|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
11.9.2009 22:12:43   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

joj, malček Urbanček,... mamici vzel minutko pete zvezdice,... zdaj pa nisem videla, če se je kaj zabliskalo, ko so mi jo pripeliuser posted image

Bliskalo , bliskalo... Bravo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.9.2009 22:13:38   
PapuaNG
heh, sem se zdaj spomnila-mi že zjutraj mami pošlje sms, naj jo pokličem, ko bom imela čas. Pa si že ne vem kaj mislim, nakar me prosi, če ji grem lahko v lekarno po curasept, ker so ji včeraj dva zoba zdrli ven in je vsa otečena. No, pa ji grem iskat curasept v lekarno pa še par stvari v štacuno in pridem do nje, ona pa ko da bi jo en dobro nagarbal, le da modric ni bilo user posted image Ok, sej vem, da ni smešno, da je vsa otečena, a je bila ko mali buldog, eno lice bolj napihnjeno kot drugo user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.9.2009 22:14:29   
lake
K.tja  Čestitke za peto zvezdico.

Pokica upam da že spiš user posted image user posted image

Grem jst tud, ker tale internet neki šteka.

Lahko noč!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.9.2009 22:15:11   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Nisem danes imela nič časa za računalnik. Noč je bila za popi...t. Ob enih je bila budnica in ko se dojima sem odkrila enega zelenega pajka na steni  med mojo in njeno posteljo. In ko jaz vidim pajka je kriza. Pa sem se vseeno odločila, da ga bom z Lady mahnila, da slučajno ne bo plezal po meni ali pa po Nike. In, ker je pri nam mansarda sem nekako čudno zvila mojo bogo desno roko, z katero imam že nekaj časa težave in čakam na pregled pri plastičnem kirurgu. In ko sem tega zelenega hudiča hotela mahnit sem nekako čudno zvila roko in seveda se je to zelena pajkasta zver prestrašila za sovje življenje in se je vrgla dol iz stene. Jaz pa v smrtnem strahu, da se me slučajno ne bo dotaknil umaknem roko in si jo očitno preveč zvijem. Povem vam, da sem videla vse zvezde tega sveta in da nisem vedela ali naj tulim ali pa se naj razjočem kot mali otrok. Eno uro sem se mučila in premišljevala ali naj zbudim mojega, da me odpelje na urgenco ali pa probam zaspat. V glavnem sem nekako zaspala, roka me še boli je pa malo boljše. Komaj čakam, da pride oktober in grem na pregled, da bom videla kaj je narobe. 

AKP... tole verjamem , da ni bilo prijetno... Bi pri nas bilo podobno, samo jaz bi sigurno mojega zbudila user posted image . Ej, tako nesrečno si zvila roka... revčka... daj se čimprej pocartaj user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.9.2009 22:21:56   
Anonimen
lake, so te odkrili?user posted image

ojej, Papua, upam, da bo tvoji mamici kmalu bolje,... se mi zdi, da je bolečina povezana z zobmi med hujšimi,...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.9.2009 22:26:11   
AKP
Petrazg naslednjič ne bom usmiljena in bom zbudila mojega terminatorja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.9.2009 22:28:03   
AKP
K.tja in kakšno bo tale noč? Jaz se že sprašujem ali bom spala ali pa ne. Bi bilo preveč lepo zopet celo noč spat. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.9.2009 22:31:04   
AKP
Je pa moja mala mula že odkrila kako mora motati atija okoli prsta. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.9.2009 22:35:37   
petrazg
Joj punce, sem vas pozabila spomniti... Še jutri in v nedeljo je na Gospodarskem razstavišču OTROŠKI BAZAR. Vstop je prost in je sigurno zanimiv za otroke 2+. Pa tudi mamice in očiji zvejo kakšno dobro info. Za otroke je super poskrbljeno... nešteto napihljivih gradov, tobogani, takšne in drugačne igrice, ustvarjalne delavnice, živali, policisti, gasilci... super je. Mi smo bili v četrtek in sva Anžeta komaj domov spravila, Lukec je zadevo prespal user posted image .

< Sporočilo je popravil petrazg -- 11.9.2009 22:36:45 >

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.9.2009 22:36:42   
AKP
Škoda, ste mi vse nekam pobegnile. Odhajam v vodoravno lego. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.9.2009 22:44:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

K.tja in kakšno bo tale noč? Jaz se že sprašujem ali bom spala ali pa ne. Bi bilo preveč lepo zopet celo noč spat. 

se ne spomnim več, kako je touser posted image
pa se mi zdi, da ko bo priložnost, se bom pa sama od sebe zbudila in preverila otroka,... ampak to je vseeno bolje, kot pa če te otrok zbudi, ne?

vsekakor vam (vsem z-majčicam) želim lahko in prijetno noč!! čim boljši spanec,...user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
12.9.2009 6:50:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

no mi smo s prehoda ob morju, je blo lepo, Taja je na koncu ratala sitna, ne vem kera mi je poslala dež vmez user posted image , ziher si bla ti Dudica k si mi bla nevoščljiva sonca.

Neeee LAKE nisem ti ga jaz privoščla user posted image ... sej je tud tukaj bil sonček do enkrat popoldne ko se je samo stemnilo...

user posted image

Ooo hudo dobro,res...joj samo ne vem kako bi jaz odreagirala na to user posted image ...to se pa res zdaj sprašujem kaj bi blo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
dudi zakaj si pa nehala jest une tablete, če po njih hujšaš.

Ja zato ker mi je blo skoz slabo,tega pa nočem več ,tud vse te kemikalije k so not pa en kup stranskih učinkov...neeee ne bom se še sama zastrupljala ker je že tko dost teh stvari...bomo tud mi v umiku user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Joj punce, sem vas pozabila spomniti... Še jutri in v nedeljo je na Gospodarskem razstavišču OTROŠKI BAZAR. Vstop je prost in je sigurno zanimiv za otroke 2+. Pa tudi mamice in očiji zvejo kakšno dobro info. Za otroke je super poskrbljeno... nešteto napihljivih gradov, tobogani, takšne in drugačne igrice, ustvarjalne delavnice, živali, policisti, gasilci... super je. Mi smo bili v četrtek in sva Anžeta komaj domov spravila, Lukec je zadevo prespal  .

No super da si povedala da je vredu ker gremo mi danes...sej pomoje je itak vse skor notr tako da ni panike zarad dežja user posted image

PA DOBRO JUTRO
Ati je že od 5h v službi,T. še spi,jaz in Maj pa sva ustala ob 6.30...user posted image ...zdej se še mal premetava po postli dokler še T. ne vstane pol se pa še skupi mal igrata tam da mam jaz čim bolj dolgo mir user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.9.2009 7:09:56   
petrazg
Dobro jutro...

Bila je kratko, a sladko... Anže je vse zbudil, zdej smo mi trije kar vstali, atiju smo pa pustili še nekaj časa...user posted image

Dudi... ja, večinoma stvari je notri, tako da sploh ni problema, če bo deževalo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.9.2009 7:16:14   
Dudica1
No sej bomo videli,nekam se itak moramo dat user posted image

Ne vem kje so vse že včeraj ni bilo nobene nikjer...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.9.2009 7:16:51   
KatMat
ja poki kaksna dobra spalnica!!!!!!!!!!!!!!!pa anejcek uziva 300/h!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.9.2009 7:17:50   
KatMat
dobro jutro vsem skupi!!!!!!

ocka je odsel na kolektivni izlet midve pa....mave njegovo kartico kaj bomo poceli????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.9.2009 7:18:29   
Dudica1
evo kaaaaava

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.9.2009 7:19:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dobro jutro vsem skupi!!!!!!

ocka je odsel na kolektivni izlet midve pa....mave njegovo kartico kaj bomo poceli????

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.9.2009 7:20:32   
KatMat
ucer sem ji kupla tok cortkan puloverce....v sparu v btc-ju....taka frajerka je zdej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.9.2009 7:24:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo kaaaaava

user posted image

ja dober zacetek

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.9.2009 7:29:42   
KatMat
pomoje da bom kaj do PO skocila ker mormo nasega kuzka v DR pelat...spogledujem se s kaksnimi toplicami...3000 mogoce

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.9.2009 7:30:24   
petrazg
Ja, takšnale postrežbe kavice se ne bi branila... user posted image Si grem eno pravo še skuhat...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.9.2009 7:33:58   
KatMat
lepo se mejte treba spakirat...papapa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.9.2009 7:35:49   
Dudica1
katmat že greš...lepo se imejta

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.9.2009 7:44:17   
KatMat
ja kr sibave....uzivajte...upam da ugledate kaj soncka...nas je tud ucer napralo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?