Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:11:42
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej teh copatk in čeveljčkov mam pa polno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:12:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kaj pol mam samo jz drugače rr al kaj??? a sm neki special jz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:13:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
pridm do dolgem času do pc, pa sem nekaj posebnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:14:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi kok je lepa ta ptičja hiška.. thanx
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
evo midve sve šle pa danes mal same na sprehod, in pol še malo po sejmu, joj majo cort cujne, sam HB sem šla brez denarja k bi vse zapravla sve same doma je šel siko na morje tako da on uživa, jz pa ne k me skrbi a bo vse vredu, pa sej vem da bo k je šel z dedijem in babi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:16:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi kok je lepa ta ptičja hiška.. thanx ma zate vse hihi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:17:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo midve sve šle pa danes mal same na sprehod, in pol še malo po sejmu, joj majo cort cujne, sam HB sem šla brez denarja k bi vse zapravla sve same doma je šel siko na morje tako da on uživa, jz pa ne k me skrbi a bo vse vredu, pa sej vem da bo k je šel z dedijem in babi ja itak da te skrbi... sej to je normalno... pa sploh ni važn s kom je šel.... sej bo ok....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:19:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi kok je lepa ta ptičja hiška.. thanx ma zate vse hihi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:21:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi kok je lepa ta ptičja hiška.. thanx ma zate vse hihi sej itak si neki posebnega a ne...heheh Zdaj sm naročila še eno stranico za posteljo od T....pol se grem pa počas prpravlat na odhod
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:22:20
|
|
|
|
Dudica1
|
aja blue a maš ti mail...mam enga dobrga da ti pošljem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo midve sve šle pa danes mal same na sprehod, in pol še malo po sejmu, joj majo cort cujne, sam HB sem šla brez denarja k bi vse zapravla sve same doma je šel siko na morje tako da on uživa, jz pa ne k me skrbi a bo vse vredu, pa sej vem da bo k je šel z dedijem in babi ja itak da te skrbi... sej to je normalno... pa sploh ni važn s kom je šel.... sej bo ok.... ja nimaš kej.... k maš enkrat otroke te skojz mora mal skrbet.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:29:57
|
|
|
|
lake
|
Vreme je bolj oblačno, samo vsaj pihat je nehal. Kopal se še nismo, mogoče dons, Taje pa ne bom not dala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:29:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja blue a maš ti mail...mam enga dobrga da ti pošljem? ma ZS (tud te so prenovljeni )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:34:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
duuuuuuuuuuuuuuuudi, thanx... sm se res sprostila in uživala.. učke so defifnitivno spočite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:36:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes duuuuuuuuuuuuuuuudi, thanx... sm se res sprostila in uživala.. učke so defifnitivno spočite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:37:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja blue a maš ti mail...mam enga dobrga da ti pošljem? ma ZS (tud te so prenovljeni ) NEEEEEEEEEE vse je isto!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:38:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Vreme je bolj oblačno, samo vsaj pihat je nehal. Kopal se še nismo, mogoče dons, Taje pa ne bom not dala. Jaz sm maju samo nogice sred avgusta ko je blo res vroče tko da pomoje bi Taja zmrznla zdej...se je mogla kr shladit voda...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:41:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja blue a maš ti mail...mam enga dobrga da ti pošljem? ma ZS (tud te so prenovljeni ) NEEEEEEEEEE vse je isto!!! pa dej jz se bom mela dons za prov pomembno samo jz sm neki sprmenjenav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 12:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je pa sonček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 13:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dober dan! sva z Urbančkom sama,... je priden in se igra, ga rajši kar pri miru pustim,... potem pa bova šla ven, v Mostec. je gobarski piknik in Oskar že veselo je polpete in koruzo ter pleše,... smo šli danes malo pogledat avtomobile,... toliko tega pleha, da se je težko odločiti. no, če bi imela dovolj denarja , se mi ne bi bilo težko odločiti, tako pa,... Urbana smo pustili pri babici in je jokal pa še enkrat jokal, ko smo prišli domov,... AM ni hotel piti, se je pa prec priklopil na mojo mlekarno,... in seveda podaril najlepši nasmeh kar jih premore! Oskar, seveda, je v avtomobilih takoj našel vse gumbke, ki so pomembni,... se mi zdi, da sem ga bila bolj sita kot pa prodajalec sem pa ponoči uvedla novo taktiko,... Urbanu namesto joške ponujam čaj (za vsako drugo zbujanje)... upam, da bo tega zbujanja vedno manj! zdaj pa mu ni všeč, ker ne dobi ropotuljice, ki jo ima najrajši,... jeza! grem... lepo uživajte v tem prelepem dnevu (nekako mi nivo energije zopet narašča//kot pri Bakuganih )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 13:05:02
|
|
|
|
Dudica1
|
evo odhajamo mejte se fajn...mi bomo uživali blue bodi pomembna še naprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 13:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dober dan! sva z Urbančkom sama,... je priden in se igra, ga rajši kar pri miru pustim,... potem pa bova šla ven, v Mostec. je gobarski piknik in Oskar že veselo je polpete in koruzo ter pleše,... smo šli danes malo pogledat avtomobile,... toliko tega pleha, da se je težko odločiti. no, če bi imela dovolj denarja , se mi ne bi bilo težko odločiti, tako pa,... Urbana smo pustili pri babici in je jokal pa še enkrat jokal, ko smo prišli domov,... AM ni hotel piti, se je pa prec priklopil na mojo mlekarno,... in seveda podaril najlepši nasmeh kar jih premore! Oskar, seveda, je v avtomobilih takoj našel vse gumbke, ki so pomembni,... se mi zdi, da sem ga bila bolj sita kot pa prodajalec sem pa ponoči uvedla novo taktiko,... Urbanu namesto joške ponujam čaj (za vsako drugo zbujanje)... upam, da bo tega zbujanja vedno manj! zdaj pa mu ni všeč, ker ne dobi ropotuljice, ki jo ima najrajši,... jeza! grem... lepo uživajte v tem prelepem dnevu (nekako mi nivo energije zopet narašča//kot pri Bakuganih ) upam da boste dobili dober avto ja tej naši otroc nikol jim ni prav karkoli narediš naša pa HB ponoči spi in se ne zbudi do jutra sam se nesmem preveč hvalt bo prec se začela zbujat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 13:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo odhajamo mejte se fajn...mi bomo uživali blue bodi pomembna še naprej uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 15:45:45
|
|
|
|
mucka25
|
Živjo. Se po daljšem času oglašam. Mam res mal časa, no in tud zdaj ga očitno nimam več , Bom probala kasnej čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 16:33:52
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Končn spet na RR-u! Ne morem verjet, da mam 5 minut časa! Pred nekaj dnevi smo prišli iz dopusta z bolno tavečjo punco, tko da sem mela kar obe doma - eno bolno, drugo sicer ok, ampak ker je še dojenček se seveda tud moram velik z njo ukvarjat, tko da sem zmozgana do amena. Kar sem se na dopustu spočila, sem v nekaj dneh nadoknadila. Cepljenje smo prestavili iz preventivnih razlogov, saj je imela tavelika slinavko, zdaj pa ima še škrlatinko in je bila veliko v stiku s tamejčkano. Tko da nimam še mer za na seznam, tehtali se bomo šele konec meseca - 29.9. Drugače pa po moji vagi doma ima že krepko čez 8 kg! No, pa še nova slikca za na seznam.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?