|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
9.9.2009 17:21:59   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

tako... midva sva prišla s pregleda user posted image  sem bila že v čakalnici vsa nervozna, če bo spet tako jokal kot zadnjič, pa je tokrat cepljenje pogumno prenesel. Malo je sicer usta obrnil navzdol, pa sem se mu nasmehnila in si je premislil, da ni začel jokat user posted image
Naše nove mere: 8600 g in 70 cm, naslednji pregled 16.10. Jaz sicer mislim, da je večji, ker ga je tako čudno merila, da je bil kot ena želva, ki vrat notri potegne user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jure

Sta se s Helimaško že za kako kavo v G. zmenile?

nama nekako ne rata user posted image jaz sem bolj poredko v Grosuplju oz. kadar sem, vedno letam po opravkih in je Jure običajno pri babi. A mi daš tvojo telefonsko na ZS, da te naslednjič pokličem, ko bom letala kaj naokrog?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.9.2009 17:23:14   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

zizike: dajte mi povedat, katera je že nehala dojit, a se je vam tudi zmanjšala št. modrca za 1 cifro (že prej ni blo dost za videt zdaj bom pa čist ploh.....???)

Jaz sem po prvem prenehanju dojenje prišla nazaj na svojo številko, samo so se mi je po tolikem času večjih zdele prav majhne user posted image  Tokrat pa še dojim.

moje so zaenkrat še vedno kar konkretne user posted image dnevno si načrpam mleka za 3 obroke, počasi, a vztrajno se količina zmanjšuje user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.9.2009 17:26:20   
felix7
Ljubljančanke in okoličanke user posted image , a se ljubi kateri jutri na Otroški bazar na GR? Mene ful mika, ampak sami se mi ne da... Če je katera za stvar, nej mi pošlje SMS, da se zmenimo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.9.2009 18:02:05   
trinity22
Primorke, a ima katera jutri okoli 14h čas za kakšno kavico?
Mi pridemo na obalo, ker ima moj mož en sestanek, pa bi šle midve zraven, če ima katera čas in se ji da  čvekat z mano, bi bila zelo veselauser posted image  Bova pa v Kopru, če kateri je, naj mi pošlje na ZS tel. št. da jo pokličem in se zmenimo, kje se dobimo ... Jaz Kp sicer ne poznam kaj dosti, ma se bomo že našle user posted image

felix bravo za Juretove mere in pogum pri pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.9.2009 18:07:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Primorke, a ima katera jutri okoli 14h čas za kakšno kavico?

Lahko se zmeniva za kavico okol dveh, pol okol treh grem pa jaz po Tijo v vrtec.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.9.2009 18:16:25   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Evo mi smo dane s pridni smo prebarval dnevno, sedežno dal not zdaj čakamo pa še le tišlerja.user posted image Za vrtec je župan, ko je prišel čestita rekel, da se vedno najde nekaj prostoram, za kake otroka, tako da še to moram it uredit.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kaj se selite ali le na novo opremljate? Nisem na tekočem. Se še pozna dolga pavza na RR zaradi morja in naše selitveuser posted image

Ne lani sva se vselila, sam ni bilo denarja pa sva uredila osnovne prostore, zdej pa končno še dnevna na vrstiuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.9.2009 18:17:20   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

GH - kdaj boste začele z mesom? S tem mislim perutnino, govedino? Ali med zelenjavo, ki jo kuhate dajete kaj olja (rastlinskega ali olivnega) ter soli?

Z mesom po 8. mesecu. Najprej perutnino. Pri prvem sem kar kmalu začela dodajat malo olivnega olja v kašice, sol pa mislim, da tudi nekje okoli 8. meseca pa še to le par zrnc.

Men je P rekla, da lahk z perutnino že začnevauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.9.2009 18:47:45   
trezika

MB: jutri ob 11. 00 padrino!!!! da ne bi kera neopravičena manjkala!!! komaj čakam.

lahko me kr zbičate ampak js jutri kot zakleto ne morem priti v MB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matejevemu bratu je avto crknil (beri: zgorel user posted image ) in mu bova midva enega posodila da se bo vsaj v službo peljal, enega pa tako matej rabi za v službo.... mater sn jezna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem pa po vsej verjetnosti v petek popoldan po 15 uri v mb...če bo katera mela čas se me lahko usmili za kakšno kavico.... drugače pa žal drugič...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.9.2009 18:48:30   
trezika

GH - kdaj boste začele z mesom? S tem mislim perutnino, govedino? Ali med zelenjavo, ki jo kuhate dajete kaj olja (rastlinskega ali olivnega) ter soli?

Z mesom po 8. mesecu. Najprej perutnino. Pri prvem sem kar kmalu začela dodajat malo olivnega olja v kašice, sol pa mislim, da tudi nekje okoli 8. meseca pa še to le par zrnc.

midve bova tudi drugi teden začeli.... danes sn ji skuhala krompir z zelenjavo, pa zmiksala in dodala topljen sirček... je vse zmazala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.9.2009 19:20:53   
spps
Alora!

Katera tu?
kako ste kaj?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.9.2009 19:45:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Alora!

Katera tu?
kako ste kaj?user posted image user posted image
alora. Jz sem, če ti paše*? user posted image
Jaz sem OK, pa ti?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.9.2009 19:46:41   
tasa_m

MB: jutri ob 11. 00 padrino!!!! da ne bi kera neopravičena manjkala!!! komaj čakam.
razumemo šefica user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.9.2009 19:51:02   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povejuser posted image user posted image user posted image .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaauser posted image
ja ni dišal, samo še nisem pri nobenih plenicah tolko vohala, kot voham pri teh Pamperskah. Pa imam Made in Germany za katere pravijo da so dost boljše. Vraga so user posted image

A so mogoče plenice začele bolj smrdet odkar L. je meso?
user posted image user posted image mogoče ja...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.9.2009 19:51:04   
tasa_m

PUNCE!

Ste že kaj razmišljale kateri
avtosedež boste kupile? Katero skupino? Jaz sem gledala onega Kiddy-ja, ki nima pasov, ima neko "mizico" spredaj namesto pasov, je zmagovalec na testih, je pa za otroke od 9-36kg.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186

Ga poznate?
Je pa drag! user posted image

Mi smo ga dobili in sicer od Brevija.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
9.9.2009 19:51:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TAJ OD NOBADY! user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše Taj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.9.2009 19:51:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dobro jutro.
Mi smo gor že od 4.30 tak da imam podočnjake do trebuha user posted image

pa kaj ga tale Lija sračkauser posted image user posted image user posted image
ma ne vem kaj ji je user posted image Upam, da bo današnja noč OK. In hvala za objemčke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.
Mi smo gor že od 4.30 tak da imam podočnjake do trebuha 

Bogi ste. Lija pa naspidirana, kaj?
En zate.

Hvala lepa user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.9.2009 19:51:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

lahko me kr zbičate ampak js jutri kot zakleto ne morem priti v MB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matejevemu bratu je avto crknil (beri: zgorel user posted image ) in mu bova midva enega posodila da se bo vsaj v službo peljal, enega pa tako matej rabi za v službo.... mater sn jezna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem pa po vsej verjetnosti v petek popoldan po 15 uri v mb...če bo katera mela čas se me lahko usmili za kakšno kavico.... drugače pa žal drugič...

user posted image user posted image

za v petek pa se lahko slišimo ja. Mi bomo itak doma, tak da se lahko kaj zmenimo. Saj imaš mojo cifro a ne?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.9.2009 19:52:24   
tasa_m

men tudi in ga tudi že veselo papcama! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
9.9.2009 19:53:25   
tasa_m
Večer, evo nakloftala sem nekaj postov, zdaj pa sem pripravljena na klepet.

Felix..super da ste uživali na morju in da je Jure bil priden user posted image user posted image . In čestitam za pregled..je že pravi korenjak user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
9.9.2009 19:57:55   
mama_milchy
ada; jaz sem Lei tudi danes dala krompirček in se je kr davla z njim pa pljuvala, pa metala vse ven; pa sem jo pol kr podojila

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
9.9.2009 20:26:16   
ema tiara
ojla...vidim da imate prave diplome iz uvajanja goste hraneuser posted image ...kako se vse spreminja...pri prvi hčeri pred 15.leti ni bilo po šestih m nobenih omejitev-razen stvari ki napenjajo,pa ne soleno-drugače pa pretlačeno in res sva začele s kašicani,po kakem mesecu je jedla z nami kosilo-pretlačeno...drugo hčero se dojila polnih šest mesecev in ker je bila mala frajerka ki ni hotela ne dude in ne flaše je bla dobesedno non-stop na zizi-čez dan na pol ure,ponoči na dve.pa mi je njena p-dr.muršec v mb rekla.da če sem jo dojila šest mesecev je dobila kar potrebuje lahko začnema z alpskim 3.5mm mlekom...tako so vsi trije dobivali po šestih m mleko od kravicuser posted image je pa resverjetno zaradi tega sedaj pri otrocih več alergij in priporočajo pazljivost...glede glutena-za njega sem slišala pri tretjem otroku,noben takrat ni opozarjal na nevarnost le tega...po moje če ima otrok alergijo se bo pokazala pri pol leta al pa pri letu in pol...sem pa pri zadnjih dveh tudi jaz začela malo bolj pazit...je pa tako da lucas ne je razen sadje nič...pa mleko...zelenjava mu je španska vas.user posted image ..pa fejst tekočo mora bit,malo gostejše ša se drgne ko da je koščico pojedo...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
9.9.2009 20:28:53   
ema tiara
aja,se katera spomni koliko vas je bilo nosečk na začetku,tam prve tri mesece?na aprilčicah 2010 nas je 56user posted image ...mater je blo plodno poletjeuser posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
9.9.2009 20:32:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

aja,se katera spomni koliko vas je bilo nosečk na začetku,tam prve tri mesece?na aprilčicah 2010 nas je 56user posted image ...mater je blo plodno poletjeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.9.2009 20:34:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

Mislim, da največ, kar nas je bilo, je bilo 70. user posted image Se motim al mam prav?
Zdaj pa sam še drobiž. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 9.9.2009 20:35:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.9.2009 20:36:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ljubljančanke in okoličanke user posted image , a se ljubi kateri jutri na Otroški bazar na GR? Mene ful mika, ampak sami se mi ne da... Če je katera za stvar, nej mi pošlje SMS, da se zmenimo user posted image

Men je tak žal, da je ravno ta vikend, ker bi ful šla. user posted image Ampak po drugi strani, sem raje doma. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?