|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
10.9.2009 9:41:36   
Najaa
PERSIDA, na koliko ur ti jesta podnevi.
Nika tud raje večkrat po manj. Tk da je na cca 2 ali 2,5 ure po 100ml.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.9.2009 11:07:09   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Ta je pa res dobra. Kot da ne vejo, da to otroka zmede user posted image  No, pa naj sedaj čistijo zmedo, ki so jo ustvarile user posted image
Upam, da si jim povedala, da naj tega ne počno več. Jaz vem, da bi mi piskala para pri ušesih ven, če bi kaj takega naredile. Pri nas se na srečo kar lepo dogovarjamo glede takih stvari, tako da je doma in v vrtcu enako. Včasih celo kaj prej uspe v vrtcu kot doma - npr popoldansko spanje brez dude. No, pa tudi to smo rešili in naš veliki odvisnik od dude že 2 meseca nima dude.

Po njihovo naj bi ji dajale plenico gor za spanje, sam sem povedala, da je bila in je doma suha. Čisto sama gre lulat in kakat. No, zdaj je recimo da malo bolje tudi v vrtcu. Ja res žalostno, da moramo starši skoraj da zahtevat, da ne dajejo več plenice gor.

Mislim, da se po tem vidi kvaliteta vzgojiteljice. Koliko se ji da pomatrat. Vaši zgleda, da bolj malo user posted image  Upam, da se vsaj drugače ukvarja z malčki in ne čveka s kolegico.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.9.2009 11:10:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Sta se s Helimaško že za kako kavo v G. zmenile?

nama nekako ne rata user posted image jaz sem bolj poredko v Grosuplju oz. kadar sem, vedno letam po opravkih in je Jure običajno pri babi. A mi daš tvojo telefonsko na ZS, da te naslednjič pokličem, ko bom letala kaj naokrog?

Imaš ZS user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 10.9.2009 11:11:01 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
10.9.2009 11:13:27   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Evo mi smo dane s pridni smo prebarval dnevno, sedežno dal not zdaj čakamo pa še le tišlerja.user posted image Za vrtec je župan, ko je prišel čestita rekel, da se vedno najde nekaj prostoram, za kake otroka, tako da še to moram it uredit.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kaj se selite ali le na novo opremljate? Nisem na tekočem. Se še pozna dolga pavza na RR zaradi morja in naše selitveuser posted image

Ne lani sva se vselila, sam ni bilo denarja pa sva uredila osnovne prostore, zdej pa končno še dnevna na vrstiuser posted image user posted image user posted image

Super user posted image  Saj pri nas smo pa kuhinjo pustili od predhodnih lastnikov in jo bomo (upam da) enkrat zamenjali in naredili bolj po naše user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
10.9.2009 11:14:30   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

GH - kdaj boste začele z mesom? S tem mislim perutnino, govedino? Ali med zelenjavo, ki jo kuhate dajete kaj olja (rastlinskega ali olivnega) ter soli?

Z mesom po 8. mesecu. Najprej perutnino. Pri prvem sem kar kmalu začela dodajat malo olivnega olja v kašice, sol pa mislim, da tudi nekje okoli 8. meseca pa še to le par zrnc.

Men je P rekla, da lahk z perutnino že začnevauser posted image

Saj pravim, da mi je čudno, ker dajejo tako različna navodila user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
10.9.2009 11:16:40   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povejuser posted image user posted image user posted image .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaauser posted image
ja ni dišal, samo še nisem pri nobenih plenicah tolko vohala, kot voham pri teh Pamperskah. Pa imam Made in Germany za katere pravijo da so dost boljše. Vraga so user posted image

A so mogoče plenice začele bolj smrdet odkar L. je meso?
user posted image user posted image mogoče ja...

Je lahko to razlog. No, saj boš vidla, ko boš začela druge plenice uporabljat. Pa sporoči, me zanimauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
10.9.2009 11:24:33   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

...glede glutena-za njega sem slišala pri tretjem otroku,noben takrat ni opozarjal na nevarnost le tega...po moje če ima otrok alergijo se bo pokazala pri pol leta al pa pri letu in pol...sem pa pri zadnjih dveh tudi jaz začela malo bolj pazit...

Kar se tiče alergij to ravno ne drži. Ker se otrokov imunski sistem še razvija, ni nujno, da se bo neka alergija pokazala pri otroku ne glede na to, kdaj pride v stik z alergenom. Tudi črevo se še razvija in na začetku prepušča tudi večje molekule kot kasneje.

Gluten pa odsvetujejo zaradi možnosti nastanka celiakije. Seveda nekdo, ki nima predispozicije za to bolezen, ne bo razvil bolezni, tudi če pride v stik z glutenom prej. Ampak mi dejansko ne vemo kako je s tem pri našem otroku, tako da ...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
10.9.2009 11:26:21   
Najaa

Ta je pa res dobra. Kot da ne vejo, da to otroka zmede user posted image  No, pa naj sedaj čistijo zmedo, ki so jo ustvarile user posted image
Upam, da si jim povedala, da naj tega ne počno več. Jaz vem, da bi mi piskala para pri ušesih ven, če bi kaj takega naredile. Pri nas se na srečo kar lepo dogovarjamo glede takih stvari, tako da je doma in v vrtcu enako. Včasih celo kaj prej uspe v vrtcu kot doma - npr popoldansko spanje brez dude. No, pa tudi to smo rešili in naš veliki odvisnik od dude že 2 meseca nima dude.

Po njihovo naj bi ji dajale plenico gor za spanje, sam sem povedala, da je bila in je doma suha. Čisto sama gre lulat in kakat. No, zdaj je recimo da malo bolje tudi v vrtcu. Ja res žalostno, da moramo starši skoraj da zahtevat, da ne dajejo več plenice gor.

Mislim, da se po tem vidi kvaliteta vzgojiteljice. Koliko se ji da pomatrat. Vaši zgleda, da bolj malo user posted image  Upam, da se vsaj drugače ukvarja z malčki in ne čveka s kolegico.

Ah, no comment. Me berejo razni špijuni... Enkrat na kofetu kaj več. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
10.9.2009 11:27:50   
Najaa

...glede glutena-za njega sem slišala pri tretjem otroku,noben takrat ni opozarjal na nevarnost le tega...po moje če ima otrok alergijo se bo pokazala pri pol leta al pa pri letu in pol...sem pa pri zadnjih dveh tudi jaz začela malo bolj pazit...

Kar se tiče alergij to ravno ne drži. Ker se otrokov imunski sistem še razvija, ni nujno, da se bo neka alergija pokazala pri otroku ne glede na to, kdaj pride v stik z alergenom. Tudi črevo se še razvija in na začetku prepušča tudi večje molekule kot kasneje.

Gluten pa odsvetujejo zaradi možnosti nastanka celiakije. Seveda nekdo, ki nima predispozicije za to bolezen, ne bo razvil bolezni, tudi če pride v stik z glutenom prej. Ampak mi dejansko ne vemo kako je s tem pri našem otroku, tako da ...

Poznam dve osebi, ki se jima je celiakija razvila šele pri 30 letih. V čem je pol fora? user posted image Itak da 30 let nazaj niso pazili in so že pri 2m dajali krače ipd. user posted image Sam vseeno, a ni zanimivo? Pa pri eni nima nihče v družini. Pri eni pa je možnost, sam niso ziher.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
10.9.2009 12:05:30   
Nina00

Poznam dve osebi, ki se jima je celiakija razvila šele pri 30 letih. V čem je pol fora? user posted image Itak da 30 let nazaj niso pazili in so že pri 2m dajali krače ipd. user posted image Sam vseeno, a ni zanimivo? Pa pri eni nima nihče v družini. Pri eni pa je možnost, sam niso ziher.

Celiakija obstaja v celi paleti "jakosti" in tudi vse še ni čisto jasno. Večkrat je tudi težko dokazljiva. Lahko, da sta imela že prej celiakijo v blagi obliki, nato pa je v 30 letih nek faktor stanje poslabšal in sta šele takrat zaznala, da imata težave.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
10.9.2009 12:14:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kokica - kaj je to spanje ?Kupim 5 ur skupnega spanja ,če katera prodauser posted image

Daj nehaj, kaj ni šlo nič čez dan? Kak še te lahko hodiš?

punce sam res, kako zdržite brez spanja? kapo dol, res, meni če ni tidtih 6ur v kosu je kr kruta pol drug dan

Jaz pri prvem tja do enega leta nisem spala 6 ur v kosu. Tam 4 ure že. Ko je bil pa star 9 mesecev, se je pa zbujal vsako uro celo noč in kadar je potegnil 2 uri skupaj, sem bila jaz že kot rožca. Sem šla občasno z njim popoldne spat in potem je kar nekako šlo. Nisem pa bila sposobna umskega dela - da bi kaj brala ali študirala za službo, ni bilo mogoče.
Sedaj pa tudi še nisem spala 6 ur skupaj. Brin že potegne prvo rundo 4-6 ur, a kaj, ko takrat jaz še ne spim user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
10.9.2009 12:14:12   
Najaa

Celiakija obstaja v celi paleti "jakosti" in tudi vse še ni čisto jasno. Večkrat je tudi težko dokazljiva. Lahko, da sta imela že prej celiakijo v blagi obliki, nato pa je v 30 letih nek faktor stanje poslabšal in sta šele takrat zaznala, da imata težave.

Aha, možno. Kaj pa vem.

No da ti povem off topic, da je Tija včeraj kakala v vrtcu. user posted image Upam, da bo danes tudi.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
10.9.2009 12:15:45   
Nina00

ma midva sva tehtala med poroko in dnevno, pa sva izbrala slednje, čeprav sva poroko sam odložila za leto ali dve...user posted image user posted image

Pol mate pa drago dnevno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
10.9.2009 12:16:48   
Nina00
No da ti povem off topic, da je Tija včeraj kakala v vrtcu. user posted image Upam, da bo danes tudi.

user posted image  user posted image  user posted image  Tija! Saj taka fajn punca hitro pogrunta kaj je boljše user posted image  

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 10.9.2009 12:17:12 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
10.9.2009 12:25:12   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonirauser posted image .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besedeuser posted image

Joj, te popolnoma razumem. Moj tudi, ko ima dopust ga nonstop iz službe kličejo in sprašujejo bedarije on pa veselo odgovarja, da se ki ne bo zamero komu....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vaju obe.
moj se je pa očitno ločil od mene in se poročil s svojo novo službo user posted image še na dopust sem ga komaj zvlekla, s tem, da ga samo dva dni ni bilo tam... Da ne govorim, da je imel sabo laptop in telefon, preverjal mejle in telefonaril, kot da se bo svet ustavil, če ga dva dni ne bo.
user posted image user posted image user posted image

a še lahko jaz povem? Danes ob 6h zjutraj je gsm zvonil, da gre nekaj narobe in naj pove kaj naj naredijo user posted image On pa na dopustu. Za user posted image

Pri nas je tudi na dopustu ob 7h zjutraj zvonil telefon, a ga ni slišal in ob 9h, ko je poklical nazaj, je bilo že vse rešeno. Potem je pa kar gsm izklopil do konca dopusta.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
10.9.2009 12:40:38   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma sem se danes kar malo zamislila glede tega glutena.....baje da lahko ima kasneje težave al pa se kaka celiakija pojavi če prej začneš s tem, čeprav se težave ne kažejo zdej...a je to res....ma naj grejo nekam..
in zdej bom s strahom dajala piškotke, in upala da mu ne škodujem...user posted image user posted image no sej ne dobi vsak dan, ma imava prvo škatlo, to je ene 14 dni že,,,pa na 3 dni dobi kakega...samo vseeno...

Ja, to je res. Ampak se najdejo tudi piškoti, ki ne vsebujejo glutena. Če jih boš iskala, pa bodi pozorna, da ni kakih drugih svinjarij noter, ki niso primerne za dojenčka.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
10.9.2009 12:43:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

drgač pa nina00 lahko se drug tedn kej zmenmo......pa bo še feliška kej prletela.....

Jaz sem za user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
10.9.2009 12:47:15   
Nina00
Vidim, da takole dopoldne le jaz na RR visim in imam monologe. Ampak zvečer je pa pri nas preveč živahno, ko se pa umiri, sem pa že pošteno utrujena pa še vedno je kaj za naredit, tako da mi ne znese. No, sedaj grem pa kosilo kuhat user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
10.9.2009 12:58:25   
helimaša

Vidim, da takole dopoldne le jaz na RR visim in imam monologe. Ampak zvečer je pa pri nas preveč živahno, ko se pa umiri, sem pa že pošteno utrujena pa še vedno je kaj za naredit, tako da mi ne znese. No, sedaj grem pa kosilo kuhat user posted image

in kaj bo dobrega

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
10.9.2009 13:29:39   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

in kaj bo dobrega

So bile danes kar testenine user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
10.9.2009 13:36:12   
MalaČebelica
dober dan.

midve sma nazaj iz srečanja mariborčank. ma je naša bla spet taka tečka. ne vem kaj ji ni spet pasalo. sma prišle do avta, je že blo bolje. zdaj doma se pa že reži na vsa usta. nimam pojma kaj ma to za ene finte občasno. Kokica lahko potrdi da na morju, ko smo se srečali, je pa bla pridna user posted image

evo ena slikica da vidite,kak smo bli lepi user posted image

user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
10.9.2009 13:51:18   
Lolita23

ma midva sva tehtala med poroko in dnevno, pa sva izbrala slednje, čeprav sva poroko sam odložila za leto ali dve...user posted image user posted image

Pol mate pa drago dnevno user posted image  user posted image  user posted image

Ah ne, bi imela poceni porokouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
10.9.2009 14:04:08   
Nina00

Ah ne, bi imela poceni porokouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Daj, povej recept za poceni poroko user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
10.9.2009 16:08:04   
PERSIDA
Najaa - anže mi je na 2-3 ure po od 100- 120 ml tudi ponoči.Čez dan,jima itak kuham kosilo ,pa če je le čas dvakrat sadno kašico tako ,da imam malo predaha s totimi flašamiuser posted image .

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
10.9.2009 18:30:19   
Najaa

Najaa - anže mi je na 2-3 ure po od 100- 120 ml tudi ponoči.Čez dan,jima itak kuham kosilo ,pa če je le čas dvakrat sadno kašico tako ,da imam malo predaha s totimi flašamiuser posted image .

Aha, tako kot Nika, sam da jaz pa nimam še predaha s flašami. user posted image   Sem ji danes dala frutek jabolko, pa tudi no go. user posted image
Na koliko pa Tomaž je?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?