Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:12:43
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja joj, malček Urbanček,... mamici vzel minutko pete zvezdice,... zdaj pa nisem videla, če se je kaj zabliskalo, ko so mi jo pripeli Bliskalo , bliskalo... Bravo mami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:13:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
heh, sem se zdaj spomnila-mi že zjutraj mami pošlje sms, naj jo pokličem, ko bom imela čas. Pa si že ne vem kaj mislim, nakar me prosi, če ji grem lahko v lekarno po curasept, ker so ji včeraj dva zoba zdrli ven in je vsa otečena. No, pa ji grem iskat curasept v lekarno pa še par stvari v štacuno in pridem do nje, ona pa ko da bi jo en dobro nagarbal, le da modric ni bilo Ok, sej vem, da ni smešno, da je vsa otečena, a je bila ko mali buldog, eno lice bolj napihnjeno kot drugo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:14:29
|
|
|
|
lake
|
K.tja Čestitke za peto zvezdico. Pokica upam da že spiš Grem jst tud, ker tale internet neki šteka. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:15:11
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Nisem danes imela nič časa za računalnik. Noč je bila za popi...t. Ob enih je bila budnica in ko se dojima sem odkrila enega zelenega pajka na steni med mojo in njeno posteljo. In ko jaz vidim pajka je kriza. Pa sem se vseeno odločila, da ga bom z Lady mahnila, da slučajno ne bo plezal po meni ali pa po Nike. In, ker je pri nam mansarda sem nekako čudno zvila mojo bogo desno roko, z katero imam že nekaj časa težave in čakam na pregled pri plastičnem kirurgu. In ko sem tega zelenega hudiča hotela mahnit sem nekako čudno zvila roko in seveda se je to zelena pajkasta zver prestrašila za sovje življenje in se je vrgla dol iz stene. Jaz pa v smrtnem strahu, da se me slučajno ne bo dotaknil umaknem roko in si jo očitno preveč zvijem. Povem vam, da sem videla vse zvezde tega sveta in da nisem vedela ali naj tulim ali pa se naj razjočem kot mali otrok. Eno uro sem se mučila in premišljevala ali naj zbudim mojega, da me odpelje na urgenco ali pa probam zaspat. V glavnem sem nekako zaspala, roka me še boli je pa malo boljše. Komaj čakam, da pride oktober in grem na pregled, da bom videla kaj je narobe. AKP... tole verjamem , da ni bilo prijetno... Bi pri nas bilo podobno, samo jaz bi sigurno mojega zbudila . Ej, tako nesrečno si zvila roka... revčka... daj se čimprej pocartaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, so te odkrili? ojej, Papua, upam, da bo tvoji mamici kmalu bolje,... se mi zdi, da je bolečina povezana z zobmi med hujšimi,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:26:11
|
|
|
|
AKP
|
Petrazg naslednjič ne bom usmiljena in bom zbudila mojega terminatorja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:28:03
|
|
|
|
AKP
|
K.tja in kakšno bo tale noč? Jaz se že sprašujem ali bom spala ali pa ne. Bi bilo preveč lepo zopet celo noč spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:31:04
|
|
|
|
AKP
|
Je pa moja mala mula že odkrila kako mora motati atija okoli prsta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:35:37
|
|
|
|
petrazg
|
Joj punce, sem vas pozabila spomniti... Še jutri in v nedeljo je na Gospodarskem razstavišču OTROŠKI BAZAR. Vstop je prost in je sigurno zanimiv za otroke 2+. Pa tudi mamice in očiji zvejo kakšno dobro info. Za otroke je super poskrbljeno... nešteto napihljivih gradov, tobogani, takšne in drugačne igrice, ustvarjalne delavnice, živali, policisti, gasilci... super je. Mi smo bili v četrtek in sva Anžeta komaj domov spravila, Lukec je zadevo prespal .
< Sporočilo je popravil petrazg -- 11.9.2009 22:36:45 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:36:42
|
|
|
|
AKP
|
Škoda, ste mi vse nekam pobegnile. Odhajam v vodoravno lego.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.9.2009 22:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP K.tja in kakšno bo tale noč? Jaz se že sprašujem ali bom spala ali pa ne. Bi bilo preveč lepo zopet celo noč spat. se ne spomnim več, kako je to pa se mi zdi, da ko bo priložnost, se bom pa sama od sebe zbudila in preverila otroka,... ampak to je vseeno bolje, kot pa če te otrok zbudi, ne? vsekakor vam (vsem z-majčicam) želim lahko in prijetno noč!! čim boljši spanec,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 6:50:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake no mi smo s prehoda ob morju, je blo lepo, Taja je na koncu ratala sitna, ne vem kera mi je poslala dež vmez , ziher si bla ti Dudica k si mi bla nevoščljiva sonca. Neeee LAKE nisem ti ga jaz privoščla ... sej je tud tukaj bil sonček do enkrat popoldne ko se je samo stemnilo... Ooo hudo dobro,res...joj samo ne vem kako bi jaz odreagirala na to ...to se pa res zdaj sprašujem kaj bi blo IZVIRNO SPOROČILO: Leela dudi zakaj si pa nehala jest une tablete, če po njih hujšaš. Ja zato ker mi je blo skoz slabo,tega pa nočem več ,tud vse te kemikalije k so not pa en kup stranskih učinkov...neeee ne bom se še sama zastrupljala ker je že tko dost teh stvari...bomo tud mi v umiku IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Joj punce, sem vas pozabila spomniti... Še jutri in v nedeljo je na Gospodarskem razstavišču OTROŠKI BAZAR. Vstop je prost in je sigurno zanimiv za otroke 2+. Pa tudi mamice in očiji zvejo kakšno dobro info. Za otroke je super poskrbljeno... nešteto napihljivih gradov, tobogani, takšne in drugačne igrice, ustvarjalne delavnice, živali, policisti, gasilci... super je. Mi smo bili v četrtek in sva Anžeta komaj domov spravila, Lukec je zadevo prespal . No super da si povedala da je vredu ker gremo mi danes...sej pomoje je itak vse skor notr tako da ni panike zarad dežja PA DOBRO JUTRO Ati je že od 5h v službi,T. še spi,jaz in Maj pa sva ustala ob 6.30... ...zdej se še mal premetava po postli dokler še T. ne vstane pol se pa še skupi mal igrata tam da mam jaz čim bolj dolgo mir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:09:56
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Bila je kratko, a sladko... Anže je vse zbudil, zdej smo mi trije kar vstali, atiju smo pa pustili še nekaj časa... Dudi... ja, večinoma stvari je notri, tako da sploh ni problema, če bo deževalo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:16:14
|
|
|
|
Dudica1
|
No sej bomo videli,nekam se itak moramo dat Ne vem kje so vse že včeraj ni bilo nobene nikjer...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:16:51
|
|
|
|
KatMat
|
ja poki kaksna dobra spalnica!!!!!!!!!!!!!!!pa anejcek uziva 300/h!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:17:50
|
|
|
|
KatMat
|
dobro jutro vsem skupi!!!!!! ocka je odsel na kolektivni izlet midve pa....mave njegovo kartico kaj bomo poceli????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:18:29
|
|
|
|
Dudica1
|
evo kaaaaava
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:19:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dobro jutro vsem skupi!!!!!! ocka je odsel na kolektivni izlet midve pa....mave njegovo kartico kaj bomo poceli????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:20:32
|
|
|
|
KatMat
|
ucer sem ji kupla tok cortkan puloverce....v sparu v btc-ju....taka frajerka je zdej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:24:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo kaaaaava ja dober zacetek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:29:42
|
|
|
|
KatMat
|
pomoje da bom kaj do PO skocila ker mormo nasega kuzka v DR pelat...spogledujem se s kaksnimi toplicami...3000 mogoce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:30:24
|
|
|
|
petrazg
|
Ja, takšnale postrežbe kavice se ne bi branila... Si grem eno pravo še skuhat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:33:58
|
|
|
|
KatMat
|
lepo se mejte treba spakirat...papapa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:35:49
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat že greš...lepo se imejta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 12.9.2009 7:44:17
|
|
|
|
KatMat
|
ja kr sibave....uzivajte...upam da ugledate kaj soncka...nas je tud ucer napralo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?