Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:43:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonira .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besede sej bo boljše .... PERSIDA,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:44:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Evo mi smo dane s pridni smo prebarval dnevno, sedežno dal not zdaj čakamo pa še le tišlerja. Za vrtec je župan, ko je prišel čestita rekel, da se vedno najde nekaj prostoram, za kake otroka, tako da še to moram it uredit. Kaj pri vam pa župan domov hodi otroke gledat? Bi rekla, da pri vas ni dosti rojstev? Od kod pa si? Drugače pa super! Oh je kar verjela ali ne sam, zato tudi pride 2 meseca kasneje, men je prišel točno nas jutro po pikniku, ko so mi še pijani reveži spali po kuhinji in je bilo vse.. pa sej je sam pošalil,Prinese pa pa čudovit šopek, čestitko on kuverto z 100€ Mi pa smo kar na TRR dobili 200,00 EUR, pa brez obiska...Na srečo, ker naše županje ne prenesem. Kura ena...sorry!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:44:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonira .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besede sej bo boljše .... kot je trinity napisala: sej bo nekega dne boljše moj je bil tudi kao na dopustu pa so ob 7ih zjutraj klicali s postaje in dvignili celo bajto v zrak; ker so zvonili do konca ma na vse možne telefone
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:44:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
mamam - kako si lahko nenaspana če ti otroka spita celo noč? najaa - lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:45:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, izpolnila sem dolžnost in prilepila seznam. Če boste dolgo čvekale, naj ena prilepi na 160. strani. Jaz grem v horizontalo. Lahko noč. A že? Lepo spančkaj! Lahko noč, Najaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:46:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaki je rezultat v nogometu? Joj, spet bojo celi MB razbili! sam da pride moj živ in zdrav domov Kaj je šel gledat? Joj, tja pa mene ne dobijo..spljoh! ne delat je šel - postaven mož postave a tako..palicaj je...saj on pa je zaščiten ...saj smo prek kratkim videli kake neprebojne jopiče imajo! A so jih torej iz cele SLO klicali na pomoč? moj je v posebni enoti in gre skoraj na vse take ˝neumnosti˝ od tekem do kakih prireditev (tipo Bush lani in podobno) o jopičih pa ne bi komentirali; so vsi unisex, bodisi da si meter in žilet visok al pa dva metra; mojmu lih joške pokrije
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:49:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mamam - kako si lahko nenaspana če ti otroka spita celo noč? najaa - lahko noč persida, če ne bi za računalnikom visela do poznih ur in šla spat bi blo boljše; če pa ne visimza računalnikom pa TV gledam do 1ih, 2eh in pol je tik tak 7ura ko se zbudita; no Lea se mi je zdaj začela zbujat okoli 4ih, malo pocuca cicko in zaspi nazaj; ma to te dni ko ji uvajam en obrok GH
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:50:13
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE! Ste že kaj razmišljale kateri avtosedež boste kupile? Katero skupino? Jaz sem gledala onega Kiddy-ja, ki nima pasov, ima neko "mizico" spredaj namesto pasov, je zmagovalec na testih, je pa za otroke od 9-36kg. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186 Ga poznate? Je pa drag! Mi smo ga dobili in sicer od Brevija. Jaz pa sem včeraj kar preko neta naročila tega Kiddy-ja v BC, ker imajo akcijo in je znižan na 170,00 EUR za člane. Upam, da bo okej! KOKICA, kje si ti to akcijo našla, meni vrže v vspletni trgovini ven ceno 259 € Tukaj: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=89&ParentClassID=30 najlepša hvala kaj pa druge menite o tem sedežu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:51:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaki je rezultat v nogometu? Joj, spet bojo celi MB razbili! sam da pride moj živ in zdrav domov Kaj je šel gledat? Joj, tja pa mene ne dobijo..spljoh! ne delat je šel - postaven mož postave a tako..palicaj je...saj on pa je zaščiten ...saj smo prek kratkim videli kake neprebojne jopiče imajo! A so jih torej iz cele SLO klicali na pomoč? moj je v posebni enoti in gre skoraj na vse take ˝neumnosti˝ od tekem do kakih prireditev (tipo Bush lani in podobno) o jopičih pa ne bi komentirali; so vsi unisex, bodisi da si meter in žilet visok al pa dva metra; mojmu lih joške pokrije to je za ne za ; kakšne dela ta naša vlada;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:53:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec MB: jutri ob 11. 00 padrino!!!! da ne bi kera neopravičena manjkala!!! komaj čakam. lahko me kr zbičate ampak js jutri kot zakleto ne morem priti v MB matejevemu bratu je avto crknil (beri: zgorel ) in mu bova midva enega posodila da se bo vsaj v službo peljal, enega pa tako matej rabi za v službo.... mater sn jezna.... pridem pa po vsej verjetnosti v petek popoldan po 15 uri v mb...če bo katera mela čas se me lahko usmili za kakšno kavico.... drugače pa žal drugič... škoda, jaz pa sem že mislila, da se bova spoznali! Kaj pa je te delal, da mu je avto zgorel? nič...peljal se je pa se mu je začelo spredaj ful ven kadit, pa se je ustavil, iz avta se je pa vedno bolj kadilo.... sicer po eni strani ni čudno kr je bil avto kr star.... mi smo vsi mislili da nas ma za norca ko nas je klical saj se bova spoznali...pač žal ob eni drugi priliki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:55:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 GH - kdaj boste začele z mesom? S tem mislim perutnino, govedino? Ali med zelenjavo, ki jo kuhate dajete kaj olja (rastlinskega ali olivnega) ter soli? Z mesom po 8. mesecu. Najprej perutnino. Pri prvem sem kar kmalu začela dodajat malo olivnega olja v kašice, sol pa mislim, da tudi nekje okoli 8. meseca pa še to le par zrnc. Men je P rekla, da lahk z perutnino že začneva midve bova tudi drugi teden začeli.... danes sn ji skuhala krompir z zelenjavo, pa zmiksala in dodala topljen sirček... je vse zmazala Punce kako pripravite špinačo? js sn jo zadnjič posebej skuhala, pa zmešala s pirejem, ki smo ga mi jedli za kosilo...je blo skoraj premalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:55:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonira .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besede Joj, te popolnoma razumem. Moj tudi, ko ima dopust ga nonstop iz službe kličejo in sprašujejo bedarije on pa veselo odgovarja, da se ki ne bo zamero komu.... za vaju obe. moj se je pa očitno ločil od mene in se poročil s svojo novo službo še na dopust sem ga komaj zvlekla, s tem, da ga samo dva dni ni bilo tam... Da ne govorim, da je imel sabo laptop in telefon, preverjal mejle in telefonaril, kot da se bo svet ustavil, če ga dva dni ne bo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:58:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonira .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besede Joj, te popolnoma razumem. Moj tudi, ko ima dopust ga nonstop iz službe kličejo in sprašujejo bedarije on pa veselo odgovarja, da se ki ne bo zamero komu.... za vaju obe. moj se je pa očitno ločil od mene in se poročil s svojo novo službo še na dopust sem ga komaj zvlekla, s tem, da ga samo dva dni ni bilo tam... Da ne govorim, da je imel sabo laptop in telefon, preverjal mejle in telefonaril, kot da se bo svet ustavil, če ga dva dni ne bo. a še lahko jaz povem? Danes ob 6h zjutraj je gsm zvonil, da gre nekaj narobe in naj pove kaj naj naredijo On pa na dopustu. Za
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 21:59:40
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, izpolnila sem dolžnost in prilepila seznam. Če boste dolgo čvekale, naj ena prilepi na 160. strani. Jaz grem v horizontalo. Lahko noč. A že? Lepo spančkaj! Lahko noč, Najaa! Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:02:52
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - še koliko bi lahko zraven malo zaprla oči je danes prišel moj malo prej domov in seveda on ma tako gužvo na telefonu ,in ko se oglasi na telefon je cela koča v luftu.Če bom kdaj v večeru ,da sem pokončala dragega pol veš zakaj ker drugo ne dela ko pride domov kot telefonira .Spet mi je všlo ,pa kaj čem ,če je res.........Počasi bom dala na rr da iščem očeta mojim otrokom v pravem pomenu besede Joj, te popolnoma razumem. Moj tudi, ko ima dopust ga nonstop iz službe kličejo in sprašujejo bedarije on pa veselo odgovarja, da se ki ne bo zamero komu.... za vaju obe. moj se je pa očitno ločil od mene in se poročil s svojo novo službo še na dopust sem ga komaj zvlekla, s tem, da ga samo dva dni ni bilo tam... Da ne govorim, da je imel sabo laptop in telefon, preverjal mejle in telefonaril, kot da se bo svet ustavil, če ga dva dni ne bo. pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:03:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:05:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:08:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? mislim, da se nebomo mogle odločit katera je bolj. Kaj praviš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:08:50
|
|
|
|
tasa_m
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:08:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kako pripravite špinačo? js sn jo zadnjič posebej skuhala, pa zmešala s pirejem, ki smo ga mi jedli za kosilo...je blo skoraj premalo to že...ampak kako...ji dodaš kaj ali nič?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:09:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kako pripravite špinačo? js sn jo zadnjič posebej skuhala, pa zmešala s pirejem, ki smo ga mi jedli za kosilo...je blo skoraj premalo to že...ampak kako...ji dodaš kaj ali nič? JAZ NAREDIM NORMALNO KOT NAŠO RAZEN BREZ ČESNA PA SOLI ups črke, ni mi za popravljat. Da neboš misla da se derem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:10:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? Najaa, a se smem tudi jaz oglasit? sem boga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:10:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pri nas je zgledalo podobno , no sej je bil dosti z nama, pa vseeno, ko sem ga najbol rabla, da mi malo prime al pa kaj poda je on mail pisal al pa telefon v roki držal grrrrrrr kak smo vse boge a ne? A se gremo, kera je bolj? mislim, da se nebomo mogle odločit katera je bolj. Kaj praviš?? Mislim, da res ne. Sem si eno pivo odprla in vas še mal berem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:11:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kako pripravite špinačo? js sn jo zadnjič posebej skuhala, pa zmešala s pirejem, ki smo ga mi jedli za kosilo...je blo skoraj premalo to že...ampak kako...ji dodaš kaj ali nič? JAZ NAREDIM NORMALNO KOT NAŠO RAZEN BREZ ČESNA PA SOLI ups črke, ni mi za popravljat. Da neboš misla da se derem Jaz sem tudi na začetku delala normalno sam brez česna in soli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 9.9.2009 22:11:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce kako pripravite špinačo? js sn jo zadnjič posebej skuhala, pa zmešala s pirejem, ki smo ga mi jedli za kosilo...je blo skoraj premalo to že...ampak kako...ji dodaš kaj ali nič? ne nič ji nisem dodala, samo skuhala...itak je bil krompir narejen normalno z vsemi dodatki
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?