Netta
|
umpalumpa, dobro, da te ni minilo jesti, jaz sem te že velikokrat hotela vprašati, pa pozabim, kako ti je uspelo tako shujšat? kakšna posebna dieta? ma res neverjetni rezultat. jaz imam pa celulitis se mi zdi, da povsod, na primer ne samo noge, trebuh, ampak roke, hrbet, ma povsod, aje to od KT, ali pa moram res s seboj nekaj ukrenit, to je grozno. Ja pa v obleki nič ne zgleda, vem, ne mi govorit, ko sem pa za RD dobila eno majčko odprtim hrbtom me je pa na rit vrglo. hvala bejbi. da bi mene minilo jesti, bi tudi 10 cigank težko poskrbelo user posted image sicer pa sem ful hodila, 2 uri dnevno sprehodi, parkrat tedensko steper, vsak dan različne "šolske" vaje, pa ful pazila pri prehrani, ogromno vode, pa gre. no zdej pa že od sobote ga sračkam in se bašem kot da bo konec sveta, sem dobila že eno kilo nazaj, pa se sploh ne morm spravit nazaj hujšat. volja je čudežno izpuhtela, pred mano pa še 12 kg za dol skinit in če jih ne bom zdej, bom čez 3 mesece spet na stari teži user posted image morm se v red spravit. celulita pa sploh ne omenjaj. jaz ga zaenkrat še ignoriram user posted image umpa NEEEEEEEEEEE, pa tako dobro ti je šlo....daj vedno ko boš mela krizo prid sem gor in piši, piši, piši, morda mine....daj no...jaz ne vijam za košarkaše ampak zate
|