Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:14:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mam pa tud jaz eno življenjsko odločitev za sprejet... Do tell us more! We're all ears.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:18:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:19:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 men je pa mrožek od nicole K. všeč ampak ona ja pa čedalje bolj popravljena... jz ne štekam tega, pa ko tolk popačijo te čudne ustnice obraz http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-se-vedno-zaljubljena.html Keith Urban se skriva tule: KLIKNI Nicole & njen BFF (best friend forever) - BOTOX:
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:20:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:21:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Jutrčk Končno ena dobra novica. Jutri dobimo sobico Očitno sem bla dovolj zoprna, da so ugotovili, da ga. Tinky ne bo popustila. Ej, danes smo se peljali mimo Alplesa, k smo šli proti Ratitovcu, in sem se spomnila nate. Great news, btw! prednastavitev kazala - meni je to kar moj naredil en template, pa sem potem imela za magisterij in doktorat - je blo tko fajn, k se je samo apdejtalo, fonte sva prej določila za naslove, podnaslove, itd. res fajn, če je možek majster ksenči, mogla mi boš še 1x poslat povzetek - po moje nisi včeraj vidla, zdaj ste pa najbrž že na morju - torej, ko se vrnete. Enjoy! Almera, a nimata vi2 jutri obletnice poroke? Oujeee! To bo veselo, ko priletiš zvečer domov. In vau, beach volley ste se šli - ma, kolk fino! Vidim, da ni samo biznis, ampak tudi pleasure Joj, kakšen akrobat je Lan - ej, nikoli nisi dovolj pozoren, a ne? Kako pa njegovo zdravje? Se je kaj izboljšalo?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:26:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Dans mam nek tečn dan..... A je zdaj že kaj boljš? populis, ma, ful fletno je brat, kolk se je Lara enkratno vklopla v svojo skupinico in se spoprijateljila še z varuško in njenim možem - bravo! Jaz pa nisem še gledala American Pie 3 (poroka) - vse ostale sem, tud ****žblj-ti del, k sploh ne nastopajo več ti, k so v prvih treh ... joj, ej, enkrat ga moram pa res pogledat. četrtek - hja, Majuška, mali petek te pošteno zdela, to bo to
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:27:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Drgač pa, ja dober večer! Ofločitev je padla .............fasada bo............. kera ugane? povem samo, da v dveh barvah... marelična in močneje oranžna ps: hi, hi, moj 3303. post mimogredevrtasolatkeinparadajzka: kje je pa naša neboglasnica, k ima tud rada številke, in ponavadi take reči opazi?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:27:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 prednastavitev kazala - meni je to kar moj naredil en template, pa sem potem imela za magisterij in doktorat - je blo tko fajn, k se je samo apdejtalo, fonte sva prej določila za naslove, podnaslove, itd. res fajn, če je možek majster A ne, kolk fajn je, da naši fantje to obvladajo? Tvoj pa najbrž že zaradi svoje službe zimska, tale tvoj Lan pa je korenjak ... me je kr mal stisnilo, ko sem brala
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:31:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:32:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:40:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:40:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:42:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:44:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:53:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:55:37
|
|
|
|
nosečka maja
|
čer Da se malo javim......vas sem pa tja na hitrco preberem , da bi pa komentirala pa ni časa. Berem, da se je za večino pričel vrtec, naj se otročički kmalu privadijo in starši čim manj sekirajo. Našo Laro čuva moja mami in sem res nadvse zadovoljna, ker se ji res maksimalno posveča. Me pa kar stisme ko berem kako hudo je to uvajanje v vrtec, vrjetno še najbolj za starše...naš še to čaka morda že drugo leto, bomo videli. Drugače smo po starem. Lara je ravno kar dobila zobek št 2. Drugače je pa vse bolj razposajena in poskočna jo moramo že kar lovit tako hitro hodi oz teče na okoli . Zimska in ksenči...kako sta nosečki??? Upam , da se dobro počutita in čimveč počivata, ter uživata v teh magičnih trenutkih . Za bolančke Uživajta v teh lepih že skoraj čisto jesenskih dneh....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 21:56:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dama s turbanom's back, back again ... zdajle se tušira možek, potem pa odpeketam ... imam sweet surprise danes pripravljen za njega - hi, hi. A drgač sem vam že omenila, da gre oktobra na Kitajsko? Sta glih danes s sodelavcem rezervirala karte. Imata bilateralno sodelovanje z enim izmed faksov (lociran nekje na pol poti med Pekingom in Šanghajem) & gresta na poslovno-turistični obisk. Sem bila povabljena zraven - da bi pač potem ostala onadva še 1 teden, jaz in sodelavčeva žena pa priletiva za njima & si gremo ogledat Kitaljsko, pa potem še na Tibet - mikavno, ful, ful mikavno, ampak kje naj pa tamaučico pustim? Pa v šoli dobit dopust? Razen, če bi vzela neplačanega, pa da me odjavijo iz delovnega razmerja, pa mi ne teče zavarovanje, niti delovna doba ... far too complicated ... some other time, maybe
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 21:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:01:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, nosečka maja, kako kaj? Čestitke za zobek nr. 2! Slowly but steadily, pa bo. Katera 2 sta zdaj zunaj? Lahko mali zobatec že ornk vgrizne? sivo-rdeča kombinacija fasade - imajo jo skoraj sosedje & zgleda res divje. Zame čist preveč odbito & živo (imajo 80% močno rdeče in 20% sive - tko od oka) in je kar šok za oči, ko to vidiš, moram rečt Kako bosta vidva kombinirala? IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mam pa tud jaz eno življenjsko odločitev za sprejet... Do tell us more! We're all ears. Opa, ob takih namigih, pa jaz tud kr tak skočim. tomorrow... Izvemo torej ju3. Važi! Upam, da gre za prijetno zadevo. Pomembna bo pa tud, glede na to, da si napisala ŽIVLJENJSKA ... tud jaz imam že nekaj idej, kaj bi to lahko bilo (4, če smo čist natančni - me zanima, če je kakšna prava )
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 22:02:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:03:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
A tole ste vidle? Novi LUMPI: KLIKNI in še: KLIKNI BC-jev katalog je prišel danes, pa mi ni nič v oči padlo Sem pa pri Hoferju vidla ene trenerkice za male pare - bokvej, če so any good? Od 14. 9. naprej na voljo ... Opala, možek prihaja .... čauči, mirno noč ...
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 22:06:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:07:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ps: hi, hi, moj 3303. post mimogredevrtasolatkeinparadajzka: kje je pa naša neboglasnica, k ima tud rada številke, in ponavadi take reči opazi? Evo me, evo me.... V službi do večera, bemti. RS smo imeli dve uri in pol. Halo???? Me popenijo tile RS v 1. r, ko staršem na dolgo in široko razlagamo, itak vse pozabijo... ma, BZ.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:09:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
skoraj aktualna, V porodnišnico pride mlad, nadvse srečen par. Žena je grozno zaskrbljena zaradi poroda in bolečin, pa jo zdravniki pomirijo, da so iznašli napravo, ki bolečine iz mamice prenese na očeta. Seveda se oba strinjata, da poskusita. Zdravnik najprej nastavi napravo na 10 % prenos bolečine. Mamica pravi, da je boljše, oče ne čuti nič. Povečajo procent na 50 %. Mamica se počuti odlično, očka tudi in je presrečen, da lahko na tak enostaven in praktično neboleč način odvzame bolečine svoji ljubi ženkici. Zato se zdravniki odločijo, da naredijo 100 % prenos bolečin. Super - mamica rodi brez bolečin, očka ves srečen tudi brez bolečin ob mamici in svojem novorojenčku hvali zdravnika, da je njihov izum neverjeten. Ko zvečer pride domov, najde na pragu ... mrtvega poštarja...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 22:10:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 A tole ste vidle? Novi LUMPI: KLIKNI in še: KLIKNI BC-jev katalog je prišel danes, pa mi ni nič v oči padlo Sem pa pri Hoferju vidla ene trenerkice za male pare - bokvej, če so any good? Od 14. 9. naprej na voljo ... Opala, možek prihaja .... čauči, mirno noč ... Metuljčica, mi smo že včlanjeni v Lumpi klub - kupovali pa še nismo, ampak mislim da se bodo klubske cene kar lepo poznale ... zadnjič so talali tudi Lumpi albume, brezplačno. Tamali je čist notr padu Hoferjeve cunje za malčke so ponavadi dobre, vsaj po mojih izkušnjah. Jaz se grem tudi pripravit za spat. Nočko
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?