Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:00:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lana neja se pridružujem.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:00:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Hej hoj, mi smo uspešno prestali prvi teden vrtca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:02:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri pa uživaj!! se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:05:56
|
|
|
|
Olivija*
|
punce, jaz bi pa rada zložila malo slikce skupaj kot povzetek prvega leta...kot vabilo na rojstnodnevno zabavo mogoče, pa tuid sicer... a mate kak mušter? v kakem programu naj naredim? bubi, kak predlog?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:06:31
|
|
|
|
gold fish
|
eh, ni nobene...grem naprej likat... pf - hvala bogu, da si ok...... za ono babnco pa vidiš ....... samo money, money jim gre po glavi ....... pa kak bi kdo koga nap .. mene pa je danes radar slikal zjutraj, ko sem šibala domov....samo mi ni jasno, ker tam na tistem delu nisem mogla prehitro vozit...ali pač .... V kolikem času dobiš slikico domov?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:07:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vedno pozabim vprašati.....ali bo katera zavarovala otroke v vrtcu? mi smo dobili zloženke različnih zavarovalnic. Mi smo že prej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:22:52
|
|
|
|
Čarli08
|
Eh, grem pa še jaz. Nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 22:53:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
eh, ni nobene...grem naprej likat... Mene tudi čaka.... sem se tolk zamudila z nohti, zdej se mi pa ne da likat... Ja, pa tudi z nohti ni nič.... Včaraj mi jih je kozmetičarka tko lepo naredila, potem pa sem šla v avto in dala v rikverc in zarila z dvema nohtoma v menjalnik.... Eh, grem na farmo.... Alenka bravo, bravoooooooooooooooooooooooooooo.... lahko častiš eno oljko?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.9.2009 23:00:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lani 11. 9 pa sem imela PDP.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 8:02:26
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 8:46:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vedno pozabim vprašati.....ali bo katera zavarovala otroke v vrtcu? mi smo dobili zloženke različnih zavarovalnic. Kaj pa vem.... do zdaj nisem, letos mi je bilo žal Bi vsaj nekaj skasirali, je imel 4 tedne imobilizirano roko. Tak da bubija verjetno bomo, bubiko pa tudi. Bolj zaradi odškodnin pr invalidnosti (pa bog ne daj) kot zaradi dnevnih odškodnin, te itak niso visoke. So pa fuuuuul razlike med zavarovalnicami, se kar splača malo primerjave naredit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 9:31:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kaj pa ti, si dobro?? Boli me vse, še lasje, drugače pa bo za prvo silo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 9:33:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa kaj je to zdej?! Same nezgode.... Jst si pa že dve uri delam frenč manikuro.... sem leptop pofloskala, trenerko tudi... že šestkrat sem mogla vse skup zbrisat, ki sem naredika štalo... đizus, sej mi bo zmanjkalo vsega... pa zasmradla sem tut s tem hudičem... Jutri grem na žurko, imamo obletnico osnovne šole.. 25. menda.... gremo v Izolo, tam izplujemo z barko.... fish piknik bo.... pa dež tudi... hahaha Uživaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 9:34:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mene pa je danes radar slikal zjutraj, ko sem šibala domov....samo mi ni jasno, ker tam na tistem delu nisem mogla prehitro vozit...ali pač .... V kolikem času dobiš slikico domov? Mesec dni, teden gor, dol. Lahko tudi dalj, vse je odvisno od PP, ki je opravljala meritve.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 9:36:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa vem.... do zdaj nisem, letos mi je bilo žal Bi vsaj nekaj skasirali, je imel 4 tedne imobilizirano roko. Tak da bubija verjetno bomo, bubiko pa tudi. Bolj zaradi odškodnin pr invalidnosti (pa bog ne daj) kot zaradi dnevnih odškodnin, te itak niso visoke. So pa fuuuuul razlike med zavarovalnicami, se kar splača malo primerjave naredit. Če boš kaj fajnega našla bi te prosila, da še meni malo nakažeš, ker bi tudi jaz dala Lano zavarovat, čeprav ni v vrtcu. Nezgoda hitro pride. Bog pomagaj in HB, če je ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 13:22:08
|
|
|
|
arabela*
|
Pozna kdo koga,ki odda mladega mačaka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 17:50:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pozna kdo koga,ki odda mladega mačaka? smo ga že nabavli ...mačkeca starega 6.tednov,ime mu je Luciano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 18:07:15
|
|
|
|
pf
|
To je pa bila brzina. A vi ga imate?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 18:21:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf To je pa bila brzina. A vi ga imate? ja...ma danes se mi je je zluštalo imet mačko.. ...pa otroci imajo neko veselje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 19:31:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...ma danes se mi je je zluštalo imet mačko.. ...pa otroci imajo neko veselje Super za Luciana. Uživajte z mačkonom. M ga zna edino za rep vlačiti, kar mali otročki počnejo. Se bosta že zmenla, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 19:32:48
|
|
|
|
pf
|
Midve sva pa danes kupile jesenske čevljce. Mašina so fletni, ampak dragi. 47 € pa vprašanje če bodo za dva meseca. Ampak kaj češ. Pa kazen sem šla plačat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 19:39:05
|
|
|
|
Čarli08
|
Pf, kakšne ste pa nabavili? Mi še nimamo potrebe po čevljih. Naš R dvigne noge, ko poskušava hoditi. No, danes je celo nekaj poskušal, ampak je še daleč od tega, da bi pokazal veselje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 19:44:46
|
|
|
|
pf
|
Midve sva na cicibankah. Čevljce ima sedaj druge, copatke pa je imela enkrat frodo, sedaj pa ima ciciban, je pa dobila dvojne za roj. dan (superfit) številko večje, tak da bo imela ene doma in ene pri mojih, kjer se čuva. Ja naša L ga pošteno piči, tak da rabi čevlje. Ob opori že dalj časa hodi sama, če jo pa držim za eno roko pa ful stabilno že gre, tak da bo mogoče kaj pred zimo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 19:49:06
|
|
|
|
pf
|
Saj bo tudi tvoj R laufal počasi. Postavi se pa na nogice že? Meni je P rekla na zadnji sistematiki da je do 15 meseca v okviru normale, če shodi otrok in da če do takrat ne je priporočljivo priti na pregled. Tak da midve imava naslednjo sistematiko nekje marca drugo leto, v primeru če ne bo šla do dopolnjenega 15 meseca pa prej. Sedaj je 12 in pol in kar dobro kaže zaenkrat. Bomo videli. Je pa res, da vse rabi svoj čas. Jaz je nič ne silim s hojo, ampak mi sama da rokice in hoče hoditi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.9.2009 19:51:20
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš se dvigne če drži mene za roke (s tem, da mu ne pomagam), drugače niti ne poskuša;
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?