|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
9.9.2009 14:27:05   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

se opravičujem ker tukile smetim z slikami za kolaž....katjuša zlata si če mi jo tukile pobereš

Ma vidi ti njo - kake očke ima!!! Jooooj, pravi cukr si Hana banana user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.9.2009 14:29:25   
Urša08
balonchy tale pa ni Hana banana ampak samo Hana user posted image user posted image user posted image Od majchy je pa Hana banana user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.9.2009 14:30:53   
tanci29
urša-tud mi jo včasih kličemo hana banana, največkrat pa kar hany bunny

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.9.2009 14:31:24   
Urša08
Punce en user posted image

Meni se zdi da mi zmanjkuje mleka, Žiga noče flaše, sedaj me pa zanima a bi mu lahko dala že tretji obrok (mlečno kašico)? Sedaj mava dopoldan sadje, pa kosilo (zelenjava). Vaše mnenje? A je prehitro - ima 7 mesecev?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.9.2009 14:31:53   
Urša08
tanci to pa nisem vedla user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.9.2009 14:32:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

BarbaraGS - imaš ZS!!! user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem k težim s fotkiči...Sam ga morm met, drgač bo Katjuša jezna k ne bo slikce za kolaž user posted image  user posted image

ja dober da imaš mal prednostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

cita in tanci
vajini sliki sem shranla

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.9.2009 14:32:11   
tanci29
sem pozabla povedat da mam že pol ure tišineuser posted image user posted image user posted image ...no ja hana se je trikrat umes zbudila da sem ji zizo nastvla pa je takoj zakomirala naprej...dude pa ne more vlečt ker pol ne gre dihatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.9.2009 14:34:46   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Meni se zdi da mi zmanjkuje mleka, Žiga noče flaše, sedaj me pa zanima a bi mu lahko dala že tretji obrok (mlečno kašico)? Sedaj mava dopoldan sadje, pa kosilo (zelenjava). Vaše mnenje? A je prehitro - ima 7 mesecev?

urša sevede ni prehitro...midve dava zdej tud že zjutraj mlečno kašico tako da sva pri 4 obroku sedaj...dobr zdej bom izpustila par dni ker ji kej dost ne paše jest zaradi noska drugače pa ja ti kar daj....ne vem zakaj bi bilo prehitro

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.9.2009 14:35:50   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

BarbaraGS - imaš ZS!!! user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem k težim s fotkiči...Sam ga morm met, drgač bo Katjuša jezna k ne bo slikce za kolaž user posted image  user posted image

ja dober da imaš mal prednostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

cita in tanci
vajini sliki sem shranla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.9.2009 14:36:12   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir???

mislim da bo ok, čeprav jest teh stvari nikoli ne šparam za drug dan...zmečem stran...a si že prej lčila na dva obroka ali ti je na krožniku ostalo ko si je za jest dajala...ne vem jest če je iz istega krožnika ziher nebi šparala....
v krožniku mi je ostalo,ker sploh še nimam filinga kolk ji naj naredim da bo sitauser posted image

ja sej to težko glih prav narediš...jest zmeraj preveč skuhamuser posted image .

jst mu dam približno 2dcl.... skuham pa vedno več in pol še vroče ločim in dam v kozarček in ohladim ter postavim v hladilnik... drugo pol pa pojemouser posted image user posted image user posted image
količisnko ji pripravi toliko kot mleka in bo verjetno kaka žlička ostala ni pa nujno....:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.9.2009 14:36:19   
Katjusa

urša-bi z veseljem prišla sam jutri pa res ne bom mogla....še vseeno sem raje kje v bližini vrtca če bo kaka panika, sicer vem da je ne bo ampak za vsak slučaj.

katjuša-kako je pa drugače florjan sprejel vrtec, pa to da je v mlajši skupini? upam da se hitro pozdravite da bo lahko spet šel nazaj.

florjan se ne sekira nama pa tud zdej nekak paše ker v večji skupini so bolj živi, naš je pa tak bolj umirjen.... je pa rekla, da se veliko sam igra in da je priden,...... sem rekla da je pač navajen se sam igrat in se bo že vključil....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.9.2009 14:37:05   
Urša08
tanci hvala ti user posted image Sem včerej zvečer ga dojila na obeh, pa mu očitno ni blo dost, pa sem mu dala 5 žličk kašice sam on bi kr še jaz pa nisem upala. user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.9.2009 14:37:31   
Katjusa hvalauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.9.2009 14:37:40   
Katjusa

balonchy tale pa ni Hana banana ampak samo Hana user posted image user posted image user posted image Od majchy je pa Hana banana user posted image

ja na morju majchy tako klicala hano pa jst nisem nikol pogruntala pa grema s florjanom pa mi reče neki v smislu kje je je teta k ma hano banano sem mu rekla, da ne sme tako govrit pa je reku če pa teta tako rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.9.2009 14:38:43   
Katjusa

sem pozabla povedat da mam že pol ure tišineuser posted image user posted image user posted image ...no ja hana se je trikrat umes zbudila da sem ji zizo nastvla pa je takoj zakomirala naprej...dude pa ne more vlečt ker pol ne gre dihatuser posted image

tak je naš bošček no pa sta tud mal žez 1 oba zaspala in še vedno spita....
bravo naši sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.9.2009 14:39:23   
Katjusa

urša sevede ni prehitro...midve dava zdej tud že zjutraj mlečno kašico tako da sva pri 4 obroku sedaj...dobr zdej bom izpustila par dni ker ji kej dost ne paše jest zaradi noska drugače pa ja ti kar daj....ne vem zakaj bi bilo prehitro

komot mi imamo mleko samo zjutraj in zvečer ostalo je vse GHuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.9.2009 14:40:12   
Urša08
Katjuša tudi tebi hvala user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.9.2009 14:42:34   
birdy
Urša, men gre tud mleko počas po gobe. Jst ji jutr uvedem tretji obrok, jutranji. Sam kaj k moja sploh jest neče. Poje mi ene deci, al pa še to neuser posted image
Bomo vidl, jutr začnem z skutko...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.9.2009 14:47:38   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir???

mislim da bo ok, čeprav jest teh stvari nikoli ne šparam za drug dan...zmečem stran...a si že prej lčila na dva obroka ali ti je na krožniku ostalo ko si je za jest dajala...ne vem jest če je iz istega krožnika ziher nebi šparala....
v krožniku mi je ostalo,ker sploh še nimam filinga kolk ji naj naredim da bo sitauser posted image

ja sej to težko glih prav narediš...jest zmeraj preveč skuhamuser posted image .

jst mu dam približno 2dcl.... skuham pa vedno več in pol še vroče ločim in dam v kozarček in ohladim ter postavim v hladilnik... drugo pol pa pojemouser posted image user posted image user posted image
količisnko ji pripravi toliko kot mleka in bo verjetno kaka žlička ostala ni pa nujno....:)

ja to mi je ok...evo bom danes sprobala ker sem preveč skuhalauser posted image ....iz krožnika pa nebi dajala obroka v hladilnik za jutri

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.9.2009 14:50:51   
tanci29
joj mleko mleko....jest sem začela dopoldne dajat obrok ravno zato k je kr neki žvečla tisto zizo pa slop ni nč pila in sloh nisem vedla a je kej dobila ali ne...tko zdej vsaj vidim kok poje....joj men pa k se hana doji pol je pa tok firbčna da lohk sam dvakrat trikrat potegne pa mora mal naokol pogledat mleko pa kar lije ven prov v curkuuser posted image ....dobesedno...pa si zmeri pozabim pripravt  planico in pol s tistim okol letam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.9.2009 14:51:43   
tanci29
no počasi se prebujata tako da vas zapuščam....uživajte jutri na srečanju

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.9.2009 14:53:04   
Katjusa
jst tud iz krožnika ne dajem nazaj ker sama tud ne jem za sabo niti pol ure po tistem k sme pojedla.... lahko pa drugič prelijete stran in date jest če sve poje še dodate kako žlico in je to to....

sem mu pa kdaj prihranla kako sadno kašico, (ko smo kje bli pa ni vse pojedu sem mu še pol kasneje ponudla ampak to je drugače k se ne greje, se je na sobni temparaturi) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.9.2009 14:54:07   
Katjusa

no počasi se prebujata tako da vas zapuščam....uživajte jutri na srečanju

lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.9.2009 15:01:08   
Urša08
birdy a teb tud zmanjkujeuser posted image   mah sej počas bodo itak samo še na gosti hrani. komi čakam da se jutri srečamouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.9.2009 15:03:55   
Urša08
Katjuša kok obrokov pa mata? Mi zaupaš sistem hranjenja? user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?