|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.9.2009 19:47:13   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo mimi, pa boma spet sameuser posted image user posted image sma si usojene zgleda user posted image  user posted image

ne morš verjet pridem domov in preberem vse do sem in si isto mislimuser posted image , spet bova sameuser posted image ...pol se bo pa katera norce delala, da imama največje možno število udeležbuser posted image ....kaj pa farfalauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
9.9.2009 19:47:49   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: ZS imaš  user posted image

ti tuduser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 752
9.9.2009 19:50:06   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

no evo, sem glih opazla da ma neo zgoraj desno enko zunajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Neo, me kr boli, ko sam pomislim kak bo to pri naši, ko še zgornjega dobi in bo pri ugrizu z obeh straniuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 753
9.9.2009 19:54:37   
mimi30
Na morju smo dobili še en zobek, imamo jih 8. Pa mama zna že zelo lepo rečt.

o, niia WB user posted image ....sem malo tvoj seznamček nazaj potegnila in ga obnovila....enih stvari kot so slikice ne obvladam najboljš, pomagaj prosim....in ostale podatke Oskarja za seznamček

user posted image user posted image user posted image aklimatizirajte in pozdravite se čimprej

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.9.2009 19:56:19   
barba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mimi pa ulla jst vama bacilov zastojn ne dam, lohk jih pa prideta iskat da nauta same user posted image Men je res žal, sam taka nisem za med ljudi.

< Sporočilo je popravil barba -- 9.9.2009 19:58:51 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.9.2009 19:57:11   
sonček33
barba čemu se ti tako režiš - številu udeleženk?user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.9.2009 19:57:40   
sonček33
niia WB - kakšna morska slika?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.9.2009 20:00:00   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
barba čemu se ti tako režiš - številu udeleženk?user posted image

Mi je lekadol parev, tko da me vsaj glava ne boli in se lohk mal user posted image

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.9.2009 20:03:55   
sonček33
ja ja sej nisem mislna da se ne smeš...ti kr...a otroc že spijo

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.9.2009 20:11:59   
barba
Ja, spijo mulci ... Tine od 7h, Meta je zdele šla spatuser posted image . Jst sm pršla šivam, sam se mi ne da lih najbolj.user posted image

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.9.2009 20:12:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

evo mimi, pa boma spet sameuser posted image user posted image sma si usojene zgleda user posted image  user posted image

ne morš verjet pridem domov in preberem vse do sem in si isto mislimuser posted image , spet bova sameuser posted image ...pol se bo pa katera norce delala, da imama največje možno število udeležbuser posted image ....kaj pa farfalauser posted image

če mojmu povem, me bo še obtožol, da si zmišljujem ta srečanja, da se lohk s tabo dobivamuser posted image user posted image user posted image

Neo, me kr boli, ko sam pomislim kak bo to pri naši, ko še zgornjega dobi in bo pri ugrizu z obeh stran

ja sj sem pokasirala prejuser posted image sam ajd, ni bil glih kriv, k je zaspal in mu je bradavica zlezla ven in je valjda čist panično hlastnil po njej user posted image user posted image

sladoled jem...

prej sma z ulo nesle smeti v zabojnike in pol greva nazaj in mi reče mami, a greva prosim mal na igrišče pol ap domov? user posted image valjda nism mela srca ji rečt ne, k je tolk prliznjeno rekla, pa sma šle mal....mal sukat, pa mal gugat, pa mal po toboganu vozituser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
9.9.2009 20:49:08   
symona
Evo, da se vam še jaz malo javim...
Sem bla včeraj v mb v europarku, na stilski preobrazbi, sem bla žrebana, in so me cel dan razvajali, frizura, manikura, ličenje, ma je prav pasalo po dolgem času. Če katera dobiva te reklame od europarka, v septembrskih bom not objavljena, si lahko pogledateuser posted image
Lucija mi je danes zakuhala, pride iz vrtca in je začela bruhati, vročina, tak da zdaj že od 18.30 spi.
Eno vprašanje: kupujem drug avtomobil in ne vem za katero firmo se naj odločim, v poštev pa pride karavan ali enoprostorec, tja do 10 jurjev. Na plano z idejami, katere avte imate ve in ste z njimi zadovoljne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.9.2009 20:50:59   
sonček33
abc dobrodošla

jancci zrihtej se

barba pejt počivat

krtekxx zal zal  haha ...

Mi uporabljamo racmanke ..meni se ne zdi, da bi bil kaj manj spreten ...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.9.2009 20:53:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Evo, da se vam še jaz malo javim...
Sem bla včeraj v mb v europarku, na stilski preobrazbi, sem bla žrebana, in so me cel dan razvajali, frizura, manikura, ličenje, ma je prav pasalo po dolgem času. Če katera dobiva te reklame od europarka, v septembrskih bom not objavljena, si lahko pogledateuser posted image
Lucija mi je danes zakuhala, pride iz vrtca in je začela bruhati, vročina, tak da zdaj že od 18.30 spi.
Eno vprašanje: kupujem drug avtomobil in ne vem za katero firmo se naj odločim, v poštev pa pride karavan ali enoprostorec, tja do 10 jurjev. Na plano z idejami, katere avte imate ve in ste z njimi zadovoljne.

WV, AUDI, OPEL user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.9.2009 20:55:05   
Anonimen

midva mava lancio lybro karavana in sma zeloooo zadovoljnauser posted image novih sicer ne delajo več, tko da sva kupla 4 leta staro takrat za 8 jurjev ( tam nekje)user posted image moj je sicer takrat na alfo ciljal, ampak jaz sem v lancie zaljubljenauser posted image in sem ga prepričala takrat, da kolk je lepši avto, pa več placa itduser posted image

evo, sm farmo poštimala...matr mi je všeč, sem prov zadovoljna sama s sabouser posted image user posted image u resnici bi mela tko uštimanouser posted image

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
9.9.2009 20:55:12   
sonček33
Joj ploha bi se pa lahko mal bl potrudila user posted image

symona jaz ti ne morem pomagat ...razen če bi kupovala gorsko kolouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.9.2009 20:55:34   
barba
symona - midva imava 2 toyoti in sva ful ful zadovoljna. Moja tamala je l.02 in dela ko urca, karavan je pa star eno leto.

Grem počivat ... mal kasnejuser posted image

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.9.2009 21:00:12   
yelci
Noo,da se še jest pofločkam.Vs spremljam ze kake 2 mesca,pa se nekak nism mogla odločt,al se pridružim al ne.Mam sinčka Kristjana,rojen 29.1. s CRuser posted image .Dans je bil tako bogi,mislm,da ga zobki dajejo,ma čist rdeča lička,pa tako se je crkljal,pa skoz bi se bubikaluser posted image .Tri tedne nazaj je dobil dva zobka naenkrat,pa ni blo tko hudo.Se slišmo kasnej,če mate kako vprašanje,vprašiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.9.2009 21:00:25   
mimi30
če mojmu povem, me bo še obtožol, da si zmišljujem ta srečanja, da se lohk s tabo dobivamuser posted image user posted image user posted image

ulla, povem kaj bo moj reku, ko mu povem koliko in kdo prideuser posted image  

čmrlja končno zaspala....dragi na tekmi....jem kremšnito

symona, mi smo bili z Zafiro zelo zadovoljni....10 jurjev za novga al starga?

vprašanje: špeli sem danes naredila juhco iz korenja, brokulija in pora (vse skupaj sem malo zmiksala s paličnim)....korenja in pora nima glih najraje....danes je pa jedla samo se je skoz neki bunla zraven, potem je pa po pol ure 2x bruhala in skor vso juho ven vrgla....a, je možno, da je to zaradi tega, ker katere od teh dveh stvari ne prenaša dobro al je spet kakšna bolezen na pohodu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.9.2009 21:01:14   
Anonimen
evo TOLE je naš avtek....TALE je pa moja sanjska user posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
9.9.2009 21:01:31   
*m*o*j*c*a*
symona-midva sva mesec dni nazaj opel karavana zamenjala za VW sharana-enoprostorec..in je enkraten..prostora neomejeno..nama sploh ni žal in mislim, da naju bodo še kdaj težko ločili od enoprostorca..tk da naslednje vozilo bo verjetn kej podobnega sam novejšega..user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.9.2009 21:04:33   
mimi30

evo TOLE je naš avtek....TALE je pa moja sanjska user posted image

v sanjski boš mogoč lahk zad sedela, ko te bodo otroci okol furaluser posted image ....hecam se, sam placa v prtljažniku verjetno ni tolk kot v vaši in tolk kot ga rabite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.9.2009 21:06:03   
Anonimen
sm post objavla, pa je zginu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
9.9.2009 21:07:42   
Anonimen
v sanjski boš mogoč lahk zad sedela, ko te bodo otroci okol fura

matr, k jih ne delajo več, do takrat bo stara jajcauser posted image user posted image user posted image mi je pa res tolk lep avto, pa ful mal jih je pri nas, je cel žur, če jo kje na cesti vidimuser posted image zmeri mojga butam, ej as vidu thesiskouser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
9.9.2009 21:08:28   
Ploha
symona: še to...vse tri firme imamo doma, zelo zadovolni, res pa je, da danes če kej novejšga kupš, še žarnce ne morš sam zamenat..ker doma imamo starejše avte, če se kje kaj "malega" ali tud večjega pokvari kr moj sam popravi, predlani je cel kombi sam preštrihov in podvozje zrihotv,...
no jst bi enga od teh treh izbrala, če bi imela 10.000 € in bi jih imela za avto našparanih, pa da bi imela hišo in vse ostalo zrihtano user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?