|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
10.9.2009 22:14:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, zde jih rabim 16user posted image za taveliko farmo, sam bohvekuk košta touser posted image k zde sm gnar zagonla iz čistga dohcajtauser posted image tak da morm garat fejst zdejuser posted image me pa one cooming soon plantaže zanimajo tuduser posted image user posted image user posted image

kero pa maš zdele? mislm, kok si nazadnje plačala?

20taužnt najbrž....16x16 je mensezdi...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.9.2009 22:17:41   
khurde
ful sem komentirala, pa me je vn vrgel user posted image user posted image user posted image
sem napisala, da od jancci mož neverjetne ven meče, da je tašča od vrtnice čist mimo in da ploha očitno po krivem meto označuje za nepremičnino... pol pa ne vem več ... aja, pa da so super slikce

zdej mam pa dost in grem počas spat...

ulla, naslednja je 50,000, pol pa 75,000 je pa bedn, k ne morš ene velikosti preskočit, ampak morš vsako kupit user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 22:18:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.9.2009 22:18:58   
Anonimen
k ne morš ene velikosti preskočit, ampak morš vsako kupit user posted image

aja ne moršuser posted image ja drek no....pol bo pa res treba delat user posted image a bojo še kake jagodeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.9.2009 22:19:18   
sonček33
Sam pozdravim vas. Dete spi. jaz sem bila z bejbami v mehiški. Sem sita in spočitauser posted image  ..zdej pa novim zmagam na proti.

Upam, da bo jutri Lovrovo oko boljše. Matr, nikol človek ne more bit čist sproščen ...

jancci tamala raztura.Ti pa mal manj ...glede strank pa touser posted image

Tašče, tasti... ma so oni ena čudn bitja... fof ...user posted image user posted image

Vrtnica kaj maš pa ti za bit zamtrana, od česauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.9.2009 22:20:41 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.9.2009 22:21:19   
Anonimen
skačica sjerbus user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.9.2009 22:22:52   
sonček33
ulla skačica pa mene čekira, ni januračica ampak marčevka in bodoča oktobrka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.9.2009 22:23:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ulla skačica pa mene čekira, ni januračica ampak marčevka in bodoča oktobrka

aha, sej lohk kej napiše tud, jo je že ploha včeri htela uhakljat, pa je ušlauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.9.2009 22:24:01   
sonček33
uršap sjerbus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.9.2009 22:24:02   
Ploha
ulla: jst jih mam 26, sosedov namreč....

ma tanove smo že vse učer porufale... user posted image user posted image user posted image

JASNA KULJAJ: je una blondinka, vodila oz. vodi oddajo NA ZDRAVJE  z Romiham....nos so je dala uperirat, preh je mela krivga zdej ma pa tazga ravnga, evo to je to...

pa ne dons nekih hudih vn metat k film gledam, pa ne morm sprot spremlat nooooo, pol pa traparije pišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.9.2009 22:25:17   
sonček33
a si ti bla na izpitu plohca, a pol rajš nisi šla, k ste včer kel gor haklale vsako, ki je nos pomolila sem

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.9.2009 22:30:46   
VRTNICA84
Ja moja tašča je rres malo mimo. Celi dan nima časa, da bi jo mela pol ure.  Ker zjutraj rože zaliva, popoldan pa tak samo nadaljevanke gleda.user posted image user posted image . Ponoči pa kar vdere v sobo.
Upam, da bomo šli čim prej na svoje. Moj ji nikoli nič ne reče, ker se boji da se ji ne bo zameril.

Zadnjič mi je rekla. Če ji dam Ano. Pol pa je prišla nečakinja. Pa jo je gnjavla naj da Ano vstran. Pa mi jo je dala takoj nazaj. Pol pa ji je blo nerodno, ker ji je moja svakinja rekla da ne dela prav.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.9.2009 22:32:03   
Ploha

a si ti bla na izpitu plohca, a pol rajš nisi šla, k ste včer kel gor haklale vsako, ki je nos pomolila sem

ne sm šla, na kolokvij, sam mi je slabo šlo...je mami rekla, da tud če vidš da boš pri teku tazadn, morš do konca tečt, pa sm ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.9.2009 22:33:20   
sonček33
ploha tvoja mama ima fajn nasvete

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.9.2009 22:33:59   
Ploha

ne vsako, na uršap smo pozabile, k je že in tha klub, sam bolj malo se javla, bere pa redno...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.9.2009 22:36:03   
sonček33
urša dej, napiš vsaj kako ste...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.9.2009 22:52:00   
yelci
Ploha,bom cist na hitr:mela CR,morm vsaj 2 leti pocakat,ce hocm,da naslednjic rodim po naravni poti,mene pa mal leta ze dajejouser posted image ,user posted image ,pri dojenju je bil mali tako len,da je dojenje trajalo eno uro,dodatka pa nism hotla dajat,sele nekje pri 3 mescih je zalaufal,krcki,ajoj,vsak dan 4-5ur,nobene kaplce,ne caj,ne masaza ni pomagal,do cetrtga mesca se je hotu sam nost,ni sans,da bi ga dala iz rok,mam se zdej na obeh zapestij bandazo,da ga lohk dvigujm,nociuser posted image -nimam besed,vozit v vozicku-ZF.Zdej je sicer precej bols,ampak jst sm kronicno utrujena,zaenkrat se ne razmisljam o drugemuser posted image .
Full mate lepe otrocke,jancci tvoja je huda,ns ma tud najraj mobi,daljinc,kable,pa sesalecuser posted image
jst ne morm vec,ajd grem pod kovtr

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.9.2009 23:00:51   
Ploha
yelci: oo to pa vem, midve sva tu na začetku mele dojenje 3/4 dneva dobesedno, tud po uro dolgo sva se dojile pol nj bi jo pa čez 2 uri spet zbudila,..ah brez veze...
pa tista o letih...dons majo pri 40 otroke, tko da ti imaš še puno puno časa, še ene 5 si jih loh naštimaš user posted image user posted image user posted image sploh nism upala pogledat letnce k si tolk pojamrala, ampak sploh ni nobene panike tko da...ti pa vrjamm da si zmatran, se vse tako skupi drži, da ni recimo 1 dan predaha...sej bo kmal bolš user posted image

lahko noč evribodi...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 10.9.2009 23:02:21 >

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.9.2009 0:42:23   
rubica
bi se vam še jaz pridružla? mamo tut januarko user posted image user posted image , če žihr?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.9.2009 6:40:34   
yelci
Dobrooo jutrooo,Kiki se je odlocu,da ne bomo vec spaluser posted image ,on ze izvaja akrobacije jst pa z napol odprtimi ocmi pijm kavo.

Se eno user posted image za vas

dobrodosla rubicauser posted image ,prosm ne igrat kmetije,k ena ta nova je ze podleglauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.9.2009 7:14:12   
krtekxx
Yelci mene pa mal leta ze dajejo

pa dej no povej, kok si že res stara. gotov boš kmalu 50, k te leta dajejo. Mene pri 40 še čisto nič. Sam da sem iz unih krem after 25 prešaltala na after40, that's all.
dons je kolkr tolk solidna noč za mano. 8h v postelji, dojila samo ene 2x. dete spalo skoz v svoji posteljici.
Ploha, reč mami, naj nas spet pride kaj pozdravit.
Ta nove dobrodošle

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.9.2009 7:49:00   
Zvezdica
ejoj punce, naš tamal je včeri bil čist adijo. Še vedno spi 3x na dan, prva runda 1,5 h, druga 1 h in tretja 1 ali več. No včeraj popoldne ni hotu spat od popoldneva, vmes zaspala, se zbudu ob 21ih pa do pol enih zjutri. user posted image user posted image user posted image Zdaj že razgraja od pol sedmih. Joka, nč noče jest, pa sem rekla mojmu, če mu solato nardim, da če je od kisa odvisen, on pa v jok, dokler mu nisem nardila mal solate, pol je pojedu zdaj je pa mir. Zjeb....ana sem k marija, tko da, kaj mu je blo pojma nimam. Očitno bo jedu solato za zajtrk.

Grem se pedenat, dons mam tist sranje, pa moram otroke okol razvozit :)

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.9.2009 7:52:55   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Yelci mene pa mal leta ze dajejo

pa dej no povej, kok si že res stara. gotov boš kmalu 50, k te leta dajejo. Mene pri 40 še čisto nič. Sam da sem iz unih krem after 25 prešaltala na after40, that's all.
dons je kolkr tolk solidna noč za mano. 8h v postelji, dojila samo ene 2x. dete spalo skoz v svoji posteljici.

Ploha, reč mami, naj nas spet pride kaj pozdravit.
Ta nove dobrodošle

no yelci a vidš user posted image krtekxxuser posted image

ja sm ji že zanč rekla, naj kaj pove od vrtcev, k je bla zanč debata...če bi blo tko dons k je blo učasih ojoj user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.9.2009 8:02:04   
Anonimen
dobrodosla rubicauser posted image ,prosm ne igrat kmetije,k ena ta nova je ze podlegla

user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bomo tebe tud navdušleuser posted image

pa rubica dobrodošlauser posted image user posted image

jutrouser posted image

roka me boli za kozlatuser posted image tko da sm endrek kej spala, evo, če že otroc spijo, si pa sama kej uštimam, da ne spim, očitno sem ratala odvisna od bedenja ponočiuser posted image user posted image user posted image

ploha kaj pa o vrtcih?

grem pogledat, če mi je kej dozorelouser posted image

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.9.2009 8:02:46   
yelci
user posted image user posted image ,trenutno se pocutm ,kot,da mam 50,zgledam,kot 40,mam pa 32user posted image user posted image .Ja kaj naj recem,ene ste v dobri formiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?