glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu jaz imam pa celulitis se mi zdi, da povsod, na primer ne samo noge, trebuh, ampak roke, hrbet, ma povsod, aje to od KT, ali pa moram res s seboj nekaj ukrenit, to je grozno. Ja pa v obleki nič ne zgleda, vem, ne mi govorit, ko sem pa za RD dobila eno majčko odprtim hrbtom me je pa na rit vrglo. Najbrž misliš celulit, a ne? Ker celulitis je nekaj čist druzga - a to ste vedle: KLIKNI Je pa oboje tečno, I agree. ne jaz sem mislila prav celulitis, ,ja, ja seveda celulit, metuljcek, saj si nam že postregla s to informacijo in prilepila ta članek, ja tega se spomnim, ampak sem pa malo pozabila pravi naziv (EMŠO, kaj češ). za Anjo! mojcek, fajn zadeva sem malo pogledala na net, evo najprej začnem s prehrano in telovadbo, potem pa šparat denar za en tak tretma, če bo to kdaj sploh možno, ja ta velasmooth zgleda fajn. Ker najbrž pa nič ne pomaga, da daš 750 EUR za tole (jaz bi morala dati še več, ker rabim za celo telo ) hkrati pa ješ sladkarije, sendviče in nič ne telovadiš. umpalumpa, drži se sedaj pri takem načinu prehranjevanja, gibanja in ne popusti
|