Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:03:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Vreme je bolj oblačno, samo vsaj pihat je nehal. Kopal se še nismo, mogoče dons, Taje pa ne bom not dala. joj lake upam da boste mel kej soncka!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes duuuuuuuuuuuuuuuudi, thanx... sm se res sprostila in uživala.. učke so defifnitivno spočite packe...tko ze al kaj????na skrivaj?????kaj pa jaz/me???? IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Končn spet na RR-u! Ne morem verjet, da mam 5 minut časa! Pred nekaj dnevi smo prišli iz dopusta z bolno tavečjo punco, tko da sem mela kar obe doma - eno bolno, drugo sicer ok, ampak ker je še dojenček se seveda tud moram velik z njo ukvarjat, tko da sem zmozgana do amena. Kar sem se na dopustu spočila, sem v nekaj dneh nadoknadila. Cepljenje smo prestavili iz preventivnih razlogov, saj je imela tavelika slinavko, zdaj pa ima še škrlatinko in je bila veliko v stiku s tamejčkano. Tko da nimam še mer za na seznam, tehtali se bomo šele konec meseca - 29.9. Drugače pa po moji vagi doma ima že krepko čez 8 kg! No, pa še nova slikca za na seznam. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A so možni že zafrkavat nasa me ze...pa ko hoce jokcat tko vsake tolk na en ucek pogleda ce jo gledam oz ce sem se tam....ce me ne vid ve da ne bo nic dosegla...in je tih al pa se pogovarja... tanja super za krst!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro Mi pa obiske iz Zasavja čakamo.. Vreme je super,sonček ..tako da bomo tudi mi odpeketali mal ven.Včeraj mi je spala v vozičku 4 ure,sem jo kar na dvorišču imela parkirano. Zvečer sva šla lih v akcijo , pa je začel AC tulit,matr sva laufala iz dnevne v splanico.Sem se hotela še nekaj oblačit...komedije,raje ne napišem. Dihala je normalno.Enkrat me bo še kap zaradi tega hudiča. jao jao olivica....kaj si ti faca!!!!!!!!!!!!!!! ja zakaj je pa piskal pol??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:09:09
|
|
|
|
KatMat
|
skratka...najin izlet se je kmalu koncal...izid??? bolna jaz,bolna mala,bolan Mat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:10:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat skratka...najin izlet se je kmalu koncal...izid??? bolna jaz,bolna mala,bolan Mat ojoj pa sami bolančki ...pozdravite se čimprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:25:34
|
|
|
|
KatMat
|
hvala...........
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:33:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, Blue, VISTA Jaz sem skor popi**** zarad nje prov zaradi nje zdej prodajava računalnik... matr so naju nascal da je vista the best.. ubistvu je pa IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* blueeyes - zakaj ti urejaš majčice 2010 ? kaj sem zamudila ? k sm jim odprla temo, pa še nobena sama ne dela seznama IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkava Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se reži Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudo A so možni že zafrkavat po domač povedan jebe te u glavo..naša je ista, zato jo kr pustim jokat in se mi nič več ne smili IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aja, Blue.... Pravi, da ima preveč časa, pa jim tam smeti temo Kao. Sam jaz ne verjamem. ma dej nehi... zdej čakam na M ne se delat norca IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Zvečer sva šla lih v akcijo , pa je začel AC tulit,matr sva laufala iz dnevne v splanico.Sem se hotela še nekaj oblačit...komedije,raje ne napišem. Dihala je normalno.Enkrat me bo še kap zaradi tega hudiča. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat skratka...najin izlet se je kmalu koncal...izid??? bolna jaz,bolna mala,bolan Mat pozdravte se čim prej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:35:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 13.9.2009 11:37:29 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:41:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
DUDI podatki za anarog 5620g,, merili je niso, naslednji pregled imata 22.10
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:54:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
k sm jz kle nikol nobena nič ne piše... k me pa ni so pa vedno po 5-10 strani napisane kaj a me ne marate???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:55:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT tud jaz bi naprošala da ne več kaslcov ...rajš bi kakšne ograjce zdej mela da si mal ogradim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:56:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes k sm jz kle nikol nobena nič ne piše... k me pa ni so pa vedno po 5-10 strani napisane kaj a me ne marate??? smo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:57:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT tud jaz bi naprošala da ne več kaslcov ...rajš bi kakšne ograjce zdej mela da si mal ogradim no, od mene si dons kozo dobila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 11:57:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes k sm jz kle nikol nobena nič ne piše... k me pa ni so pa vedno po 5-10 strani napisane kaj a me ne marate??? smo jz sploh več ne jem... k mi ne paše... sm pa že kruh drgač zamesla,pa štrudl spekla... zdej čakam dragega da pride dam s trgatve
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:00:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT tud jaz bi naprošala da ne več kaslcov ...rajš bi kakšne ograjce zdej mela da si mal ogradim no, od mene si dons kozo dobila... ...jaz bi ograjco!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:06:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes glede FB PUNCE, JZ NA FARMI NE MISLM ODPRET PTT... TKO DA PROSIM NE MI VEČ KASLCOV POŠILJAT tud jaz bi naprošala da ne več kaslcov ...rajš bi kakšne ograjce zdej mela da si mal ogradim no, od mene si dons kozo dobila... ...jaz bi ograjco!!! dobiš jutr.. dons ne morm več pošiljat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:11:55
|
|
|
|
KatMat
|
kaksno dudi??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:12:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaksno dudi?? ograjco za farmo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:16:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaksno dudi?? ograjco za farmo... joj katmat k da še o čem drugem kot fb govorimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:16:44
|
|
|
|
KatMat
|
kaksno??? belo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:17:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaksno dudi?? ograjco za farmo... joj katmat k da še o čem drugem kot fb govorimo sprasujem kaksno....k ni sam ena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:18:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaksno??? belo? ne uno sivo al kakšna že je...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:19:29
|
|
|
|
KatMat
|
ekola ograjco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:19:38
|
|
|
|
Dudica1
|
nč grem ven bx-by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:20:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ekola ograjco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.9.2009 12:23:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaksno dudi?? ograjco za farmo... joj katmat k da še o čem drugem kot fb govorimo sprasujem kaksno....k ni sam ena kmetovalke mali spi, se je obrnil na trebuh v spanju in je trdno naprej zaspal. običajno se je med obračanjem zbudil... sploh ponoči, ko se obrne in je postelja premala, da bi se udobno naštimal obračanje - katera je to spraševala? raje se obrne v levo, v desno ga moram prisilit in mu malce pomagat. sem se odločila, da dam posteljico na drugo stran postelje, mogoče bo to pomagalo, da se bo lažje obračal v desno. sicer pa je P preverila in ni videti, da bi ga karkoli zategovalo. je pa začel 'samostojno' sedet ko ga dvignem za rokice, ostane nekaj trenutkov v sedečem položaju - kake pol minute, preden pade na stran. zato to vedno počnemo na postelji, da pade na mehko
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?