|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
11.9.2009 22:00:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lana nejauser posted image user posted image user posted image

se pridružujem.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.9.2009 22:00:59   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Hej hoj, mi smo uspešno prestali prvi teden vrtca.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.9.2009 22:02:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutri pa uživaj!!user posted image

se podpišem...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.9.2009 22:05:56   
Olivija*
punce, jaz bi pa rada zložila malo slikce skupaj kot povzetek prvega leta...kot vabilo na rojstnodnevno zabavo mogoče, pa tuid sicer... a mate kak mušter? v kakem programu naj naredim? bubi, kak predlog?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.9.2009 22:06:31   
gold fish
eh, ni nobene...grem naprej likat...

pf - hvala bogu, da si ok...... za ono babnco pa vidiš user posted image user posted image .......    samo money, money jim gre po glaviuser posted image .......  pa kak bi kdo koga napuser posted image ..

mene pa je danes radar slikal zjutraj, ko sem šibala domov....samo mi ni jasno, ker tam na tistem delu nisem mogla prehitro vozit...ali pačuser posted image ....  V kolikem času dobiš slikico domov?

Neposredna povezava do sporočila: 880
11.9.2009 22:07:35   
Čarli08

vedno pozabim vprašati.....ali bo katera zavarovala otroke v vrtcu? mi smo dobili zloženke različnih zavarovalnic.

Mi smo že prej.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.9.2009 22:22:52   
Čarli08
Eh, grem pa še jaz. Nočko

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 882
11.9.2009 22:53:33   
Lara Croft
eh, ni nobene...grem naprej likat...

Mene tudi čaka.... sem se tolk zamudila z nohti, zdej se mi pa ne da likat...
Ja, pa tudi z nohti ni nič.... user posted image

Včaraj mi jih je kozmetičarka tko lepo naredila, potem pa sem šla v avto in dala v rikverc in zarila z dvema nohtoma v menjalnik.... Eh, grem na farmo....

Alenka bravo, bravoooooooooooooooooooooooooooo.... lahko častiš eno oljko? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 883
11.9.2009 23:00:20   
Lara Croft
Lani 11. 9 pa sem imela PDP. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.9.2009 8:02:26   
arabela*
Dobro jutro vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 885
12.9.2009 8:46:01   
*bubi*

vedno pozabim vprašati.....ali bo katera zavarovala otroke v vrtcu? mi smo dobili zloženke različnih zavarovalnic.

Kaj pa vem.... do zdaj nisem, letos mi je bilo žal user posted image  Bi vsaj nekaj skasirali, je imel 4 tedne imobilizirano roko.

Tak da bubija verjetno bomo, bubiko pa tudi. Bolj zaradi odškodnin pr invalidnosti (pa bog ne daj) kot zaradi dnevnih odškodnin, te itak niso visoke.

So pa fuuuuul razlike med zavarovalnicami, se kar splača malo primerjave naredit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.9.2009 9:31:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Kaj pa ti, si dobro??

Boli me vse, še lasje, drugače pa bo za prvo silo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.9.2009 9:33:09   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa kaj je to zdej?! Same nezgode....
user posted image

Jst si pa že dve uri delam frenč manikuro.... sem leptop pofloskala, trenerko tudi... že šestkrat sem mogla vse skup zbrisat, ki sem naredika štalo... đizus, sej mi bo zmanjkalo vsega... pa zasmradla sem tut s tem hudičem...

Jutri grem na žurko, imamo obletnico osnovne šole.. 25. menda.... gremo v Izolo, tam izplujemo z barko.... fish piknik bo.... pa dež tudi... hahaha

Uživaj.

Neposredna povezava do sporočila: 888
12.9.2009 9:34:50   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mene pa je danes radar slikal zjutraj, ko sem šibala domov....samo mi ni jasno, ker tam na tistem delu nisem mogla prehitro vozit...ali pačuser posted image ....  V kolikem času dobiš slikico domov?

Mesec dni, teden gor, dol. Lahko tudi dalj, vse je odvisno od PP, ki je opravljala meritve.

Neposredna povezava do sporočila: 889
12.9.2009 9:36:56   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa vem.... do zdaj nisem, letos mi je bilo žal user posted image  Bi vsaj nekaj skasirali, je imel 4 tedne imobilizirano roko.

Tak da bubija verjetno bomo, bubiko pa tudi. Bolj zaradi odškodnin pr invalidnosti (pa bog ne daj) kot zaradi dnevnih odškodnin, te itak niso visoke.

So pa fuuuuul razlike med zavarovalnicami, se kar splača malo primerjave naredit.

Če boš kaj fajnega našla bi te prosila, da še meni malo nakažeš, ker bi tudi jaz dala Lano zavarovat, čeprav ni v vrtcu. Nezgoda hitro pride. Bog pomagaj in HB, če je ni.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.9.2009 13:22:08   
arabela*
Pozna kdo koga,ki odda mladega mačaka?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.9.2009 17:50:16   
arabela*

Pozna kdo koga,ki odda mladega mačaka?

smo ga že nabavliuser posted image ...mačkeca starega 6.tednov,ime mu je Lucianouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.9.2009 18:07:15   
pf
To je pa bila brzina. A vi ga imate?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.9.2009 18:21:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

To je pa bila brzina. A vi ga imate?

ja...ma danes se mi je je zluštalo imet mačko..user posted image ...pa otroci imajo neko veseljeuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.9.2009 19:31:27   
pf

ja...ma danes se mi je je zluštalo imet mačko..user posted image ...pa otroci imajo neko veseljeuser posted image

Super za Luciana. Uživajte z mačkonom. M ga zna edino za rep vlačiti, kar mali otročki počnejo. Se bosta že zmenla, a ne? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.9.2009 19:32:48   
pf
Midve sva pa danes kupile jesenske čevljce. Mašina so fletni, ampak dragi. 47 € pa vprašanje če bodo za dva meseca. Ampak kaj češ. Pa kazen sem šla plačat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.9.2009 19:39:05   
Čarli08
Pf, kakšne ste pa nabavili? Mi še nimamo potrebe po čevljih. Naš R dvigne noge, ko poskušava hoditi. No, danes je celo nekaj poskušal, ampak je še daleč od tega, da bi pokazal veselje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.9.2009 19:44:46   
pf
Midve sva na cicibankah. Čevljce ima sedaj druge, copatke pa je imela enkrat frodo, sedaj pa ima ciciban, je pa dobila dvojne za roj. dan (superfit) številko večje, tak da bo imela ene doma in ene pri mojih, kjer se čuva. Ja naša L ga pošteno piči, tak da rabi čevlje. Ob opori že dalj časa hodi sama, če jo pa držim za eno roko pa ful stabilno že gre, tak da bo mogoče kaj pred zimo. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.9.2009 19:49:06   
pf
Saj bo tudi tvoj R laufal počasi. Postavi se pa na nogice že? Meni je P rekla na zadnji sistematiki da je do 15 meseca v okviru normale, če shodi otrok in da če do takrat ne je priporočljivo priti na pregled. Tak da midve imava naslednjo sistematiko nekje marca drugo leto, v primeru če ne bo šla do dopolnjenega 15 meseca pa prej. Sedaj je 12 in pol in kar dobro kaže zaenkrat. Bomo videli. Je pa res, da vse rabi svoj čas. Jaz je nič ne silim s hojo, ampak mi sama da rokice in hoče hoditi.

Neposredna povezava do sporočila: 899
12.9.2009 19:51:20   
Čarli08
Naš se dvigne če drži mene za roke (s tem, da mu ne pomagam), drugače niti ne poskuša;

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?