Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
sej to kmetijo čist vsi že skor igramo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:27:31
|
|
|
|
Andrejka9386
|
ojla...hvala vse k ste me sprejele na FB... MANI2...tebe se pa spomnem iz porodnišnice...smo večrat skupaj čakale na CTG torej... z mojim križem je malo bolje, ampak moram prav pazit kako se premaknem. upam da bo šlo še na boljše. mali trenutno spi. prej sva skupaj, potem se je zbudil in sem se vstala da mu grem pripravit čaj in je bilo vse tiho, grem pogledat in mali spi s pleničko na glavi sedaj že 3 večere zaspi sam. skoraj ne morem verjet. res je tko priden. upam da ga bomo res lepo navadli da bo začel spati sam. tudi jaz ga imam oblečenga v dolge rokave ker je kr mrzlo...pa vsak mesec moram zdaj kupovati oblekice. Na kteri številki pa ste? mi imamo 68, tudi 62 še kakšen bodi oblečemo in pa nekaj tudi 74. kar kupim je vse n74 in več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:30:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
u matr ker post sm napisala... pol strani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
priden mi imamo isto bodije 68st. kakšne hlače 62št drugače pa tud že 74št. oblečem oblečeno pa imam dolg bodi in hlače
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes u matr ker post sm napisala... pol strani nč hudga sem vse prebrala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:42:49
|
|
|
|
zoja10
|
oj,...dobro jutro,... zdej že 3 noči se taja neki zbuja ponoči... jo dojim in nazaj zaspi,..zgleda da bom tudi jaz mogla na aptamil 2 .... je blo slišat da ma ful zamašen nos,...sm ji šla čistit,...danes je neki mal kašljala, upam da ne bo hujšga. smo pa zato spale do 10,.. Danes grem mal v šoping,pole pa se učit, jutri imam izpit, že komi čakam da mal sošolkice in sošolce vidim,..Taja bo doma z atkotom, jaz si bom pa eno dooooooooooolllgoooo kavo prvoščla a ni blo rečeno da bo sonce cel tedn?....ah ja...jesen prihaja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:48:58
|
|
|
|
Andrejka9386
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 zdej že 3 noči se taja neki zbuja ponoči... jo dojim in nazaj zaspi,..zgleda da bom tudi jaz mogla na aptamil 2 A na AM 2 boš že šla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 11:50:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim. Maja, moraš bit najprej moja prijateljica Ja hudiča flaška! A nisem Blue želim, da se čimprej pozdravi! Uhani...ne bom dala. Ko jih bo sama hotela (no obedve) naj si jih data. Kolegica je fantku pri štirih mesecih dala v eno uho. Gravž. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja a katera ve kje se dobijo te nepremočljive podloge za postelje skoraj povsod, kjer prodajajo za postelje, ba BC, pikapolonica, sanolabor... Jst sm od dormeo vzela za našo postekljo, pa od racmana za tamale. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Leela MAŠA vse najboljše za rojstni dan Se pridružujem čestitki! Po mojem sem jo dobro vzgojila in bi vama rekla hvala. Al pa bi vaju nekam poslala Se zahvaljujem v njenem imenu. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Maša VSE NAJBOLJŠE!!!! Pa naj te mami začne ubogat... Sem začela na vsak njen ukaz vračat z 'Princeska, vam na uslugo', pa se je mal skulirala. Sem že skor suženj! Po 14 dneh je Zarja spet spala celo noč Od 20ih do pol sedmih . Zdej pa ne vem kaj jo je matralo teh 14 dni, ko se je celo noč zvijala in jokcala. Včeri sem ji namesto aptamila dala Pregomin (poleg dojenja seveda). Ponoči mi je pa padlo na pamet, da je mogoče nervozna zaradi pižame ... 14 dni je imela pižamico z nogicami, ponavadi ima pa hlače in nogavičke. Da ne bo pomote....vmes sem to pižamo oprala! Možen vzrok je tudi to, da je bla tko nervozna. Bom jo danes spet v to oblekla. Če bo pa vseeno spala, potem je definitivno alergija. V glavnem SEM NASPANA! Grem kej pospravit, ker je bojišče. Mogoče dobimo kak obisk, fešta je pa v soboto. Bo torta od Hello Kitty
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:02:25
|
|
|
|
meduzica
|
midva sva malo bolj se oblekla dans (2 sloja) ker je mel mrzle rokice (je pa na tleh več ali manj skoz, pa je kr hladno) evo pa še en fotosešn sva opravla (mamici so očitno všeč kapuce )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
meduzica, imaš čisto prav... palčki (s kapucami) so tudi meni največji cortki!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:07:18
|
|
|
|
elyy
|
ojla!! No se vam tudi jst,končno javim!! res komi vse sfolgam,tamalega tudi zobki mučijo in sem čisto ven(skos se jokca...včasih tud na wc nemorem it)...danes je malo boljši...ampak že skos je neki siten!!!!!!! ampak sej bo,sam da nebo kej hudga(vročine) pa tega...sej so naši zmajčki tud čist bogi s temi zobki!! vreme se je res kar spremenilo že je kar dosti mraz....midva bova šla cunje zdej obest,pol pa h kolegici na obisk!! blue in oliva ! za kakšno kmetovanje se to gre papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:10:39
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica kjut iz kje pa je taka lepa jopca oliva, blue pozdravta se, miljon .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:10:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica midva sva malo bolj se oblekla dans (2 sloja) ker je mel mrzle rokice (je pa na tleh več ali manj skoz, pa je kr hladno) evo pa še en fotosešn sva opravla (mamici so očitno všeč kapuce ) full zakon slikca IZVIRNO SPOROČILO: elyy za kakšno kmetovanje se to gre še ena k se nam bo kmalu pridružila na fb
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela oliva, blue pozdravta se, miljon . še mojih miljon , da bo zares zadostovalo!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, prenesi še moje čestitke svoji triletnici!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:25:23
|
|
|
|
maja1488
|
O hvala k.tja za čestitke. Še mal, pa prleti iz vrtca. Olivca, Blue in vse bolne in s čunim počutjem....miljon . Čimprej se pozdravte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
no mi smo pa po kosilu smo danes meli krvavice in kromir v kosih z ocvirki njami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:46:12
|
|
|
|
lake
|
Vi ste pa zgodnji, jt sm šele zajtrk dobr pojedla, zdej je pa treba najprej mal hladilnik nafilat, drgač ne bo nič za kosilo. Bova šle po razvojni v trgovino. Sm po dolgem cajtu mal monitor spucala, so barve kr naenkrat čist drgačne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 12:51:16
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: meduzica kjut iz kje pa je taka lepa jopca oliva, blue pozdravta se, miljon . tole je pa sparky ... šparova znamka . če boš kupila pazi majo ful majhne številke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:01:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim. Maja, moraš bit najprej moja prijateljica Ja hudiča flaška! A nisem ja nevem, zakaj me nočeš potrdit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Urbanu se danes prav nič ne je samo čaj bi pil in samo spal bi nekaj... upam, da se ga kaj ne loteva. ko se zbudi je sicer vroč (a zato, ker ga zadevam), drugače pa ima lička normalne temperature, rokice in ušeska mrzla,... mu moram ob priliki pomeriti temperaturo,... ah, tole spremenljivo vreme,... upam, da ima samo kakšen zagon rasti!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:02:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: meduzica kjut iz kje pa je taka lepa jopca oliva, blue pozdravta se, miljon . tole je pa sparky ... šparova znamka . če boš kupila pazi majo ful majhne številke luškan
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:08:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaša, kje so tile načrti? V albumu ne vidim. Maja, moraš bit najprej moja prijateljica Ja hudiča flaška! A nisem ja nevem, zakaj me nočeš potrdit A jst sem taka packa? Sorry, že tečem potrdit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:12:08
|
|
|
|
Andrejka9386
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: meduzica kjut iz kje pa je taka lepa jopca oliva, blue pozdravta se, miljon . tole je pa sparky ... šparova znamka . če boš kupila pazi majo ful majhne številke meni so Sparky stvari full všeč...ampak do prvega pranja...potem pa se vse takoooo razvleče
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?