ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, šel je ob 19.00 za kao pol urce, pa da itak še nekdo pride k njemu po en račun...no in potem ga kličem malo prej, pa pravi, da tega čaka, da zdej pride, pač v enem lokalu blizu nas... ...pa sem mu rekla, če se mu zdi normalno, da poročen moški vsak večer blodi naokrog (no včeraj in danes je to bilo....).....pa me je nadrl, da je on sam za vse....bla bla......kot bi lajno poslušal....ma na jetra mi gre to, ko reče za pol urce, največ eno urco me ne bo, pa pridem...a ni res no... Ja, meni bi šlo to tudi zelo na živce. Z mojim sva se kar kmalu zmenila, da, ko napoveduje kdaj bo prišel domov, pove raje pol ali eno uro kasneje, kot pa misli, da bo. Tako me potem kdaj celo preseneti in pride prej Če pa vidi, da bo prišel precej kasneje, pa vedno pokliče, da nisem jaz v pričakovanju Ampak on ponavadi zamuja in hodi okoli zaradi dela. Tako, da tiste nekajkrat na leto, ko gredo s prijatli kam, mu prav privoščim in ga niti ne vprašam kdaj pride joj, o "čez pol ure" bi lahko jaz doktorsko nalogo napisala pri nas je ponavadi okoli pol3, ko se čujeva po telefonu "čez pol ure", potem pa malo čez 3 kliče, naj grem po adama v vrtec, ker se bo še kake pol ure zadržal... potem ga kličem ob 5, pa reče "še kako uro" , no, potem pa pride ob 8