Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:43:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, pa upoštevaš, da mora bit vsaj 0,5 cm spredaj fraj? Saj pikec ni tako mali, me čudi, da ima tako malo nogico. pa on ima ziher še več kot cm fraj not ......, ma točno mu bom jutri ene te cicibanke obula.... mi imamo tud že 20 ene čeveljčke in so ji vredu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:43:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba. Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! bubika.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:44:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom Joj,to meni M dela...bilokam v štacuno pridema mi ob vsem kar vidi govori ama njama njam..ama ama...da mi je včasih prav nerodno...pa še na glas se zadere mama ama ama...ali pa nana...in če ji včasih ne kupim žemlje ali pa banane....se še glasneje začne razburjat .pa mi skozi cel dan poslušamo ta njem ama,ama......madonca ta otrok pa res tako je,ko zmeša in to skoraj vse.... naš tud....posebej pri bananah in kruhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:44:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri... asica....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:46:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom Joj,to meni M dela...bilokam v štacuno pridema mi ob vsem kar vidi govori ama njama njam..ama ama...da mi je včasih prav nerodno...pa še na glas se zadere mama ama ama...ali pa nana...in če ji včasih ne kupim žemlje ali pa banane....se še glasneje začne razburjat .pa mi skozi cel dan poslušamo ta njem ama,ama......madonca ta otrok pa res tako je,ko zmeša in to skoraj vse.... naš tud....posebej pri bananah in kruhu naša pa pri kruhu. v bistvu se pri jogurtih začne dreti ama ama, in kaže na kruh (hladilnik z jogurti je pred kruhom)....potem pa kar po vozičku skače od veselja, ko pridemo do kruha in dobi žemljo.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.9.2009 21:47:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:46:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš tud....posebej pri bananah in kruhu ja..npr.v trgovini,tam ko je sadje zloženo bolj nizko in kar hoče zgrabit,pa bognedaj,da ji rečem ne smeš to, pol pa je dretje....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.9.2009 21:47:18 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:49:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri... asica.... če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popi ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugače spi od sedmih naprej.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.9.2009 21:50:05 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:50:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri... asica.... če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popi ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugača spi od sedmih naprej. to pomeni,da dajl časa spi popoldne,lepše ti zaspi zvečer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:51:44
|
|
|
|
gold fish
|
moj pikec je pa danes meni taki strah nardil, da. .... ..imam še od prvega tisto mizico in 2 stolčka lesena iz ikeje... en stolček ima pri nas drugega spodaj pri mojih dveh.... in zdaj je začel ful plazit na vse možno..... no od danes dalje tud na stol ..... je splezal gor....se primil za naslonjalo, potem pa se vstal...... to se je dogajalo brez da sem zraven stala .... Sem ravno meso jemala s štedilnika, dedci na balkonu delali, ta mali jih je pa zgleda slišal in splazil gor..... Pogledam kje je, ker je bilo vse tiho.... on je pa stal tam pri balkonu na stolu in gledal ven...... Kaj bi bilo, če bi stopil nazaj al pa se poskušal vsesti...nočem niti pomisliti na to....stol je pa že skrit....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:52:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri... asica.... ja, ga navajam na jaslice... pa nič asica, ker je to edini čas, da lahko pripravim kosilo, pa mogoče kaj naredim....ker drugače itak več nič ne morem zraven njega....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:54:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri... asica.... če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popi ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugača spi od sedmih naprej. to pomeni,da dajl časa spi popoldne,lepše ti zaspi zvečer saraya - a tebi Marisa nič ne spi čez dan al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:56:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri... asica.... če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popi ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugača spi od sedmih naprej. to pomeni,da dajl časa spi popoldne,lepše ti zaspi zvečer ne. če popoldne ne spi, zaspi brez problema. če pa spi, je pa zvečer problem. pa če popoldne spi 15 minut ali pa 1 uro. isti šmorn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:56:59
|
|
|
|
gold fish
|
.....babike...kak ste kuhinjske elemente zaščitile pred malimi vsiljivci ? .... jaz moram nekaj nujno nardit....mislim, da bomo spet kar magnetke gor dali... ne vem pa kaj naj naredim v dnevni, pri stekleni vitrini..... vrtala ziher ne bom.... ma katera kako idejo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:57:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish moj pikec je pa danes meni taki strah nardil, da. .... ..imam še od prvega tisto mizico in 2 stolčka lesena iz ikeje... en stolček ima pri nas drugega spodaj pri mojih dveh.... in zdaj je začel ful plazit na vse možno..... no od danes dalje tud na stol ..... je splezal gor....se primil za naslonjalo, potem pa se vstal...... to se je dogajalo brez da sem zraven stala .... Sem ravno meso jemala s štedilnika, dedci na balkonu delali, ta mali jih je pa zgleda slišal in splazil gor..... Pogledam kje je, ker je bilo vse tiho.... on je pa stal tam pri balkonu na stolu in gledal ven...... Kaj bi bilo, če bi stopil nazaj al pa se poskušal vsesti...nočem niti pomisliti na to....stol je pa že skrit.... ojej. samo da ni bilo nič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:58:38
|
|
|
|
ključek
|
Lara, že konec obletnice?? vreme ste imeli super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 21:58:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur. Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:00:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish moj pikec je pa danes meni taki strah nardil, da. .... ..imam še od prvega tisto mizico in 2 stolčka lesena iz ikeje... en stolček ima pri nas drugega spodaj pri mojih dveh.... in zdaj je začel ful plazit na vse možno..... no od danes dalje tud na stol ..... je splezal gor....se primil za naslonjalo, potem pa se vstal...... to se je dogajalo brez da sem zraven stala .... Sem ravno meso jemala s štedilnika, dedci na balkonu delali, ta mali jih je pa zgleda slišal in splazil gor..... Pogledam kje je, ker je bilo vse tiho.... on je pa stal tam pri balkonu na stolu in gledal ven...... Kaj bi bilo, če bi stopil nazaj al pa se poskušal vsesti...nočem niti pomisliti na to....stol je pa že skrit.... ojej. samo da ni bilo nič. pa veš kak ponosno je tam gor stal..... , pol se je pa še razburjal, ko sem ga dol vzela.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:01:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur. Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala. meni ta teden, odkar imamo kozice na obisku, tudi ln dela halo ponoči. se zbudi, čist budna, se usede in kliče tok čaka, da nekdo pride k njej. in če jo položiš nazaj, pobožaš, in greš............ajoj, kakšno dretje. tko da se pol nosimo, tudi po uro, da zaspi. ker začne čebljati, peti, kazati na vse stvari, ki jih ima v sobi. prižgana je solna lučka, da vsaj malo vidim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:02:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa nič asica, ker je to edini čas, da lahko pripravim kosilo, pa mogoče kaj naredim....ker drugače itak več nič ne morem zraven njega.... jao,da bi meni dve uri dete spalo..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:03:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur. Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala. to že, samo zdaj ne jamra, ampak joče.... saj luč je zdaj bila dva dni prižgana.....prej nikoli..... ...bom probala s tipanjem danes to rešit, čeprav dvomim..... ne vem kaj ima zdaj to neke fore....... misliš, da izkorišča
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:04:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne. če popoldne ne spi, zaspi brez problema. če pa spi, je pa zvečer problem. pa če popoldne spi 15 minut ali pa 1 uro. isti šmorn. aja,sem narobe razumela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:05:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem kaj ima zdaj to neke fore....... misliš, da izkorišča ah, daj no, enoletni otrok? o, pa še kako nas sučejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:06:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur. Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala. meni ta teden, odkar imamo kozice na obisku, tudi ln dela halo ponoči. se zbudi, čist budna, se usede in kliče tok čaka, da nekdo pride k njej. in če jo položiš nazaj, pobožaš, in greš............ajoj, kakšno dretje. tko da se pol nosimo, tudi po uro, da zaspi. ker začne čebljati, peti, kazati na vse stvari, ki jih ima v sobi. prižgana je solna lučka, da vsaj malo vidim. no, saj nekaj takega je pri nas, je kao čisto buden in ful nekaj debatira....čeprav jaz ga nikoli ne jemljem ven in ne nosim..... Polaganje pa pri nas tud ne uspeva.... mam pa tud tako mini lučko, ker drugače je temno kot v brlogu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:06:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - a tebi Marisa nič ne spi čez dan al kaj? dopolde zaspi,vendar ne dolgo.... popoldne če ji rata pa tud nekaj...ne pa vedno.... se pa izboljšuje iz dneva v dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 22:06:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne vem kaj ima zdaj to neke fore....... misliš, da izkorišča ah, daj no, enoletni otrok? o, pa še kako nas sučejo in kako je potem, ko zrastejo??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?