Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:57:13
|
|
|
|
Olivija*
|
mi smo pa danes kupili za A tuniko in legice, da bo lepo oblečena, ko bo praznovala rd. ker pa bo imela 2 žurki, bo treba še en kompletek kupit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:58:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol. Sej lahko rečeš, da si se v garažo zabila.... ne rabiš čist po pravici povedat. Valda, da pojdi. ja saj res al pa da si se zabila v možev avto ker sta ne vem en za drugim vozila al pa kej tazga, .....ti sam pejdi k dohtarju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:04:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva. To že bubi, samo kazen tudi in pike, preteč je lahko tudi odvzem za 1 mesec. To me malo štopa. Čeprav prej je bila oškodovanka za to, da je ne kličeva. Upam, da je ne bo jutri in jaz nisem šla k zdravniku. Ker kak pridem na urgentni blok bodo takoj poklicali policijo, če omenim prometno nesrečo, ker so telesne poškodbe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:06:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa ti ja nisi normalna. Saraya jaz sem bolj oni staromodni tip, ki misli da doma ljudje umirajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:10:33
|
|
|
|
Olivija*
|
jutri je pa petek. jeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:11:10
|
|
|
|
pf
|
Ne morem in ne upam se zlagat pri zdravniku, ker nikoli ne vem, če ne bo kje punca šla jutri k zdravniku. Če bo šla, se jutri naredim, da bruham in haluciniram in grem še jaz, da bo vsaj za kazen denar.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:12:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, se je tebi tudi zdelo, da te koža srbi, ko si gledala LN? aha. in najraje bi ji pike pobrala dol in bi jih jaz imela namesto nje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:13:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutri je pa petek. jeeeeeee je hitro minil prvi delovni teden, kajne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:15:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ne morem in ne upam se zlagat pri zdravniku, ker nikoli ne vem, če ne bo kje punca šla jutri k zdravniku. Če bo šla, se jutri naredim, da bruham in haluciniram in grem še jaz, da bo vsaj za kazen denar. sam a ni boljše, da greš dons, če te matra????
< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.9.2009 21:20:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:15:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, se je tebi tudi zdelo, da te koža srbi, ko si gledala LN? aha. in najraje bi ji pike pobrala dol in bi jih jaz imela namesto nje. to, da te srbi, je menda normalno, ker tudi tebe virusi noric napadajo, ampak se jim ne daš, ker že imaš protitelesa.... če me ni takrat kdo naplahtal s tako razlago če bi se dalo, bi pa itak vse mamice najraje prebolele vse otroške bolezni namesto svojih malčkov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:16:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutri je pa petek. jeeeeeee je hitro minil prvi delovni teden, kajne?? ja, ful! tisti dve urci, ko sva z njo...potem gre pa tako že spat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:17:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi smo pa danes kupili za A tuniko in legice, da bo lepo oblečena, ko bo praznovala rd. ker pa bo imela 2 žurki, bo treba še en kompletek kupit madonca bo frajerka!!!2x!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:18:12
|
|
|
|
Olivija*
|
grem js mal v kopalnico, potem pa k mojima sončkoma v spalnico! nočko vsem! pf, ne se preveč matrat in raje pojdi k dr, če te boli. kazen gor ali dol, tvoje zdravje je pomembnejše!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:20:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo. midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne?? super za LN Ja, lahko gre ven, z vozičkom jo le malo pelji. Itak ne bo divjala Pa okoli hiške, na vrt, malo po cesti.... gresta komot.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:25:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* grem js mal v kopalnico, potem pa k mojima sončkoma v spalnico! nočko vsem! pf, ne se preveč matrat in raje pojdi k dr, če te boli. kazen gor ali dol, tvoje zdravje je pomembnejše! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:26:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva. To že bubi, samo kazen tudi in pike, preteč je lahko tudi odvzem za 1 mesec. To me malo štopa. Čeprav prej je bila oškodovanka za to, da je ne kličeva. Upam, da je ne bo jutri in jaz nisem šla k zdravniku. Ker kak pridem na urgentni blok bodo takoj poklicali policijo, če omenim prometno nesrečo, ker so telesne poškodbe. res je Saj ti se spoznaš na te stvari. Ampak ona pa bo tvoj kuponček koristila? Zakaj pa odvzem? Za prekratko varnostno? Res upam, da se vse dobro izteče!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:26:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo. midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne?? super za LN Ja, lahko gre ven, z vozičkom jo le malo pelji. Itak ne bo divjala Pa okoli hiške, na vrt, malo po cesti.... gresta komot. menda res ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:28:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya jaz sem bolj oni staromodni tip, ki misli da doma ljudje umirajo. ej..mi lahko to nekdo razloži,kaj to pomeni...zakaj bi ljudje doma umirali,res ne vidim poante
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:31:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sam a ni boljše, da greš dons, če te matra???? Veš da bi bilo boljše, ampak ko sem jaz bolna, ali imam nesrečo kot danes nima noben časa, da bi pazil na L. Vsi so strašno zaposleni, ali pa nikjer ni nobenega. Veš da bi bilo fajn če bi šla, ampak kaj naj zdaj ponoči grem. Itak sem zmatrana ko bik že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:33:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sam a ni boljše, da greš dons, če te matra???? Veš da bi bilo boljše, ampak ko sem jaz bolna, ali imam nesrečo kot danes nima noben časa, da bi pazil na L. Vsi so strašno zaposleni, ali pa nikjer ni nobenega. Veš da bi bilo fajn če bi šla, ampak kaj naj zdaj ponoči grem. Itak sem zmatrana ko bik že. kje je pa mami?? če ne gre drugače, bo pa ati moral malo frej vzeti. pomisli na to, da so lahko kakšne posledice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:33:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ej..mi lahko to nekdo razloži,kaj to pomeni...zakaj bi ljudje doma umirali,res ne vidim poante 1. doma je dolgcajt in če je dolgcajt je dolgcajt za umreti 2. stari ljudje so doma umirali, ne po bolnicah in domovih za ostarele, lahko so bili še nevem kaki popotniki na zadnjo pot so prišli domov Imava pa močne debate.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:33:59
|
|
|
|
arabela*
|
grem ležečki noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:34:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem ležečki noč nočko tudi tebi, Saraya.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:35:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf 1. doma je dolgcajt in če je dolgcajt je dolgcajt za umreti a da je doma dolgcajt.... dom je nekaj najlepšega.....si zamisliš,da ga ne bi imela? ja...res imava debato
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 21:36:03
|
|
|
|
ključek
|
a sem jaz blesava, ali so spet nekaj spreminjali tale RR???? kok je čudno!! pa ko kaj citiraš..... ............ne vem, če bom še znala seznamček popravljati!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?