Anonimen
|
pozdravček! danes pa je bil dan,... je slučajno kakšen lunin krajček? Urban je ponoči nehal kuhati in se je zjutraj zbudil dokaj ok. Oskar bi zjutraj še spal, a se je vseeno zbudil za vrtec, se napravil in popil svoj čokolino, potem pa začel tako odurno kašljati, da sem se odločila, da bo doma,... da mi slučajno ne bi še bolj zbolel, ker naj bi bila do nedelje popoldne sama z otrokoma. sem klicala v vrtec in Oskar je začel jokati, zakaj mu nisem dala telefonske slušalke, da je on hotel govoriti z vzgojiteljico,... v glavnem jok do konca, solze do tal,... ampak da bi še enkrat klicala v vrtec pa ga dala na telefon, tega mu pa nisem privoščila,... pa se je kasneje izkazalo, da mu samo iz nosa teče... je bil danes od ! pa še za jutri sem rekla, da ga ne bo,... ko nisem več zdržala v stanovanju, sem se odločila, da se sprehodimo do tržnice, kupimo sadje in gremo nazaj domov,... pa smo srečali sestričnico in bratrančka in Oskar seveda ni želel več z mano. sva šla z Urbanom sama in HB je vso pot spal (to je bila edina urica, ki je bila ta dan sproščujoča!) doma pa potem norišnica do konca,... mi je bilo tako žal, da ga nisem zjutraj poslala v vrtec!!!! (saj mi je to grozno reči, a,... bolela me je glava, praskalo v grlu, spalo se mi je do konca...) dobra novica: moj me kliče, da so prestavili na naslednji vikend, tako da bo ta vikend doma,... HB!!! ampak je bila doma še vedno norišnica kljub njegovi pomoči (evo, Oskar je zdaj zaspal pred TVjem,... Urban je danes zaspal v joku,...) toliko. upam, da bo jutri boljši dan. vsekakor mora biti, ker danes je bil porazen!!! sem pa zvagala Urbana in ga stehtala, ker bo jutri imel 4 mesece... 7 kg in 68 cm, ker ga bodo uradno pomerili in zvagali šele v oktobru,... kako pa kaj ve? upam, da vam je šlo danes mnogo mnogo mnogo bolje kot pri nas!!!
|