|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
10.9.2009 20:12:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat.

jaz tud mislim, da je dobro, da se greš pokazat ...... user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.9.2009 20:14:03   
arabela*
Tak,dečike sem spopokala spat,za nič mi ni. M je taki živec,ko sva dopoldne same,me nonstop grabi za roko in moram hodit z njo po stanovanju...user posted image Res si obupno želim,da bo čist sama začela flajtrat naokoli in da jo bom lahko pustila vsaj par minut od oči....user posted image

Ja,naši A se v vrtcu full dopade pa komaj začetek je.Pa tud že o fantih razlaga doma,kako ji je en všeč...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.9.2009 20:15:38 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.9.2009 20:15:06   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Vse me j... po spisku. Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol. Samo ko rada grem v službo in vem, da bi imela mesec bolniške. Jaz sem tak butl da bi kljub bolečini in bolniški šla na šiht.

pa ti ja nisi normalna.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 778
10.9.2009 20:15:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...ma je čist drugač, če imaš enega user posted image .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no.....    naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap.....   pa tud lego je nonstop na dohvatu...... 

...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sleduser posted image  

pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega.user posted image

to je vse lepo in prav.......pride pa tud sigurno čas, ko se A igra "svojo" igro, pa se kak delček kje zgubi...  to sem mislila...kak čeveljček od pupike al pa kak glavniček, kuferček(torbica) ...tisti ala barbi dodatki.......   to pa ziher ne skriva vedno pred njo al jauser posted image .....   ker pol je res ena redkih...ker vse mamice jamrajo glede tegauser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.9.2009 20:19:03 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.9.2009 20:17:21   
arabela*

...ma je čist drugač, če imaš enega user posted image .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no.....    naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap.....   pa tud lego je nonstop na dohvatu...... 

...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sleduser posted image  

pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega.user posted image

to je vse lepo in prav.......pride pa tud sigurno čas, ko se A igra "svojo" igro, pa se kak delček kje zgubi...  to sem mislila...kak čeveljček od pupike al pa kak glaviček, .......   to pa ziher ne skriva vedno pred njo al jauser posted image .....   ker pol je res ena redkih...ker vse mamice jamrajo glede tegauser posted image

ja....se zgodi kdaj,ampak moram rečt da res full pazi,sploh za te mičkene stvari da pospravi,ker njo pretirano skrbi za sestrico.user posted image res,se ne hecam....taka je...pa saj mi paše da je takuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 780
10.9.2009 20:20:19   
gold fish

to je vse lepo in prav.......pride pa tud sigurno čas, ko se A igra "svojo" igro, pa se kak delček kje zgubi...  to sem mislila...kak čeveljček od pupike al pa kak glaviček, .......   to pa ziher ne skriva vedno pred njo al jauser posted image .....   ker pol je res ena redkih...ker vse mamice jamrajo glede tegauser posted image

ja....se zgodi kdaj,ampak moram rečt da res full pazi,sploh za te mičkene stvari da pospravi,ker njo pretirano skrbi za sestrico.user posted image res,se ne hecam....taka je...pa saj mi paše da je takuser posted image

no, saj toti kdaj sem mislilauser posted image ....pri enem samem pa tega kdaj niuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.9.2009 20:21:23   
gold fish
saraya  - kaj na lentu je plava al bela cona?  veš mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 782
10.9.2009 20:21:39   
arabela*

no, saj toti kdaj sem mislilauser posted image ....pri enem samem pa tega kdaj niuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 783
10.9.2009 20:22:13   
gold fish
..tisti del pri studenškem mostu?   

Neposredna povezava do sporočila: 784
10.9.2009 20:22:31   
arabela*

saraya  - kaj na lentu je plava al bela cona?  veš mogoče?

večina je bela,lahko parkneš,ampak je vse polno....zjutraj še dobiš plac...
tam pri tržnici pa plava..

Neposredna povezava do sporočila: 785
10.9.2009 20:23:14   
arabela*

tam pri tistem malem mostu misliš? tam je plava conauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
10.9.2009 20:25:39   
*bubi*

Ima pa tržnica fajn parkirno hišo, vedno plac in ugodna cena user posted image  Pa se mi zdi da prve pol ure zastonj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.9.2009 20:28:25   
gold fish

tistega na koncu pri strmi ulici mislim....grem zjutraj v lavričevo, pa tam itak ne morem parkirat......

kje pri tržnici je plava?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.9.2009 20:30:37   
gold fish

Ima pa tržnica fajn parkirno hišo, vedno plac in ugodna cena user posted image  Pa se mi zdi da prve pol ure zastonj.

sem zdaj vidla na panorami to slikouser posted image , ker na tržnici, zdaj, ko je prenovljena še nisem bilauser posted image ...

...pa je taka normalna al varianta city...ker meni city ni všeč....  kaka ugodna cena....daj napiši malo bolj podrobno no, da se ne lovim jutri.....  zadnjič sem bila ob 7 tam, pa ni bilo problema, ker itak od 8 dalje kasirajo, zdaj grem pa malo kasneje....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.9.2009 20:34:10   
ključek
najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!!user posted image novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo.
midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne??

Neposredna povezava do sporočila: 790
10.9.2009 20:40:13   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!!user posted image novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo.

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 791
10.9.2009 20:41:36   
ključek
*bubi*, sploh mi noče filmčka odpreti. se bom še pomatrala.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 792
10.9.2009 20:41:38   
gold fish

midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne??

user posted image user posted image user posted image  super, da je boljše.....

glede sprehoda ti ne znam povedat...jaz sem z našim šla ven....samo smo doma sttran od množice tak, da ni bilo straha, da koga okuži....

...po moje je najboljše, da presodiš.....če ni nevarnosti, da  na sprehodu srečaš koga...sploh pa kakega otročka, da bi bil blizu.....pol raje ne....drugače ni ovir......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.9.2009 20:45:52   
gold fish
mty - glede nogice mi je ravno danes rekla na uz, da je treba ful pazit, če bi slučajno začel to delat....

....je treba popravljat nogico, ko se ob opori vstane...jo je treba poravnat s kolenom....pol pa naj gre nazaj na kolena, najprej eno, potem drugo in tak vadita.....tudi ravnotežje...

...imaš pa pravico do 3 let hodit k fizio.....

...več ti napišem na mail.....

Neposredna povezava do sporočila: 794
10.9.2009 20:51:33   
Olivija*

to sem pa res vesela, da gre na bolje! sem upala, da ne bo tako hudo, kot pri A.
nam je P takrat rekla, da lahko greva vsak dan ven, če le nima vročine. zunaj baje sploh ni tak problem glede širjenja virusa, drugače pa je v zaprtih prostorih - odsvetujejo obiske pri ostarelih ljudeh in dojenčkih.

ko se pikice sušijo, pa menda sploh niso več nalezljivi....

upam, da zdaj že dobro spančkate!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.9.2009 20:51:35   
RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

VITA,JON,ENEJ  ČESTITKE ZA PRVI ROJSTNI DAN.

Še naše čestitke user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.9.2009 20:52:21   
RAČKAPK

pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat.

jaz tud mislim, da je dobro, da se greš pokazat ...... user posted image user posted image

pf - pejdi pejdi k doharju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 797
10.9.2009 20:53:07   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

to sem pa res vesela, da gre na bolje! sem upala, da ne bo tako hudo, kot pri A.
nam je P takrat rekla, da lahko greva vsak dan ven, če le nima vročine. zunaj baje sploh ni tak problem glede širjenja virusa, drugače pa je v zaprtih prostorih - odsvetujejo obiske pri ostarelih ljudeh in dojenčkih.

ko se pikice sušijo, pa menda sploh niso več nalezljivi....

upam, da zdaj že dobro spančkate!

če nima vročine
gresta lahko ven

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.9.2009 20:54:42   
Olivija*
MTY, se je tebi tudi zdelo, da te koža srbi, ko si gledala LN?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.9.2009 20:55:00   
Lara Croft
Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol.

Sej lahko rečeš, da si se v garažo zabila.... ne rabiš čist po pravici povedat. Valda, da pojdi.user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?