hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: buši2 Hana- voziček si lahko ogledaš in sprobaš ni panike. Problem je samo v tem, da si na drugem koncu SLO . Mi smo iz okolice Ljubljane. Če pa se boš vseeno odločila, mi prav tako pošlji ZS in se zmenmo. No pa sem končno pogruntala našo tamalo - hrana po kopanju - ni šans . Zgleda, da se tako zmatra, da je flaša potem čist too much! Zdej jo samo skopam in dam spat. Jedla bo pa pol. No kva nej rečem, včasih se preveč držim nekega reda in urnika, da bi blo men lažje, pa delam otroku sam škodo . Ampak do tega pridit je včasih res križ. Dejte mi povedat, kako se vi napravite za ven? Mislim predvsem kakšen imate sistem s flaškami in hranjenjem . Nam nikakor ne uspe, da se spokamo prej kot v eni uri od hranjenja (pa ponavadi jemo ceeeeeloooo debelo uro, pa potem še podiramo kupčke, polivamo in seveda se moramo preoblečt ). Z nami se nobeden več ne zmeni za točno določeno uro, ker vedo, da bomo zamudili Še k zdravniku nam ne uspe pridit ob uri . Po takih premikih nam ostane samo še kakšna urca za vozičkanje ali . A futrate tud zunaj in kakšen imate sistem - topla voda v termosko al kako? Vsak nasvet je dobrodošel . Buši, to je čiiiist normalno!!! In nehi ga biksat da delaš otroku škodo! Pa a si mogoče dobila kakšna navodila zraven al kako? Pupa vse probavamo in probavamo, in res rata lažje... No kar se tičle kopanja in hrane, sem tudi jaz isti najprej naredila pa videla da ne gre. In tako še vedno hranim pred kopanjem, ker potem padeta v komo. Vmes je bilo en časa tako, da bi jih lahko tudi po kopanju. Zdaj sta pa čez dan tako aktivna (čez vso mero) da smo začeli hodit spat eno uro prej, kot smo še en mesec nazaj. No, vmes sem en časa prakticirala tudi tričetrt hrane pred kopanjem inostalo če je šlo še po. mpak Miha je bil vedno v taki komi da je tulil ko zverina če sem ga še "mučila" s hrano... Za ven je zdaj lažje. Če vem da se bomo zadržali, vzamem kakšen Hipp tegelc, ampak je še vseeno lepše doma jest. In previjat. Pred GH pa sem imela sabo eno termovko s tolo vodo, eno s hladno, dozerčke za mlek in dve flaški in sem pač namiksala na liscu mesta. Verjemi, da je lažje kot misliš, pa sem jaz nadkomplikator. No, bejbe, aja mis smo nazaj z našega lepega Porobetone-ja. Blo fino, najlepši, plaval v bazenu, norel sto na uro, lizal olivno olje z mamičinih kalamarov, blo super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!