|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
3.9.2009 22:02:47   
buši2
Hana- voziček si lahko ogledaš in sprobaš ni panike. Problem je samo v tem, da si na drugem koncu SLOuser posted image .  Mi smo iz okolice Ljubljane. Če pa se boš vseeno odločila, mi prav tako pošlji ZS in se zmenmo.

No pa sem končno pogruntala našo tamalouser posted image - hrana po kopanju - ni šansuser posted image . Zgleda, da se tako zmatra, da je  flaša potem čist too much! Zdej jo samo skopam in dam spat. Jedla bo pa pol.  No kva nej rečem, včasih se preveč držim nekega reda in urnika, da bi blo men lažje, pa delam otroku sam škodouser posted image . Ampak do tega pridit je včasih res križ.

Dejte mi povedat, kako se vi napravite za ven? Mislim predvsem kakšen imate sistem s flaškami in hranjenjem . Nam nikakor ne uspe, da se spokamo prej kot v eni uri od hranjenja (pa ponavadi jemo ceeeeeloooo debelo uro, pa potem še podiramo kupčke, polivamo in seveda se moramo preoblečt user posted image ). Z nami se nobeden več ne zmeni za točno določeno uro, ker vedo, da bomo zamudili user posted image  
Še k zdravniku nam ne uspe pridit ob uriuser posted image .  Po takih premikih nam  ostane  samo še kakšna urca za vozičkanje ali user posted image .  A futrate tud zunaj in kakšen imate sistem - topla voda v termosko al kako?

Vsak nasvet je dobrodošeluser posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.9.2009 22:36:47   
nokes
sistem je takle. toplo vodo v termoski in 2 flaški in hrano dam v torbo in pičim.... vse, kar rabim za previjanje, za preoblečt, za igrat... imam namontirano na vozičku v torbi in tega sploh ne diram, vedno je tam in samo dopoljnjujem, ko zmanjka plenic npr. tako smo najhitreje kjerkoli.

bušika, seveda zamujate, saj je treba vse to narest, preden greš od doma, kmalu, še prehitro, nehaš podirat kupčke, pa skapiraš, kdaj kdo je in kdaj je nekdo zaspan.... vse je vedno lažje! jaz zdaj vedno vzamem ostanek od malice (ki je sadje), dam v malo posodico (kao tuperware), pa eno žličko, pa še eno flaško imam vedno polno navadne vode (prekuhane, ja, še vedno...) in mleko, če pri vsem tem futru težijo, da so lačni, pol pa tut več ne vem... aja, pa ponavadi mi čakamo, no, vedno mi čakamo.user posted image

nokes

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
3.9.2009 22:55:48   
Snezinka4
Nokica draga, uživajte na morju! Preplavaj še kakšen kilometrček zameuser posted image  in nadihaj se morskega zraka, ker ko prideš nazaj boš dihala (žal) samo še ljubljanski smog....user posted image  ampak kljub temu bomo šle pa takrat spet na kakšen sprehod, ne? Javi se ko prideš nazaj!

Taškica -user posted image user posted image user posted image  ritkauser posted image , ampak prosim je pa rekel, a ne? Vzgoja je pa 100% Vsaka čast!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.9.2009 8:28:54   
nokes
jutro, snežkica hvala najprej za ponudbo za posteljico. mi je pikatara dobro svetovala, naj kupim raje ograjico, kar se mi zdi zelo dobra ideja (sem jo seveda že ponucala)user posted image , hja, na morju upam, da bomo imeli kaj od vremena, pa da se ne spremenim v eno ledeno kocko! kdo je že nekaj spraševal o EW? po moje v pikapolonici v mb ziher imajo kak primerek, je najboljše, da pogleda tam...

nič, laufam, mogoče še kaj poškilim semle, drgač pa : mejte se!user posted image

nokes

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.9.2009 10:14:28   
taškica
Noki uživaj na morčitu - sicer pa vem da bo super - tam je vs elepše, toplejše, mislim da ste si izbrali krasen timing!!!!user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.9.2009 13:35:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Noki uživaj na morčitu - sicer pa vem da bo super - tam je vs elepše, toplejše, mislim da ste si izbrali krasen timing!!!!user posted image user posted image

Mam polne roke...se podpišem, uživajte!!!user posted image user posted image user posted image

pika, povej še meni ograjco,plis

lp vsem 

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.9.2009 15:41:08   
Shadow
Hana76, pri meni lahko komot vidiš voziček, če te zanima. Se lahko kar zmeniva za eno vozičkanje, dobiš naša kolica v roke, pa boš v praksi videla, kako se obnese Hartan.

Sem pa iz okolice Mb, več info dobiš na ZS! user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.9.2009 17:15:34   
hummer
Drage dvojne mamice, prosim za pomoč! A ima katera voziček chipolino domino? Prosim za informacije kako ste zadovoljne. Na sliki zgleda fajn, in poceni. Zanima me kako se zloži v avto. Probala sem hartana pa ne gre v naš prtljažnik.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.9.2009 17:34:56   
4pikice

buši2

sistem je takle. toplo vodo v termoski in 2 flaški in hrano dam v torbo in pičim.... vse, kar rabim za previjanje, za preoblečt, za igrat... imam namontirano na vozičku v torbi in tega sploh ne diram, vedno je tam in samo dopoljnjujem, ko zmanjka plenic npr. tako smo najhitreje kjerkoli.

Tudi pri meni je bilo pri tej starosti enako, sedaj se je spremenilo le to, da imam s seboj sadno kašico ali pa chico termovko za hrano v kateri je toplo  kosilo, hrana v njej ostane 5h topla. Tale termovka je res cool zadeva.

Najbolj pomembno pa je, da ne kompliciraš, uuizzzy, živčke na minimumuser posted image

ninčy- ne, da te strašim, ampak pred kratkim sem srečala znanko, ki je pred mesecem dni rodilauser posted image  . Imala je A glavično in B medenično. Prva je šla ven kot za šalo, kar ni mogla verjet, nato se je pa začela kalvarija. B so z glavo pritiskali na medenično kost, takoj nato so naredili CR. Ta mala je nehala dihati in so jo ožvljali in HB je zadihala. Na glavi se ji še vedno pozna ogromen moder flek (od pritiskanja) in ne vedo, kako bo to vplivalo na njen razvoj. Močno upam, da bo vse ok.

noki- lepo se imejte na morju, uživejte na vse pretege!

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 4.9.2009 17:37:54 >

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.9.2009 17:35:53   
Hana76
Snežinka4, shadow in buši2, hvala za pripravljenost za izmenjavo izkušenj!user posted image

Bom vas kontaktirala preko ZS.

Mogoče vas še kaj zmotim s kakšnim vprašanjem, če vas ne moti...user posted image

Sicer pa uživajte porodniško.

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.9.2009 15:16:52   
_sanja_*
Mamice dvojčkov, prosim za pomoč:

http://www.ringaraja.net/forum/Zastoj_rasti_posledica_injekcije%25%25%25%3F/m_4472485/tm.htm

Hvala!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.9.2009 17:17:46   
taškica
Uf Sanja nehvaležno vprašanje si nam postavila, glede na to, da smo same ne-stokovnjakinje. To je za Pušenjaka - sicer pa sama malo pobrskaj po MONu in boš našla odgovor. Injekcije rešujejo življenje, res pa je da tudi Pušenjak tega ne svetuje za "preventivo" , ampak v zadnjih urah, dnevih, tednih....

Mene je sicer dr. vprašala nekje v 33t, pa je nisem hotela...glede na to, da ni bilo indicev za prezgodnji porod....

Punce mi smo prestali prvo cepljenje. Fanta sta velika 64cm, in imata čez 6kg (4 mesece). Drugače pa je vse bp.
Kje pa ste vse?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.9.2009 20:29:42   
buši2
Res je zatišje,..

Jaz tudi nisem dobila inekcije, ker je nosečnost potekala bp. Se pridružujem Taškinem nasvetu - Pušenjak je res pravi naslov za taka vprašanja.

Mi smo pa imeli prvo cepljenje v 3 mesecu!  Smo zelo veliko user posted image , še eno celo uro po cepljenjuuser posted image .

Sem nekaj že zasledila, da ste pisale o cepljenju za rota-virus, ampak vseeno, se je katera odločila in zakaj se niste? Moj P priporoča, pravi, da v nasprotnem primeru se lahko zgodi obisk v pediatrični predvsem zaradi dehidracije.  Drugače pa naj bi user posted image  le malo šmrkal in prebolel v roku 3 dni?! Sem ful v dilemi user posted image  Nočem pa se po glavi tolčt, da bi lahko to preprečla! V vrtcu se pa hitro nalezejo,..

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.9.2009 15:47:49   
lara light
Presneto, tko poredko pridem, pa se potrudim, napišem roman hmal in...me skenslauser posted image ...zdaj se pa že zbujata, telegrafsko:
sanja, jaz dobila preventivno injekcije v 29t, 1 m prej mi je odtekla voda med spanjem, nobenih znakov prezgodnjega...oba bp, nič inkubatorja, toplih posteljic, nobenih težav z dihanjem, sicer pa malo lažja...no tudi midva nisva hrusta, nasprotnouser posted image . Le pogumno in srečno!

taški, je kej vročine? mi smo jo meli, 22.9. že 2. cepljene
buši, rv- mi ne bomo cepili

pri nas je prelep poletno svež dan, čudovito, komaj čakam, da gremo ven...končno poletje, saj prej smo bli v peklu, skorajuser posted image

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.9.2009 19:47:28   
blanč
Punce naš ratatujček vas vse lepo pozdravlja in vam sporoča, da so vsi trije uredu. Rok je sicer na pediatriji, kjer je preživel operacijo in zdaj pridno okreva, Nejc pa je zraven mamice v porodnišnici na intenzivnem oddelku in že lepo papca mamino mleko in je vsak dan bolj močn.
miška moja draga tisoč user posted image  inuser posted image za vse tri.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.9.2009 20:38:30   
lara light
Blanči, hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

miška moja draga tisoč user posted image  inuser posted image za vse tri.

draga miška, tud od mene kup dobrih misli in želja za vse triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.9.2009 20:50:28   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: buši2

Hana- voziček si lahko ogledaš in sprobaš ni panike. Problem je samo v tem, da si na drugem koncu SLOuser posted image .  Mi smo iz okolice Ljubljane. Če pa se boš vseeno odločila, mi prav tako pošlji ZS in se zmenmo.

No pa sem končno pogruntala našo tamalouser posted image - hrana po kopanju - ni šansuser posted image . Zgleda, da se tako zmatra, da je  flaša potem čist too much! Zdej jo samo skopam in dam spat. Jedla bo pa pol.  No kva nej rečem, včasih se preveč držim nekega reda in urnika, da bi blo men lažje, pa delam otroku sam škodouser posted image . Ampak do tega pridit je včasih res križ.

Dejte mi povedat, kako se vi napravite za ven? Mislim predvsem kakšen imate sistem s flaškami in hranjenjem . Nam nikakor ne uspe, da se spokamo prej kot v eni uri od hranjenja (pa ponavadi jemo ceeeeeloooo debelo uro, pa potem še podiramo kupčke, polivamo in seveda se moramo preoblečt user posted image ). Z nami se nobeden več ne zmeni za točno določeno uro, ker vedo, da bomo zamudili user posted image  
Še k zdravniku nam ne uspe pridit ob uriuser posted image .  Po takih premikih nam  ostane  samo še kakšna urca za vozičkanje ali user posted image .  A futrate tud zunaj in kakšen imate sistem - topla voda v termosko al kako?

Vsak nasvet je dobrodošeluser posted image .

Buši, to je čiiiist normalno!!! In nehi ga biksat da delaš otroku škodo! Pa a si mogoče dobila kakšna navodila zraven al kako? Pupa vse probavamo in probavamo, in res rata lažje... No kar se tičle kopanja in hrane, sem tudi jaz isti najprej naredila pa videla da ne gre. In tako še vedno hranim pred kopanjem, ker potem padeta v komo. Vmes je bilo en časa tako, da bi jih lahko tudi po kopanju. Zdaj sta pa čez dan tako aktivna (čez vso mero) da smo začeli hodit spat eno uro prej, kot smo še en mesec nazaj. No, vmes sem en časa prakticirala tudi tričetrt hrane pred kopanjem inostalo če je šlo še po. mpak Miha je bil vedno v taki komi da je tulil ko zverina če sem ga še "mučila" s hrano...

Za ven je zdaj lažje. Če vem da se bomo zadržali, vzamem kakšen Hipp tegelc, ampak je še vseeno lepše doma jest. In previjat. Pred GH pa sem imela sabo eno termovko s tolo vodo, eno s hladno, dozerčke za mlek in dve flaški in sem pač namiksala na liscu mesta. Verjemi, da je lažje kot misliš, pa sem jaz nadkomplikator.

No, bejbe, aja mis smo nazaj z našega lepega Porobetone-ja. Blo fino, najlepši, plaval v bazenu, norel sto na uro, lizal olivno olje z mamičinih kalamarov, blo super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.9.2009 3:34:57   
PERSIDA
Dobro jutro.Ne mami persidi se še ni vtrgalo.Doživljam ,pa že par dni nosečniške težave nespanje,pa nisem noseča ,da ne bo pomote.Včeraj smo imeli eno lepo zadevco ,bavca sta prejela sveti krst.Izšlo se je proti pričakovanjem bavca ,pa tak zvezdi cerkve.Blo jima je tako zanimivo,da je anže poslušal celo mašo edino polivanje je odcumal.Tomaž ,pa se za mašo ni brigal jo je rajši prespal je rekel ,da se hoče zmakat tisto mu je bilo všeč.V celoti gledano od včeraj naprej vrtimo doma na cdju samo cerkvene orgle in govor župnika,da bo mami končno lahko spalauser posted image .Dan sta dobro preživela na koncu večera jih je babi spravlala spat ker je mami še imela dela okrog gostov,po igri sta oba veselo brez problemov zaspala.Boga reveža cel dan sta se mogla nosit po rokah in v vozičeku bit prav lepo,da jima je presedlouser posted image ,mami upa ,da se  danes igrata cel dan brez problema,da bo ona lahko spalauser posted image .
Moram vam povedat ,da sem tako crkjena legla spat preveč utrujena ,da še zaspat nisem mogla.Evo ob pol enih sta oba jedla in jaz še veselo ko sova ne morem spat user posted image .Ne vem ali je to preutrujenost al kaj drugega ,ker ,če bo to šlo tako naprej sem jaz adijo.Danes že malo pred pol sedmo zjutraj štartamo za maribor ,ker ima anže ft . pol ,pa še imata kontrolo v comr.Mislim ,da me bo počasi vrglo .
Tako domača naloga opravljena ,da ne grem med izbrisane zdaj ,pa se grem nagnezdim ,če bo kaj uspeha.Lahko noč.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.9.2009 10:46:04   
pikatara
Belen Fredov obroč je najbolj primeren za te male, čeprav je šlo pri nas tudi z navadnim s trakci, vendar nista bila tako stabilna not. V Fredovega ju pa pripasaš kot v sedežu. Plenice za kopanje sem v Mullerju kupila, vendar jih še nisem sprobala.

Miška čestitke tudi z moje strani. Taški dolgčas ti pa niuser posted image . Ivani čestitke za prvi zobek.

Buši mi smo ogromno zunaj, ponavadi cele popoldneve, zato vedno vzamem s sabo njun nahrbtnik, kjer imam skoz plenice, otroške robčke, vročo vodo v termovki, hladno v steklenici, hrano, čaj,... V termovko dam vedno krop in ga pol mešam z hladno vodo. saj se boš kmalu anvadila in bo lažje.

Noki uživajte in se kopajte še za nas. Larči ograjica je čist anvadna ogracija za posteljo iz baby centra. Mi jo imamo kar skoz na morju v prikolici. Glej le to, da ne bo previsoka. Naša je, ker jim je zmanjkalo drugih in sedaj ko jo spustim dol zmanjka prostora in se ne spusti čist.

Belen lepo te je bilo spoznati ter videt tvoji pupi.

Pri nas je vse po starem, sitnoba prejšnjih dni je pri obema popustila, skoz se obračata na trebuh in pol tulita, ko se ne znata obrnit nazaj. Oba bi skoz sedela in ful poskušata plazit. V ležalnikih sploh nočeta bit več, sam še za flaško pit jih imamo. Karolina kar sama zleze ven, Patrik pa kliče da ga dam na tla. Včeraj nam je pa sušilec crknil, se je začelo ven kadit ko strela. Tiste, ki imate sušilca a imate pralno sušilne strajoe al vsako posebej? Do sedaj sem imela ločeno, ob selitvi pa smo nameravali kupit pralno sušilnega, ker za oba ni prostora, pa tako ali tako bi menjala, ker sta stara že 14 let. Le sušilec ni hotel še par mesecev zdržat. Tako da bi prosila za kak nasvet, ker moram preučit katerega vzet.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.9.2009 13:41:47   
Belen
ciao dwojne, trojne...itd...mamice user posted image

danes je spet toplo.... user posted image user posted image prawo wreme, čepraw mi je že kr wroče....
zjutraj smo bli w waldoltri....za une ki ne weste, to je pač naša ortopedstka bolnica,kjer smo šli pogledat kolke..... super so...ne rabimo weč na široko povijat....HA HA HA... Ččepraw smo mi že nehali prewijat po 2 tednih na široko user posted image user posted image user posted image ker nam je patronaža rekla da če so kolki 1a ni potrebno w tej wročini user posted image user posted image user posted image

pikatara....lepo te je bilo spoznat !!!! twoja dwa user posted image sta praw luškena in že welika....čepraw karolina ima skor isto kg kot moja Naša...čepraw ni zgledalo user posted image
upam,da se še kdaj widmo.....
ti je wspelo w gorico??? al je twoj mož zmagal?? user posted image

nič lepo se mejte user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.9.2009 21:57:45   
buši2
Dober večer herojke,

bi bila zelo vesela, če bi pogledale koliko so vaši otročki imeli obseg glavic in težo v 3 in 4 mesecu. Mi imamo baje malo premajhne in če pri naslednjem pregledu ne bomo imeli dovolj prirastka bo potrebno narediti UZ glavice. Tiste, ki ste to imele, prosim, če mi poveste kaj vse pregledajo in na kaj so pozorni!?

Tamala se spet pokonc in že dve rundi ne spi! Grem jo nazaj animirat, držite pesti, da bo zaspala.

Nočko!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.9.2009 22:22:04   
Snezinka4
Buši - moji punci sta pri 3 mesecih imeli obseg glavic 39cm. Moraš pa upoštevat, da sta se rodili 7 tednov prezgodaj. Težki sta bili pa 3700 in 4350g. Jutri imamo pa pregled pri 4 mesecih...

Mene pa zanima kako imate otroke ponoči oblečene, če imate okno odprto ("oberlicht")...user posted image

< Sporočilo je popravil Snezinka4 -- 7.9.2009 22:23:02 >

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
8.9.2009 9:01:42   
Belen
jutro mamice,

buši-mi smo pri 2m in 3T imeli 39,5 in 40cm glawico, rojene w 35T, teže pa imamo sedaj 4980g in 5460g....če ti kej pomaga....
kolko pa imata twoji dwe??? user posted image

snežinka4-mi imamo  na wentus okno,ki če ne ni zraka....še tako je soba majhna...10m2 + mi 4 notri....oblečene so w pajace dolge in sedaj + dekica mal debelejša...

user posted image
pri nas je zadnji teden wreme zakon...malo pihlja + sonček.... super kombinacija user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
8.9.2009 9:13:21   
pikatara
Buši Karolina je imela pri 3 mesecih obseg glave 38,5, Patrik pa 40. Teža 4630 in 5400.

Snežinka ponoči sta v pajackih in zoknih ter pokrita s tankim kovtrčkom. Najina postelja je pri oknu, njune pa pri vratih. Pozimi bosta isto oblečena, le da bomo kupili malo bolj tople kovtrčke.

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
8.9.2009 9:51:11   
buba.miska
Buši Klemen je mel obseg glave 39, težek pa je bil 5320. Žana pa 38.5 in 4620g.
Prvo cepljenje sta preživela brz vročine, samo joka je bilo dosti dokler nismo prišli ven iz zdravstvenega.
Zdaj sta dobila tudi drugo dozo za rotavirus in sta vse dobro prenesla. Pri nas jih ne pikajo ampak jim dajo za pit nevem kak je drugje.

Da se malo pohvalim v sredo in včeraj sem se rešla dveh izpitov, ostal mi je še samo en za jutri upam da mi bo šlo če ne pa se bom pogojno pač vpisala.

Lp vsem

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?