Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:10:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
slovensko-slovenski slovar AVTOBUS - vozilo, ki gre dvakrat hitreje kadar tečete za njim, kot če se v njem peljete PULOVER - oblačilo, ki ga mora nositi otrok, kadar mamo zebe PLES - vertikalna projekcija horizontalne želje EKONOMIST - ekspert, ki bo jutri vedel, zakaj se tisto, kar je včeraj predvidel, ni zgodilo danes GINEKOLOG - oseba ki dela tam kjer se drugi zabavajo INTELEKTUALEC - oseba, ki je dve uri v stanju misliti še na kaj drugega razen na seks MIGRENA - največkrat uporabljena kontracepcija pri ženskah ZAKON - skupnost v kateri dva rešujeta probleme, ki jih ne bi imela, če bi ostala samska ZOBOZDRAVNIK- čarovnik, ki vam v usta vstavlja tisto, kar vam je pobral iz žepa PESIMIST- optimist, ki ima izkušnje PROGRAMER - oseba, ki na nepojasnjen način reši probleme, za katere nisi vedel, da si jih imel PSIHOLOG - oseba, ki gleda ostale, ko v prostor stopi lepa ženska BUDILKA - inštrument, ki je bil narejen za bujenje tistih, ki nimajo majhnih otrok ZVEZDA - oseba, ki celo življenje težko dela, da bi bila slavna, ko pa to doseže, nosi velika črna očala, da bi je nihče ne prepoznal
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:11:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Pa pa, možek me kliče... Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 7:33:47
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro ... rana ura zlata ura, pravi naš Lovro Bedenko... verjetno komaj čaka, da gre v vrtec, ko že ob 5h ropota... ... ah, whatever... ... sem še malo zalimana... bom zdaj v miru počakala Majuškin zajtrk...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 7:35:14
|
|
|
|
Tinky
|
Mojcek, klet oz. kletni prostor bi v unem kontestu blo sotto terra, priličje pa piano terra. Cantina, bi bla klet, kot "shramba". Dobro jutro, neverjetno, neverjetno!!!! Teo je spal od 18:15 do 6:45!!!!! Očitno ga moram začet spet zgodaj dajat spat, zato da bo ponoči spal več kot 10 ur v kosu. Po prvem spanju greva na obisk k Miranu in Lejli. Mala dva sta se full zaštekala. Danes pride sobica, ko bo sestavljena (upam, da že danes) jo škljocnem in pokažem
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 7:38:34
|
|
|
|
Tinky
|
A ve še dajete AD3 kapljice? Teo jih more še do spomladi, taka je praksa naše P.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 7:49:02
|
|
|
|
Majuska
|
Dobro jutro, evo nas, spet na šihtu ... ob kavici ... naš pobič je danes pridno spal vso noč in sem prav zadovoljna. Danes bo končno spet pri babici, menda ga je že prav pogrešala Evo zajtrk Tinky, meni je P rekla, da naj bi se po novih pravilih AD3 zdaj jemalo veliko dlje, kot so imeli sprva predpisano. Nekje do starosti leto in pol naj bi se jemalo menda. Jaz grem ravno danes vnovčit zadnji recept
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 7:54:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 8:07:07
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 A tole ste vidle? Novi LUMPI: KLIKNI in še: KLIKNI Metuljčica, mi smo že včlanjeni v Lumpi klub - kupovali pa še nismo, ampak mislim da se bodo klubske cene kar lepo poznale ... zadnjič so talali tudi Lumpi albume, brezplačno. Tamali je čist notr padu mi pa zbiramo nalepke... no, jaz jih zbiram... sem čisto not padla... zaenkrat jih imam 15 od 49, in 1 za zamenjat... .. se počutim kot malo dete, ko sem zbirala Životinsko carstvo...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 8:08:49
|
|
|
|
CAC
|
Jutro! Da se mal potožim- naš Jaša je tako prehlajen, da je kar groza. Prejšnjo noč nismo spali nič, saj se je na pol uro do uro budil in skoraj nisem vedela zakaj, saj vročine ni mel, pa tudi kaj drugega ni bilo videti. Jokal je eno uro tako, da sva ga komaj pomirila. Mama mi je potem včeraj zjutraj, ko se je zbudil rekla, da mu z noska malo curlja. Ampak ta "malo" se je do popoldneva, ko sem prišla po njega spremenil v "potok", tako mu je teklo. Malo je kašljal, vročine pa ni imel, no, zvečer je bilo 37,4. Ponoči smo spet slabo spali, ker ni mogel dihati revček in je samo stokal in jokal, proti jutru je komaj normalno zaspal, ko se mu je malo sprostilo. Zdaj verjetno še lepo pančka doma... jaz pa kot megla Nosa pa ne da očistit z aparatom, me je včeraj tako zbrcal, da nisem sama mogla nič. Tudi fiziološko mu komaj not špricnem. Je bil bolj potrpežljiv, ko je bil majhen Zgleda da bo zdaj začel še kašljati, vsaj tako je ponoči zgledalo - upam samo, da se ne bo razvilo kaj hujšega. A so še kakšni bolančki?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 8:11:14
|
|
|
|
CAC
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky A ve še dajete AD3 kapljice? Teo jih more še do spomladi, taka je praksa naše P. Jaz mu sploh nisem dajala teh kaplic, ker mi je moja sestra- je pediatrinja v MB, rekla, da bo imel še bolj krče, kot jih je že mel. ne. je pogledla na sistematskem nazadnje in presodila, da ni več potrebe. morgen. dans sm pa skozlana do amena... pa se je prvič zbudila šele ob 4h, zaspala sem pa nazaj šele okol pol 6, ker je imela totalno zabit nos in sva ji spucala in dala operil. potem je pojedla ob 5h flašo in zaspala, vendar je že nekaj pojokavala ob pol 8h, ko sem šla... pa se je prvič naredilo, da je prišla varuška in je klicala mene, ampak sem kr šla. če pa ne bo šlo, pa letim domov, če jo bo ornk zvozlalo zdravje. ma kira viška energije? A se tolko starim že lahko da operil?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 8:13:03
|
|
|
|
CAC
|
MAJUŠKA HVALA ZA SUPER ZAJTRK- SEM GA KAR Z OČMI POŽRLA, KAK LEPO ZGLEDA
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 8:20:39
|
|
|
|
Tinky
|
CAC, se dobi prav otroški operil od enega leta dalje
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 8:24:44
|
|
|
|
CAC
|
Hvala, Tinky. Kak dobro, da pretok informacij tak laufa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 9:00:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 9:06:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 9:42:11
|
|
|
|
CAC
|
pri vas lije kot iz škafa- mi pa mamo danes službeni piknik vreme tu v Prekmurju je sicer še lepo , sam vprašanje kak dolgo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 9:49:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 9:51:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 9:53:28
|
|
|
|
CAC
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Tinky CAC, se dobi prav otroški operil od enega leta dalje da ga pa lahko več uporabljaš, ga pa lahko zmešaš z fiziološko raztopino hvala za nasvete ste pridne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 10:11:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 11:45:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 11:58:49
|
|
|
|
3jeMi
|
pa je res bolj dolgcajt klele...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.9.2009 12:05:17
|
|
|
|
24julij
|
ad3, mi ne jemlemo ze nekaj casa zdej je blo poletje in je blo itak dovolj soncka,mecava se je pa lepo zaprla operil-jaz rajsi dam mali fiziolosko u nosek,spuca ko sus sej vazno je da se smrkelcek zmehca.taksna je tudi moja praksa v sluzbi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 12:12:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2009 12:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?