Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:39:03
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj pa res........duty calls ... a je že sobota? domača naloga No, pol pa bejž, da ne bo predolgo čakal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:40:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria LOVRO VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN Lovro tud od mene čestitke....... ...pa tud mamici in atiju.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:41:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 ......da ne bo predolgo čakal ....kdor čaka dočaka..... ..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:42:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf L je zaspala, jaz pa malo počitka. Me kar daje tale karambol, pa od brontihisa še nisem dobra. Mojemu naredim nekaj za pod zob in na sedežno. ...joj revca boga kaj se je tebi nardil...a si zdej boljš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:42:48
|
|
|
|
Čarli08
|
Zdaj pa še jaz ... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:44:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba. Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:45:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Pf, kakšne ste pa nabavili? Mi še nimamo potrebe po čevljih. Naš R dvigne noge, ko poskušava hoditi. No, danes je celo nekaj poskušal, ampak je še daleč od tega, da bi pokazal veselje. mi jih še tud ne bomo nabavili....sicer pa jih tako imamo doma.....od prvega pikeca...upam samo, da mu bodo prav, ko bo shodil...mam pa od 18 dalje.... pa še nima noge 18 zaenkrat Uf, našemu grejo pa 19 na knap ... ...nam so pa 21 taman
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:50:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur. Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala. to že, samo zdaj ne jamra, ampak joče.... saj luč je zdaj bila dva dni prižgana.....prej nikoli..... ...bom probala s tipanjem danes to rešit, čeprav dvomim..... ne vem kaj ima zdaj to neke fore....... misliš, da izkorišča ...mi smo do 7 mesca spali pri luči...in ko je enkrat ni bilo ni nič iskoriščal in zahteval nazaj...tak da po moje ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:56:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer vsem skupaj.....mal vas grem brat pol pa spat...sem tko utrujena.... trgatev uspela....no kuharija? .... meni je moja, so vse pojedli ...uspelo ...sam jaz sem kot cota...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:56:57
|
|
|
|
gloria
|
lahko noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 23:14:57
|
|
|
|
Virtualna
|
Ojla, kako ste kaj? No, jaz vas vse lepo pozdravljam....ter ponosno sporocam ...da je najina miska mala shodila ...ze dva dni hodi ...cisto sama, brez najine pomoci...tak pocez cele dnevne sobe, ...no potem...se ji pa to zdi tako fajn in smesno...se zacne smejat...in talebne nazaj na ritko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 7:48:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Leyla!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 7:50:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Lovru in Niku želimo vse najboljše!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 7:52:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Še dobro jutro vam zaželim Jaz že dežuram, risanke se vrtijo v prazno, otroka se vsak po svoje igrata. Mami pa.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 7:53:34
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 7:54:06
|
|
|
|
arabela*
|
DANAŠNJI SLAVLJENCI
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 7:54:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ....ter ponosno sporocam ...da je najina miska mala shodila ...ze dva dni hodi [image] bravo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 8:44:17
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike! Sploh vas ne sfolgam več, non stop nekaj delam. Zdaj sem dala Gala atiju za 20 minut, med tem ko meni vzhaja testo za žemljice. Tako sem utrujena na koncu dneva, da se že malo veselim službe, da si bom lahko spočila. Mislim, da Gal čuti, da se bliža ena sprememba (moja služba), in da sem jaz malo bolj napeta glede tega in sploh ne zna več čisto nič sam delat. Non stop se mi vesi po nogah, samo bi se nosil. Ali pa hodil, samo še ne zna. In sedaj sem še večinoma čisto sama doma, ker je moj ful delal, zdaj gre pa še za 3 dni na eno službenu usposabljanje, pri sosedih (moji starši) tudi ni nikogar doma, ker so šli peš iz Goričkega v Piran , tako da sem še prevzela apartmaje za 14 dni in sem čisto . Vmes pa sem še šla na en izpit in itak da ga nisem naredila. Pa saj se ne sekiram preveč, bo pa naslednjič. Tako, malo sem se izkašljala , se že boljše počutim, zdaj grem pa pogledat, kako je s testom. Mmmmmm, bojo dobre žemljice, Gal jih ima ful rad.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 8:45:37
|
|
|
|
petra1978
|
Aja, pa seveda najbolj pomembno, čestitke vse današnjim in tudi vsem ostalim slavljencem, ki jih še nisem čestitala!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 9:18:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba. Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! Jupi. Za zobek. In še enkrat jupi za vse ostalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 9:21:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mi jih še tud ne bomo nabavili....sicer pa jih tako imamo doma.....od prvega pikeca...upam samo, da mu bodo prav, ko bo shodil...mam pa od 18 dalje.... pa še nima noge 18 zaenkrat Če ima naša babika nogico 19 in sva sedaj 20 čevljce kupila z malo rezerve spredaj in zadaj, skupaj mogoče cm. Si mu probala dat gor šuhec, da veš da ima pikec tak malo nogico?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 9:24:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....imamo zgleda novorojenčka doma.... ...se zbudi ob 2, ob 4, ob 6.....pol pa spi..... no in to zgleda tako, da začne nekaj jamrat...midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... to je zdaj od ponedeljka tako....odkar je bil cepljen...ne vem če zaradi tega...ampak tak je... Lahko je tudi mogoče malo od cepljenja še. Meni je rekla P da so lahko posledice cepljenja tudi do 14 dni. Tečkavost, nespanje, neješčost.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 9:27:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....babike...kak ste kuhinjske elemente zaščitile pred malimi vsiljivci ? .... jaz moram nekaj nujno nardit....mislim, da bomo spet kar magnetke gor dali... ne vem pa kaj naj naredim v dnevni, pri stekleni vitrini..... vrtala ziher ne bom.... ma katera kako idejo.... Nič še zaenkrat, ker jih pusti pri miru. Niso ji zanimivi. Naša je nora na pralni stroj. Ga oponaša, suče s prstkom tak ko se boben suče in dela zraven br, br. Celo pranje skupaj ga je pripravljena gledat. Včasih mi kar pobegne in ga gre pogledat vmes.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 9:32:18
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... pa, da 1x cajtnge v miru spet skoz pogledam....niti jih ne rabim prebrat .. aja, pa da lahko na wc grem v miru, ne pa da nekdo priplazi za mano tja ..... Mama minla so leta. Tudi jaz bi bila vesela tegale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 9:35:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...joj revca boga kaj se je tebi nardil...a si zdej boljš Ni ravno da bi se hvalila, ampak kaj naj. Bolelo bo sigurno še en čas. Jemljem tablete, ker se mi zdi, da mi bo glavo in hrbtenico odprlo od bolečin.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?