|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
12.9.2009 19:51:23   
pf
L je zaspala, jaz pa malo počitka. Me kar daje tale karambol, pa od brontihisa še nisem dobra. Mojemu naredim nekaj za pod zob in na sedežno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.9.2009 19:53:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Naš se dvigne če drži mene za roke (s tem, da mu ne pomagam), drugače niti ne poskuša;

Saj bo. Naša se pa dviga že kar dalj časa in to povsod kjer pride. Enostavno tam, kjer pač je kaj da se gor potegne.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.9.2009 19:55:30   
Čarli08
Se mi zdi, da se mu ne da kaj preveč matrat user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.9.2009 20:06:17   
pf
A že sploh kdo od septemberčkov samostojno hodi prez pomoči? Mislim da je Tia nekaj pisala o njenem fantiču, Bubiki in Marisi gre dobro, drugače pa še ne šibajo glih. Bodo že.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.9.2009 20:26:16   
Čarli08
Anketa
Če se otrok polula ponoči v posteljo
Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino
mu pod rito podložite npr. brisačo
ga prestavite k vam v posteljo

Za posr....

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 12.9.2009 20:30:28 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.9.2009 20:27:37   
Čarli08
Anketa
če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj
naslednji dan
ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu

No, še večji biser od anket user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 12.9.2009 20:30:50 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.9.2009 20:29:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

A že sploh kdo od septemberčkov samostojno hodi prez pomoči? Mislim da je Tia nekaj pisala o njenem fantiču, Bubiki in Marisi gre dobro, drugače pa še ne šibajo glih. Bodo že.

Marisa hodi...vendar še ne tako da bi jo pustila ves čas.Mi prehodi nekje 8 metrov sama,pol pa čofneuser posted image ......ampak ona bi kar.....najraje pa hodi z mano tako da jo držim z eno roko.Gremo kar tako na sprehod po mestu brez vozička in cel ča hodi.Pa je boljše,ker se kar malo razgiba in posledično boljše spi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.9.2009 20:45:05   
ključek
čer.......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.9.2009 20:45:41   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mene pa je danes radar slikal zjutraj, ko sem šibala domov....samo mi ni jasno, ker tam na tistem delu nisem mogla prehitro vozit...ali pačuser posted image ....  V kolikem času dobiš slikico domov?

Mesec dni, teden gor, dol. Lahko tudi dalj, vse je odvisno od PP, ki je opravljala meritve.

veš, pri nas, če smo fejst pridni, pošljemo slikco tudi v parih dneh.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.9.2009 20:50:03   
Čarli08
Moj kolega je baje zadnjič dobil slikco, kjer je pisalo 307 z motorjem. Pa jaz bi ga kar tepla, no!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.9.2009 20:54:49   
ključek

Moj kolega je baje zadnjič dobil slikco, kjer je pisalo 307 z motorjem. Pa jaz bi ga kar tepla, no!

mi smo zadnjič slikali avto z ukradenimi tablicami, pelu je pa čez 200 km/h.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.9.2009 21:10:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce, jaz bi pa rada zložila malo slikce skupaj kot povzetek prvega leta...kot vabilo na rojstnodnevno zabavo mogoče, pa tuid sicer... a mate kak mušter? v kakem programu naj naredim? bubi, kak predlog?

Kot vabilo za 1. RD sem jaz bubiju naredila user posted image  12 slikic - za vsak mesec eno. Mislim, da bi se še kje našlo, sem pa kar v Wordu naredila.

Drugače pa definitivno fotoknjiga. Jaz se bom tudi spravila zraven in bubiki naredila od 5.-12. meseca.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.9.2009 21:10:43   
*bubi*

Kaj pa ti, si dobro??

Boli me vse, še lasje, drugače pa bo za prvo silo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.9.2009 21:10:46   
ključek
torej lahko komentiramo...........vozimo kot norci..........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.9.2009 21:11:23   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa ti, si dobro??

Boli me vse, še lasje, drugače pa bo za prvo silo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.9.2009 21:16:19   
*bubi*
Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba.

Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden user posted image . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.9.2009 21:18:38   
ključek

Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba.

Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden user posted image . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bubika.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.9.2009 21:29:14   
gold fish

Pf, kakšne ste pa nabavili? Mi še nimamo potrebe po čevljih. Naš R dvigne noge, ko poskušava hoditi. No, danes je celo nekaj poskušal, ampak je še daleč od tega, da bi pokazal veselje.

mi jih še tud ne bomo nabavili....sicer pa jih tako imamo doma.....od prvega pikeca...upam samo, da mu bodo prav, ko bo shodil...mam pa od 18 dalje....  pa še nima noge 18 zaenkrat

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.9.2009 21:33:06   
*bubi*
Fiši, pa upoštevaš, da mora bit vsaj 0,5 cm spredaj fraj? Saj pikec ni tako mali, me čudi, da ima tako malo nogico.

Bubika je imela sandalčke 19, zdaj pa ima čeveljčke in teniske 20. Moram pogledat, se mi zdi, da imamo še od bubija zimske škorenjčke št. 21, praktično nenošene.

Aja, ste opazile, da imajo povsod že zimske bundice. Pajacev pa še ne oz. samo tiste baby s stopali.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.9.2009 21:33:13   
ključek
o user posted image ...........živjo!
si kaj boljše danes??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 920
12.9.2009 21:33:19   
Čarli08

Pf, kakšne ste pa nabavili? Mi še nimamo potrebe po čevljih. Naš R dvigne noge, ko poskušava hoditi. No, danes je celo nekaj poskušal, ampak je še daleč od tega, da bi pokazal veselje.

mi jih še tud ne bomo nabavili....sicer pa jih tako imamo doma.....od prvega pikeca...upam samo, da mu bodo prav, ko bo shodil...mam pa od 18 dalje....  pa še nima noge 18 zaenkrat

Uf, našemu grejo pa 19 na knap ...

Neposredna povezava do sporočila: 921
12.9.2009 21:34:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mene pa je danes radar slikal zjutraj, ko sem šibala domov....samo mi ni jasno, ker tam na tistem delu nisem mogla prehitro vozit...ali pačuser posted image ....  V kolikem času dobiš slikico domov?

Mesec dni, teden gor, dol. Lahko tudi dalj, vse je odvisno od PP, ki je opravljala meritve.

veš, pri nas, če smo fejst pridni, pošljemo slikco tudi v parih dneh.user posted image

...upam, da ne bodo fejst pridni.....še bolj upam, da sploh ni meni zabliskalo.....user posted image .....ker mi še vedno ni najbolj jasno kak bi jaz lahko prehitro vozila, če sem stala pri semaforju na Mlinski, pol pa zavijala v smeri proti Giga sportu (na Meljsko)....zabliskalo je pa malo za tem, ko sem prišla mimo prehoda....pa saj nisem mogla imeti več kot 50user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.9.2009 21:43:16 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.9.2009 21:37:52   
gold fish

Fiši, pa upoštevaš, da mora bit vsaj 0,5 cm spredaj fraj? Saj pikec ni tako mali, me čudi, da ima tako malo nogico.

pa on ima ziher še več kot cm fraj notuser posted image ......, ma točno mu bom jutri ene te cicibanke obula....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.9.2009 21:42:41   
arabela*

V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

Joj,to meni M dela...bilokam v štacuno pridema mi ob vsem kar vidi govori ama njama njam..ama ama...da mi je včasih prav nerodno...pa še na glas se zadere mama ama ama...ali pa nana...in če ji včasih ne kupim žemlje ali pa banane....se še glasneje začne razburjatuser posted image .pa mi skozi cel dan poslušamo ta njem ama,ama......madonca ta otrok pa res tako je,ko zmeša in to skoraj vse....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.9.2009 21:42:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

o user posted image ...........živjo!
si kaj boljše danes??user posted image

ma ja zdaj sem že.....   zjutraj pa user posted image user posted image user posted image ...

....imamo zgleda novorojenčka doma....user posted image ...se zbudi ob 2, ob 4, ob 6.....pol pa spi.....    no in to zgleda tako, da začne nekaj jamrat...midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda......   n in pol spimo pri prižgani luči....   to je zdaj od ponedeljka tako....odkar je bil cepljen...ne vem če zaradi tega...ampak tak je...

..no in danes je še ob 8 prišel stric, ker rihtamo balkone...in smo morali vstati....pikec je seveda spal....

...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?