Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:27:05
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 se opravičujem ker tukile smetim z slikami za kolaž....katjuša zlata si če mi jo tukile pobereš Ma vidi ti njo - kake očke ima!!! Jooooj, pravi cukr si Hana banana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:29:25
|
|
|
|
Urša08
|
balonchy tale pa ni Hana banana ampak samo Hana Od majchy je pa Hana banana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:30:53
|
|
|
|
tanci29
|
urša-tud mi jo včasih kličemo hana banana, največkrat pa kar hany bunny
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:31:24
|
|
|
|
Urša08
|
Punce en Meni se zdi da mi zmanjkuje mleka, Žiga noče flaše, sedaj me pa zanima a bi mu lahko dala že tretji obrok (mlečno kašico)? Sedaj mava dopoldan sadje, pa kosilo (zelenjava). Vaše mnenje? A je prehitro - ima 7 mesecev?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:31:53
|
|
|
|
Urša08
|
tanci to pa nisem vedla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:32:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy BarbaraGS - imaš ZS!!! Se opravičujem k težim s fotkiči...Sam ga morm met, drgač bo Katjuša jezna k ne bo slikce za kolaž ja dober da imaš mal prednosti cita in tanci vajini sliki sem shranla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:32:11
|
|
|
|
tanci29
|
sem pozabla povedat da mam že pol ure tišine ...no ja hana se je trikrat umes zbudila da sem ji zizo nastvla pa je takoj zakomirala naprej...dude pa ne more vlečt ker pol ne gre dihat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:34:46
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce en Meni se zdi da mi zmanjkuje mleka, Žiga noče flaše, sedaj me pa zanima a bi mu lahko dala že tretji obrok (mlečno kašico)? Sedaj mava dopoldan sadje, pa kosilo (zelenjava). Vaše mnenje? A je prehitro - ima 7 mesecev? urša sevede ni prehitro...midve dava zdej tud že zjutraj mlečno kašico tako da sva pri 4 obroku sedaj...dobr zdej bom izpustila par dni ker ji kej dost ne paše jest zaradi noska drugače pa ja ti kar daj....ne vem zakaj bi bilo prehitro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:35:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy BarbaraGS - imaš ZS!!! Se opravičujem k težim s fotkiči...Sam ga morm met, drgač bo Katjuša jezna k ne bo slikce za kolaž ja dober da imaš mal prednosti cita in tanci vajini sliki sem shranla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:36:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir??? mislim da bo ok, čeprav jest teh stvari nikoli ne šparam za drug dan...zmečem stran...a si že prej lčila na dva obroka ali ti je na krožniku ostalo ko si je za jest dajala...ne vem jest če je iz istega krožnika ziher nebi šparala.... v krožniku mi je ostalo,ker sploh še nimam filinga kolk ji naj naredim da bo sita ja sej to težko glih prav narediš...jest zmeraj preveč skuham . jst mu dam približno 2dcl.... skuham pa vedno več in pol še vroče ločim in dam v kozarček in ohladim ter postavim v hladilnik... drugo pol pa pojemo količisnko ji pripravi toliko kot mleka in bo verjetno kaka žlička ostala ni pa nujno....:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:36:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-bi z veseljem prišla sam jutri pa res ne bom mogla....še vseeno sem raje kje v bližini vrtca če bo kaka panika, sicer vem da je ne bo ampak za vsak slučaj. katjuša-kako je pa drugače florjan sprejel vrtec, pa to da je v mlajši skupini? upam da se hitro pozdravite da bo lahko spet šel nazaj. florjan se ne sekira nama pa tud zdej nekak paše ker v večji skupini so bolj živi, naš je pa tak bolj umirjen.... je pa rekla, da se veliko sam igra in da je priden,...... sem rekla da je pač navajen se sam igrat in se bo že vključil....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:37:05
|
|
|
|
Urša08
|
tanci hvala ti Sem včerej zvečer ga dojila na obeh, pa mu očitno ni blo dost, pa sem mu dala 5 žličk kašice sam on bi kr še jaz pa nisem upala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:37:31
|
|
|
|
|
Katjusa hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:37:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 balonchy tale pa ni Hana banana ampak samo Hana Od majchy je pa Hana banana ja na morju majchy tako klicala hano pa jst nisem nikol pogruntala pa grema s florjanom pa mi reče neki v smislu kje je je teta k ma hano banano sem mu rekla, da ne sme tako govrit pa je reku če pa teta tako reče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:38:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sem pozabla povedat da mam že pol ure tišine ...no ja hana se je trikrat umes zbudila da sem ji zizo nastvla pa je takoj zakomirala naprej...dude pa ne more vlečt ker pol ne gre dihat tak je naš bošček no pa sta tud mal žez 1 oba zaspala in še vedno spita.... bravo naši sončki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:39:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce en Meni se zdi da mi zmanjkuje mleka, Žiga noče flaše, sedaj me pa zanima a bi mu lahko dala že tretji obrok (mlečno kašico)? Sedaj mava dopoldan sadje, pa kosilo (zelenjava). Vaše mnenje? A je prehitro - ima 7 mesecev? urša sevede ni prehitro...midve dava zdej tud že zjutraj mlečno kašico tako da sva pri 4 obroku sedaj...dobr zdej bom izpustila par dni ker ji kej dost ne paše jest zaradi noska drugače pa ja ti kar daj....ne vem zakaj bi bilo prehitro komot mi imamo mleko samo zjutraj in zvečer ostalo je vse GH
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:40:12
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tudi tebi hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:42:34
|
|
|
|
birdy
|
Urša, men gre tud mleko počas po gobe. Jst ji jutr uvedem tretji obrok, jutranji. Sam kaj k moja sploh jest neče. Poje mi ene deci, al pa še to ne Bomo vidl, jutr začnem z skutko...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:47:38
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir??? mislim da bo ok, čeprav jest teh stvari nikoli ne šparam za drug dan...zmečem stran...a si že prej lčila na dva obroka ali ti je na krožniku ostalo ko si je za jest dajala...ne vem jest če je iz istega krožnika ziher nebi šparala.... v krožniku mi je ostalo,ker sploh še nimam filinga kolk ji naj naredim da bo sita ja sej to težko glih prav narediš...jest zmeraj preveč skuham . jst mu dam približno 2dcl.... skuham pa vedno več in pol še vroče ločim in dam v kozarček in ohladim ter postavim v hladilnik... drugo pol pa pojemo količisnko ji pripravi toliko kot mleka in bo verjetno kaka žlička ostala ni pa nujno....:) ja to mi je ok...evo bom danes sprobala ker sem preveč skuhala ....iz krožnika pa nebi dajala obroka v hladilnik za jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:50:51
|
|
|
|
tanci29
|
joj mleko mleko....jest sem začela dopoldne dajat obrok ravno zato k je kr neki žvečla tisto zizo pa slop ni nč pila in sloh nisem vedla a je kej dobila ali ne...tko zdej vsaj vidim kok poje....joj men pa k se hana doji pol je pa tok firbčna da lohk sam dvakrat trikrat potegne pa mora mal naokol pogledat mleko pa kar lije ven prov v curku ....dobesedno...pa si zmeri pozabim pripravt planico in pol s tistim okol letam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:51:43
|
|
|
|
tanci29
|
no počasi se prebujata tako da vas zapuščam....uživajte jutri na srečanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:53:04
|
|
|
|
Katjusa
|
jst tud iz krožnika ne dajem nazaj ker sama tud ne jem za sabo niti pol ure po tistem k sme pojedla.... lahko pa drugič prelijete stran in date jest če sve poje še dodate kako žlico in je to to.... sem mu pa kdaj prihranla kako sadno kašico, (ko smo kje bli pa ni vse pojedu sem mu še pol kasneje ponudla ampak to je drugače k se ne greje, se je na sobni temparaturi)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 14:54:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no počasi se prebujata tako da vas zapuščam....uživajte jutri na srečanju lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 15:01:08
|
|
|
|
Urša08
|
birdy a teb tud zmanjkuje mah sej počas bodo itak samo še na gosti hrani. komi čakam da se jutri srečamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 15:03:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kok obrokov pa mata? Mi zaupaš sistem hranjenja?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?