Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:14:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kaj a še kr niste vstale no no..ti se še posebej zgodnja..... dobra si
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:15:15
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo a za jutr velja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 9:16:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:19:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita...nič posebnega ne bova počeli....TIsa bo tečkala.....jst bo pa skušala to tečkanje preživet Katjuša...upam,da se fanta čimprej pozdravita....bogi Florjan...pa tko je bil vesel.... Urša.....dobro jutro Jst mam slike vse lepo razvite in pošlihtane.....do julija letos Katjuša..ena vaja je...in sicer daš steklenico na tla...potem pa jo s podplatom valjaš gor in dol..to je najboljša vaja proti platfusu Zgleda sem falila...do kdaj je treba slikice poslat
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 9:19:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:21:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ZA fLORITA IN bENIJA......mah, te viroze in prehladi so edina slaba stran vrtca......želim vam jih čim manj. hvala s florijem no težko pihne nos za vročino sem mu dala calpol in je to to... tu pa tam malo pokašlja ampak ni take panike tamali je pa cel bogi z nosekom in mu fiziološko not nalivamo in s pumpico čistimo in joka zraven k da z njim grdo delamo upam, res da ne bo teh prehladov prav veliko.... točno 1 teden vrtca pa smo že čist bogi.... kropir sem kupla tak, da ga več ne mislim, da zgnije ga je dost:))) vašega jst pri tušu nisem našla drgač bi ga tam vzela.... je pa tak nikol se ne ve kaj kupiš sam od te sosede ga ne bom več..... pa tak je maja mami navijala, da ga tle vzamem zdej pa mam ma zdej je vsak dan kej iz krompirja na krožniku, da ga čim prej pojemo, da ne bomo denar stran metal....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:23:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...nič posebnega ne bova počeli....TIsa bo tečkala.....jst bo pa skušala to tečkanje preživet Katjuša...upam,da se fanta čimprej pozdravita....bogi Florjan...pa tko je bil vesel.... Urša.....dobro jutro Jst mam slike vse lepo razvite in pošlihtane.....do julija letos Katjuša..ena vaja je...in sicer daš steklenico na tla...potem pa jo s podplatom valjaš gor in dol..to je najboljša vaja proti platfusu Zgleda sem falila...do kdaj je treba slikice poslat a to velja tzud tist maser iz lesa? slkice do petka prosim na bpkatja2@gmail.com pošljite tud tiste k ste bolj na novo, da nas bo čim več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:25:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...nič posebnega ne bova počeli....TIsa bo tečkala.....jst bo pa skušala to tečkanje preživet Katjuša...upam,da se fanta čimprej pozdravita....bogi Florjan...pa tko je bil vesel.... Urša.....dobro jutro Jst mam slike vse lepo razvite in pošlihtane.....do julija letos Katjuša..ena vaja je...in sicer daš steklenico na tla...potem pa jo s podplatom valjaš gor in dol..to je najboljša vaja proti platfusu Zgleda sem falila...do kdaj je treba slikice poslat a to velja tzud tist maser iz lesa? sem zdele prebrala iz mesa in ne iz lesa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:25:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...nič posebnega ne bova počeli....TIsa bo tečkala.....jst bo pa skušala to tečkanje preživet Katjuša...upam,da se fanta čimprej pozdravita....bogi Florjan...pa tko je bil vesel.... Urša.....dobro jutro Jst mam slike vse lepo razvite in pošlihtane.....do julija letos Katjuša..ena vaja je...in sicer daš steklenico na tla...potem pa jo s podplatom valjaš gor in dol..to je najboljša vaja proti platfusu Zgleda sem falila...do kdaj je treba slikice poslat a to velja tzud tist maser iz lesa? slkice do petka prosim na bpkatja2@gmail.com pošljite tud tiste k ste bolj na novo, da nas bo čim več ok thx... Lesen..npr..un valjar za testo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:26:03
|
|
|
|
|
Kok sem jezna še shrani mi neki šteka ...
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 9:31:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:32:47
|
|
|
|
Urša08
|
uf mi smo spet brez vode Žiga je neki tečkast, mam na sumu zobke, ma sej bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:34:56
|
|
|
|
|
Katjusa evo tole slikco za kolaž....pa prosila bi te če mi pošlješ unega prejšnjega na mail...ko boš uspela se sploh ne mudi... no tako vas Lia pozdravi vse RR tete in prijatelje iz RR...napačna roka ampak recimo da je ok...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:39:39
|
|
|
|
Urša08
|
cita ampak tale tvoja princeska je pa tak cukrček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:42:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf mi smo spet brez vode Žiga je neki tečkast, mam na sumu zobke, ma sej bo zakaj ste pa brez vode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:43:09
|
|
|
|
Katjusa
|
cita a niso dobla k sem vsem poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:44:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA SLIKO OD TANOVGA FOTIČA, SLIKI GA S TASTARIM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:45:01
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pri nas vodovod rihtajo in skoraj vsak dan zmanjka vode , da ne govorim da je vse prekopljeno ampak sej bo. Zdej bomo kako leto potrpeli potem pa bo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:46:21
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša jaz mam tud enga tacga velicga fotkota doma mi je pa ful všeč k res trenutke uloviš Moj ravno gleda in razmišlja o novem objektivu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:46:23
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo se opravičujem za rahlo meglene slike sam je blo res na hitrco in sem preblizu slikala s flešem ti ga kasneje še enkrat če želiš....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:48:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša jaz mam tud enga tacga velicga fotkota doma mi je pa ful všeč k res trenutke uloviš Moj ravno gleda in razmišlja o novem objektivu. a maš zrcalnorefleksnega? no tle je kr objektiv gor k ni zrcalno refleksni je pa fino hiter in ful ima nastavitev.... tak, da včasih že preveč jst čem bit mal bol na komot.... pa niti ni bil tako drag za to kar ponuja mi2 sma dala 549€ sem pa vidla da je spletna cena 509€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:49:50
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pa med snemanjem lahko tud slikaš.... in snema v full hd edino moti me k je treba fleš ročno gor dajat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:54:09
|
|
|
|
Urša08
|
Ja moj fotko je zrcalno refleksni. Na začetku se mi je zdel tok velik, pa težek ampak potem se pa čist navadiš in mi je čudn k tamalga vzamem v roke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:54:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita a niso dobla k sem vsem poslala nisem dobila prejšnega...al pa nam res mail šteka...res ne...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 9:55:11
|
|
|
|
Katjusa
|
evo to je fotka posneta med snemanjem:) zdej je pa obisk prišel
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?