Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:31:09
|
|
|
|
lake
|
Kaj se zgodi ko je krava 100% ready, a jo morm pomolzt al kaj? No sej zenkrat smo šele na 8%
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:47:06
|
|
|
|
Dudica1
|
Tako midva sva nazaj ima 8830g in velik je 65 cm ...cepila ga pa ni ker sm rekla da ga ne bi ker mi je neki siten,če se ga slučajno kaj loteva,tako da imava čez 14dni. Sva šla pa v trgovino tako da je hladilnik zdaj vsaj poln ZA ROTA mora bit pa najmanj 1 mesec razlike tako da bi blo danes ok. Aja pa vprašala sem če lahko že aptamil 2 pa je rekla da naj vsaj do 5-ega meseca počakam... maja1488 a si zadovoljna z dormeovo podlogo ...a kaj šumi ...ker sm gledala na njihovi strani da bi jo kr naročila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:50:36
|
|
|
|
Andrejka9386
|
Sem že prej vidla, da se pogovarjate že o aptamilu 2...a ni to prezgodaj? ne vem...mi smo še kar na 1.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:55:23
|
|
|
|
maja1488
|
Dudica, nič ne šumi. Najbolj sem zadovoljna z racmanovimi prevlekami, sam mslim, da za taveliko posteljo ne obstajajo. Fanj so, ker so iz obeh strani bombažne. Tale dormeo je sam iz ene strani. Se mi je pri maši parkrat zgodilo, da je mleko pokapala, pa sm jo sam obrnila in je blo. Lake, pomolzeš in potem spet čakaš, da se ji mleko nardi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 13:59:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudica, nič ne šumi. Najbolj sem zadovoljna z racmanovimi prevlekami, sam mslim, da za taveliko posteljo ne obstajajo. Fanj so, ker so iz obeh strani bombažne. Tale dormeo je sam iz ene strani. Se mi je pri maši parkrat zgodilo, da je mleko pokapala, pa sm jo sam obrnila in je blo. Jaz rabim za posteljo 90+200...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 14:13:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Sem že prej vidla, da se pogovarjate že o aptamilu 2...a ni to prezgodaj? ne vem...mi smo še kar na 1. jaz sm jo prej vprašala in je rekla da naj vsaj do 5-ega meseca počakam... Me je pa vprašala kdaj ma zadnji obrok in sm rekla da tam nekje 19.30 in da se včasih zbudi okrog 2h-3h...pa je rekla da naj mu dam če okrog 23h še enkrat jest ...čaki pol naj ga zbudim in mu dam jest,itak da ga ne bom ...ne vem kva misli...če sploh kej ja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 14:14:29
|
|
|
|
pokica_
|
Anej se je najedel in se igra v igralnem centru. Danes dopoldan sma jedla 1/3 banane in bi on šeeee jedel. Pol sma pa mleko naprej jedla. Lubi je šel po opravkih in pride pol nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A jutro Torej, ker sem še čisto prilimana- bolj na kratko... Sexi perilo- moram nabavit. Pokica- a posteljo imata že sestavljeno Mislim, ej... Ostalo sem pa pozabila kar sem prebrala Grem v Jakatovo sobo spat. Haha...ni še blo akcije...bo pa! Danes je šele postelja sestavljena...je treba počakat da bo vse sestavljeno. Je pa postelja super za skakanje! Dudi, tale odg. je tud tebi namenjen. Čveki, lepo praznujte! Tanja_ ti si se pa hitro lotila nakupovanja. Meni bi že trda predla. meduzica, kk fajn da ste odzuni jedli. Mi še nismo nikol...nekok si ne upam. Glih zarad dretja. Rota...mi bomo šli še 23. po 2. dozo rota sirupa. Tud mormo čakat teh 6 tednov. Bluee, sam da bo bolje tvoje zdravje in se boš v celoti posvetla materinstvu. Držim pesti zate!!! Vem kk je to...sem lani hodla taka po bajti. Za kozlat hudo. Oliva tud tebi pestke!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 14:41:27
|
|
|
|
girly
|
Olive in Blue čimprej se pozdravita!!! Držim pestke za vaju. Majc...zobki lahko pridejo ven že pri 3 mesecih, tko da je možno Kris ima pa dvojne dolge rokave oblečene in še dolgega pajaca brez rokavov. Za spat ga pokrijem z prešito odejo, ko gremo zvečer ven pa z dekco pa kapco mu dam na glavo. Uhanov pa jst ne bi dajala, dokler ni dost stara, da se sama odloči, da bi jih imela. Poleg tega so možne tud alergije, jst sem že mela full hudo in so mi mečice full zatekle tko da sem brezveze lukne delala, ker itak ne morem met uhanov. pa sem bla odrasla in mela medicinske uhane.si ne predstavlja,da bi kakšna 6-mesečna punčka prestajala bolečine kot sem jih jaz AM: mi smo pa prešaltal z Aptamila na Novalac. Je full boljši Najprej smo imeli navaden Aptamil1 in ga je full zvijalo, da zaprlo, smo šli na Aptamil Comfort 1 pa ga ni več zvijalo, samo je kakal še vedno samo vsak 2 ali 3 dan, imel zeleno blato in začel še polivat. Pa smo šli na Novalac 1 za podnevi in Novalac NF za ponoči in je SUPER!!! Kaka vsak dan, blato lepo rumeno, nič ga ne zvija! Priporočam!!! Svojega mleka pa itak skoraj nimam več, ene 80-90ml/dnevno. Drugače pa popije 6 obrokov po 160 ali 5 po 200 ml (se pravi 150 oz 180 ml vode+5 oz 6 meric praška). dudica1... za pregled GH: a ste že vse začele dodajat GH? a so vam rekli, da že pri 4 mesecih al ste kar same začele?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 14:45:44
|
|
|
|
lananai
|
Punce, že dolgo me ni bilo sem gor. Nimam časa, sem preveč zaposlena s kmetovanjem... Moram vam povedat, da sem začela zvečer dodajat aptamil. Danes sem spet probala brez in se mi je spet ful zbujala. Še posebi zjutri se zbuja na 1 uro. Tko pa jst ne morem. Sem preveč zmatrana in posledično je potem mleka še manj - začaran krog. Trenutno je Tisa stara 19 tednov, kar naj bi bil spet en tistih kritičnih tednov - zagon rasti, ko rabi več pozornosti, več mleka, je bolj sitna... Mogoče se bo umirilo in bomo spet samo na dojenju ali pa tudi ne... Zaenkrat ji dodam samo pred spanjem v lonček in spije slabe 2 dl, čez dan se še vedno samo dojiva. Jo probam čim več pristavljat, da mi vzpodbudi nastajanje mleka in ogromno pijem. Sem stalno na wc-ju, haha. Upam, da mleko ne usahne in bom vsaj nekajkrat na dan še lahko podojila, bomo vidli... Me pa še neki zanima... Špar ma eno akcijo avtosedežev Maxi Cosi Priori SPS za 119€. Danes sem gledala katalog od Pikapolonice in so podobni sedeži Maxi Cosi Priori XP za 169€. Kaka je sploh razlika, če katera ve? Mogoče se mi splača kupit v Šparu, je to samo kak lanski model? Ker jst nimam pojma o avtosedežih, ker še nisem razmišljala o tem. Ampak če je ta OK, se po moje splača, ker ni drag.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:03:12
|
|
|
|
ledenka
|
midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:10:13
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli Ti pa maš kakovostno mleko Bravo!Pravi korenjak Sem nabavila za Hano-bo v oblekici Sem ji kupila v Mimo&Co-imajo fuuuuulllll lepe stvari, ampak zelo zelo drage. Bodiji po 19€ Tako da, tam bo dobila samo, ko jo bo treba obleč za kake bolj svečane dogodke. Danes grem pa k frizerju-sem zadnjič dala pramene 1 teden preden se je Hana rodila, tako da je res že čas, da se uštimam. petrazg si dobila moje ZS? Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:14:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla? jaz mu dajem vodo. po žlički, ustniku (z dudo ne zna pit) ali pa kar po kozarčku, kar je pač pri roki. če je vroče, mi je spil kake 50 ml na dan, zdaj pa kake 10-20 - toliko, da splahne mleko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
šele drug teden bomo stari štiri leta sam ne bo zdej nič praznoval, praznoval bo kr 27.9 k bomo mel krst
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:18:39
|
|
|
|
HM84
|
Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:21:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli uuu bravo,še težji kot naš maj TANJA a mi lahko poveš kje je ta trgovina mimo&co ...sm glih prej na netu brala pa nč ne piše kje je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:21:38
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padla Ojoj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:22:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padla ja men je šou pa zjutri mlek čez k sm tud preveč notr padla ...pa rr pa kmetija pa sm mela za čistit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:27:47
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli uuu bravo,še težji kot naš maj TANJA a mi lahko poveš kje je ta trgovina mimo&co ...sm glih prej na netu brala pa nč ne piše kje je Šmartinska cesta 102 v novem Mercator centru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:30:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli uuu bravo,še težji kot naš maj TANJA a mi lahko poveš kje je ta trgovina mimo&co ...sm glih prej na netu brala pa nč ne piše kje je Šmartinska cesta 102 v novem Mercator centru. aha...bom enkrat šla pogledat...hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:33:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutri greva s Hano na sprejem na pediatrijo- a moram kej posebnega s sabo nest?Sej obleko tam dobi?Plenice s sabo, še kej takega?A ve katera?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:39:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Leela oliva, blue pozdravta se, miljon . še mojih miljon , da bo zares zadostovalo!!!! hvala hvala, ampak men tole bolj za en k.... pomaga trenutno... driskam na velko.. v 3 dneh sm zgubila 3 kg.. nacejam se z vodo, čaji in enimi izo napitki, da ne bi slučajno dehidrirala jz sm včer v SPARU kupla une pižamce k so v katalogu - BTW akcija je pa od dons sej ni čudn da takat k prideš na un dan akcije ni nič več, če pa že en dan prej te stvari prodajajo... mi je bla pa pižamca všeč k ma zadrgo od glave do nog, tko da ji ni treba čez glavo dajat k naša full ne mara IZVIRNO SPOROČILO: lake Kaj se zgodi ko je krava 100% ready, a jo morm pomolzt al kaj? No sej zenkrat smo šele na 8% ha ha...klikneš na njo in daš collect milk IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Danes dopoldan sma jedla 1/3 banane in bi on šeeee jedel. Pol sma pa mleko naprej jedla. naša jo pol poje, pa bi še kr jedla... sam več ji pa ne dam... jutr ji bom pa še hruško dala srovo za jest... k mam ene full zrele doma, tko da bo glih fino za njo IZVIRNO SPOROČILO: girly GH: a ste že vse začele dodajat GH? a so vam rekli, da že pri 4 mesecih al ste kar same začele? jz sm sama začela... sm vidla da že potrebuje GH, k ji moje mleko ni dovolj IZVIRNO SPOROČILO: ledenka midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm pol pa se čudim, da me hrbet boli OMG, moja jih ma zdej glih 6kg IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla? ne, zdej ne dajen nič več.. čez poletje k je bla vročina sem ji pa skoz dajala... IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padla ja prosim ne zaneti kakšnega požara v kuhinji... da ne bomo pol mi krive
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri greva s Hano na sprejem na pediatrijo- a moram kej posebnega s sabo nest?Sej obleko tam dobi?Plenice s sabo, še kej takega?A ve katera? kakšno igračko ki jo uporajta vzemi s sabo, pa zase za kaj brat, ker ti bo dolgčas ko ti bo spala, pa zase copate, če boš pri nej cel dan, men se zdi da plenice dol dobiš, sm zdej ne vem kako je v novi pedatriji k v stari vem da sem za otroka vse dol dobila, zase sem pa copate vzela pa za preoblečt sem mela, pa za brat ker spat nisem mogla sem pa brala!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 15:57:40
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri greva s Hano na sprejem na pediatrijo- a moram kej posebnega s sabo nest?Sej obleko tam dobi?Plenice s sabo, še kej takega?A ve katera? kakšno igračko ki jo uporajta vzemi s sabo, pa zase za kaj brat, ker ti bo dolgčas ko ti bo spala, pa zase copate, če boš pri nej cel dan, men se zdi da plenice dol dobiš, sm zdej ne vem kako je v novi pedatriji k v stari vem da sem za otroka vse dol dobila, zase sem pa copate vzela pa za preoblečt sem mela, pa za brat ker spat nisem mogla sem pa brala! Se prav morm dons vse tričtrač revije pokupit A v copate se bom mogla preobut?Kaj pa ponoči?Si kar v tistem spala v čemer si pršla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.9.2009 16:18:25
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja dobr zrihtajta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?