|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
9.9.2009 16:23:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Me pa še neki zanima... Špar ma eno akcijo avtosedežev Maxi Cosi Priori SPS za 119€. Danes sem gledala katalog od Pikapolonice in so podobni sedeži Maxi Cosi Priori XP za 169€. Kaka je sploh razlika, če katera ve? Mogoče se mi splača kupit v Šparu, je to samo kak lanski model? Ker jst nimam pojma o avtosedežih, ker še nisem razmišljala o tem. Ampak če je ta OK, se po moje splača, ker ni drag.

Stolčki maxi cosi priori so isti povsod samo od barve je odvisno,a je stara ali nova kolekcija...ta cena v šparu je z bonom v akciji...tud jaz sm ga kupila pa v BC akciji za 120€...mi smo ful zadovoljni,večji ma zdaj nanio od 9-36kg...ga sploh ne moreš primerjat z maxi cosijem...to je tok trd da za na kakšne dooolge vožnje sigurno ni.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
9.9.2009 16:38:54   
HM84
Blu - celo men je uspel prebrat user posted image

zoja - ja pridna, jst se bom tud mogla za knjige spravt... srečno jutri!!user posted image

meduzica - tudi Alex ima tako jopco samo drugačne barve :)

monitor - tud jaz ga moram spucat, so sami prsti goruser posted image

Dudi - super teža!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli

Woooowww user posted image user posted image user posted image To pa je teža! Kar tako naprej ;)

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla?

Jaz sem mu najprej kuhala komarčka, zdaj mu pa skuham kar švoh jabolčni kompot. Če mi zmanjka jabolk pa spet komarčka. Spije pa kakšnih 50ml na dan, včasih malo več, včasih manj.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padla

ja prosim ne zaneti kakšnega požara v kuhinji... da ne bomo pol mi krive 

Haha, še sreča, da imam gasilca pr roki... ups... prej ga še ni bilo doma... Ja no, bi vrjetn po hitrem postopku pršou s sireno, če bi kej blo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HM84 -- 9.9.2009 16:39:22 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
9.9.2009 17:09:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Jutri greva s Hano na sprejem na pediatrijo- a moram kej posebnega s sabo nest?Sej obleko tam dobi?Plenice s sabo, še kej takega?A ve katera?

kakšno igračko ki jo uporajta vzemi s sabo, pa zase za kaj brat, ker ti bo dolgčas ko ti bo spala, pa zase copate, če boš pri nej cel dan, men se zdi da plenice dol dobiš, sm zdej ne vem kako je v novi pedatriji k v stari vem da sem za otroka vse dol dobila, zase sem pa copate vzela pa za preoblečt sem mela, pa za brat ker spat nisem mogla sem pa brala!

Se prav morm dons vse tričtrač revije pokupituser posted image A v copate se bom mogla preobut?Kaj pa ponoči?Si kar v tistem spala v čemer si pršla?

no pa me je vn vrgel

uglavnem jz sem mela za preobut sabo k v enih čevlih bit cel dan niti pod razno!!!
spala sem na fotelu tako da sem se šla zjutraj sam ofrišat

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
9.9.2009 17:27:29   
Dudica1
jaz sm si pa zdej privoščla en kapučino...mmm diši po stanovanju...user posted image ...neki me hoče glava bolet mogoče bo pomagal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
9.9.2009 17:31:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sm si pa zdej privoščla en kapučino...mmm diši po stanovanju...user posted image ...neki me hoče glava bolet mogoče bo pomagal...

pa kaj vse neki en virus preganjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.9.2009 17:32:34   
Dudica1

pa kaj vse neki en virus preganjauser posted image user posted image user posted image

ne sej mene sm glava boli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.9.2009 17:37:51   
Anonimen

aja, sorry....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.9.2009 17:49:13   
lake
Spet sm slabe volje, sva oz razvojne.Samo da sva not pršle se je začela  dret in se drla dokler nisva šle ven. Še nikol se ni tok drla. In seveda posledično je čist zategnjena, naju je poslala na FTH. Ker ni vredu da se hoče posest iz ležalnika, ni vredu da ma stegnjene rokice, ni vredu kako se na bok pbrača, ni vredu da pase kravice z iztegnjenimi rokami, in ni vredu da ma skoz pokrčen palček.
Pol sm pa klicala samoplačniko FTH, sm naročena drug teden, in ko sm ji vse to razlagala je bla neki časa toho, pol pa rekla, da če me skrbi nej kr pridem. Torej kdo  zdej komplicira. Ampak slabe volje sm pa še vedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.9.2009 18:08:12   
KatMat
o groza lake....jest bi jih kr nekam poslala...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.9.2009 18:15:42   
KatMat
midve sve ble na sportnem dnevu v cerknici pri mamici...super je blo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.9.2009 18:28:04   
Dudica1

aja, sorry....

nč hudga user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Ker ni vredu da se hoče posest iz ležalnika, ni vredu da ma stegnjene rokice, ni vredu kako se na bok pbrača, ni vredu da pase kravice z iztegnjenimi rokami, in ni vredu da ma skoz pokrčen palček.

ej pa dej mi povej kaj je pol sploh vreduuser posted image user posted image user posted image ...sej pol bi mogl pomoje vsi it v razvojno al kaj...kako pa naj jaz vem če ma vse tako kot je trebauser posted image ...kr neki user posted image ...tud jaz bi jih poslala k user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.9.2009 18:29:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

midve sve ble na sportnem dnevu v cerknici pri mamici...super je blo

iiii pr mamicah je zmeraj luštno...samo jaz jo mam mal bolj daleč in ne morem kar tako do nje vsak danuser posted image ...čeprav bi se kdaj kr usedla pa šla stran mal od tuki...od tega vsakdana...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.9.2009 19:09:03   
KatMat
sej jest jo mam tud kr delc...pa se usedm u avto pa grem....

blue kako se pocutis??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
9.9.2009 19:14:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Spet sm slabe volje, sva oz razvojne.Samo da sva not pršle se je začela  dret in se drla dokler nisva šle ven. Še nikol se ni tok drla. In seveda posledično je čist zategnjena, naju je poslala na FTH. Ker ni vredu da se hoče posest iz ležalnika, ni vredu da ma stegnjene rokice, ni vredu kako se na bok pbrača, ni vredu da pase kravice z iztegnjenimi rokami, in ni vredu da ma skoz pokrčen palček.
Pol sm pa klicala samoplačniko FTH, sm naročena drug teden, in ko sm ji vse to razlagala je bla neki časa toho, pol pa rekla, da če me skrbi nej kr pridem. Torej kdo  zdej komplicira. Ampak slabe volje sm pa še vedno.

me prov zanima kaj bo men rekla... a to si šla za Bežigrad???

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
9.9.2009 19:17:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
blue kako se pocutis??

trenutno brez vročine (ampak samo trenutno), rola se mi pa k da sm zadeta user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
9.9.2009 19:26:39   
KatMat
eno zgodbico sem obljubila....

user posted image

MOJA MAMICA JE MENILA DA MOJA FRIZURCA RABI MALO POZORNOSTI...

user posted image

OOOOOO GROZA KAJ BODO POCELI Z MENOJ!!!!

user posted image

OCKA ME JE POLJUBIL ZA POGUM

user posted image

POTEM SEM UGOTOVILA DA SPLOH NI TOK GROZNO!

user posted image

JOJ KOK JE BLO FLETNO!

user posted image

EKOLA NOVO MENE!!!!NO HM A TI NISEM PODOBNA??
še dobr da je moja tetica frizerka!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.9.2009 19:28:18 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
9.9.2009 19:33:07   
meduzica
katmat čudovita je user posted image čestitke za prvo striženje ... kar ne morm verjet da so ji že tolk laski zrastli

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
9.9.2009 19:35:45   
KatMat
se mi zdi da bomo mogl se enkrat ostrizt....je spet vsa cupava

< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.9.2009 19:43:00 >

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
9.9.2009 20:05:43   
pokica_
Iiii KatMat kk je luštna!!! user posted image Mala miss! Ste pa res morali že ostričt, ji hitro rastejo laski. Naš jih ima že tud kr...mi se bomo pa verjetno kdaj pozimi brili. user posted image

Lubi sestavlja spalnico, jst sem šla z Anejem 1h na sprehod, ga prej nahranila,...sma ga skup okopala (običaj), in ga dala spat čist budnega....mal je zajokcal, sem ga obrnila na bok in začel cuzat svojga palčka in zaspal! user posted image  Tko je že več kot teden dni. Pa še v svoji spi...to pa že od vsega začetka.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
9.9.2009 20:06:48   
lake
Blue Ja za Bežigrad, pa kokr sm jo taprvič pohvalila, jo zdej ne bom. Se mi zdi da je bla čist živčna ker se je drla, pa je zato niti ni dobr pogledala.

KatMat  Lušna frizurca, še mal želeja gor pa bo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
9.9.2009 20:13:17   
Dudica1
katmat lepa nova frizurca...čestitke tetici user posted image user posted image user posted image

poki pa je nova spalnica vse bližje ne,to bo fajn spatuser posted image
Maj je tud v svoji sobi,kok je to fajn a neuser posted image user posted image user posted image ...zdej greva spat pa se še tam kej pogovarjava ker prej se mi je zdel da kr ni to to k se nisva mogla nč...jaz se ne morem samo obrnt pa spat...prej se je pa maj kr neki začel premetavat ko sva prišla v sobo...

No oba že spita,danes malo kasneje ker se je večji kar sam tuširal in pol veste da je rabu dalj časa a ne user posted image user posted image user posted image
Jaz mam pa večerjo grozdje

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.9.2009 20:31:39   
pokica_
Ja kmalu bo...mogoče jutri. user posted image  Sam nevem če bo mogel čist sam to ogromno drsno omaro sestavt, ko mora bit dobro narjen. Drugač pa bo moral počakat na soboto in na mojga atija, da mu pomore.

A Maj je zdaj v kratkem začel v svoji sobi spat?
Mi2 mama zmeraj tako rutino, pred spanjem pogovor, pol se pa zna zavlečt, da šele ob polnoči zaspima, ko si mama tolk za povedat. No zdaj malo manj, ko sma oba doma in ma moj dopust. Drgač pa mu skos govorim kaj je novega doma.

Boš dala novo slikco Aneja na seznam? user posted image  

user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.9.2009 20:46:32   
Dudica1
user posted image  

iii cortek pase kravice user posted image user posted image ,tud vaš ma dosti las,Maju pa zdaj nekaj poganjauser posted image

Ja Maj je kakšen mesec zdaj v svoji sobici...bi ga dala že prej pa kr nisem ker se je še dosti zbujal ponoči.Tavelik pa je šel s 3 mesecom v svojo.Res je fajn...tud midva se še kr dolg pogovarjava...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
9.9.2009 20:58:59   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Boš dala novo slikco Aneja na seznam? user posted image  

user posted image

Cortek mali user posted image user posted image

sam da nekaj povem, neki kar mi je nevrofiziatrinja rekla, ko pase kravice mu daš rokice malo bolj naprej, tako da sta komolčka malenkost bolj spredaj kot rame. Jaz mislim da je ta napotek ok za vse (nisem pa 100%), ne sam za našega, ki je zategnjen v ramenskem obroču. Iz te poze kasneje potem začnejo stegovat rokice še bolj naprej itd ...

dodajam : ... pa komolčka sta v isti "širini" kot ramena torej ne levo in desno od telesa ampak dol, pa rokice so pol čist skupaj

< Sporočilo je popravil meduzica -- 9.9.2009 21:01:17 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
9.9.2009 21:03:14   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
mucka25 27.4. 
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
Andrejka9386 16.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
FLASK_A 29.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
k.tja 9.7.
daisy24 14.7
mayflower 22.7.
andrejka_237 24.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.
krempelček 26.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.
Katarina_K 25.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?