Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:47:13
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo mimi, pa boma spet same sma si usojene zgleda ne morš verjet pridem domov in preberem vse do sem in si isto mislim , spet bova same ...pol se bo pa katera norce delala, da imama največje možno število udeležb ....kaj pa farfala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:47:49
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mimi: ZS imaš ti tud
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:50:06
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no evo, sem glih opazla da ma neo zgoraj desno enko zunaj Neo, me kr boli, ko sam pomislim kak bo to pri naši, ko še zgornjega dobi in bo pri ugrizu z obeh strani
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:54:37
|
|
|
|
mimi30
|
Na morju smo dobili še en zobek, imamo jih 8. Pa mama zna že zelo lepo rečt. o, niia WB ....sem malo tvoj seznamček nazaj potegnila in ga obnovila....enih stvari kot so slikice ne obvladam najboljš, pomagaj prosim....in ostale podatke Oskarja za seznamček aklimatizirajte in pozdravite se čimprej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:56:19
|
|
|
|
barba
|
mimi pa ulla jst vama bacilov zastojn ne dam, lohk jih pa prideta iskat da nauta same Men je res žal, sam taka nisem za med ljudi.
< Sporočilo je popravil barba -- 9.9.2009 19:58:51 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:57:11
|
|
|
|
sonček33
|
barba čemu se ti tako režiš - številu udeleženk?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 19:57:40
|
|
|
|
sonček33
|
niia WB - kakšna morska slika?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:00:00
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 barba čemu se ti tako režiš - številu udeleženk? Mi je lekadol parev, tko da me vsaj glava ne boli in se lohk mal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:03:55
|
|
|
|
sonček33
|
ja ja sej nisem mislna da se ne smeš...ti kr...a otroc že spijo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:11:59
|
|
|
|
barba
|
Ja, spijo mulci ... Tine od 7h, Meta je zdele šla spat . Jst sm pršla šivam, sam se mi ne da lih najbolj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo mimi, pa boma spet same sma si usojene zgleda ne morš verjet pridem domov in preberem vse do sem in si isto mislim , spet bova same ...pol se bo pa katera norce delala, da imama največje možno število udeležb ....kaj pa farfala če mojmu povem, me bo še obtožol, da si zmišljujem ta srečanja, da se lohk s tabo dobivam Neo, me kr boli, ko sam pomislim kak bo to pri naši, ko še zgornjega dobi in bo pri ugrizu z obeh stran ja sj sem pokasirala prej sam ajd, ni bil glih kriv, k je zaspal in mu je bradavica zlezla ven in je valjda čist panično hlastnil po njej sladoled jem... prej sma z ulo nesle smeti v zabojnike in pol greva nazaj in mi reče mami, a greva prosim mal na igrišče pol ap domov? valjda nism mela srca ji rečt ne, k je tolk prliznjeno rekla, pa sma šle mal....mal sukat, pa mal gugat, pa mal po toboganu vozit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:49:08
|
|
|
|
symona
|
Evo, da se vam še jaz malo javim... Sem bla včeraj v mb v europarku, na stilski preobrazbi, sem bla žrebana, in so me cel dan razvajali, frizura, manikura, ličenje, ma je prav pasalo po dolgem času. Če katera dobiva te reklame od europarka, v septembrskih bom not objavljena, si lahko pogledate Lucija mi je danes zakuhala, pride iz vrtca in je začela bruhati, vročina, tak da zdaj že od 18.30 spi. Eno vprašanje: kupujem drug avtomobil in ne vem za katero firmo se naj odločim, v poštev pa pride karavan ali enoprostorec, tja do 10 jurjev. Na plano z idejami, katere avte imate ve in ste z njimi zadovoljne.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:50:59
|
|
|
|
sonček33
|
abc dobrodošla jancci zrihtej se barba pejt počivat krtekxx zal zal haha ... Mi uporabljamo racmanke ..meni se ne zdi, da bi bil kaj manj spreten ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:53:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona Evo, da se vam še jaz malo javim... Sem bla včeraj v mb v europarku, na stilski preobrazbi, sem bla žrebana, in so me cel dan razvajali, frizura, manikura, ličenje, ma je prav pasalo po dolgem času. Če katera dobiva te reklame od europarka, v septembrskih bom not objavljena, si lahko pogledate Lucija mi je danes zakuhala, pride iz vrtca in je začela bruhati, vročina, tak da zdaj že od 18.30 spi. Eno vprašanje: kupujem drug avtomobil in ne vem za katero firmo se naj odločim, v poštev pa pride karavan ali enoprostorec, tja do 10 jurjev. Na plano z idejami, katere avte imate ve in ste z njimi zadovoljne. WV, AUDI, OPEL
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje: kupujem drug avtomobil in ne vem za katero firmo se naj odločim, v poštev pa pride karavan ali enoprostorec, tja do 10 jurjev. Na plano z idejami, katere avte imate ve in ste z njimi zadovoljne. midva mava lancio lybro karavana in sma zeloooo zadovoljna novih sicer ne delajo več, tko da sva kupla 4 leta staro takrat za 8 jurjev ( tam nekje) moj je sicer takrat na alfo ciljal, ampak jaz sem v lancie zaljubljena in sem ga prepričala takrat, da kolk je lepši avto, pa več placa itd evo, sm farmo poštimala...matr mi je všeč, sem prov zadovoljna sama s sabo u resnici bi mela tko uštimano
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:55:12
|
|
|
|
sonček33
|
Joj ploha bi se pa lahko mal bl potrudila symona jaz ti ne morem pomagat ...razen če bi kupovala gorsko kolo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 20:55:34
|
|
|
|
barba
|
symona - midva imava 2 toyoti in sva ful ful zadovoljna. Moja tamala je l.02 in dela ko urca, karavan je pa star eno leto. Grem počivat ... mal kasnej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:00:12
|
|
|
|
yelci
|
Noo,da se še jest pofločkam.Vs spremljam ze kake 2 mesca,pa se nekak nism mogla odločt,al se pridružim al ne.Mam sinčka Kristjana,rojen 29.1. s CR .Dans je bil tako bogi,mislm,da ga zobki dajejo,ma čist rdeča lička,pa tako se je crkljal,pa skoz bi se bubikal .Tri tedne nazaj je dobil dva zobka naenkrat,pa ni blo tko hudo.Se slišmo kasnej,če mate kako vprašanje,vprašite
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:00:25
|
|
|
|
mimi30
|
če mojmu povem, me bo še obtožol, da si zmišljujem ta srečanja, da se lohk s tabo dobivamuser posted image user posted image user posted image ulla, povem kaj bo moj reku, ko mu povem koliko in kdo pride čmrlja končno zaspala....dragi na tekmi....jem kremšnito symona, mi smo bili z Zafiro zelo zadovoljni....10 jurjev za novga al starga? vprašanje: špeli sem danes naredila juhco iz korenja, brokulija in pora (vse skupaj sem malo zmiksala s paličnim)....korenja in pora nima glih najraje....danes je pa jedla samo se je skoz neki bunla zraven, potem je pa po pol ure 2x bruhala in skor vso juho ven vrgla....a, je možno, da je to zaradi tega, ker katere od teh dveh stvari ne prenaša dobro al je spet kakšna bolezen na pohodu?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
evo TOLE je naš avtek....TALE je pa moja sanjska
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:01:31
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
symona-midva sva mesec dni nazaj opel karavana zamenjala za VW sharana-enoprostorec..in je enkraten..prostora neomejeno..nama sploh ni žal in mislim, da naju bodo še kdaj težko ločili od enoprostorca..tk da naslednje vozilo bo verjetn kej podobnega sam novejšega..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:04:33
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo TOLE je naš avtek....TALE je pa moja sanjska v sanjski boš mogoč lahk zad sedela, ko te bodo otroci okol fural ....hecam se, sam placa v prtljažniku verjetno ni tolk kot v vaši in tolk kot ga rabite
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sm post objavla, pa je zginu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
v sanjski boš mogoč lahk zad sedela, ko te bodo otroci okol fura matr, k jih ne delajo več, do takrat bo stara jajca mi je pa res tolk lep avto, pa ful mal jih je pri nas, je cel žur, če jo kje na cesti vidim zmeri mojga butam, ej as vidu thesisko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 21:08:28
|
|
|
|
Ploha
|
symona: še to...vse tri firme imamo doma, zelo zadovolni, res pa je, da danes če kej novejšga kupš, še žarnce ne morš sam zamenat..ker doma imamo starejše avte, če se kje kaj "malega" ali tud večjega pokvari kr moj sam popravi, predlani je cel kombi sam preštrihov in podvozje zrihotv,... no jst bi enga od teh treh izbrala, če bi imela 10.000 € in bi jih imela za avto našparanih, pa da bi imela hišo in vse ostalo zrihtano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?