Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:05:05
|
|
|
|
Jancci
|
murkov zos Če ne bi prevoda napisala bi že mislila, da ima Damjan Murko spet neko novo foro... Jaz delam zelo podobno kot sonček. Dodam tudi muškatni orešček.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:09:25
|
|
|
|
Jancci
|
Kdaj se jih bomo znebil??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla jaz popražim mal čebule, dodam mal mokce, čez naribane in ožete kumare(jih mal prej antribam, nasolim, pokapam z mal kisa)...mal popražim, zalijem z gov. juho al pa vodo ...ene 16 5 minut kuham, doadm skor celo kislo smetano, popram, solim malpa en mal česna še dam. njami aha, jst podobno delam, sam da na česnu popražim, ne na čebuli pa zmečkan krompir dodam... me pa zanimajo postopki zato k bom neotu tud dons nardila, sam bo treba vrstni red prilagodit se pravi najprej kumere popražit in podušit pa prekuhat pa dodat krompir in vzet stran za tamalga, pol pa dokončat z moko in začimbami še za vse ostale pa nisem čist ziher če bo tud dobr izpadlo, al je mogoč boljš da mu čist ekstra nardim, pa za nas tko kt delam no, in me je zanimalo če obstaja kak tak recept, da je vrstni red bolj malčkom prijazen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj se jih bomo znebil?? dobra je...pa jancci bl kt bomo tečne in zatežene, prej bojo šli
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:37:22
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: rubica bi se vam še jaz pridružla? mamo tut januarko , če žihr? rubica, dobrodošla .....število otrok, možev, tašč, domačih živali ..... , za seznam valda se pokorno javljam , št. otrok 1 Gaja, mož 1 mogoče bodoči se še nism odločila , tašče 2 , domače živali 1 pes ostalega kar leze i leti po in okrog bajte ne ptejm, no mal resnosti za seznam: Gaja, rojena 16.01.09 ob 20.32 težka 3.650 velika 53, sedaj težka tam nekje 8 kg je že dalj nismo tehtali, jo bomo kmalu, velika cca. 72 cm, od 5,5 m samo 1x na dan mlečno kašo ostalo pa počasi od od 6m in 1 dan, puzala je 1 teden pr 6m, kobaca pa od 6m 2t, zob nima pšastka še nič , kar mene ne moti- dojim. če sm kj izpustila me pobarajte! ja pa postavlja se na nogice sama ko pleza name oz. na lubija. jaz pa sem stara 30.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:50:15
|
|
|
|
rubica
|
pa še slikca moje sončice
< Sporočilo je popravil rubica -- 11.9.2009 12:51:08 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 12:56:00
|
|
|
|
rubica
|
ja berm vaš že ful dolg, pa sm se odločla, da se vam kr prdružm ob klepetu, mogoče še ob kmetovanju , zdej pa greva na sončk dokler je še, pa čao bav!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 13:22:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
rubica Wlekom tud tebi. Gaja je tolk luštna pupika Barba al pa katera druga, enkrat si mi dala navodila za fiziološko, za inhalacije, liam je prehlajen, pa me zanima, voda, sol meta? mam prav?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 13:37:48
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica jaz dam še kamilco pa meliso pa mogoč ene dva pea žajblja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 13:53:07
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Barba al pa katera druga, enkrat si mi dala navodila za fiziološko, za inhalacije, liam je prehlajen, pa me zanima, voda, sol meta? mam prav? še kamilice dodaj in to je to aja lohk še vse tist ke je sonček napisala in bo sploh super
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 14:21:29
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla jaz popražim mal čebule, dodam mal mokce, čez naribane in ožete kumare(jih mal prej antribam, nasolim, pokapam z mal kisa)...mal popražim, zalijem z gov. juho al pa vodo ...ene 16 5 minut kuham, doadm skor celo kislo smetano, popram, solim malpa en mal česna še dam. njami skoraj enako, samo brez goveje juhe, pa včasih tud brez smetane, če je ni v hladilniku
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 14:40:00
|
|
|
|
snikolina
|
MIMI ko se vrneš z morja, se oglasita s Špelo. Anže ji je odnesel igračko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 14:43:51
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Moj ma tako trden spanec,me vsako jutro sprasuje,kolkrat sva se zbudlauser posted image Moj je isti me včasih tolk razp... ko mi reče: dans je pa tamal kar lepo spal, ne? mene je to vprašal samo enkrat, zdaj pa ne več, ker sam ve. mislim no, jaz naj se vstajam non stop, on bo pa spal ko dojenček? to pa ne gre tak, sem enkrat zarobantila ponoči, pa sva zdaj že skoraj enakopravna .Jaz bi se ful skregala z njim, če mi ne bi pomagal ponoči.Nekatere to izgleda zmorejo same, jaz pač ne in navsezadnje, saj pa nimam otroka sama! Pa leta so že tu , ne yelci?O ti ga biksaš, kaj pa naj rečem jaz, ki sem doooooosti bolj stara kot ti. Samo jaz se počutim ok, tam nekje 30, se bom tak počutla še nadaljnih 10 let , Samo v špegl se pa ne smem pogledat pa je. jancci dober video, jaz moram tud enega poiskat, kje pa si kupla to majčko? rubica lepo dete je Gaja. Pa me res zanima, koliko jih je še, ki berejo a nič ne napišejo? Jaz sem pa danes naredila za kosilo polnjene bučke.Mmmmmmh ko je meni to dobro. AQ se že dolgo ni oglasila..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 15:15:25
|
|
|
|
Jancci
|
kje pa si kupla to majčko? GAP
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 16:38:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
Imam en predlog če ste za, da vsak dan napišemo kaj bodo naši otročki jedli za kosilo, po potrebi tudi recept. Tako bomo imele me ideje in otročki bolj raznolik jedilnik. Kja pravite?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 16:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Imam en predlog če ste za, da vsak dan napišemo kaj bodo naši otročki jedli za kosilo, po potrebi tudi recept. Tako bomo imele me ideje in otročki bolj raznolik jedilnik. Kja pravite? kul. neo je danes jedel murkov zos kumare sen naribala in jih na mal olja prepražla, mini solila in zalila z vodo in pokuhala. dodala zmečkan krompir in z vilico še vse mal premečkala. je jedu k velik celih 5!!! žlic
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 16:52:17
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Imam en predlog če ste za, da vsak dan napišemo kaj bodo naši otročki jedli za kosilo, po potrebi tudi recept. Tako bomo imele me ideje in otročki bolj raznolik jedilnik. Kja pravite? Gaja je jedla no bol izpljuvala, piščančje meso z cvetačo z malo kisle smetane, ji ni sedlo tok jest, dručače pa krompir z mesom je pa včeraj zmazala ko tavelik.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 16:53:48
|
|
|
|
farfala
|
bučke na olju in malo čebule podušila, dodala malo bazilike in origana ter soli, skuhala malo riža s korenčkom, vse zmiksala pa ne fejst, dodala še nekaj naribane jabolke. Ker pa hoče vedno še sam dajat v usta, sem mu naribala še malo sira - in pojedel vse. Na vrh pa par kapljic vode. jancci,super stvari, malemu so vse majčke z dolgimi rokavi prekratke, bo treba nekaj nabavit, a ti kar preko neta naročaš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 17:36:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
mi jedli piščančka z rižkom z bučkami, korenčkom, brokolijem, cvetačko, zeleno, ,.....v glavnem ni da ni. Dodana kapljica olivnega olja in čist mičken soli. Pojedel VSE! On itak je vse, sam da je mal kislo, torej vedno je z nami ko je zraven še solata, da mu dam listek solate, ki ga oblizuje dokler ni prozoren.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 17:37:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
kumare sen naribala in jih na mal olja prepražla, mini solila in zalila z vodo in pokuhala. dodala zmečkan krompir in z vilico še vse mal premečkala. je jedu k velikuser posted image celih 5!!! žlicuser posted image to bom jutri nardila, farfala tvoj receptek pa v nedeljo. Sam moram bučke kupit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 18:52:37
|
|
|
|
symona
|
Evo, pa je teta viroza obiskala še mene, bruhala in driskala celo noč, komaj zdaj je malo boljše, moj pa je zjutraj šel na teren in sem spet do ponedeljka sama z malima dvema. Tudi mi smo danes jedli murkov zos in pire krompir.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 19:24:58
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: dobrodošla tudi ti! lepe učke ma Gaja! symona: pocajtej se čim prej! pa da bosta male2 pridna! jancci: mala je huda!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 19:39:29
|
|
|
|
uršika***
|
Mi smo pa danes jedli za kosilo takole: Puranje meso in veliko zelenjave iz domačega vrta(stročji fižol, korenje, paradižnik, paprika, brokoli, por) Vse skupaj popražim na kapljici olivnega olja, zalijem z vodo, solim in zdušim. danes sem pa prvič vkuhala še malo pšeničnega zdroba, ki je vse skupaj zgostil . pasiram, ker je naš frajer še škrbast . Jaz mu dam vsak dan meso, zaradi železa- tako mi je rekla zdravnica. jutri bom mesu in zelenjavi dodala lečo ali pa rižek ali krompir. popoldanska malica: 4nektarine in dve banani- 2dl od tega dobi ati, ostalo Alen. Aja, njemu dam še riževe kosmiče not, da malo zgostijo. Seveda spasirano A je katera že dala testenine?? Kaj pa rumenjak??? jaz sem ga že uvedla, sem mu zadnjič kar na pončko vrgla cel rumenjak, pa umešala, je papcal k velik, ni bilo nobenih problemov- sem mu že prej počasi dajala po mičkeno. kaj pa Corn flakes?? ananas? Dajte res napisat, kaj vaši jejo, se mi zdi, da bi mu lahko dala že kaj novega, pa se ne spomnim. Res dobra tale ideja s pisanjem jedilnika Zvezdica Dobrodošle vse nove pa če katera samo bere, se naj še opogumi, ne grizemo vedno je fino poslušat še kakšeno novo zgodbico januarčkov, ker so si toliko različni- mamice in dojenčki Gaja luštkan cukerček
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 19:49:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
uh uršika dobr si tole skuhala... Dala idejo za ponedeljek :) Mi paprike še nismo probali, pa sploh ne vem zakaj, ker jast obožujem paprike. No bom zdaj dala, pa še tolk vitamina c imajo. Aja, naš pa ni ravno fen mesa:( Nč ni po mami.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 19:57:13
|
|
|
|
yelci
|
Rubica,kok ma lepe ucke,po kom pa ma? To je super ideja,da si bomo izmenjavale recepte za nase .Dans je jedu riz,bucko in brokoli,vceraj je tud nas jedu kumare in krompir,jutri pa bo prvic zajcka jedu. Nas je res pravi jedec,poje prib.150ml A je ktera narocila tiste copatke,k je Ula predlagala,jst sm na slo strani,ne morm se zdele spomnt na keri,no uglavn,sm poslala narocilo,oni nazaj,da so dobil in,da v roku 48 urah sporocijo,ce so na zalogi in tocno kdaj jih posljejo.Zdaj je ze 6 dan,pa nobenega odgovora,sm se 1× poslala mejl in klicala na mobi,pa nic Po mojem,da ne obstajajo vec.Skoda
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?