posted image user posted image ...rajš bi kakšne ograjce zdej mela da si mal ogradim

no, od mene si dons kozo dobila... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
13.9.2009 11:57:55   
Blueeyes

smo user posted image

jz sploh več ne jem... k mi ne paše... sm pa že kruh drgač zamesla,pa štrudl spekla... zdej čakam dragega da pride dam s trgatve

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.9.2009 12:00:30   
Dudica1

user posted image ...jaz bi ograjco!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
13.9.2009 12:06:33   
Blueeyes

user posted image ...jaz bi ograjco!!!

dobiš jutr.. dons ne morm več pošiljat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
13.9.2009 12:11:55   
KatMat
kaksno dudi??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
13.9.2009 12:12:53   
Dudica1

kaksno dudi??

ograjco za farmo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
13.9.2009 12:16:01   
Blueeyes

kaksno dudi??

ograjco za farmo...

joj katmat k da še o čem drugem kot fb govorimo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
13.9.2009 12:16:44   
KatMat
kaksno??? belo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
13.9.2009 12:17:32   
KatMat

kaksno dudi??

ograjco za farmo...

sprasujem kaksno....k ni sam ena

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
13.9.2009 12:18:26   
Dudica1

kaksno??? belo?

ne uno sivo al kakšna že je...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
13.9.2009 12:19:29   
KatMat
ekola ograjco

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
13.9.2009 12:19:38   
Dudica1
nč grem ven
bx-by

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
13.9.2009 12:20:12   
Dudica1

ekola ograjco

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
13.9.2009 12:23:46   
ledenka

kaksno dudi??

ograjco za farmo...

sprasujem kaksno....k ni sam ena

kmetovalke user posted image user posted image user posted image

mali spi, se je obrnil na trebuh v spanju in je trdno naprej zaspal. običajno se je med obračanjem zbudil... sploh ponoči, ko se obrne in je postelja premala, da bi se udobno naštimal user posted image

obračanje - katera je to spraševala? raje se obrne v levo, v desno ga moram prisilit in mu malce pomagat. sem se odločila, da dam posteljico na drugo stran postelje, mogoče bo to pomagalo, da se bo lažje obračal v desno. sicer pa je P preverila in ni videti, da bi ga karkoli zategovalo.

je pa začel 'samostojno' sedet user posted image ko ga dvignem za rokice, ostane nekaj trenutkov v sedečem položaju - kake pol minute, preden pade na stran. zato to vedno počnemo na postelji, da pade na mehko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?