Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:12:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. jaz tud mislim, da je dobro, da se greš pokazat ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:14:03
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,dečike sem spopokala spat,za nič mi ni. M je taki živec,ko sva dopoldne same,me nonstop grabi za roko in moram hodit z njo po stanovanju... Res si obupno želim,da bo čist sama začela flajtrat naokoli in da jo bom lahko pustila vsaj par minut od oči.... Ja,naši A se v vrtcu full dopade pa komaj začetek je.Pa tud že o fantih razlaga doma,kako ji je en všeč...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.9.2009 20:15:38 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:15:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vse me j... po spisku. Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol. Samo ko rada grem v službo in vem, da bi imela mesec bolniške. Jaz sem tak butl da bi kljub bolečini in bolniški šla na šiht. pa ti ja nisi normalna.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:15:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma je čist drugač, če imaš enega .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no..... naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap..... pa tud lego je nonstop na dohvatu...... ...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sled pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega. to je vse lepo in prav.......pride pa tud sigurno čas, ko se A igra "svojo" igro, pa se kak delček kje zgubi... to sem mislila...kak čeveljček od pupike al pa kak glavniček, kuferček(torbica) ...tisti ala barbi dodatki....... to pa ziher ne skriva vedno pred njo al ja ..... ker pol je res ena redkih...ker vse mamice jamrajo glede tega
< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.9.2009 20:19:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:17:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma je čist drugač, če imaš enega .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no..... naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap..... pa tud lego je nonstop na dohvatu...... ...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sled pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega. to je vse lepo in prav.......pride pa tud sigurno čas, ko se A igra "svojo" igro, pa se kak delček kje zgubi... to sem mislila...kak čeveljček od pupike al pa kak glaviček, ....... to pa ziher ne skriva vedno pred njo al ja ..... ker pol je res ena redkih...ker vse mamice jamrajo glede tega ja....se zgodi kdaj,ampak moram rečt da res full pazi,sploh za te mičkene stvari da pospravi,ker njo pretirano skrbi za sestrico. res,se ne hecam....taka je...pa saj mi paše da je tak
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:20:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma je čist drugač, če imaš enega .... ne rabiš nonstop merkat, kaj je prvi pustil po tleh al pa kje drugje, pa druge take stvari no..... naš se je danes s frnikulami igral...mali pa zraven gledal...me je skoraj kap..... pa tud lego je nonstop na dohvatu...... ...mislim to v stilu, da pospraviš...in točno veš kje je kaj.....če je pa še kdo, pa se takoj zgubi sled pri nas pa je tako,da je ravno A tista ,ki skrbi,da M slučajno kaj majhnega ne "doseže",jo ima nonstop pod "kontrolo" in ji stran jemlje kake male stvari ali pa če je kaj nevarnega. to je vse lepo in prav.......pride pa tud sigurno čas, ko se A igra "svojo" igro, pa se kak delček kje zgubi... to sem mislila...kak čeveljček od pupike al pa kak glaviček, ....... to pa ziher ne skriva vedno pred njo al ja ..... ker pol je res ena redkih...ker vse mamice jamrajo glede tega ja....se zgodi kdaj,ampak moram rečt da res full pazi,sploh za te mičkene stvari da pospravi,ker njo pretirano skrbi za sestrico. res,se ne hecam....taka je...pa saj mi paše da je tak no, saj toti kdaj sem mislila ....pri enem samem pa tega kdaj ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:21:23
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - kaj na lentu je plava al bela cona? veš mogoče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:21:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, saj toti kdaj sem mislila ....pri enem samem pa tega kdaj ni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:22:13
|
|
|
|
gold fish
|
..tisti del pri studenškem mostu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:22:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - kaj na lentu je plava al bela cona? veš mogoče? večina je bela,lahko parkneš,ampak je vse polno....zjutraj še dobiš plac... tam pri tržnici pa plava..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:23:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..tisti del pri studenškem mostu? tam pri tistem malem mostu misliš? tam je plava cona
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:25:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..tisti del pri studenškem mostu? tam pri tistem malem mostu misliš? tam je plava cona Ima pa tržnica fajn parkirno hišo, vedno plac in ugodna cena Pa se mi zdi da prve pol ure zastonj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:28:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..tisti del pri studenškem mostu? tam pri tistem malem mostu misliš? tam je plava cona tistega na koncu pri strmi ulici mislim....grem zjutraj v lavričevo, pa tam itak ne morem parkirat...... kje pri tržnici je plava?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:30:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..tisti del pri studenškem mostu? tam pri tistem malem mostu misliš? tam je plava cona Ima pa tržnica fajn parkirno hišo, vedno plac in ugodna cena Pa se mi zdi da prve pol ure zastonj. sem zdaj vidla na panorami to sliko , ker na tržnici, zdaj, ko je prenovljena še nisem bila ... ...pa je taka normalna al varianta city...ker meni city ni všeč.... kaka ugodna cena....daj napiši malo bolj podrobno no, da se ne lovim jutri..... zadnjič sem bila ob 7 tam, pa ni bilo problema, ker itak od 8 dalje kasirajo, zdaj grem pa malo kasneje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:34:10
|
|
|
|
ključek
|
najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo. midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:40:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:41:36
|
|
|
|
ključek
|
*bubi*, sploh mi noče filmčka odpreti. se bom še pomatrala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:41:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo. midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne?? super, da je boljše..... glede sprehoda ti ne znam povedat...jaz sem z našim šla ven....samo smo doma sttran od množice tak, da ni bilo straha, da koga okuži.... ...po moje je najboljše, da presodiš.....če ni nevarnosti, da na sprehodu srečaš koga...sploh pa kakega otročka, da bi bil blizu.....pol raje ne....drugače ni ovir......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:45:52
|
|
|
|
gold fish
|
mty - glede nogice mi je ravno danes rekla na uz, da je treba ful pazit, če bi slučajno začel to delat.... ....je treba popravljat nogico, ko se ob opori vstane...jo je treba poravnat s kolenom....pol pa naj gre nazaj na kolena, najprej eno, potem drugo in tak vadita.....tudi ravnotežje... ...imaš pa pravico do 3 let hodit k fizio..... ...več ti napišem na mail.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:51:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo. midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne?? to sem pa res vesela, da gre na bolje! sem upala, da ne bo tako hudo, kot pri A. nam je P takrat rekla, da lahko greva vsak dan ven, če le nima vročine. zunaj baje sploh ni tak problem glede širjenja virusa, drugače pa je v zaprtih prostorih - odsvetujejo obiske pri ostarelih ljudeh in dojenčkih. ko se pikice sušijo, pa menda sploh niso več nalezljivi.... upam, da zdaj že dobro spančkate!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:51:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria VITA,JON,ENEJ ČESTITKE ZA PRVI ROJSTNI DAN. Še naše čestitke ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:52:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. jaz tud mislim, da je dobro, da se greš pokazat ...... pf - pejdi pejdi k doharju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:53:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!! novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo. midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne?? to sem pa res vesela, da gre na bolje! sem upala, da ne bo tako hudo, kot pri A. nam je P takrat rekla, da lahko greva vsak dan ven, če le nima vročine. zunaj baje sploh ni tak problem glede širjenja virusa, drugače pa je v zaprtih prostorih - odsvetujejo obiske pri ostarelih ljudeh in dojenčkih. ko se pikice sušijo, pa menda sploh niso več nalezljivi.... upam, da zdaj že dobro spančkate! če nima vročine gresta lahko ven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:54:42
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, se je tebi tudi zdelo, da te koža srbi, ko si gledala LN?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.9.2009 20:55:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol. Sej lahko rečeš, da si se v garažo zabila.... ne rabiš čist po pravici povedat. Valda, da pojdi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?