|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
10.9.2009 18:41:14   
FLASK_A
Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image
Petra, čestitam za zpit!

Kmetice, vse si boste pokradleuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
10.9.2009 18:43:32   
zoja10
aja...
Petra
čestitam  user posted image user posted image ....upam da bom hmal tudi jaz na tvojem...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.9.2009 18:45:16   
Leela
zoja user posted image  za tajo.Čimprej naj se pozdravi.
Nabavi babyvac. Ko je bil filip prehlajen sploh ne vem kako bi brez njega. Sem mu na dan deci smrklja ven potegnila.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.9.2009 19:17:33   
Anonimen
pozdravček!

danes pa je bil dan,...user posted image
je slučajno kakšen lunin krajček?

Urban je ponoči nehal kuhati in se je zjutraj zbudil dokaj ok. Oskar bi zjutraj še spal, a se je vseeno zbudil za vrtec, se napravil in popil svoj čokolino, potem pa začel tako odurno kašljati, da sem se odločila, da bo doma,... da mi slučajno ne bi še bolj zbolel, ker naj bi bila do nedelje popoldne sama z otrokoma.

sem klicala v vrtec in Oskar je začel jokati, zakaj mu nisem dala telefonske slušalke, da je on hotel govoriti z vzgojiteljico,... v glavnem jok do konca, solze do tal,... ampak da bi še enkrat klicala v vrtec pa ga dala na telefon, tega mu pa nisem privoščila,...
pa se je kasneje izkazalo, da mu samo iz nosa teče... je bil danes od user posted image ! pa še za jutri sem rekla, da ga ne bo,...

ko nisem več zdržala v stanovanju, sem se odločila, da se sprehodimo do tržnice, kupimo sadje in gremo nazaj domov,... pa smo srečali sestričnico in bratrančka in Oskar seveda ni želel več z mano. sva šla z Urbanom sama in HB je vso pot spal (to je bila edina urica, ki je bila ta dan sproščujoča!)

doma pa potem norišnica do konca,... mi je bilo tako žal, da ga nisem zjutraj poslala v vrtec!!!! (saj mi je to grozno reči, a,... bolela me je glava, praskalo v grlu, spalo se mi je do konca...)

dobra novica: moj me kliče, da so prestavili na naslednji vikend, tako da bo ta vikend doma,... HB!!!
ampak je bila doma še vedno norišnica kljub njegovi pomoči (evo, Oskar je zdaj zaspal pred TVjem,... Urban je danes zaspal v joku,...)

toliko.
upam, da bo jutri boljši dan. vsekakor mora biti, ker danes je bil porazen!!!

sem pa zvagala Urbana in ga stehtala, ker bo jutri imel 4 mesece... 7 kg in 68 cm, ker ga bodo uradno pomerili in zvagali šele v oktobru,...

kako pa kaj ve?
upam, da vam je šlo danes mnogo mnogo mnogo bolje kot pri nas!!!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.9.2009 19:38:16   
FLASK_A
Katja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sprosti se zdaj, ko sta zaspala. Natoči si banjo, pojej najljubšo večerjo, na radio si daj najboljšo glasbo... Želim ti miren in lep večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.9.2009 19:42:05   
Dudica1
U ktja tole pa je bla norišnica!...upam da vas čaka jutri boljši dan...pri nas je bil tak predvčerajšnjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.9.2009 19:43:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A niso angelčki. Jst sm Mašo včeri gledala...cel popoldan je bla tečna, v trgovini mi je ušla, potem je mojmu eno prisolila... pol pa zaspijo, pa so tko nedolžni. Prej pa pravi mali teroristki user posted image

tolk so lepi ko spijo user posted image

ja, ko spijo so res angelčki!!! takrat bi jih imela deset!!!user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
10.9.2009 19:45:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A niso angelčki. Jst sm Mašo včeri gledala...cel popoldan je bla tečna, v trgovini mi je ušla, potem je mojmu eno prisolila... pol pa zaspijo, pa so tko nedolžni. Prej pa pravi mali teroristki user posted image

tolk so lepi ko spijo user posted image

ja, ko spijo so res angelčki!!! takrat bi jih imela deset!!!user posted image

Ja tole pa kar drži...pol bi jih tud jaz imela tolk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
10.9.2009 19:49:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

U ktja tole pa je bla norišnica!...upam da vas čaka jutri boljši dan...pri nas je bil tak predvčerajšnjemuser posted image

pri nas pa včeraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.9.2009 19:49:54   
FLASK_A
še dobr, da sem šla pol zvečer na jogo in oddihala težave stranuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.9.2009 19:49:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

smo še kr pr prvi igri.. matr tko dolg pa še nism igrala

kaj se to igrate....

joj raj ne povej, k pol bom pa res cel dan tle goruser posted image user posted image user posted image

ja na FB, kje pa drugje.. ha ha... zihr boš še kdaj zasledila med svojimi objavami moj post

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

hvala za pike poke...
izpit sm ruknla so že rezultati..... no pa naslednji rok,...dobro je to da pač zdej že neki znam,...user posted image

to pa je brzina za rezulate... škoda

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Blueeyes Pasma howawart.

sm šla na net počekirat za to pasmo Hovawart... joj kok so luštni.. sploh mladički.. kr za stiskat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Kmetice, vse si boste pokradleuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Petra čestitke za izpit user posted image

dons se vam najbrž zadnjič javljam... jutri gre pc v popravilo, pa ne vem kdaj bo končan.. glede na to da mam čez vikend full dela z računalnikom k mojmu neki za šiht delam, srčno upam da bo tud jutri že nazaj..

sm pa pršla na kmetijo borovnice in jagode pobrat.. zdej sem pa za vsak slučaj sadila za čez 3 dni user posted image  user posted image  nikol se ne ve..

grem likat pa mogoče pridem še kej nazaj -sm al pa na FB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.9.2009 19:50:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kera je men crve podtaknla na fp???packe....

Sej če bi blo men kaj jasno katera je katera na FB bi priznala da sem jih jaz podtaknila. Eni sem jih pa ne vem kateri. Meni pa ena krade pridelekuser posted image .

meni je to že računalniška višja matematika,...

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.9.2009 19:53:34   
Anonimen

zoja za Tajči user posted image user posted image user posted image ...vse bo vredu pa tud izpit boš nardila!

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.9.2009 19:54:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

petra-nejc mi je zakuhal popoldne, ima 39,5 , jutri popoldan se bova šla pokazat...sem pa naredila zadnji izpit, tako da se bomo lahko zdaj kdaj zmenile dopoldan za kakšen giro.drug teden pa štartam z diplomo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za izpit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nejca da bo čimprej ozdravel

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.9.2009 19:57:10   
Anonimen

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sprosti se zdaj, ko sta zaspala. Natoči si banjo, pojej najljubšo večerjo, na radio si daj najboljšo glasbo... Želim ti miren in lep večeruser posted image

hvala, FLASK_A,... moram zdaj še nekoga "uspavat"user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.9.2009 19:58:18   
Anonimen

saj, vedno se tolažim s tem, da tudi takšni dnevi morajo biti,... so mi potem tisti lepi še lepši!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.9.2009 20:02:42   
Anonimen

še dobr, da sem šla pol zvečer na jogo in oddihala težave stranuser posted image

si bom tudi jaz omislila nekaj takšnega,...

drugače pa: mama11 dobrodošla nazaj!!!

lake, prijetno dopustuj!!!
pasma tvojega čuvaja je pa kar huda,... madžarska, ne? so baje navezani samo na svojega gospodarja,... če se ne motim.

Blueeyes, luštna Gaja v stolčku,... se mi zdi, da se z-majčice kar hitreje razvijajo kot z-majčki (je že res, da na ženskah svet stoji,...user posted image ) pa naj ti čimprej popravijo PC!!!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.9.2009 20:09:23   
Dudica1
blue tud jaz ti želim da ti čimprej popravijo pc,da se spet čimprej javišuser posted image

No jutri je petek,mogoče bo pa še lep dan (upam)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.9.2009 20:25:23   
FLASK_A
Punce, kaj večerjate navadno? Pa prosim za 'nemlečne' nasveteuser posted image

Še malo manjka, da sama postanem Poli klobasa, ker jo non stop žulimuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.9.2009 20:27:29   
KatMat

Punce, kaj večerjate navadno? Pa prosim za 'nemlečne' nasveteuser posted image

Še malo manjka, da sama postanem Poli klobasa, ker jo non stop žulimuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksno klobaso zulis???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.9.2009 20:29:01   
FLASK_A
Kati, žulim Poli.

Nevem, kako ti s klobasami delaš, ampak 'ta posebnim' se jaz malo bolj posvetim user posted image user posted image

A nej hrenovko jem user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.9.2009 20:30:42   
KatMat
jest tud poli skoz jem-mi ze cez usesa gleda...pa hrenovko tud ucasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa tja pa tud pasja radost zapaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.9.2009 20:33:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest tud poli skoz jem-mi ze cez usesa gleda...pa hrenovko tud ucasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa tja pa tud pasja radost zapaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vedla, da si tak tip.

Evo, zdej bo padel toust. Brez klobase, da ne bom res lajat začela slučajnouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.9.2009 20:33:20   
AKP
Flaska te čisto razumem. Jaz se tako mučim z dojenjem že od vsega začetka. Se pa pri vsakem obroku najprej podojima, potem pa dobi flaško. ponoči pa se samo dojima. Pa če ne bi tametil tablete jemala sploh ne bi dojila.
Kaj pa kakšen raid proti komarjem. Kaj se ne sme uporabljati?
Blu če jo daš na terado je tudi na zraku.
Zoja saj bo šlo. Sem 3 leta nazaj študirala in smo imeli tri punce, ki so v tem času rodile, pa so vse tri končale študij brez problema.
Flaska pri meni večerja zgleda tako, da si vzamem nekaj takega, kar nimam preveč rada, ker vem da bom pojedla čisto, čisto malo in se bo potem to poznalo na vagi user posted image .
Me pa kliče moj prijatelj likalnik, ker imam en kup Nike Tajinih cot za zlikat. Se še kasneje javim.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.9.2009 20:35:46   
FLASK_A
Akp, tale likalnik ni pa čisto nič uvideven. Te bi pa ja vsake toliko lahko dlje tu gor pustil. A mu bo prekurilo, če ga predolgo pustiš čakatuser posted image  user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?