|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
10.9.2009 21:36:52   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kje je pa mami?? če ne gre drugače, bo pa ati moral malo frej vzeti. pomisli na to, da so lahko kakšne posledice. user posted image

Mami je imela neke obveznosti, tašča pa je kadila s sodelovko na balkonu, ati pa službeno odsoten. Grem spat počasi, ker zjutraj se mi bo sigurno zdelo, da je cug mimo mene pelal. Ajme stare kosti.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.9.2009 21:37:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

... tvoje zdravje je pomembnejše!

...točno tak....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.9.2009 21:38:58   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

a da je doma dolgcajt....user posted image dom je nekaj najlepšega.....si zamisliš,da ga ne bi imela?

ja...res imava debatouser posted image

Seveda da je dom nekaj lepega in HB da ga imamo, ampak to je mišljeno, da si cel dan doma in čumiš v koči. Če si samo doma je dolgcajt. Bodi en teden doma in ne mrdni iz hiše, pa te bom vprašala, če je dom nekaj najlepšega in če ti je dolgcajt. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.9.2009 21:41:31   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kje je pa mami?? če ne gre drugače, bo pa ati moral malo frej vzeti. pomisli na to, da so lahko kakšne posledice. user posted image

Mami je imela neke obveznosti, tašča pa je kadila s sodelovko na balkonu, ati pa službeno odsoten. Grem spat počasi, ker zjutraj se mi bo sigurno zdelo, da je cug mimo mene pelal. Ajme stare kosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.9.2009 21:41:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

To mi je že danes osebni zdravnik rekel, ko sem ga po telefonu vprašala kako to, da kljub trem škatlam antibiotikov bronhitis še ni izvenel. Ko me je vprašal če sem sploh počivala kot mi je naročil in sem rekla, da ne, ker kdaj naj bi in kaj bi naj šla LANA in potem je sledil slavni stavek.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.9.2009 21:43:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva.

To že bubi, samo kazen tudi in pike, preteč je lahko tudi odvzem za 1 mesec. To me malo štopa. Čeprav prej je bila oškodovanka za to, da je ne kličeva. Upam, da je ne bo jutri in jaz nisem šla k zdravniku. Ker kak pridem na urgentni blok bodo takoj poklicali policijo, če omenim prometno nesrečo, ker so telesne poškodbe.

res je user posted image  Saj ti se spoznaš na te stvari.

Ampak ona pa bo tvoj kuponček koristila?

Zakaj pa odvzem? Za prekratko varnostno?

Res upam, da se vse dobro izteče!

...pf po moje ni tak hudo....

a si ji dala kupon?   ......  moj ni dal kupona takrat, pa je prišla policija tja, ko je ona prijavila kao poškodbe.....pa so samo zapisnik naredili, pa še to ne bi, če ne bi babnca bila na urgenci, ker ni bilo nič..., ni bilo nobene kazenske točke, pa kazni tud ne....

....pol naprej pa tak veš......

.....pa kaj nimaš zdaj tašče spodaj doma?    tvoj naj te pelje, tašča pa naj zgoraj pri lani počaka..... saj itak spi zdaj do jutra..... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.9.2009 21:51:43   
ključek

To mi je že danes osebni zdravnik rekel, ko sem ga po telefonu vprašala kako to, da kljub trem škatlam antibiotikov bronhitis še ni izvenel. Ko me je vprašal če sem sploh počivala kot mi je naročil in sem rekla, da ne, ker kdaj naj bi in kaj bi naj šla LANA in potem je sledil slavni stavek.

sam to je pa tudi resnica.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.9.2009 21:58:27   
Lara Croft

Veš kaj PFjka... ti si usekana mal.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 833
11.9.2009 7:05:04   
taja1235
user posted image  za vas vse sm skuhala diseco kavico da nam dan v sluzbi cimprej mine.

En lep zacetek dneva ;)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 834
11.9.2009 7:20:12   
RAČKAPK
jutrouser posted image

pf - kak si?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 835
11.9.2009 8:13:06   
Lara Croft
Gre katera na otroški bazar? V nedeljo? user posted image

Čiao, lep dan!

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.9.2009 8:16:39   
KAHLO
DOBRO JUTRO BABIKE!!

PF
.....upam da si danes že kaj boljše......nisem nek zdravnik...pa bla bla bla....ampak ko se je lani v mojega en od odzadi zaletel......(je bil čas k vsi v lj brzijo iz šihta domov, in so itak na pol odsotni, in tip je kr pelal....ker je bil z mislimi nekje drugje in bummmmmmmm) no skratka sta se zmenla.......in ko je moj prišel domov je komaj vse za njim prišlo......k tisti šok popusti pol pa ga je bolel vrat pa hrbtenica pa tam k je mel pas je bil vse plav.......no pa sva šla pol vseeno k dohtarju......se pokazat ...ampak na srečo ni blo nič hudega.....samo nekaj proti bolečinam je dobil...in za pomiritev (čeprav teh pomirjeval....k jih tako talajo midva ne odobravava....vsaj za take primere ne, je bolše če se uležeš pa spiješ kak čajček in se skušaš pomirit).....upam resnično upam da si danes vredu.....user posted image user posted image

Drgače pa se mi zdi da sem danes na netu na spletni strani videla intervju (kratki) z lana luno.....k je bla na otroškem bazarju...........če je bla to ona.........nevem.....meni se je zdela full podobna......mi gremo danes malo pogledat......da se malo poigramo z lumpijem pa da še kaj dobrega zvemouser posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa včeraj mela ROnja spet obiske sta prišli dve dvojčici.......in smo se full okrog kuhinjskega otočka lovile, je prav zanimivo, da ko pridejo kaki mulčki k nam na obisk in že hodijo se ob igri z ROnjo vsi vržejo na vse štiri....prav na njeno višino se spustijo....na koncu je že ena od teh dvojčič ritlala.....jaz sem mislila da bom hin od smeha......kaj so se starci pogovarjali pojma nima.....k matka je itak mal usekana..........sem se pa zato s puncami imela fantastično.....je blo isto k da bi bla na nevem kakem treningu....(no ja....kolena imam zdaj čist olupana)......
Jaz komaaaaaaaaaaaaj čakam da bo moja punca tud po dveh dirkala.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.9.2009 8:19:00   
KAHLO
Larika jaz grem danesssss!!!!

A bo katera v soboto kaj po lj šetala..............midvi s pupiko sva cel popoldan same, ker je dedc spet začel s košarkaškimi tekmamiuser posted image user posted image .....no skratka če bo kakšna za kak kofetek...naj se oglasi!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 838
11.9.2009 10:32:47   
arabela*
M mi celi dve sobi sama sprešetauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 839
11.9.2009 12:33:49   
gold fish
dober danuser posted image ...

pf - kako si?

....sem celi dopoldan lutala, zdaj pa kuham kosilo na brzino.....  Je bil pikec pri možeku doma, pa ko sem prišla me niti pogledat ni hotel......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.9.2009 14:22:52   
Olivija*
pf, upam da si vredu!

jaz sem že zaključila s službo za ta teden user posted image
sem nameravala po A, pa še spi, tako da jo bo user posted image spotoma pobral....
pa pizzo sem tudi že naročila.... zdaj pa da vidimo, kdo pride prvi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
11.9.2009 14:45:56   
arabela*
Me smo tud doma......M je proti pričakovanju znosna...se igra v stajici in "peče palačinke"...jaz pa kosilo kuhamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.9.2009 14:47:53   
arabela*
Zdaj pa vikend...da si malo spočijemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.9.2009 15:03:09   
gold fish

.....spočiješ od česa?...   od kafetkanjauser posted image ..........    ma se hecamuser posted image ..... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.9.2009 15:23:19   
arabela*

.....spočiješ od česa?...   od kafetkanjauser posted image ..........    ma se hecamuser posted image ..... 

od otrok.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 845
11.9.2009 19:13:34   
ključek
čer...........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.9.2009 19:13:35   
Alenka_
evo...prvi delovni dan je mimo... je bilo fajn user posted image seveda pa ne bi bila jaz, če ne bi prav štorasto navsezgodaj v fotrovi pisarni poletela po tleh user posted image direkt na komolc z vso težo...in zdej boliiiii... mam ruto zavezano, da roka mal počiva ampak ob otroku je to mal težje... upam da je samo hud udarec in da ne bo treba slučajno na obisk v mavčarno user posted image

Sara baje že več poje v vrtcu in tudi na splošno je že zelo fajn not vpeljana... user posted image user posted image user posted image
hodi tudi že večino časa... 8.zobek je dobila... pa kar naenkrat toliko novih stvari že zna...morm vsako popoldne čim več časa preživeti z njo, da sploh sledim njenim napredkom...

najpomembneje pa za konec: NAREDILA SEM MATEMATIKO!!!! ALELUUUUUUUUUJA!!!!![sm=bravo.gif]user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 11.9.2009 19:14:28 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.9.2009 19:15:17   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

najpomembneje pa za konec: NAREDILA SEM MATEMATIKO!!!! ALELJUUUUUUUUUJA!!!!![sm=bravo.gif]user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.9.2009 19:15:24   
Alenka_
punce šibam... obisk prišel....

se tipkamo ju3 zjutraj in vsem želim lep večer in mirno noč!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.9.2009 19:16:17   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

evo...prvi delovni dan je mimo... je bilo fajn user posted image seveda pa ne bi bila jaz, če ne bi prav štorasto navsezgodaj v fotrovi pisarni poletela po tleh user posted image direkt na komolc z vso težo...in zdej boliiiii... mam ruto zavezano, da roka mal počiva ampak ob otroku je to mal težje... upam da je samo hud udarec in da ne bo treba slučajno na obisk v mavčarno user posted image

user posted image user posted image user posted image

upam, da je samo udarec.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?