|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 14:38:22
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAC Jutro! Da se mal potožim- naš Jaša je tako prehlajen, da je kar groza. Prejšnjo noč nismo spali nič, saj se je na pol uro do uro budil in skoraj nisem vedela zakaj, saj vročine ni mel, pa tudi kaj drugega ni bilo videti. Jokal je eno uro tako, da sva ga komaj pomirila. Mama mi je potem včeraj zjutraj, ko se je zbudil rekla, da mu z noska malo curlja. Ampak ta "malo" se je do popoldneva, ko sem prišla po njega spremenil v "potok", tako mu je teklo. Malo je kašljal, vročine pa ni imel, no, zvečer je bilo 37,4. Ponoči smo spet slabo spali, ker ni mogel dihati revček in je samo stokal in jokal, proti jutru je komaj normalno zaspal, ko se mu je malo sprostilo. Zdaj verjetno še lepo pančka doma... jaz pa kot megla Nosa pa ne da očistit z aparatom, me je včeraj tako zbrcal, da nisem sama mogla nič. Tudi fiziološko mu komaj not špricnem. Je bil bolj potrpežljiv, ko je bil majhen Zgleda da bo zdaj začel še kašljati, vsaj tako je ponoči zgledalo - upam samo, da se ne bo razvilo kaj hujšega. A so še kakšni bolančki? ja, naša ima tudi potoke iz noska Grlo in uho sta sicer že ok, zdaj pa kašlja in iz noska ji teeečeeee. Veš kak mu probaj sčistit? Daj ga na posteljo (da leži na hrbtu), njegove rokice mu daj ob telo in se "vsedi" (ne prav vsedi, ampak tolko, da mu lahko s svojimi koleni objameš njegove roke) nanj.(če me raztzmeš kak mislim) Potem ti ostane samo še migajoča glava, ki pa jo lahko koliko toliko s svojimi rokami držiš Noge pa so na varnem za tvojo ritjo, tak da te niti zbrcat ne more Pri nas to tenutno deluje, drugače ji sploh ne morem pucat noska.
|