|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
9.9.2009 15:08:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša kok obrokov pa mata? Mi zaupaš sistem hranjenja? user posted image

9 zjutri mleko
12-13 sadje
15-16 kosilo (zelenjava, riž, testenine, juhica....)
18-19 mlečna kašica
21 mleko
spanje do okol 8-9 zjutri in nič ne jemo če se zbudi dobi vodo ampak do sedaj se je samo 1xuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.9.2009 15:10:08   
Katjusa
aha vmes pa kdaj še kej sadja za poskusit kr tko če ga mi jemo ampak to ni vsak dan niti ni neko hranjenje bolj tko za mal posladkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
9.9.2009 15:29:52   
Katjusa
antonia a mi pošlješ sliko pri 6 mesecih na bpkatja2@gmail.com  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
9.9.2009 15:45:00   
črticaa
katjuša jz ti bom alikco gor prlepla,..ker mi mail neki šteka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.9.2009 15:51:32   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

JURETU,MAJU,MIHI,ŠPELI-->vse najlepše za obmesečnico

user posted image

Tudi od nas.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.9.2009 15:54:40   
Onasiss
Evo nas....oz. evo mene....user posted image user posted image user posted image

Danes je tale 09.09.09. k en zaklet dan, pa še ssama ne vem zakajuser posted image

Aja...imamo nov avto TWINGO z WIND streho...da bo imel Onasis veter v laseh....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej se je pa ta star avto pokvaru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ga neki elektronika zaj.bava...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da me jutri po vsej verjetnosti ne bo na srečanje......

Tiste stavri vam bo dostavila Kolumbo....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.9.2009 15:56:18   
MIHAILO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.9.2009 15:57:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

Tudi od nas.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.9.2009 15:58:14   
črticaa
oh ja vse sm pokomentirala poj je pa napisal error

sam povem da mi dominik že 2 dni štrajka,...ne je , ne pioje, ne spi,...sam dere se,.....noče več mleka,....in sploh ne vem več kaj n aj naredim,...nekam ga bom kr dala tko za ene 3 urceuser posted image

no jutr se vidmo ,..če bom kej energije zbrala bom rolado nardila,...joj sj bi jo jz tud jedla,...sam morm poj spet mojmu rečt za kartico,....to mi je pa smotanuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.9.2009 15:58:27   
Čebel@
jaz pa zdele Hani kuham breskvice,zraven bo dobila pa še naribano jabolko in malo bananeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.9.2009 16:00:34   
TAMIKA3
DAN TUD OD MENE.
IMAM BOLJ MANJ ČASA ZA VAS, KER SMO KONČNO DOBILI PUPO. upss
drugačno smo ok.
kaj je kaj novega ?
user posted image , imamo trening
vas še pridem kaj prebrat user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.9.2009 16:00:43   
birdy
Spet ne vem a mi jutr pridemo... Kristi je spet bruhalauser posted image  Sam mi je čudn k je drgač ful dobre volje, je nč ne matra, zbruha kar jo moti in sesmeje naprej...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.9.2009 16:01:07   
antonia
Katjuša, poslano, hvala. Ste tako pridne, da vam težko sledim z branjemuser posted image , potem pa nisem dovolj ažurna.
Ena je spraševala glede 3 obroka GH - ni problema, nam je pediatrinja včeraj odobrila, čeprav imamo šele 6 mesecev in 1 teden in posebej priporočila uporabo oljčnega olja, smetane in masla za pripravo zelenjave. Je pa res, da je mali ful gibalno aktiven - vseskozi na vseh 4 in se gunca ali plazi ali poskakuje user posted image user posted image user posted image , kot žabica.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.9.2009 16:01:54   
TAMIKA3

jaz pa zdele Hani kuham breskvice,zraven bo dobila pa še naribano jabolko in malo bananeuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy a ti sadje kuhaš user posted image
jaz ga ne

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.9.2009 16:04:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jaz ga ne

načeloma ne,ampak zdele ji bom breskve skuhala,ker bo dobila zraven še malo sokca.......pa ne upam ji dati vse frišno,ker danes je prvič da bo ob tej uri jedla sadje-ima ob 13.00 zelenjavo in res ne upam da bi jo kej grizlouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.9.2009 16:06:53   
Onasiss
Aja, sva bili v razvojni....full napredna,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima lepo razvit oprijemalni vzorec z nogami.user posted image user posted image ..to me je skrbelo, ker stoji na tleh in pokrčene prstke pa je rekla, da je to ok, da je to pač na začetku... hematon na glavi pa naj bi tudi izginu in ne vpliva na razvoj...je pa celo omenila,da zna bit to posledica prometne nesreče, ki sem jo imela v 18. tednu nosečnosti.

Aja, je povdarila NE HOJICE in s copatki oz čevlji naj še počakave, da naj se nikamor ne mudi.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.9.2009 16:07:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Spet ne vem a mi jutr pridemo... Kristi je spet bruhalauser posted image  Sam mi je čudn k je drgač ful dobre volje, je nč ne matra, zbruha kar jo moti in sesmeje naprej...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.9.2009 16:08:21   
Onasiss

jaz ga ne

Kako breskev trdo ji tudi jaz skuham pa češlje tud....

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.9.2009 16:09:43   
Onasiss
Aja, pa baje naj bi neki shujšala naša pika, pa se mi zdi full čudn, ker sva se včeraj 2x vagali doma in mi je čist drugače kazalo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
9.9.2009 16:10:03   
TAMIKA3

jaz ga ne

načeloma ne,ampak zdele ji bom breskve skuhala,ker bo dobila zraven še malo sokca.......pa ne upam ji dati vse frišno,ker danes je prvič da bo ob tej uri jedla sadje-ima ob 13.00 zelenjavo in res ne upam da bi jo kej grizlouser posted image

naj vama tekne user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
9.9.2009 16:13:33   
Čebel@

jaz ga ne

naj vama tekne user posted image

hvalauser posted image obožuje sadje,tko da ne bo panikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.9.2009 16:14:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja, pa baje naj bi neki shujšala naša pika, pa se mi zdi full čudn, ker sva se včeraj 2x vagali doma in mi je čist drugače kazalo.... user posted image user posted image user posted image user posted image
normalno je da kaj zgubijo,ker toliko migajo-sploh tvojauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.9.2009 16:21:27   
Čebel@
mlea....a pol imaš nove mere za seznam?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.9.2009 16:53:42   
Onasiss

mlea....a pol imaš nove mere za seznam?user posted image

Ne...ti me kar hecaj....ne vem kaj naj naredim....rekla pa  tudi ni ničuser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.9.2009 16:58:50   
MIHAILO
pozdravljene...mi smo vredu...malo sem vas prebrala ampak si ne zapomnem vsega za pokomentirat...
MAJCHY jaz vedno sveze pripravim Mihailu ,tudi ce zlicko samo poje ostalo starn zlijem,sej to ni velika kolicina ...
URSA kaksna je bila nocka,ko je zigec spal z nejcom v isti sobici...?
CITA jaz sem mislila ,da bom ze cisto obupala glede GH ...sploh ni hotel nicccc jesti,usta je imel ZAKLENJENA user posted image pa sem ga kar pustila en teden in mu kar mleko dajala...zdaj sem zopet poskusila tako da sem mu zjutraj ob 8h dala am in nato ob 13h jogurt(vmes je pil samo caj)in je pojedel cel jogurt ,kasneje ob 16:30 sem mu ponudila se sadno kasico in je tudi to pojedel..ne vem al je bil problem ,da sem ga hranila on pa ni bil dovolj lacen in je zato zapiral usta,ali je pa enostavno pac zdaj pripravljen na gh,ker niso vsi isti cas pripravljeni...ampak sej se je brezveze sekirat itak da bojo jedli...meni je mami rekla ,da to ze tko pride samo po sebi ,vse ko so starejsi bolj jim gre...saj bo...
user posted image user posted image user posted image user posted image ZDAJ pa eno vprasanje glede avtosedezev...eni so tko dragi,drugi niso,kako izbrati...sem gledala na zvezo potrosnikov glede testiranja in so oni cenejsi npr boljse ocenjeni(170e) oni ,ko so pa 239e so pa slabse ...zdaj vidim v reklami od DIPA sedez pikolo 99e...v cem je fora ,da se eni tko dragi eni ne...joj sploh ne vem kako se bom odlocla glede tega..HELP ME...user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?