Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sm post objavla, pa je zginu ni zginu tle je Noo,da se še jest pofločkam.Vs spremljam ze kake 2 mesca smo opazli dobrodošla ulla, povem kaj bo moj reku, ko mu povem koliko in kdo pride ajme, raj nje reč da nas bo 38 mimi ne vem če bi glih bruhala zato, k ji ni všeč juha lohk pa tud, no...kaj pa veš pr teh mulčkih ja najbolš da še pr vas zbolite
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:10:36
|
|
|
|
mimi30
|
včeri sem pri tašči z gugalnice padla, ker se je vrv strgala ....je reku pol tast, da zdaj jo bo pa res treba za novo zamenjat ....torej so zadnjič eno staro gor namontiral evo tole sem vam hotla še povedat ....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
.vse tri firme imamo doma valjda, to so traktorji, da jih maste
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:12:57
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* symona-midva sva mesec dni nazaj opel karavana zamenjala za VW sharana-enoprostorec..in je enkraten..prostora neomejeno..nama sploh ni žal in mislim, da naju bodo še kdaj težko ločili od enoprostorca..tk da naslednje vozilo bo verjetn kej podobnega sam novejšega.. evo mojca in njen možek vesta kaj je dobro za družino pa tud mimi ni kar tako
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:12:59
|
|
|
|
khurde
|
yelci, dobrodošla tut ti vse povej, je ploha bol firbčne narave ulla, jaz se tut neki matram mojo idealno farmo nardit, sam sem še daleeeeeeeeeeeeeeeeč
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:13:25
|
|
|
|
mimi30
|
mimi ne vem če bi glih bruhala zato, k ji ni všeč juhauser posted image ja kaj pa, če ji por preprosto ne paše v trebuščku al pa jo kislina matra?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:14:32
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj ploha bi se pa lahko mal bl potrudila hej, a ni sprašvala po firmi ? Potem sem na vpr. odgovorila natančno, jedrnato...res pa da nism v stavku odgovarjala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kislina matra? od brokolija ploha jst WV nočm, če ga mečeš za mano razn golf 2 je bil pa zakon, to pa ja khurde sm vidla ja, da neki prerihtuješ jst morm še kajga soseda uhaklat pa še povečat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:16:01
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* symona-midva sva mesec dni nazaj opel karavana zamenjala za VW sharana-enoprostorec..in je enkraten..prostora neomejeno..nama sploh ni žal in mislim, da naju bodo še kdaj težko ločili od enoprostorca..tk da naslednje vozilo bo verjetn kej podobnega sam novejšega.. evo mojca in njen možek vesta kaj je dobro za družino pa tud mimi ni kar tako ko sva prejšnjič avto menjala je nastala Medea, ko sva zdej bo spet , se bojim kaj še bo.. mislim, da bo naslednje prevozno sredstvo kr kombi..
< Sporočilo je popravil *m*o*j*c*a* -- 9.9.2009 21:18:12 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:16:47
|
|
|
|
krtekxx
|
Symona, bravo za preobrazbo. Kako slikico še nam prilimaj. Avto: mi mamo SEAT-a ALHAMBRA - isto kot SHARAN (narejeno v isti tovarni). Dovolj prostoren, pa zice lahko precej dobro kombiniraš. Za 10.000 dobiš kar OK reč. Smo pa mislili najprej WV Caddy maxi life, vendar pa za 10.000 tudi rabljenega (še) ne dobiš. Neki prevajam. Da mi ne bo potrebno čez kak mesec v slovar gledat, kaj je on, of, in,...pismo, kaj se dogaja z mojimi možgani . Še dobro, da gre drugo leto ta velik v 1.razred, da bo treba mal začet trenirat. Z glavo. Moja namreč ni več uporabna.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:18:03
|
|
|
|
sonček33
|
Kupujeva nov hladilnik, ki mora imet vsaj 2 predala zmrzovalnika, mate kakšno priporočilo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:18:51
|
|
|
|
mimi30
|
ja kaj pa, če ji por preprosto ne paše v trebuščku al pa jo kislina matra? kislina matra? od brokolijauser posted image user posted image ne ula od pora
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:19:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde yelci, dobrodošla tut ti vse povej, je ploha bol firbčne narave ulla, jaz se tut neki matram mojo idealno farmo nardit, sam sem še daleeeeeeeeeeeeeeeeč krepavam, oz. valjam se od smeha, dec me zelooooo čudno gleda in ne razume kaj je tuki smešnga men pa solze dol tečejo,...pa sj nima veze u glavn yelci dobrodošla, pa kej več povej, ker tole je blo pa premal za naše oči
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ja kaj pa, če ji por preprosto ne paše v trebuščku al pa jo kislina matra? kislina matra? od brokolijauser posted image user posted image ne ula od pora ojej pa ne okol govort
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kupujeva nov hladilnik, ki mora imet vsaj 2 predala zmrzovalnika, mate kakšno priporočilo. obvezno no frost, pa skrinjo spodi vse ostalo so pa pol malenkosti
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:21:33
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kupujeva nov hladilnik, ki mora imet vsaj 2 predala zmrzovalnika, mate kakšno priporočilo. kaj se ti to zafrkavaš .....mi imamo Boscha z dvema predaloma skrinje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:23:03
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde yelci, dobrodošla tut ti vse povej, je ploha bol firbčne narave ulla, jaz se tut neki matram mojo idealno farmo nardit, sam sem še daleeeeeeeeeeeeeeeeč krepavam, oz. valjam se od smeha, dec me zelooooo čudno gleda in ne razume kaj je tuki smešnga men pa solze dol tečejo,...pa sj nima veze u glavn yelci dobrodošla, pa kej več povej, ker tole je blo pa premal za naše oči Ploha valda mu ni nč jasn, če misli, da se učiš ....po intrenetu podatke iščeš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:26:51
|
|
|
|
sonček33
|
ulla ja maš prov ... kerga pa mate, Gorenje? mimi ne nič se ne hecam ...zakaj ...a se tako zdi? Men je pač muka kupovat take stvari in zdej je tale hladilnik že čist fuč ..in bo pač treba novga ...pa bi rada šla samo v štacuno rekal tega in tega, dala dnar in šla domov ... Kje pa priporočate da ga kupiva?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:27:44
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kupujeva nov hladilnik, ki mora imet vsaj 2 predala zmrzovalnika, mate kakšno priporočilo. to pa ne vem predlagat, ker hladilnik je pač zame samo hladilnik, vse je isto ulla: ja golfi so zakon, jst sm mel apa 3-ko, zdej jo ma mami, suprca avto, leti k sneta skira, preke mojmu polžu, k na avtocest še katre nism mogla prehtet, pa so not sedel 4 ornk desci
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:29:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 .vse tri firme imamo doma valjda, to so traktorji, da jih maste ne to pa ne....mamo zetorja (traktorjev pa kr 5 ) mamo vsak svojga po pa rejli po njivi vozmo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla ja maš prov ... kerga pa mate, Gorenje? samsung, tistga k ma notri kanister za vodo in pol kr zujaj točiš vodo, je tud super stvar, k maš skoz mrzlo vodo in ne rabiš nonstop hladilnik odpirat za mrzlo pijačo poleti. čez zimo pa kanister ven vržem iin dam poličko not pa je drgač ta no frost je tud zakon, nikol nobenga ledu, tud v skrinji ne, k se spomnem kak si pri unih tajal cel dan hladilnik pa on led dol zbijal, za ****...kle pa niti pikica, sam obrišeš in nazaj not zložiš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:30:24
|
|
|
|
mimi30
|
Kje pa priporočate da ga kupiva? midva sva ga v Merkurju....ja misla sem, da se hecaš, ker smo tolk navalile z nasveti za avto
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ne to pa ne....mamo zetorja mi smo mel zetorja, valtro pa ursusa zdej pa ne vem ka je pr bajti, eno zeleno čudo, k se za v gošo rabi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:33:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Noo,da se še jest pofločkam.Vs spremljam ze kake 2 mesca smo opazli dobrodošla ja to sm tud htela še rečt...pa x*y*z tud spremla, tko da čakam še njo/njega da kej pove sam najbol pa ne maram , da se javlate pol pa rečm, da še kej poveste pa kr zginete,..recimo k zaja23,...a prehitr jest to prašam?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:33:47
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
dejte mi neki povedat..a pr 8 mesecu otroku še zdravnik res nima kej bolj konkretnega za predpisat za prehlad pa to? dons mi je zbolela in iz noseka kr lije pa solze tečejo non stop..kr naprej pucava, pa mal prej mi je zaspala..pa spi neki minut pa se zbudi pa joka, ker jo full moti, ker ne more normalno dihat..sam vem da če greva k zdravnici, bo rekla sam fiziološko razstopino v nos.. P.S.: se opravičujem ker motim pogovor
< Sporočilo je popravil *m*o*j*c*a* -- 9.9.2009 21:34:25 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?