|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
9.9.2009 17:13:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea....a pol imaš nove mere za seznam?user posted image

Ne...ti me kar hecaj....ne vem kaj naj naredim....rekla pa  tudi ni ničuser posted image user posted image
ne sikeraj se nouser posted image user posted image user posted image če je živahna in lepo je,pol mislim da ni potrebno skrbeti......sej ti pravim,ko začnejo muvati,gre lahko kakšen gram tudi dol

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.9.2009 17:37:05   
Mlea a si zame tudi našla??Upam da ne težimuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 17:42:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 17:43:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.9.2009 18:17:25   
Urša08
mlea hvala ti, zlata si user posted image Glede teže se pa ne sekirajuser posted image

Aha mlea, kolumbo keri dam denar user posted image

kolumbo
a ura ti jutri odgovarja?

Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.9.2009 18:20:49   
Urša08
Katjuša super sistem user posted image user posted image user posted image user posted image Približno tko sem mela pr Nejcu pr 9 mesecih (no ena skutka je bila še vmes) user posted image Pri Žigu pa počasi lezemo v pravo smer. Kar pomeni, da mamo še enih par dojenj vmesuser posted image ( med sadno malico in kosilom je sigurno eno dojenje, pa po kosilu imava uf še ene tri) in seveda ponoči dojenjeuser posted image Saj bo, nekako čez dva meseca pa jaz tud upam na tak sistemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.9.2009 18:56:49   
Čebel@
ali imate vse zelenjavo popoldne,pa opoldne sadje???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.9.2009 18:59:19   
Čebel@
midve sva s sprehodauser posted image user posted image ......je Hana pridno zaspala v vozičku in ponavadi je tako da ko jo dvignem,se zbudi,zdele je pa spala celo pot po stopnišču mi na rami in sem jo dala v posteljico na hrbet-in ona še vedno spančkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.9.2009 19:10:27   
Urša08
majchy ja Žiga ima dopoldan sadje in okoli 13 kosilo, sedaj bomo pa še mlečno kašico zvečer uvedli ker meni zmanjkuje mlekauser posted image , flaške pa noče

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.9.2009 19:12:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy ja Žiga ima dopoldan sadje in okoli 13 kosilo, sedaj bomo pa še mlečno kašico zvečer uvedli ker meni zmanjkuje mlekauser posted image , flaške pa noče
jaz sploh ne vem kakšen jedilnik ji naj uvedemuser posted image
ob 9.30-mleko
ob 13.00-zelenjava
ob 16.30-sadje?
20.00-kašica+mleko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.9.2009 19:12:48   
Vesnozaver
vecer,

aljaz spi, ima vrocino....je imel 38,2, sem mu dala calpol, pa je bilo nekaj ur ok, sedaj pa je imel 38,5.....pa sem zdaj brala, da se zbija komaj pri 38,5....aja,merila sem pod pazduho....zdaj pa ne vem, ce mu naj dam se calpol ali mu ponoci merim al kaj....adijo marijo.....pa glih vceraj sva se z mamo menli, kak fajn, da se ni bil nic bolan, zdaj pa mam....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.9.2009 19:13:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

vecer,

aljaz spi, ima vrocino....je imel 38,2, sem mu dala calpol, pa je bilo nekaj ur ok, sedaj pa je imel 38,5.....pa sem zdaj brala, da se zbija komaj pri 38,5....aja,merila sem pod pazduho....zdaj pa ne vem, ce mu naj dam se calpol ali mu ponoci merim al kaj....adijo marijo.....pa glih vceraj sva se z mamo menli, kak fajn, da se ni bil nic bolan, zdaj pa mam....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.9.2009 19:30:13   
črticaa
user posted image rolada je narejena,...sam je taka katastrofa da vm bom sam slikico nalepla,...ker me je kr mal sram,...se mi je čist sesedlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.9.2009 19:40:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ali imate vse zelenjavo popoldne,pa opoldne sadje???

Pri nas kakor nanese, če prespi južno dobi popoldne samo sadje.... Mi še nismo na nekem sistemu dveh obrokov. To pa zato, ker enkrat spi dopoldne 2 uri ta drugič pa samo 30 min....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.9.2009 19:43:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mlea a si zame tudi našla??Upam da ne težimuser posted image

Sem bila danes zjutraj v Lecleru in na hitro nabavla kar je pač bilo treba, potem pa smo imeli cel dan frko z avtom, pa še zdravnika sve imeli popoldne. Upam, da mi bo uspelo do vikenda...prej te še pokličem, zvečer sem pa res nisem gledala maila, tako da te nisem poklicala, da se zmenive.....user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 19:51:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
9.9.2009 19:59:13   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image rolada je narejena,...sam je taka katastrofa da vm bom sam slikico nalepla,...ker me je kr mal sram,...se mi je čist sesedlauser posted image

Črtica ne sekeri se....maš pač nov izzum...pa ji reč "Kranjska grmadauser posted image "

čim sem rekla da je ne bom nesla,...je blo že "NAVALI NAROD" tko da zdj je sam še en R
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
9.9.2009 20:09:37   
Urša08
črticaa in kolumbo a potem ob 10 na gibiju? A velja?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
9.9.2009 20:10:45   
Urša08
mlea super za avto user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam da ta druzga tud zrihtate, da naslednjič prletišuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
9.9.2009 20:11:58   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa in kolumbo a potem ob 10 na gibiju? A velja?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sm že rekla sa tud če smo sam mi (no ns 5) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
9.9.2009 20:30:24   
birdy
Sem napisala en dolg post, pa me je ven vrglo...
Tko da skrajšano... A je možno da je Kristi dons bruhala ker sem ji takoj po sadnem obroku še zizo dala? Jedla je pa banano in slive, ja vem, čudna kombinacija, sam sliv ni hotla sem ji pa še banano ponudla k jo je pa pol ful pojedla.
Tiste k se dobite, kaj ve mislte, a nej pridem al ne? Jst mislm da ni viroza, ker pri virozi običajno otrok mal večkrat bruha in kaka, pri nas je pa Kristi samo enkrat bruhala, kaka pa normalno. pA tud drgač je dobre volje, ni vidt da bi ji kej falil...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
9.9.2009 20:47:40   
Urša08
Birdy čist možno da sadje in mleko ne gre najboljš skupajuser posted image če bi bila viroza bi ti š bruhala, pa driskala. Lej če boste mel še nočko super potem najbrž ni nič narobe in vi kr pridteuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
9.9.2009 20:52:23   
Urša08
Mihailo tebi dolgujem še poročilo o prvi skupni noči mojih sončkovuser posted image Ponoči se je zbudil že ob pol enajstih in sem ga nahranila ampak potem se je spet zbudil, pa sem ga k nama odnesla v tem času je Nejc k nama prišel in smo se štirje drenali na postli. Ob pol treh sem Žiga odnesla nazaj v postelo in je spal do pol šestih ko sem ga nahranla in potem je še spančkal do pol osmih. Tako da je bila nočka tako tako, ne prov katastrofa pa tud za prehvalit ni. Do vikenda bomo poskušali kako se obnese.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
9.9.2009 20:58:54   
črticaa
jz grem u roku 15 minut,..mal vn,...hhahhah na en kozarček rdečegauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 21:15:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?