Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 12:56:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita poceni pa fulll lepa joj sej bo treba že kaj takega poiskat zima po kmalu ja una trgovka v pikapolonici je rekla da oni dobijo samo eno pošilko bundic tko da je to,to......je pa kolegica mi razlagala da je lani za (marčevka) hotla kupit bundico,ko je bilo že hladneje in ni bilo številk,tko da je pol vzela eno za 70€( ) a res dej nehaj 70 eur to me totalno spominja na mojo sestrično ko je malemu kupila tri stvari v s oliveru dala 130 eur in na koncu je mali enkrat obleko bundico pa je reko da ni ok in je rekla ja sej mu ne paše pa je dala za njo 70 eur...čćak ti jo pokažem upam da bo možno...ne morem ker mis pet tale shrani ne dela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:00:32
|
|
|
|
tanci29
|
cao smo doma hana 7 mesecev 7750g in 69cm naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:07:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cao smo doma hana 7 mesecev 7750g in 69cm naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene... Bravo za mere...in naj čim prej Hanin nosek sčisti ...pa seveda bravo za Erika
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:11:31
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Za nas se kosilo še peče,sem kar v pečico ruknila piščanca v kosih in krompirček,začinila,počebulila in pokorenčkala ter paradižnikova solata in to je to Patricija pa je pojedla svojo porcijo cvetače in krompirčka s kislo smetano.Danes pije kamilčke ker težko kaka že par dni . Claud- hvala ti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:12:45
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cao smo doma hana 7 mesecev 7750g in 69cm naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene... Bravo za mere...in naj čim prej Hanin nosek sčisti ...pa seveda bravo za Erika Bravo Erik!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:14:39
|
|
|
|
SURF
|
j h b v v fffffff b gf 4 l v fg gh mhj g a HGN To vam pošilja v Pozdrav Patricija. ax b x.č.-ćč0-ć-.lp.._> m j
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:17:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cao smo doma hana 7 mesecev 7750g in 69cm naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene... Bavio Erik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:21:52
|
|
|
|
birdy
|
Punce, kdaj se jutr dobite? Mi smo bli včer. in dons smo tud čist ok, zdravi, tko da upam da ji sam kej ni pasal in da je zato v pondeljk bruhala. Skratka, če bo pametna ura tud mi pridemo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:22:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 JURETU,MAJU,MIHI,ŠPELI-->vse najlepše za obmesečnico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:22:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobro jutro oh tele štacune, se mi zdi da kamorkoli grem je kuj 50e pa nč velik za vidt sploh ne govor-v šparu sva nesla ven napol prazno vrečko za 20€ to ni nič več dnarja če pogledaš...včasih si za 1000 sit prnesu ven polno vrečko....zdej se lahk pa pod nosom obrišeš... V M je akcija na AM..a ne ?? krasna bundica....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:23:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Spali smo spet super. Sicer se je zbudila ob 4h in ker ni imela kaj cuzat iz dojke in je morala cakat na pocasno mamico da pripravi mlekec in da previje pokakakno ritko, se je prebudila in bedela do 5:30, potem pa spala do 9:30. Pridna moja miska mala. sem full vesela za vas B R A V O
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:23:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS se enkrat bom vprasala, ker se je moje vprasanje spregledalo Kaksno polento in riz ve dajate? A navadno? riž navaden, poletne še ne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:25:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cao smo doma hana 7 mesecev 7750g in 69cm naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene... čestitke za lepe mere....uf, nosek....Tisa ma tut polnega.... Erik....superca....to moraš bit lepo vesela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:25:46
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke. Za nas se kosilo še peče,sem kar v pečico ruknila piščanca v kosih in krompirček,začinila,počebulila in pokorenčkala ter paradižnikova solata in to je to Patricija pa je pojedla svojo porcijo cvetače in krompirčka s kislo smetano.Danes pije kamilčke ker težko kaka že par dni . Claud- hvala ti. joj...upam,da ji čimprje prebava odpre... Drgač pa namoći slive v vodo za čez noč, pol ji pa čežanico naredi iz tega, pa jo bo odprlo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:29:19
|
|
|
|
Urša08
|
tanci naj se Hana pozdravi , pa super da z Erikom ni težav v vrtcu birdy jutri naj bi se ob 10 dobile. Je to pametna ura?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:34:47
|
|
|
|
Balonchy
|
Urša - maš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:34:57
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci naj se Hana pozdravi , pa super da z Erikom ni težav v vrtcu birdy jutri naj bi se ob 10 dobile. Je to pametna ura? Je pametna ja Pol mi pridemo, se pravi jst, Kristi in moj. Neli je bla pa itak že dons cel dan v vrtcu, edin za spat smo jo dam pripeljal da jo ne bo treba men s Kristi hodt iskat. In tamala je uživala na polno, sprejela nov vrtec brez problema. Doma pa sam v sobo spat letela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:43:04
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:45:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobro jutro oh tele štacune, se mi zdi da kamorkoli grem je kuj 50e pa nč velik za vidt sploh ne govor-v šparu sva nesla ven napol prazno vrečko za 20€ to ni nič več dnarja če pogledaš...včasih si za 1000 sit prnesu ven polno vrečko....zdej se lahk pa pod nosom obrišeš... V M je akcija na AM..a ne ?? krasna bundica.... v milerju je aptamil2 800g 12,99€........ja drugače pa je bilo včasih da si imel 10000sit v denarnici si imel že orenk denar,danes pa 2 po 20€ jih zličkaš v momentu hvala za pohvale za bundico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:46:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cao smo doma hana 7 mesecev 7750g in 69cm naslednji pregled 6.10. cepljena ni bila ker smo zabasani ful erik je preživel sam v vrtcu in je rekla naj ga jutri samo oddam in grem ker je bolje če me ni in da je bil ful priden...ja itak sej sem ji povedala da bo bolje brez mene... Bravo za mere...in naj čim prej Hanin nosek sčisti ...pa seveda bravo za Erika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:48:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir??? ja jst to vedno naredim za en dan.... jutri samo dodaj malo prekuhane vode in vse skupaj segrej in bo čist OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:49:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir??? ja jst to vedno naredim za en dan.... jutri samo dodaj malo prekuhane vode in vse skupaj segrej in bo čist OK ja ampak baje ni dobro krompirja pogrevat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:52:26
|
|
|
|
Urša08
|
majchy jaz krompirja ne šparam, ostalo zelenjavo ja sam krompirja pa res ne balonchy maš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:52:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hana je dele jedla krompir+brokoli+cvetača in sem ji zgleda preveč naredila,ker je ostalo še za 1 obrok-ali ji lahko shranim v hladilniku,glede na to da je notri krompir??? ja jst to vedno naredim za en dan.... jutri samo dodaj malo prekuhane vode in vse skupaj segrej in bo čist OK ja ampak baje ni dobro krompirja pogrevat ja to je blo včasih..... smo se mi tud pred leti zgražal k smo bli v nemčiji ko je tam pogrela krompir pa je blo vse OK.... pa kaj misliš v gostilni svežega naredijo to so stare vraže probaj in itak lahko ju3 stran vržeš če ne bo OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 9.9.2009 13:53:35
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 JURETU,MAJU,MIHI,ŠPELI-->vse najlepše za obmesečnico tudi od nas poljubčki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?