|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
9.9.2009 13:12:32   
FLASK_A
je je pa katmatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.9.2009 13:31:09   
lake
Kaj se zgodi ko je krava 100% ready, a jo morm pomolzt al kaj? No sej zenkrat smo šele na 8%

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.9.2009 13:47:06   
Dudica1
Tako midva sva nazaj ima 8830g in velik je 65 cmuser posted image ...cepila ga pa ni ker sm rekla da ga ne bi ker mi je neki siten,če se ga slučajno kaj loteva,tako da imava čez 14dni.
Sva šla pa v trgovino tako da je hladilnik zdaj vsaj poln user posted image

ZA ROTA mora bit pa najmanj 1 mesec razlike tako da bi blo danes ok.

Aja pa vprašala sem če lahko že aptamil 2 pa je rekla da naj vsaj do 5-ega meseca počakam...

maja1488 a si zadovoljna z dormeovo podlogouser posted image ...a kaj šumiuser posted image ...ker sm gledala na njihovi strani da bi jo kr naročila...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.9.2009 13:50:36   
Andrejka9386
Sem že prej vidla, da se pogovarjate že o aptamilu 2...a ni to prezgodaj? ne vem...mi smo še kar na 1. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.9.2009 13:55:23   
maja1488
Dudica, nič ne šumi. Najbolj sem zadovoljna z racmanovimi prevlekami, sam mslim, da za taveliko posteljo ne obstajajo. Fanj so, ker so iz obeh strani bombažne. Tale dormeo je sam iz ene strani. Se mi je pri maši parkrat zgodilo, da je mleko pokapala, pa sm jo sam obrnila in je blo.

Lake, pomolzeš in potem spet čakaš, da se ji mleko nardi.

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.9.2009 13:59:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudica, nič ne šumi. Najbolj sem zadovoljna z racmanovimi prevlekami, sam mslim, da za taveliko posteljo ne obstajajo. Fanj so, ker so iz obeh strani bombažne. Tale dormeo je sam iz ene strani. Se mi je pri maši parkrat zgodilo, da je mleko pokapala, pa sm jo sam obrnila in je blo.

Jaz rabim za posteljo 90+200...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.9.2009 14:13:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

Sem že prej vidla, da se pogovarjate že o aptamilu 2...a ni to prezgodaj? ne vem...mi smo še kar na 1. 

jaz sm jo prej vprašala in je rekla da naj vsaj do 5-ega meseca počakam...

Me je pa vprašala kdaj ma zadnji obrok in sm rekla da tam nekje 19.30 in da se včasih zbudi okrog 2h-3h...pa je rekla da naj mu dam če okrog 23h še enkrat jestuser posted image ...čaki pol naj ga zbudim in mu dam jest,itak da ga ne bomuser posted image ...ne vem kva misli...če sploh kej ja!

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.9.2009 14:14:29   
pokica_
Anej se je najedel in se igra v igralnem centru. Danes dopoldan sma jedla 1/3 banane in bi on šeeee jedel. Pol sma pa mleko naprej jedla. user posted image  Lubi je šel po opravkih in pride pol nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jutro

Torej, ker sem še čisto prilimana- bolj na kratko...

Sexi perilo- moram nabavit. Pokica- a posteljo imata že sestavljenouser posted image

Mislim, ej... Ostalo sem pa pozabila kar sem prebralauser posted image

Grem v Jakatovo sobo spat. user posted image

Haha...ni še blo akcije...bo pa! Danes je šele postelja sestavljena...je treba počakat da bo vse sestavljeno. Je pa postelja super za skakanje! user posted image  
Dudi, tale odg. je tud tebi namenjen. user posted image

Čveki, lepo praznujte!
Tanja_ ti si se pa hitro lotila nakupovanja. Meni bi že trda predla. user posted image
meduzica, kk fajn da ste odzuni jedli. Mi še nismo nikol...nekok si ne upam. Glih zarad dretja.
Rota...mi bomo šli še 23. po 2. dozo rota sirupa. Tud mormo čakat teh 6 tednov.
Bluee, sam da bo bolje tvoje zdravje in se boš v celoti posvetla materinstvu. Držim pesti zate!!!user posted image  Vem kk je to...sem lani hodla taka po bajti. Za kozlat hudo.
Oliva tud tebi pestke!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.9.2009 14:41:27   
girly
Olive in Blue čimprej se pozdravita!!! Držim pestke za vaju.

Majc...zobki lahko pridejo ven že pri 3 mesecih, tko da je možno

Kris ima pa dvojne dolge rokave oblečene in še dolgega pajaca brez rokavov. Za spat ga pokrijem z prešito odejo, ko gremo zvečer ven pa z dekco pa kapco mu dam na glavo.

Uhanov pa jst ne bi dajala, dokler ni dost stara, da se sama odloči, da bi jih imela. Poleg tega so možne tud alergije, jst sem že mela full hudo in so mi mečice full zatekle tko da sem brezveze lukne delala, ker itak ne morem met uhanov. pa sem bla odrasla in mela medicinske uhane.si ne predstavlja,da bi kakšna 6-mesečna punčka prestajala bolečine kot sem jih jaz user posted image

AM: mi smo pa prešaltal z Aptamila na Novalac. Je full boljši user posted image user posted image user posted image  Najprej smo imeli navaden Aptamil1 in ga je full zvijalo, da zaprlo, smo šli na Aptamil Comfort 1 pa ga ni več zvijalo, samo je kakal še vedno samo vsak 2 ali 3 dan, imel zeleno blato in začel še polivat. Pa smo šli na Novalac 1 za podnevi in Novalac NF za ponoči in je SUPER!!! Kaka vsak dan, blato lepo rumeno, nič ga ne zvija! Priporočam!!! Svojega mleka pa itak skoraj nimam več, ene 80-90ml/dnevno. Drugače pa popije 6 obrokov po 160 ali 5 po 200 ml (se pravi 150 oz 180 ml vode+5 oz 6 meric praška).

dudica1...user posted image user posted image user posted image  za pregled

GH: a ste že vse začele dodajat GH? a so vam rekli, da že pri 4 mesecih al ste kar same začele?

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.9.2009 14:45:44   
lananai
Punce, že dolgo me ni bilo sem gor. Nimam časa, sem preveč zaposlena s kmetovanjem... user posted image Moram vam povedat, da sem začela zvečer dodajat aptamil. user posted image Danes sem spet probala brez in se mi je spet ful zbujala. Še posebi zjutri se zbuja na 1 uro. Tko pa jst ne morem. Sem preveč zmatrana in posledično je potem mleka še manj - začaran krog. Trenutno je Tisa stara 19 tednov, kar naj bi bil spet en tistih kritičnih tednov - zagon rasti, ko rabi več pozornosti, več mleka, je bolj sitna... Mogoče se bo umirilo in bomo spet samo na dojenju ali pa tudi ne... Zaenkrat ji dodam samo pred spanjem v lonček in spije slabe 2 dl, čez dan se še vedno samo dojiva. Jo probam čim več pristavljat, da mi vzpodbudi nastajanje mleka in ogromno pijem. Sem stalno na wc-ju, haha. user posted image Upam, da mleko ne usahne in bom vsaj nekajkrat na dan še lahko podojila, bomo vidli...

Me pa še neki zanima... Špar ma eno akcijo avtosedežev Maxi Cosi Priori SPS za 119€. Danes sem gledala katalog od Pikapolonice in so podobni sedeži Maxi Cosi Priori XP za 169€. Kaka je sploh razlika, če katera ve? Mogoče se mi splača kupit v Šparu, je to samo kak lanski model? Ker jst nimam pojma o avtosedežih, ker še nisem razmišljala o tem. Ampak če je ta OK, se po moje splača, ker ni drag.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.9.2009 15:03:12   
ledenka
midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm user posted image pol pa se čudim, da me hrbet boli user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.9.2009 15:10:13   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm user posted image pol pa se čudim, da me hrbet boli user posted image

Ti pa maš kakovostno mlekouser posted image Bravo!Pravi korenjakuser posted image

Sem nabavila za Hano-bo v oblekiciuser posted image Sem ji kupila v Mimo&Co-imajo fuuuuulllll lepe stvari, ampak zelo zelo drage. Bodiji po 19€user posted image Tako da, tam bo dobila samo, ko jo bo treba obleč za kake bolj svečane dogodke.

Danes grem pa k frizerju-sem zadnjič dala pramene 1 teden preden se je Hana rodila, tako da je res že čas, da se uštimam.

petrazg si dobila moje ZS?

Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
9.9.2009 15:14:31   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla?

jaz mu dajem vodo. po žlički, ustniku (z dudo ne zna pit) ali pa kar po kozarčku, kar je pač pri roki. če je vroče, mi je spil kake 50 ml na dan, zdaj pa kake 10-20 - toliko, da splahne mleko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.9.2009 15:16:38   
Anonimen
šele drug teden bomo stari štiri leta sam ne bo zdej nič praznoval, praznoval bo kr 27.9 k bomo mel krstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
9.9.2009 15:18:39   
HM84
Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.9.2009 15:21:34   
Dudica1

uuu bravo,še težji kot naš maj user posted image user posted image user posted image

TANJA a mi lahko poveš kje je ta trgovina mimo&couser posted image ...sm glih prej na netu brala pa nč ne piše kje je

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.9.2009 15:21:38   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padlauser posted image

user posted image Ojoj!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
9.9.2009 15:22:39   
Dudica1

ja men je šou pa zjutri mlek čez k sm tud preveč notr padla user posted image user posted image user posted image ...pa rr pa kmetija user posted image pa sm mela za čistit

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
9.9.2009 15:27:47   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

uuu bravo,še težji kot naš maj user posted image user posted image user posted image

TANJA a mi lahko poveš kje je ta trgovina mimo&couser posted image ...sm glih prej na netu brala pa nč ne piše kje je

Šmartinska cesta 102 v novem Mercator centru.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
9.9.2009 15:30:30   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Šmartinska cesta 102 v novem Mercator centru.

aha...bom enkrat šla pogledat...hvala

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
9.9.2009 15:33:33   
Tanja_
Jutri greva s Hano na sprejem na pediatrijo- a moram kej posebnega s sabo nest?Sej obleko tam dobi?Plenice s sabo, še kej takega?A ve katera?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
9.9.2009 15:39:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oliva, blue pozdravta se, miljon user posted image .

še mojih miljon user posted image , da bo zares zadostovalo!!!!

hvala hvala, ampak men tole bolj za en k.... pomaga trenutno... driskam na velko.. v 3 dneh sm zgubila 3 kg.. nacejam se z vodo, čaji in enimi izo napitki, da ne bi slučajno dehidrirala

jz sm včer v SPARU kupla une pižamce k so v katalogu - BTW akcija je pa od dons user posted image  user posted image  user posted image  sej ni čudn da takat k prideš na un dan akcije ni nič več, če pa že en dan prej te stvari prodajajo... mi je bla pa pižamca všeč k ma zadrgo od glave do nog, tko da ji ni treba čez glavo dajat k naša full ne mara

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Kaj se zgodi ko je krava 100% ready, a jo morm pomolzt al kaj? No sej zenkrat smo šele na 8%

ha ha...klikneš na njo in daš collect milk

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Danes dopoldan sma jedla 1/3 banane in bi on šeeee jedel. Pol sma pa mleko naprej jedla. user posted image

naša jo pol poje, pa bi še kr jedla... sam več ji pa ne dam... jutr ji bom pa še hruško dala srovo za jest... k mam ene full zrele doma, tko da bo glih fino za njo

IZVIRNO SPOROČILO: girly
GH: a ste že vse začele dodajat GH? a so vam rekli, da že pri 4 mesecih al ste kar same začele?

jz sm sama začela... sm vidla da že potrebuje GH, k ji moje mleko ni dovolj

OMG, moja jih ma zdej glih 6kguser posted image

ne, zdej ne dajen nič več.. čez poletje k je bla vročina sem ji pa skoz dajala...

user posted image  user posted image  user posted image  ja prosim ne zaneti kakšnega požara v kuhinji... da ne bomo pol mi krive 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
9.9.2009 15:49:21   
Anonimen

Jutri greva s Hano na sprejem na pediatrijo- a moram kej posebnega s sabo nest?Sej obleko tam dobi?Plenice s sabo, še kej takega?A ve katera?

kakšno igračko ki jo uporajta vzemi s sabo, pa zase za kaj brat, ker ti bo dolgčas ko ti bo spala, pa zase copate, če boš pri nej cel dan, men se zdi da plenice dol dobiš, sm zdej ne vem kako je v novi pedatriji k v stari vem da sem za otroka vse dol dobila, zase sem pa copate vzela pa za preoblečt sem mela, pa za brat ker spat nisem mogla sem pa brala!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
9.9.2009 15:57:40   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kakšno igračko ki jo uporajta vzemi s sabo, pa zase za kaj brat, ker ti bo dolgčas ko ti bo spala, pa zase copate, če boš pri nej cel dan, men se zdi da plenice dol dobiš, sm zdej ne vem kako je v novi pedatriji k v stari vem da sem za otroka vse dol dobila, zase sem pa copate vzela pa za preoblečt sem mela, pa za brat ker spat nisem mogla sem pa brala!

Se prav morm dons vse tričtrač revije pokupituser posted image A v copate se bom mogla preobut?Kaj pa ponoči?Si kar v tistem spala v čemer si pršla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
9.9.2009 16:18:25   
Dudica1
tanja dobr zrihtajta user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?