PapuaNG
|
pa da se še jaz javim. Sem šla s tamalim že dopoldne na rožnik, pol je blo pa treba mal flet pospravit, ker so prišli obiski-fotr od mojga pa njegova (2.) žena pa (pra)babica. Se je pa tamal popoldne kar na dve ure ali manj futral Zdej pa ne vem, a men mleka zmanjkuje al kaj...mam pa res nekam bolj prazne joške, vsaj na otip. Je pa prejle zaspal brez problema, tko da ne vem. Mogoče se morajo joške spet privadit, da tut ponoči je, bomo vidl. Grem pa jutr definitivno po nove flaške (tehle aventovih ne mara sploh, sem mu danes probala spet dat, pa jo je prav odrinil stran ) pa nov aptamil (ta star se je čist strdil, ker ga nismo fino zaprli, je pa res, da je že več kot 3 mesece odprt). Za vsak slučaj, da se ne bi slučajno zgodilo, da bi mi res mleka zmanjkalo pa ne bi mel nič doma. Ima pomoje zraven kej tut to, da zadnje dni nič kaj pametno ne jem, kosilo je lih vsak drug dan...se bom popravla Sem pa mojega danes takoj za kopalnico zadolžila Komaj se je kaj naspal, je že moral ribat...se pa zdaj kar sveti Ampak sem rekla, da se je tut dotaknem ne, ker sem jo zadnje trikrat (če ne večkrat) jst pucala. Red mora bit Oh, upam, da bo danes kaj dlje spal....bi se že prileglo... aja, naš tut še kar tekoče kaka, zadnje dni kar sluzasto Upam, da ni kaj narobe,..zgleda ok. Upam,da se ne nalezemo še mi česa...sicer pa že preventivno vsak dan oba z mojim spijeva kozarec sveže stisnjenih limon, pomaranč in grenivke
|