Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:11:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? Najaa, a se smem tudi jaz oglasit? sem boga zakaj? Ker je tvoj v Mb.? Mama, prišo ti bo živ in zdrav, nič bat. Itak poljaki gubijo, tak da bodo 1,2,3 se spokali na bus pa via Poljska
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:12:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da res ne. Sem si eno pivo odprla in vas še mal berem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:12:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonira .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besede Joj, te popolnoma razumem. Moj tudi, ko ima dopust ga nonstop iz službe kličejo in sprašujejo bedarije on pa veselo odgovarja, da se ki ne bo zamero komu.... za vaju obe. moj se je pa očitno ločil od mene in se poročil s svojo novo službo še na dopust sem ga komaj zvlekla, s tem, da ga samo dva dni ni bilo tam... Da ne govorim, da je imel sabo laptop in telefon, preverjal mejle in telefonaril, kot da se bo svet ustavil, če ga dva dni ne bo. pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr Se spomnite, ko smo bili mi v Kopru na dopustu, ja tam smo bili za to, da je naš ata imel lahko internet in računalnik z sabo, in potem je tiste dve ure, ko je bilo prevoče sedel za njim pa delal, medve se pa pajsale v tisti vroči sobi zraven Doma pa tak, jaz ga ko nora kličem na kosilo, on pa ko uročen na rač.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:13:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da res ne. Sem si eno pivo odprla in vas še mal berem. Lahk pa ustanovimo klub najbolj bogih, osamljenih žena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:13:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? Ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:13:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? Glej jo...kaj še ne spiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:14:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? Najaa, a se smem tudi jaz oglasit? sem boga zakaj? Ker je tvoj v Mb.? Mama, prišo ti bo živ in zdrav, nič bat. Itak poljaki gubijo, tak da bodo 1,2,3 se spokali na bus pa via Poljska jaaaa; tasa_m, upam, da res; mene je teh tekem vedno strah, ker se mi zdijo vsi navijači malo f.u.k.n.j.e.n.i. in nikoli človek ne ve kaj ga doleti....pa še da se na tel ne more oglasit pol pa sploh sem vsa iz sebe; sej po moje ne bom mogla zaspat dokler ne pride
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:15:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kako pripravite špinačo? js sn jo zadnjič posebej skuhala, pa zmešala s pirejem, ki smo ga mi jedli za kosilo...je blo skoraj premalo to že...ampak kako...ji dodaš kaj ali nič? JAZ NAREDIM NORMALNO KOT NAŠO RAZEN BREZ ČESNA PA SOLI ups črke, ni mi za popravljat. Da neboš misla da se derem ja ja, še dobro, da si dodala, da se ne dereš, ker sem se že vstrašla...Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:15:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? Glej jo...kaj še ne spiš? Ne brat naprej. Me boš spet v AA poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:15:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Za naše? Koliko je rezultat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:15:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da res ne. Sem si eno pivo odprla in vas še mal berem. Lahk pa ustanovimo klub najbolj bogih, osamljenih žena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:16:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Za naše? Koliko je rezultat? 3:0 za Slovenijo
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 9.9.2009 22:17:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:17:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaaaa; tasa_m, upam, da res; mene je teh tekem vedno strah, ker se mi zdijo vsi navijači malo f.u.k.n.j.e.n.i. in nikoli človek ne ve kaj ga doleti....pa še da se na tel ne more oglasit pol pa sploh sem vsa iz sebe; sej po moje ne bom mogla zaspat dokler ne pride in vse bo OK. Na štajerskem je varen, čeprav pa verjamem da te je strah. Glede navijačev pa imaš čist prav..na žalost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:17:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? Glej jo...kaj še ne spiš? Ne brat naprej. Me boš spet v AA poslala. hahaha, prepozno.. sem že...Na zdravje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:17:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? mislim, da se nebomo mogle odločit katera je bolj. Kaj praviš?? hm... jaz pa glasujem za Persido...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:18:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Za naše? Koliko je rezultat? 3:0 za Slovenijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:18:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Za naše? Koliko je rezultat? 3:0 za Slovenijo Uuuuuu, končno! Super!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:19:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaaaa; tasa_m, upam, da res; mene je teh tekem vedno strah, ker se mi zdijo vsi navijači malo f.u.k.n.j.e.n.i. in nikoli človek ne ve kaj ga doleti....pa še da se na tel ne more oglasit pol pa sploh sem vsa iz sebe; sej po moje ne bom mogla zaspat dokler ne pride in vse bo OK. Na štajerskem je varen, čeprav pa verjamem da te je strah. Glede navijačev pa imaš čist prav..na žalost meni je dovolj da grem skozi KP ko je kaka tekma pa vidim kaj se tam dogaja; pa poslušaš po TV, da je kri tekla, da so mogli policisti intervenirat in take, kr stisne pri srcu....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:19:56
|
|
|
|
ema tiara
|
čas za ajanje...nogomet se bliža h koncu nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:20:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? mislim, da se nebomo mogle odločit katera je bolj. Kaj praviš?? hm... jaz pa glasujem za Persido... jaz tudi za Persido
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:20:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara čas za ajanje...nogomet se bliža h koncu nočko... nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:20:57
|
|
|
|
trinity22
|
nič se poslavljam, grem v mižule lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:21:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje, jaz vas zapuščam. Jutri imamo naporen dan..zjutraj gremo v Lidla po neko omarco za čevlje (ima moj silo da jo potrebujemo, čeprav ne vem kam še bomo to stlačli ) , pol v NKDja po spalno vrečo za Lijo in novo posteljnino, pol pa grem na kafe z mojimi mariborčankami Komaj čakam, da bomo končno vse na kupu! Upam samo da bo Lija vsaj to noč solidarna in mal s spancem potegnila, ker če me še jutri ob 4,30 zbudi in nebo več zaspala bom ji dala jutri zvečer "tableto" za spanje (beri: zelo gost rižolino ali pa grisolino). Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:21:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:22:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hm... jaz pa glasujem za Persido... jaz tudi za Persido tudi jaz
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?