Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Blueeyes tvoja Gaja res popije toliko AM? ja, 200ml ga rukne k za šalo... ampak 200 ji dajem samo pred spanjem, tko da spimo 4 ure, čez dan jo pa itak dojim pa ji dodam samo cca 90ml IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aha, pa Blue tudi še doji, ane? No, jaz tudi. Nekaj pa nas je še Mislim, da Tija ne bi nič dlje spala. Lahko pa probaš. Pri nas ni bilo učinka, to vem. Včeraj sem izvedela, da bo najino stanovanje prosto 20.10 ali kaj prej Se pravi, da bo kmalu selitev! Sem ful navdušena! blue je zmankal mleka...zdej je na umetnem....al samo dodaja ni mi ga zmanjkal, samo ni več dovolj zanjo... ji je pramal... vsako uro je lačna če jo dojim... tko da jo cel dan dojim, pa 2x ji dam še frutek, 2x banano, pa še aptamil 2x na dan IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo nas pri poskušanju...na začetku se je tresu na koncu mu je pa že šlo dol bravo... zadnje slikce so že nasmejane.. tud jz bom pomojm dala našo kr v stol, k se mu itak naklon spreminja, tko da jo bom dala v mal bolj ležeč položaj IZVIRNO SPOROČILO: dito Tiste, ki dojite- koliko g se vam mesečno zredijo vaši ? men se je zdej k jo moje mleko več ne nasiti za dolgo zredila samo za 300g v mesecu dni, pa glede na to da vsak 3x na dan zdej kaka, je to še ok... zdej k pa dajem gosto hrano sej e pa v tednu dni zredila za 300g tubby vse najboljše za rojstni dan... pa sorči za zamudo IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem pa glih prejle mal cujnce zlagala od nike, k sm jih prejšen teden ji kupila in madonca, skoraj vse roza sem ji kupila, pa tojk sem pravla da ji ne bom nič roza kupila IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa roza sploh ne maram, pa sem ji vseeno kupila roza vglavnem, zakaj punčkam najbelj pašejo roza pa skoraj vse dobiš samo v roza barvi se podpišem pod tole IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ve k imate punce? kdaj jim boste dale uhane v ušesa, če jih boste dale sploh, jz premišljujem da bi ji dala pa ne vem kdaj ji naj?! takrat k bo sama izrazila željo da jih hoče IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Z blue sva govorili in je rekla da jo še vedno želodec boli in vrti da se ji...pa bla je pr zdravniku(gužva)...pol je pa še rekla da je dobila napotnico za nevrologa in orl... tole vrtenje v glavi sem že mela pred cca 5 leti, pa sem hodila od enga doktorja do druzga in niso nč našl... pol se je stanje po enmu letu umirilo.... od takrat k sem pa padla s škarpe na hrbet in glavo se je stanje spet ponovilo.. in gremo še enkrat od začetka... od enga do druzga doktorja, našl pa itak ne bojo nč... drgač pa zdej ni dehidracija, k skoz žlokam vodo.. tko da ni od tega IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Mi pa smo bli v nedeljo v Zoo - ju na Vrzdencu pri Horjulu... booooooooooogi... v ogradi.. raj prid k nam pogledat k se prosto sprehajajo naokoli IZVIRNO SPOROČILO: HM84 haha, vidim, da je Blu odprla temo Majčice 2010 zaostajaš, veš kdaj že IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja a katera ve kje se dobijo te nepremočljive podloge za postelje jz sm jo v BC vzela IZVIRNO SPOROČILO: AKP Na današnji dan pred enim letom sem naredila test. Dobim, kar solzne oči ko se spomnim kako sem bila vesela in kako so vsi pozitivno sprejeli mojo nosečnost. IZVIRNO SPOROČILO: Leela ne to je rekla (snaha) Lukatu naj reče tistemu otroku nazaj. X: ti si pepček L: pepček te je naredu Pol pa reče še a je prov? ti sam mene posluš. FB zdej sem dodala 2 novi, ena je Lake, kera je pa druga??? IZVIRNO SPOROČILO: Leela MAŠA vse najboljše za rojstni dan vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 09.09. mucka25 PapuaNG (UZ kolkov) petrazg dudica1 Dobro opravite! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Gaja je OK? ja, zaenkrat sta oba z mojim ok... IZVIRNO SPOROČILO: lake Blue Bogica, samo da si doma, da ti ni blo treba not ostat. Zdej te pa nej tvoj mal carta, pa bo hitr boljš, pa da se ne bo Gaja kej nalezla. moj me zdej nč ne crklja, k si ne sme dovolt da zboli... na šihtu dela čez glavo.. pa še doma mamo tok dela s to škarpo da glava boli... da ograje niti ne omenim.. zdej stoji vse k nism pobarvala IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl OJ Na hitrco... tudi jaz sem koma skozlana,v pon.sem začela jemati atb.za mehur,ponoči sem se začela čudno počutiti,zjutraj spet vzamem antibiotik,še huje... glavobol za znoret,bolečine v nogah,ko da bi mi jih na živo stran žagali..vroče pa mraz...žrla sem lekadole in jokala tako je bilo hudo.sploh nisem pomislila,da bi lahko bili to stranski učinki od Primotrena. že 2 noči ne spim,včeraj pa še trd tilnik slabost,rdeča v obraz,na vodo nisem mogla it,pol grem pa brat stranske učinke bi me pa hmal kap.zdaj jih nisem vzela,se mal izboljšuje,edin glava me še boli za popizd... Pa ga nisem prvič jemala. Grem zdaj ležat ... IZVIRNO SPOROČILO: Majch Kaj je možno, da bomo mi pa že zobke pridelali???? Spodaj ma bele in napihnjene dlesni pri dvojkicah. AJA DA NE POZABIM OMENT.. včer sem se skor poscala.. doktor me pregtleduje, pol pa me še un medicinski bratec neki vpraša za ene podatke k je vnašal v računalnik in pol tabelo vidim da ima odprto FB, natančneje FV... sm skor dol padla od smeha.. je na šihtu kmetoval... sam je najbrž glih začel k mam samo 6 njivic zdej pa samo še darilca razporedim po FV in grem ležat k me spet obliva
|