|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
12.9.2009 22:39:03   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

...zdaj pa res........duty callsuser posted image ...

a je že sobota? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

domača naloga user posted image

No, pol pa bejž, da ne bo predolgo čakal user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.9.2009 22:40:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

LOVRO VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN

Lovro tud od mene čestitke.......user posted image user posted image

...pa tud mamici in atiju.......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.9.2009 22:41:13   
gold fish

......da ne bo predolgo čakal user posted image user posted image

....kdor čaka dočaka.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..................user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.9.2009 22:42:13   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

L je zaspala, jaz pa malo počitka. Me kar daje tale karambol, pa od brontihisa še nisem dobra. Mojemu naredim nekaj za pod zob in na sedežno.

...joj revca boga kaj se je tebi nardil...a si zdej boljš user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.9.2009 22:42:48   
Čarli08
Zdaj pa še jaz ...

... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.9.2009 22:44:19   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba.

Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden user posted image . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.9.2009 22:45:42   
gloria

Pf, kakšne ste pa nabavili? Mi še nimamo potrebe po čevljih. Naš R dvigne noge, ko poskušava hoditi. No, danes je celo nekaj poskušal, ampak je še daleč od tega, da bi pokazal veselje.

mi jih še tud ne bomo nabavili....sicer pa jih tako imamo doma.....od prvega pikeca...upam samo, da mu bodo prav, ko bo shodil...mam pa od 18 dalje....  pa še nima noge 18 zaenkrat

Uf, našemu grejo pa 19 na knap ...

...nam so pa 21 taman user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.9.2009 22:50:30   
gloria

midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda......   n in pol spimo pri prižgani luči....  

fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur.

Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala.

to že, samo zdaj ne jamra, ampak joče....   saj luč je zdaj bila dva dni prižgana.....prej nikoli.....

...bom probala s tipanjem danes to rešit, čeprav dvomim.....  

ne vem kaj ima zdaj to neke fore....... misliš, da izkoriščauser posted image

...mi smo do 7 mesca spali pri luči...in ko je enkrat ni bilo ni nič iskoriščal in zahteval nazaj...tak da po moje ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.9.2009 22:56:40   
gloria

...čer vsem skupaj.....mal vas grem brat pol pa spat...sem tko utrujena....

trgatev uspela....no kuharija?  .... meni je moja, so vse pojedliuser posted image

...uspelo user posted image ...sam jaz sem kot cota...

Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.9.2009 22:56:57   
gloria
lahko noč

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.9.2009 23:14:57   
Virtualna
Ojla,

kako ste kaj? No, jaz vas vse lepo pozdravljam....ter ponosno sporocam user posted image ...da je najina miska mala shodila user posted image ...ze dva dni hodi user posted image ...cisto sama, brez najine pomoci...tak pocez cele dnevne sobe, ...no potem...se ji pa to zdi tako fajn in smesno...se zacne smejat...in talebne nazaj na ritko....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.9.2009 7:48:24   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Leyla!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.9.2009 7:50:26   
*bubi*
Lovru in Niku želimo vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.9.2009 7:52:05   
*bubi*
Še dobro jutro vam zaželim user posted image

Jaz že dežuram, risanke se vrtijo v prazno, otroka se vsak po svoje igrata. Mami pa..... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.9.2009 7:53:34   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.9.2009 7:54:06   
arabela*
DANAŠNJI SLAVLJENCIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.9.2009 7:54:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

....ter ponosno sporocam user posted image ...da je najina miska mala shodila user posted image ...ze dva dni hodi [image]

bravouser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.9.2009 8:44:17   
petra1978
Dobro jutro babike!

Sploh vas ne sfolgam več, non stop nekaj delam. Zdaj sem dala Gala atiju za 20 minut, med tem ko meni vzhaja testo za žemljice. Tako sem utrujena na koncu dneva, da se že malo veselim službe, da si bom lahko spočila. Mislim, da Gal čuti, da se bliža ena sprememba (moja služba), in da sem jaz malo bolj napeta glede tega in sploh ne zna več čisto nič sam delat. Non stop se mi vesi po nogah, samo bi se nosil. Ali pa hodil, samo še ne zna. In sedaj sem še večinoma čisto sama doma, ker je moj ful delal, zdaj gre pa še za 3 dni na eno  službenu usposabljanje, pri sosedih (moji starši) tudi ni nikogar doma, ker so šli peš iz Goričkega v Piran user posted image , tako da sem še prevzela apartmaje za 14 dni in sem čisto user posted image . Vmes pa sem še šla na en izpit in itak da ga nisem naredila. Pa saj se ne sekiram preveč, bo pa naslednjič.

Tako, malo sem se izkašljala user posted image , se že boljše počutim, zdaj grem pa pogledat, kako je s testom. Mmmmmm, bojo dobre žemljice, Gal jih ima ful rad.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.9.2009 8:45:37   
petra1978
Aja, pa seveda najbolj pomembno, čestitke vse današnjim in tudi vsem ostalim slavljencem, ki jih še nisem čestitala!!!!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.9.2009 9:18:50   
pf

Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba.

Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden user posted image . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupi. Za zobek. In še enkrat jupi za vse ostalo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.9.2009 9:21:11   
pf

mi jih še tud ne bomo nabavili....sicer pa jih tako imamo doma.....od prvega pikeca...upam samo, da mu bodo prav, ko bo shodil...mam pa od 18 dalje....  pa še nima noge 18 zaenkrat

Če ima naša babika nogico 19 in sva sedaj 20 čevljce kupila z malo rezerve spredaj in zadaj, skupaj mogoče cm. Si mu probala dat gor šuhec, da veš da ima pikec tak malo nogico?

Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.9.2009 9:24:07   
pf

....imamo zgleda novorojenčka doma....user posted image ...se zbudi ob 2, ob 4, ob 6.....pol pa spi.....    no in to zgleda tako, da začne nekaj jamrat...midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda......   n in pol spimo pri prižgani luči....   to je zdaj od ponedeljka tako....odkar je bil cepljen...ne vem če zaradi tega...ampak tak je...

Lahko je tudi mogoče malo od cepljenja še. Meni je rekla P da so lahko posledice cepljenja tudi do 14 dni. Tečkavost, nespanje, neješčost.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.9.2009 9:27:22   
pf

.....babike...kak ste kuhinjske elemente zaščitile pred malimi vsiljivciuser posted image ? ....  jaz moram nekaj nujno nardit....mislim, da bomo spet kar magnetke gor dali...

ne vem pa kaj naj naredim v dnevni, pri stekleni vitrini..... vrtala ziher ne bom.... ma katera kako idejo....

Nič še zaenkrat, ker jih pusti pri miru. Niso ji zanimivi. Naša je nora na pralni stroj. Ga oponaša, suče s prstkom tak ko se boben suče in dela zraven br, br. Celo pranje skupaj ga je pripravljena gledat. Včasih mi kar pobegne in ga gre pogledat vmes.

Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.9.2009 9:32:18   
pf

..... pa, da 1x cajtnge v miru spet skoz pogledam....niti jih ne rabim prebratuser posted image ..

aja, pa da lahko na wc grem v miru, ne pa da nekdo priplazi za mano tja .....user posted image

Mama minla so leta. user posted image   user posted image   user posted image Tudi jaz bi bila vesela tegale. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.9.2009 9:35:30   
pf

...joj revca boga kaj se je tebi nardil...a si zdej boljš user posted image

Ni ravno da bi se hvalila, ampak kaj naj. Bolelo bo sigurno še en čas. Jemljem tablete, ker se mi zdi, da mi bo glavo in hrbtenico odprlo od bolečin.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?