|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
11.9.2009 20:18:13   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan samo vas malo pozdravim ,pa povem, da pri nas fruhzverge gre kot za šalo.No sedaj ,pa me fentajte ,ker sem jima ga dalauser posted image .Pridem večer naokoli sedaj ,pa je zverge male treba uspavat ,da bo še mati lahkouser posted image .Upanje umira zadnje.user posted image
jaz te nebom, ker midve jih imava tud že v hladilniku in čakava da jih odpreva. Zaenkrat jih jaz veselo že papamuser posted image

zakaj pa bi te fentale? user posted image saj Maruša ga že tudi je, pa prav paše ji user posted image   saj otrok mora vse jest user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
11.9.2009 20:20:03   
trezika

Punce, dajte mi povedat kako imate svoje user posted image zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo.

Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame.user posted image user posted image

Maruša ma oblečeno pižamo z dolgimi rokavi, pa v spalni vreči je (brez rokavov).... pokrivam je še ne.... mam pa občutek da bodo problemi, ko jo bo treba začet pokrivat...namreč noče bit pokrita user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
11.9.2009 20:21:12   
trezika
aja, TASA danes nisva bli v MB kr sva še vedno brez avta user posted image   čez 14 dni prideva pa ti takrat javim, če boš mela čas....ali katera druga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
11.9.2009 20:42:28   
spps
user posted image user posted image   alo babure,kje se skrivate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
11.9.2009 20:44:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
Maruša ma oblečeno pižamo z dolgimi rokavi, pa v spalni vreči je (brez rokavov).... pokrivam je še ne.... mam pa občutek da bodo problemi, ko jo bo treba začet pokrivat...namreč noče bit pokrita user posted image
midva sva za te primere danes glih kupla bolj debelo spalno vrečo. Lija se tud razkrije ponoči, jaz grem ponavadi prej spat kot T. tak da jo on stalno pokriva.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
11.9.2009 20:45:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, TASA danes nisva bli v MB kr sva še vedno brez avta user posted image   čez 14 dni prideva pa ti takrat javim, če boš mela čas....ali katera druga user posted image user posted image user posted image
se bova slišali ja.. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
11.9.2009 20:45:20   
tasa_m
SPPS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
11.9.2009 20:52:55   
tasa_m
No, če pa ni nobene pa lahko noč! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
11.9.2009 20:53:14   
spps

SPPS user posted image user posted image user posted image user posted image
dans je pa neka tuga tule gor...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
11.9.2009 20:56:17   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A Franček je lahko.user posted image
to pa ja..sam raje tist sosedov user posted image

user posted image

a od sosedov maš tud slike. user posted image user posted image

user posted image user posted image bi se našlo kaj o kakšnem sosedovem "frančeku" user posted image

No pa da vidimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
11.9.2009 20:56:20   
Najaa

Punce, dajte mi povedat kako imate svoje user posted image zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo.

Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame.user posted image user posted image

Nika je v bodyju z dolgimi rokavi in spodaj ima žabice. Jo tudi malo pokrijem, ampak pri nas še ni krize. Je še kar toplo.
Kaj pa če jo daš v vrečo za spanje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
11.9.2009 20:57:38   
Najaa
Kaj zdaj, je kera tuki?

spps, tasa, trezika? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.9.2009 21:03:04   
PERSIDA
Jaz tudi tu.
tasa - body in pidžama v celem tanka in seveda pokrita dokler se ne zbrcata ampak par dni že ostaneta pokrita,očitno jima paše ker prej če sem papirnato srvjeto gor dala sta se zbincala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
11.9.2009 21:05:12   
PERSIDA
spps - hvala ,ker še misliš na mene z slikicami
najaa - poglej spet je z nami maškolinouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
11.9.2009 21:07:23   
PERSIDA
kaj je zdaj kje je marčevska banda user posted image ,ne mislim se sama s sabo pogovarjat

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
11.9.2009 21:09:00   
NoBady

Taj je v bodiju in spodnji del pižame... pa tut je v spalni vreči... je bil poleti v eni tanki, zdej ima pa eno debelejšo in pokrijem ga z deko ampak je zjutraj vseeno mrzel po rokah in ličkih...samo mislim da ga ne zebe, pač tist kar ima zunaj ima mrzlo, sej imamo mi tudi...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
11.9.2009 21:12:17   
NoBady
maškolinota tudi jaz vidim... leo**tia tudi..kukuc? buuu napište kajuser posted image

čebelca hvala za odgovr glede GH... sej se mi je zdelo da rabij dolgo še mleko... je pa res ja da teh zelenjav in tega se ne moroj najest...krompirček je še nekak nasitn kej druzga pa težk ja... hvalauser posted image

mi imamo pa drugo nedeljo krst... glede tega še eno uprašanje...kaj rabijo user posted image pokrivalo pri krstu? rabi Taj kapico al ne? pojma nimam.... za punčke je to bl enostavn k so v belem...fanta pa ne morš v bel oblečt..tak da Taj bo lepo v rjavem pa belo srajčko bo imel...sej to je uredu ane?user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.9.2009 21:12:48   
NoBady

kaj je zdaj kje je marčevska banda user posted image ,ne mislim se sama s sabo pogovarjat

sej jaz se neki trudim... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.9.2009 21:12:57   
Najaa

Javi se !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.9.2009 21:14:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

maškolinota tudi jaz vidim... leo**tia tudi..kukuc? buuu napište kajuser posted image

čebelca hvala za odgovr glede GH... sej se mi je zdelo da rabij dolgo še mleko... je pa res ja da teh zelenjav in tega se ne moroj najest...krompirček je še nekak nasitn kej druzga pa težk ja... hvalauser posted image

mi imamo pa drugo nedeljo krst... glede tega še eno uprašanje...kaj rabijo user posted image pokrivalo pri krstu? rabi Taj kapico al ne? pojma nimam.... za punčke je to bl enostavn k so v belem...fanta pa ne morš v bel oblečt..tak da Taj bo lepo v rjavem pa belo srajčko bo imel...sej to je uredu ane?user posted image

Ko boš začela kakšno kislo smetano v hrano dajat, bo mogoče tudi malo dalj časa sit. Pa meso jih nasiti. Ali pa že zdaj daj v kašice mal riževih kosmičev. Bo takoj dalj časa sit.

Za krst mu pa klobuk daj na glavo. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.9.2009 21:16:08   
NoBady

Javi se !!! user posted image user posted image user posted image

Ne j... sistemauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
11.9.2009 21:17:36   
NoBady

Ko boš začela kakšno kislo smetano v hrano dajat, bo mogoče tudi malo dalj časa sit. Pa meso jih nasiti. Ali pa že zdaj daj v kašice mal riževih kosmičev. Bo takoj dalj časa sit.

Za krst mu pa klobuk daj na glavo. user posted image

pa tok govra o teh riževih kosmičev... kje naj to dobim? sej imam kosmiče sam so z okusm banane... user posted image

klobuk ja... dej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
11.9.2009 21:19:13   
Najaa

pa tok govra o teh riževih kosmičev... kje naj to dobim? sej imam kosmiče sam so z okusm banane... user posted image

Riževe kosmiče dobiš v mullerju, dm-ju... To so riževi kosmiči, ki nimajo dodanega mleka. So fajn za zgostit kašice.

Ja, klobuk! Po moje bi bil res največji frajer! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
11.9.2009 21:23:59   
NoBady

Riževe kosmiče dobiš v mullerju, dm-ju... To so riževi kosmiči, ki nimajo dodanega mleka. So fajn za zgostit kašice.

Ja, klobuk! Po moje bi bil res največji frajer! user posted image

dej mi eno znamko povej riževih kosmičev ...npr. kere imaš ti in jih bom nabavla... ka to so pač taki ki se mešajo z vdo al z mlekom al kaj piše na škatli?
sm mona ampak res ne vem...

Taju sm pa drgač kupla baretko user posted image ma tak klobuček je ja, sam ko si ti napisala klobuk sem si jaz predstavljala tazga visokega ko ga je imel kekec user posted image user posted image user posted image
ma sicer mu je mal velik še ampak bo babi šivilja to notr vzela da mu bo prav... ma je pravi frajer s tistim samo ne vem če je to vredu za v cerkev?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
11.9.2009 21:25:24   
KOKICA32
Dober večer! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?