|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
7.9.2009 21:21:49   
AKP
Koliko Am popijejo? Če se ne dojima popije 120 ml, pa se mi zdi to malo. Je pa nekje na tri ure. Blueeyes tvoja Gaja res popije toliko AM?
Pokica tudi moja punca tako zaspi. Včasih ji še enkrat dam dudo ali pa malo čaja in zaspi brez problema. Sta pa tudi starejša dva tako zaspala.
Tudi Nike Taja se rada igra v igralnem loku. Jo pa navajam, da je v vozičku z mano v kuhinji in me opazuje pri kuhanju. Je bila danes  eno uro tako pridna v kuhinji. Vmes se pogovarjava in smejiva in je pravi mali user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
7.9.2009 21:28:08   
Anonimen
FLASK_A tole z uvajanjem GH po šestem mesecu mislim da je že nekaj časa tako,... bolj zaradi glutena, se mi zdi. zaradi alergij pa moraš potem še do 1 leta biti pazljiv pri jajcu, arašidih, medu,...

pa vsi teli EEji,...
kaj pa jaz vem; se mi zdi, da vsaka mamica najbolje pozna svojega otročka, kako in kaj,...
če je občutljiv pri materinem mleku, si potem bolj pozoren pri dodanem mleku in kasneje pri GH,... če pa ne kaže kakšne pretirane občutljivosti, potem ga ne hraniš tako previdno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
7.9.2009 21:35:50   
Anonimen
smo danes že na stotkiuser posted image user posted image user posted image

Blueeyes, ti pošiljam pike poke!!! user posted image user posted image user posted image
naj se ti stanje čimprej izboljša.

RR mi že malo manj šteka, tako da upam, da bom lahko kaj več napisala (saj vem, da ste bile prav vesele, ker me danes ni bilo toliko tu:))

drugače pa, kot je lake napisala,... ko se vrne, naj bodo zamere pozabljene!user posted image

smo tu, da se spodbujamo, tolažimo, jezimo,... ampak čim manj medsebojne jeze! držati moramo skupaj!!! to nas dela močnejše!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
7.9.2009 21:41:43   
AKP
K.tja prav imaš user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
7.9.2009 21:45:57   
petrazg
Punce, punce... Ne se kregat, na rr in na fb smo da se imamo fajn in da ena drugo poslušamo, bodrimo in si po potrebnem izmenjujemo izkušnje. Pa da skupaj naše dece obiramo... Nima smisla... Samo slab dan je bil, bosta prespali in se jutri sami sebi nasmejali... Malo vaju luna nosi, kaj čmo...

gh - jaz tudi mislim počakat kolikor dolgo bi šlo. Trenutno imam dovolj mleka in mali je čisto zadovoljen...

Zaspimo - brez problemov, včasih mu je sicer potrebno dudico 2,3x popravit , ampak ne komplicira. Je pa pri nas  s spanjem tako - več spi skozi dan, bolje bo spal ponoči... Spi tudi na trebuščku , če mu paše. Imamo ac in me ne skrbi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
7.9.2009 21:47:11   
maja1488
Ojoj, kaj sem zamudila?!

Ah tolko sporov kot jih je dal tale RR čez....pa navadno se itak ena izpiše, pa pride pol z drugim nickom gor....never ending story

Jst sem tudi cel večer več al manj na školjki. Očitno neki razsaja. Kolki so 1a, jedro na pravem mestu, bo pa slikce vseeno poslala ortopedu. V cicibanu so imeli samo en model čevelčkov v številki 27 user posted image Mislim žalost. Hočeš podpirat slovensko industrijo pa je niti ne moreš. Sramota.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
7.9.2009 21:54:32   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FLASK_A tole z uvajanjem GH po šestem mesecu mislim da je že nekaj časa tako,... bolj zaradi glutena, se mi zdi. zaradi alergij pa moraš potem še do 1 leta biti pazljiv pri jajcu, arašidih, medu,...

k.tja nimaš pravih informacij, tole je že zastarelo user posted image . Do 6.meseca na mleku je že staro (zaradi alergij), Brez glutena do 8. meseca pa ne velja več. Zdaj je treba obvezno gluten uvesti takoj v 6. mesecu. Po tanovem. Jaz bom poklicala patronažno (hodijo na neke seminarje) ob 5 mesecu, da mi vse pove. bom napisala, ko bo prišla. jaz bom po 5. mesecu začela počasi s kašico, riževo. Kot pri Lukatu.
Ful luštkana fotka od Urbančka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
7.9.2009 21:56:04   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst sem tudi cel večer več al manj na školjki. Očitno neki razsaja. Kolki so 1a, jedro na pravem mestu, bo pa slikce vseeno poslala ortopedu. V cicibanu so imeli samo en model čevelčkov v številki 27 user posted image Mislim žalost. Hočeš podpirat slovensko industrijo pa je niti ne moreš. Sramota.

Ja kasna si, šolsko/vrčevsko leto se je že začelo zdavnaj in so vse pobrali user posted image . Super za kolke in pozdravi se.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
7.9.2009 21:58:37   
lake
No jst sm nazaj, kako kej zamere? Vidm da jih bo treba prespat.

Sva se z mojim spet neki spričkala predno sm šla, oz. jst sm se z njim, on je itak mrtvohladen. Sm kr mal stockkole ruknla pr prjatlci da sm se mal pomirila, pa eno kavo spila, zdej pa spat ne bom mogla user posted image

K men pride jutr patronaža, bomo vidl kaj bo rekla, mi je v petek ko sm klicala rekla nej ji kr dam mal korenčka, ki še vedno čaka v hladilniku nenačet, ne vem več kot riževe kašice si ji še ne upam dat.

Gledam na pop tv en film tašča da te kap, ta pa mislm da še Zojino prekaša user posted image . Men bi se zmešal.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
7.9.2009 22:02:05   
AKP
Punce lahko noč. Sem user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
7.9.2009 22:03:09   
Leela
dudi- jaz imam ene in iste tabletke že 10 let. Mi ustrezajo, samo sem se po njih zredila, plus vodo mi zadržujejo. premišljujem o obročku, mireno mi je odsvetoval.

katmat- une torte ki si jih nalimala tolk dober zgledajo, da jih jaz niti razrezat ne bi mogla.

pranje- jaz perem, ko je stroj napolnjen in ko se mi da s tem ukvarjat. Gledam tako, da lahko čimprej obesim ali dam sušit v sušilcu, da niso cunje pomečkane. torej ponoči odpade.
Zdaj namesto mehčalca uporabljam kis, prašek pa kateri pride, vedno tekoči.

flaska - lepa fotka, motiv in kvaliteta. takoj, ko sem jo vidla sem rekla mojmu kdaj bo kupil nov fotič. user posted image

pokica- super za dinarčke, saj tudi nekaj zapraviš, vožnje v LJ... Pa veliko sreče pri lovu na hišo.

Blue- pozdravi se čimprej user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
7.9.2009 22:04:50   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

samo še to

grem dol ker se ne bom kregala, ker se ne morem sprostiti in pisat tisto kar želim, ker me potem obsojajo, kot da imam samo jaz greheuser posted image tako da se raje umaknem!!!

cveka, dej nehaj no. Ne rabiš it dol. Pomiri se in še kaj napiši, pač kaj takega kar lahko vsi berejo. A je prov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
7.9.2009 22:34:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

k.tja nimaš pravih informacij, tole je že zastarelo user posted image . Do 6.meseca na mleku je že staro (zaradi alergij), Brez glutena do 8. meseca pa ne velja več. Zdaj je treba obvezno gluten uvesti takoj v 6. mesecu. Po tanovem. Jaz bom poklicala patronažno (hodijo na neke seminarje) ob 5 mesecu, da mi vse pove. bom napisala, ko bo prišla. jaz bom po 5. mesecu začela počasi s kašico, riževo. Kot pri Lukatu.
Ful luštkana fotka od Urbančka.

hvala, Leela.
vidiš, tole s prehranjevanjem pa,... bom potem tudi sama takrat poklicala patronažno, da mi pove kaj je novega.user posted image

maja, pozdravi se čimprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
7.9.2009 22:34:48   
Dudica1
akp maj poje čez dan od 150-180ml mleka...zvečer pa 180ml....se ne dojiva.

Smo zdej zapili novega člana zdaj pa spančkat...nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
7.9.2009 22:41:49   
PapuaNG

Papua, bosta kopalnico prenavljala?

Pravzaprav jo bova šele zdaj do konca opremila, ker sem se jst lani ravno v takem času (čez 10 dni bo eno leto) preselila v čisto novo stanovanje in ko smo risali načrte za preostale sobe, nismo zrisal tut kopalnice, ker smo rekli, da bomo to kasneje. No, pa se je zavleklo do zdaj. Ne morem verjet, da sva že eno leto brez ogledala v stanovanju user posted image Imam samo tiste majhne za ličit se, tako da smo bolj odsev v balkonskih vratih uporabljali. No, pa ogledalo v liftu user posted image Zdej bomo pa končno še oba kopalnici (no, kopalnico pa ta drug sekret) opremil, da se bova lahko v miru ogledala in nagledala...Je pa to ta nova gradnja, ko imaš relativno veliko stanovanje, kopalnica pa da se dva komaj notri obrneta. In je ful težko (bistvu nemogoče) dobit kaj po štacunah (sva vse možno pregledala), tako da nam bo mizar, ki je že preostalo pohištvo delal, še to naredil. No, samo da bo končno narejeno.

Se pa še danes spomnim, kako sem vsa brez energije in napumpana s hormoni (pa še čim drugim user posted image ) selila stvari iz enega fleta v drugega (z mojo opel corso, kamor si spravil lih ene dve potovalke naenkratuser posted image ). Sem si takrat rekla, da, če se še kdaj selim, definitivno angažiram selitveni servis. Nimam jst živcev za te stvari.

Aja, midva ravno te dni 'praznujeva' obletnico nedelovanja pazi metode user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
7.9.2009 22:44:22   
Anonimen
kar naprej nekaj šteka,... delam vmes še tisoč stvari, preden zmelje in objavi...

lake, upam, da sta se s svojim pomenila,...
jutri pa poročaj, kaj ti je patronažna rekla glede GH!!!

nočko puncam, ki ste šle v mižalčke... prijetno in dolgo spanje vam želim!
Urban se je že vmes zbudil in napojil, tako da grem v smrčovil tudi sama kmalu!

FLASK_A sem pozabila omeniti fotkico,... ah tale RR štekavček! luštna Maja!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
7.9.2009 22:46:33   
lake
Dudica jutr bo pa spet user posted image  user posted image . Lahko noč!

Tud jst grem počas spat, še flaške operem, moj me itak neki grdo zdej gleda, pa bi ga lahko jst bolj. No ja bo že boljš.

Lahko noč vsem, pa lepe sanje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
7.9.2009 22:46:59   
Anonimen
ja, pa Papua, čestitke!user posted image

leto se bo pa vedno hitreje okrog obračalo! neverjetno hitro!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
7.9.2009 22:59:50   
Andrejka9386
Dober večer...morm se pohvalit, da je naš mali pa danes kr sam od sebe zaspal...misija nemogoče user posted image
samo položla sem ga v posteljico in se je še neki časa igral s pleničko in nato zaspal...res ne verjetno. Upam na čimveč takšnih večerov user posted image
Drugače pa mi je moj obllubu sušilni stroj... zdaj bo zima in res ne vem kje bom sušila to perilo. tak da je odločitev padla, da kupimo sušilni stroj. In sedaj je to cel projekt... Moj je namreč serviser bele tehnike in se mal spozna na te zadeve in raziskuje kako in kaj. Ah, včas je bolš bit amater, pa kupiš pač tko, po drugi strani pa upam da bo vsaj delalo, kar bo kupil user posted image
to glede AM in do 6.meseca nič drugega za jest. Mislim, da je to čist res odvisno od vsakega posebej. Mi smo že neki časa na kašicah, jih dobro prenaša, zaenkrat še nobene reakcije in tudi lepo je, se kar trese ko vidi da je kaj drugega, ne le flaška. tako da mislim da sem čist prav ravnala, ko sem mu že dala GH.
vsekakor pa je vsaka drugačnega mnenja...in ja, težava je v tem, da ne znamo sprejet kritike, ampak se lahko to pove tudi na lep način, brez napadanja. Zato pa so forumi user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
7.9.2009 23:11:46   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

tak da je odločitev padla, da kupimo sušilni stroj. In sedaj je to cel projekt... Moj je namreč serviser bele tehnike in se mal spozna na te zadeve in raziskuje kako in kaj. Ah, včas je bolš bit amater, pa kupiš pač tko, po drugi strani pa upam da bo vsaj delalo, kar bo kupil user posted image

Jaz sem kupila pralno-sušilni stroj ravno zaradi tega ker nimam prostora za sušit. Candy GOW 496d. daj vprašaj svojega če je vredu ali naj bom slabe volje user posted image .
Kar se GH tiče se stvari vsako leto spreminjajo tako, da ni nekaj 100% pravilno, vprašanje kaj bo čez 10 let. če si se ti tako odločila in otrok to lepo sprejema je že prav tako.

lahko noč

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
7.9.2009 23:12:54   
PapuaNG
glede futra-mi se pa itak samo dojimo, tako da se mi zdi brezveze že zdej dnar metat za razne kašice, pa tut nič kaj ga še ne zanima ostala hrana. Sicer gleda, ko jemo ali pijemo, to je pa vse. Mu dam vsake tok za povohat, kar jem, pa tut nič zanimanja ne kaže. Kaj pa vem, če bo šlo do 6. meseca z dojenjem, se bomo pač dojil....je pa res, da mi je že malo smotano,da moram pazit kaj in koliko spijem (bi se šla enkrat že pošteno nažurat user posted image user posted image user posted image ), pa pitje vode mi gre že na živce (pa sem jo že prej dost spila), tako da bom kar vesela, ko enkrat ne bom več joška servis. 

Neposredna povezava do sporočila: 2496
7.9.2009 23:20:15   
Andrejka9386
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

tak da je odločitev padla, da kupimo sušilni stroj. In sedaj je to cel projekt... Moj je namreč serviser bele tehnike in se mal spozna na te zadeve in raziskuje kako in kaj. Ah, včas je bolš bit amater, pa kupiš pač tko, po drugi strani pa upam da bo vsaj delalo, kar bo kupil user posted image

Jaz sem kupila pralno-sušilni stroj ravno zaradi tega ker nimam prostora za sušit. Candy GOW 496d. daj vprašaj svojega če je vredu ali naj bom slabe volje user posted image .
Kar se GH tiče se stvari vsako leto spreminjajo tako, da ni nekaj 100% pravilno, vprašanje kaj bo čez 10 let. če si se ti tako odločila in otrok to lepo sprejema je že prav tako.

lahko noč

jaz mislim, da je vsaka stvar lahko zelo dobra do dneva ko kaj crkne user posted image ni pa vedno cena pogojena s kakovostjo...preverjeno user posted image mi2 bova dala kar sušilca na pralni stroj, ker je baje bolše imet ločeno...če kaj crkne ti še vedno nekaj ostane user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
8.9.2009 7:16:16   
Anonimen
oooo, prva sem:))

dobro jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
8.9.2009 7:22:36   
Dudica1
jutro

druga :)) user posted image

grem v vrtec potem pa greva z majem h kolegici na kavico...se beremo

aja lake ni blo sile,nism zaspana user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
8.9.2009 7:28:02   
Anonimen
Urban se igra, Oskar pa je šel kar v vrtec.

Sem premišljevala, ali naj gre ali ne,... pa je izgledal čisto ok (dobro, nos ima pošmrkan, a takšen bo verjetno vso jesen in zimo,...) in tudi počutil se je ok... a bi ga mogla pustiti še kakšen dan doma???
me je že moj klical, da sta prispela v vrtec... ob 14.30 ga poberem, za spanje sem mu pa za vsak slučaj v nahrbtniček dala še dudico (joj, kakšna mama sem,... razvajam z razvadami! ampak... danes bo prvič prespal v vrtcu in nočem, da bi imel stres: se bodo že tam odločili, ali mu jo bodo dali ali ne (on zanjo ne ve:))

Spali smo zadovoljivo... imam moči za pospravljanje kuhinje, pranje perila (jaz to počnem skoraj vsak dan, praška pa ne porabim prav veliko,... koliko točno pa ne vem, ga kupim, ko mi ga zmanjka)...

lepo preživite dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?